Eski sevgilimin aptalca bir şey yapmasını engellemeli miyim? ya da kendi kafası omuzlarında olan bir yetişkin.
-
- Potansiyel seks nesnesi
Eski sevgilimin aptalca bir şey yapmasını engellemeli miyim? ya da kendi kafası omuzlarında olan bir yetişkin.
ARKA PLAN.
Eski sevgilim ve ben iki yıldır birlikte değiliz; her birinin kendi hayatı var. Ve insan yakınlığının, dostane anlayışın, güvenin ve bazı planların korunduğu nadir durum. Yani klasiklerde olduğu gibi sadece sıradan bir çocuk uğruna iletişim kurmuyoruz. Pek çok şeyi tartışıyor ve sizi bilgilendiriyoruz.
TARİH.
a birkaç ay önce yeni bir tutku geliştirdi. Kuleyi yıktı, duygulara, kelebeklere, kimyaya etki ediyor. Girişim ondan geldi, muhtemelen başlamaya bile cesaret edemezdi. Kendi deyimiyle, "son derece hızlı bir şekilde aşık olmaya" başladı.
Bu kişi hakkında - 3 yaş daha genç, 2 kat daha az geliri var, hayatının ortasında dairesi yok, arabası yok, ilişkilerde çok daha az deneyimli, gençliğinde 9 yıl boyunca alkol ve uyuşturucu kullanmış (1980’de) elde edebildiği her şeyi), yarı mahkum, artık sağlıklı bir yaşam tarzına sahip, spor yapan, hayatını yeniden inşa eden sıradan bir çalışkan, ancak yetişeceği bir gerçek değil. Bir aile, bir çocuk istiyor. Ayrıca geçmişten dolayı neredeyse hiç arkadaş yok. ilişki deneyimi - aynı uyuşturucu bağımlısıyla evlilik, normal yaşamda ve küçük şeylerde birlikte yaşama. Doğası gereği - yine deneyim eksikliği ve gizli belirsizlik nedeniyle içe dönük, şüpheli, alıngan, sorgulayıcı. Sevimli, acımasız ama karakter olarak öyle değil. Eski sevgilimden ne maddi ne de duygusal olarak etkilenmiyor ama şimdilik her şeyden memnun. Ağında çok daha başarılı ve gelecek vaat eden "örneklerle" karşılaştı)))) ve böyle bir kişiyle iletişim onun geçmiş sözleriyle hiç çelişmiyor, ama pekala, "kalbini sipariş edemezsin" - onu kelimeler. O da bütün bunları anlıyor, bu yüzden kendinden emin değil, dengesiz, karmaşık, talepkar ama kendine engel olamıyor.
Aralarında ilk ay aşk çılgınlığı içinde geçti, sonra bazı olaylar yaşandı, pek iyi bir taraf olmadığını gösterdi ve bir soğuma yaşandı. Ayrıca birkaç haftalığına annesini ziyaret etmek için tatile gitti. Bu olaylar sırasında sanki ayrılmış gibiydiler, onu terk etti, veremeyeceği daha fazlasını talep etmeye başladı ve hayatından bazı gerçeklere, örneğin başka sahip olduğu gerçeğine çekilmemesine dayanamadı. yaşam ilgileri veya hala bu hayatta var olduğum ve aktif olarak katıldığım. "Ayrılık" sırasında öfkesini kaybetti, birkaç yıl sonra yeniden içmeye başladı, histerik davrandı - bloke edilmiş/engellenmemiş, ayrılma/sessizlik ve sonunda yine onun etkisi altında yeniden iletişim kurmaya başladı. Duygusal rüzgar gülü. Koşullar öyle oldu ki onunla yollarımız kesişti. Daha önce konuşmuşlardı ve ilk kez ilişkiyi kesmişti. Yanıma gelip merhaba diyecektim ama birkaç metre ötede durdu, onu arabaya bindirdi ve bana nefretle baktı.
Evet bu adam bende de hiç sempati uyandırmıyor ama mesele geçmişle ya da sosyal statüyle ilgili değil, bu kadar yetersiz küçük şeylerle, karakter solucan delikleriyle ilgili. Eski sevgilisine böyle dedi - tamamen ayrılacaksın - sadece evde yalnız değilsin, şu anda psikolojisinin istikrarından emin değilim.
Onunla konuştuk, onun planlarına göre eğlenmek var anı, tutkuyu, geleceği düşünmeden. Ayrıca onu yeni bir açıdan görünce daha eleştirel ve talepkar hale geldi. Zihin açısından eleştirel, ancak duygular açısından değil. Geçmişte hoşgörülmeyen ve benim için affedilmeyen şeyler, onun tarafından hâlâ hoşgörüyle karşılanıyor. Kelebekler önceliklidir)) Konuşmanın ardından bana şunu yazdı: "Beni ayılttığın için teşekkür ederim, bu paha biçilemez."
Tatilden sonra iletişimleri yeniden başladı. Onun anlayışına göre ciddi bir ilişki içindedirler, anlaşmazlık geçmişte kalmıştır. Eski sevgiliye göre bir süre onunla birlikte olmak, bu duyguların tadını çıkarmak istiyor ancak aralarında bir gelecek olamayacağını anlıyor ve Ağustos ayına (1,5 ay) gelindiğinde ondan ayrılacak. Evet, onun için daha da acı verici olacak ama artık kendi duyguları uğruna, sağlıklı (veya?) bencillikten dolayı iletişimi kesmiyor. Ancak bunlar beyinden gelen sözlerdir ve eylemleri genellikle duygular tarafından belirlenir. Belki kendini kandırıyor ya da bana güven veriyor.
BENİM SORUM TAM OLARAK NEDİR.
Tanıştıktan kısa bir süre sonra kendilerini savunmayı bıraktılar. Sekste daha fazla duygusallık için onun inisiyatifiyle. Neyse ki testlere girmesini istedi. Temiz Ayrıca hamilelikten ne kadar korktuğunu da konuşmuşlardı, ama kalbinin derinliklerinde başka bir çocuk istiyordu ve hamilelik olursa hata yapmasına izin vermeyecekti. Ona göre arkadaşlarıyla geçirdiği bir akşamın ardından bunu "sarhoş" olarak söylemişti ve durum ciddi değildi. Beni hayal kırıklığına uğratmayacağına söz verdi.
Tatilden sonra da her şey aynı “güvensiz” şekilde devam etti. Soruyorum; bu riske değer mi? İleride yanınızda görmediğiniz bir kişiden, hatta bu kadar belirsiz bir kişiden hamile kalma riski. Cevap şu; buna değmez. Ama beyin vücutla arkadaş değil)) Diyor ki - Doğum kontrolünü reçete edecek zamanım olmadığı için bir aptalım. Aslında ona söylemek istemiyor; hadi elastik banda geri dönelim. Kırılacak, anlamayacak, önceden bir şeyden şüphelenecek ve açıklamalarla sizi rahatsız edecek.
Peki müdahale edeyim mi, söyle ona - dostum, bu hiç tartışma konusu olmamalı, aptallık etme ve sorumluluğu üstlenme, kendini koru ve çoğalma.
Okuyup yanıt veren herkese teşekkürler!
Eski sevgilim ve ben iki yıldır birlikte değiliz; her birinin kendi hayatı var. Ve insan yakınlığının, dostane anlayışın, güvenin ve bazı planların korunduğu nadir durum. Yani klasiklerde olduğu gibi sadece sıradan bir çocuk uğruna iletişim kurmuyoruz. Pek çok şeyi tartışıyor ve sizi bilgilendiriyoruz.
TARİH.
a birkaç ay önce yeni bir tutku geliştirdi. Kuleyi yıktı, duygulara, kelebeklere, kimyaya etki ediyor. Girişim ondan geldi, muhtemelen başlamaya bile cesaret edemezdi. Kendi deyimiyle, "son derece hızlı bir şekilde aşık olmaya" başladı.
Bu kişi hakkında - 3 yaş daha genç, 2 kat daha az geliri var, hayatının ortasında dairesi yok, arabası yok, ilişkilerde çok daha az deneyimli, gençliğinde 9 yıl boyunca alkol ve uyuşturucu kullanmış (1980’de) elde edebildiği her şeyi), yarı mahkum, artık sağlıklı bir yaşam tarzına sahip, spor yapan, hayatını yeniden inşa eden sıradan bir çalışkan, ancak yetişeceği bir gerçek değil. Bir aile, bir çocuk istiyor. Ayrıca geçmişten dolayı neredeyse hiç arkadaş yok. ilişki deneyimi - aynı uyuşturucu bağımlısıyla evlilik, normal yaşamda ve küçük şeylerde birlikte yaşama. Doğası gereği - yine deneyim eksikliği ve gizli belirsizlik nedeniyle içe dönük, şüpheli, alıngan, sorgulayıcı. Sevimli, acımasız ama karakter olarak öyle değil. Eski sevgilimden ne maddi ne de duygusal olarak etkilenmiyor ama şimdilik her şeyden memnun. Ağında çok daha başarılı ve gelecek vaat eden "örneklerle" karşılaştı)))) ve böyle bir kişiyle iletişim onun geçmiş sözleriyle hiç çelişmiyor, ama pekala, "kalbini sipariş edemezsin" - onu kelimeler. O da bütün bunları anlıyor, bu yüzden kendinden emin değil, dengesiz, karmaşık, talepkar ama kendine engel olamıyor.
Aralarında ilk ay aşk çılgınlığı içinde geçti, sonra bazı olaylar yaşandı, pek iyi bir taraf olmadığını gösterdi ve bir soğuma yaşandı. Ayrıca birkaç haftalığına annesini ziyaret etmek için tatile gitti. Bu olaylar sırasında sanki ayrılmış gibiydiler, onu terk etti, veremeyeceği daha fazlasını talep etmeye başladı ve hayatından bazı gerçeklere, örneğin başka sahip olduğu gerçeğine çekilmemesine dayanamadı. yaşam ilgileri veya hala bu hayatta var olduğum ve aktif olarak katıldığım. "Ayrılık" sırasında öfkesini kaybetti, birkaç yıl sonra yeniden içmeye başladı, histerik davrandı - bloke edilmiş/engellenmemiş, ayrılma/sessizlik ve sonunda yine onun etkisi altında yeniden iletişim kurmaya başladı. Duygusal rüzgar gülü. Koşullar öyle oldu ki onunla yollarımız kesişti. Daha önce konuşmuşlardı ve ilk kez ilişkiyi kesmişti. Yanıma gelip merhaba diyecektim ama birkaç metre ötede durdu, onu arabaya bindirdi ve bana nefretle baktı.
Evet bu adam bende de hiç sempati uyandırmıyor ama mesele geçmişle ya da sosyal statüyle ilgili değil, bu kadar yetersiz küçük şeylerle, karakter solucan delikleriyle ilgili. Eski sevgilisine böyle dedi - tamamen ayrılacaksın - sadece evde yalnız değilsin, şu anda psikolojisinin istikrarından emin değilim.
Onunla konuştuk, onun planlarına göre eğlenmek var anı, tutkuyu, geleceği düşünmeden. Ayrıca onu yeni bir açıdan görünce daha eleştirel ve talepkar hale geldi. Zihin açısından eleştirel, ancak duygular açısından değil. Geçmişte hoşgörülmeyen ve benim için affedilmeyen şeyler, onun tarafından hâlâ hoşgörüyle karşılanıyor. Kelebekler önceliklidir)) Konuşmanın ardından bana şunu yazdı: "Beni ayılttığın için teşekkür ederim, bu paha biçilemez."
Tatilden sonra iletişimleri yeniden başladı. Onun anlayışına göre ciddi bir ilişki içindedirler, anlaşmazlık geçmişte kalmıştır. Eski sevgiliye göre bir süre onunla birlikte olmak, bu duyguların tadını çıkarmak istiyor ancak aralarında bir gelecek olamayacağını anlıyor ve Ağustos ayına (1,5 ay) gelindiğinde ondan ayrılacak. Evet, onun için daha da acı verici olacak ama artık kendi duyguları uğruna, sağlıklı (veya?) bencillikten dolayı iletişimi kesmiyor. Ancak bunlar beyinden gelen sözlerdir ve eylemleri genellikle duygular tarafından belirlenir. Belki kendini kandırıyor ya da bana güven veriyor.
BENİM SORUM TAM OLARAK NEDİR.
Tanıştıktan kısa bir süre sonra kendilerini savunmayı bıraktılar. Sekste daha fazla duygusallık için onun inisiyatifiyle. Neyse ki testlere girmesini istedi. Temiz Ayrıca hamilelikten ne kadar korktuğunu da konuşmuşlardı, ama kalbinin derinliklerinde başka bir çocuk istiyordu ve hamilelik olursa hata yapmasına izin vermeyecekti. Ona göre arkadaşlarıyla geçirdiği bir akşamın ardından bunu "sarhoş" olarak söylemişti ve durum ciddi değildi. Beni hayal kırıklığına uğratmayacağına söz verdi.
Tatilden sonra da her şey aynı “güvensiz” şekilde devam etti. Soruyorum; bu riske değer mi? İleride yanınızda görmediğiniz bir kişiden, hatta bu kadar belirsiz bir kişiden hamile kalma riski. Cevap şu; buna değmez. Ama beyin vücutla arkadaş değil)) Diyor ki - Doğum kontrolünü reçete edecek zamanım olmadığı için bir aptalım. Aslında ona söylemek istemiyor; hadi elastik banda geri dönelim. Kırılacak, anlamayacak, önceden bir şeyden şüphelenecek ve açıklamalarla sizi rahatsız edecek.
Peki müdahale edeyim mi, söyle ona - dostum, bu hiç tartışma konusu olmamalı, aptallık etme ve sorumluluğu üstlenme, kendini koru ve çoğalma.
Okuyup yanıt veren herkese teşekkürler!
-
- En güçlü orgazm!
- Total posts: 1070
- Orientation: heteroseksüel
Re: Eski sevgilimin aptalca bir şey yapmasını engellemeli miyim? ya da kendi kafası omuzlarında olan bir yetişkin.
Sadece bir kadın sonunda kendine normal bir sikik buldu ve tatlı noktası başını çevirdi))
-
Re: Eski sevgilimin aptalca bir şey yapmasını engellemeli miyim? ya da kendi kafası omuzlarında olan bir yetişkin.
Evet, bu anlaşılabilir bir durum. Müdahale etmek mi, etmemek mi?
-
- Orgazm!
- Total posts: 558
- Секс-знакомство: evet olası bir cinsel ilişki için seninle tanışmak isterim
8091, ona yaklaşmaman gerektiğini düşünüyorum bununla. Eski sevgilini ikna etsen iyi olur. Ve hiçbir şey sizi o kişiye bağlamaz, en iyi ihtimalle olumsuz bir tepki alırsınız.
-
- En güçlü orgazm!
- Total posts: 1200
Çocuğunuz sizinse, ona değer veriyorsanız, onu yanınızda götürmeniz daha iyi olur. Bu tür uyuşturucu bağımlılarından her şeyi bekleyebilirsiniz. aşık bile olmayabilir. Acil durumu izliyorum, 112
-
Şunu da hesaba katıyorum: İnsanlar, özellikle de karmaşık ve zor kişiler, travmatik durumlarda tahmin edilemezler. Ve büyük ihtimalle evet aşıktır ve böyle bir kadın hayatında başına gelen en iyi şeydir. Onun bağımlılığı cinsel, onunki ise oldukça duygusal. Geleceğin olmadığını anlasa da onu reddedemez. Ayrılıktan sonra ortaya çıkacağı da bir gerçek değil, asıl mesele başkalarını aşağıya çekmemesi. Haklısın, korkunun gözleri iridir, yeterince hikaye gördün, hayatta her şey olabilir.
-
- En güçlü orgazm!
- Total posts: 1313
- Orientation: biseksüel
8091, eğer bir çocuğu seviyorsanız elbette müdahale etmelisin ama eşimle bir şeyler yapabilmem pek mümkün değil, zaten kolay olmayacak. Ve evet, sağlığı ve testleri hakkında. Şarkı söyleyip konuşmasın diye, Eski bir uyuşturucu bağımlısıysanız yüzde 99,9’unda hepatit vardır ve bu ömür boyu sürer, hamile kalırsa eski sevgilinize ve çocuğunuza bulaştırması mümkündür. Bu arada, sağlıklı yaşam tarzının olası bir nedeni var.
-
Evet, bu anlaşılabilir bir durum ama kendisi de beyniyle cevap veriyor - buna değmez. Yani kendisi de hatalar yapacaktır ancak muhtemelen bunları tek başına çözemeyecektir.
-
Sonra anlayacak, Hope
ve onu kadın mutluluğundan mahrum bırakmak daha iyidir, bu yüzden geçicidir

Sonra anlayacak, Hope
-
- Orgazm!
Yani bunları çözmeyi öğrenemeyecek eğer her zaman eski sevgilisi arkasındaysa tek başına. Kadınlar pek çok şeyi kendi başlarına yapabilirler. Ve "yetişkin teyze" için her şeyi yapmaya devam ederseniz, o sonsuza kadar hiçbir şeyden aciz kalacaktır. Dolayısıyla duyguları aklından farklılaşacaktır. Ve eski sevgilisi onun sorunlarını çözecek.. Bu harika.
-
İnsani açıdan kayıtsız olsaydı ve olmasaydı bir çocuk - bundan şüphe bile etmezdim ve geri çekilmezdim. Onun hayatı, onun kararları, onun sonuçları. Ve bu yüzden...
peki, onun özelliklerinden biri de kaçınması Sorumluluk almak ve kararlar almak. Özellikle olumsuzlukla ilişkiliyse. Bırak gitsin, belki kendi kendine çözülür ya da başkası onun yerine karar verir. Bazı yönlerden son derece bağımsız, ancak diğer yönlerden de başkalarının ve duygularının peşinden gidiyor - tıpkı Scarlett O’Hara gibi - "Bunu yarın düşüneceğim."
İnsani açıdan kayıtsız olsaydı ve olmasaydı bir çocuk - bundan şüphe bile etmezdim ve geri çekilmezdim. Onun hayatı, onun kararları, onun sonuçları. Ve bu yüzden...
-
- heyecanlanıyorum
- Total posts: 58
Yazmaya vaktiniz mi olmadı? Hapiste mi yoksa ne? Dışarı çıkıp onu satın aldım.
Bir uyuşturucu bağımlısıyla iletişim kurun. Evet, eski.
Bir uyuşturucu bağımlısıyla iletişim kurun. Evet, eski.
-
Çözülemeyen ve silinemeyen hatalar vardır;;)) Planlanmamış bir çocuk, hepatit, yetersiz ve yalnız bir psikopatın öngörülemeyen tepkileri...8091: ↑10 Jun 2022, 11:38 Yani eğer eski sevgilisi her zaman arkasında olursa sorunları kendi başına çözmeyi öğrenemeyecektir. Kadınlar pek çok şeyi kendi başlarına yapabilirler. Ve "yetişkin teyze" için her şeyi yapmaya devam ederseniz, o sonsuza kadar hiçbir şeyden aciz kalacaktır. Dolayısıyla duyguları aklından farklılaşacaktır. Ve eski sevgili de sorunlarını çözecektir.. Bu harika.
-
- En güçlü orgazm!
8091, bu kadınları anlayamazsınız(( canlı bir örneksin, iki çocuklu kız kardeşim kocasından boşanmış, kendisinden 7 yaş küçük "KADIN MUTLULUĞU"nu bulmuş, 16 yaşından beri hayatı boyunca cezaevinde kalmış, parası yok, eğitimi yok, Bütün aile ve çocuklar şokta ama ona hiçbir şey kanıtlayamazsınız, bir yıl boyunca tekrar hapse girdi, bu yüzden onu her hafta görmeye gitti ve onu bölgede tuttu. ps
, elbette deneyin, ancak zor olacaktır.

-
- Orgazm!
8091, Evet, bunu anlıyorum ama sizin durumunuzda yine de onunla ve çocukla bir şeye karar vermeniz gerekiyor. Bu şekilde daha iyi olacak. Annesiyle bir şeyi çözmeye çalışırken daha da kötü şeyler yapabilirsiniz.
-
Onun sözlerine göre - onun karanlığı, geçmiş, içimdeki karanlığın saklanmamasına ve açılmasına izin veriyor. Utanmıyorum, kötü görünmekten korkmuyorum. Bu içgüdü düzeyindedir.
-
- Penetrasyon
- Total posts: 263
Kendi hayatınızı düzenlemek daha iyidir, ancak başkasının hayatına müdahale etmeyin, bu herkes için ters sonuçlanabilir. Eski uyuşturucu bağımlısı yok, bu sadece zaman meselesi ve her şey normale dönecek
-
- En güçlü orgazm!
Frodo, yani bu onun hayatı, işte onun çocuk . Sevdiği kişi.
-
- heyecanlanıyorum
- Total posts: 80
- Orientation: aseksüel
Heh dostum, bu hiç tartışma konusu olmamalı, aptallık edip kendini toparlama, unut eski sevgilini ve onun yeni sevgilisini, bu seni ilgilendirmez, hayatını yaşa, polemiğe girmeye gerek yok bu orman!
-
- En güçlü orgazm!
Ne okuyorsun? Hayatın nasıl? BEBEĞİ orada!
-
- heyecanlanıyorum
- Total posts: 80
- Orientation: aseksüel
Bırakın onu götürmek için özel bir operasyon bulsun, bilmiyorum, adam kendi hayatını yaşamıyor , bu tür detayları biliyor, bilmiyorum ya da daraltılmış olarak geri dönmek için bir operasyon yapmasına izin verin.
-
- Penetrasyon
- Total posts: 263
Kardeşim, bunun onun çocuğu olduğuna dair kesin bilgi nerede ? Geçmişi bırakamıyorsan neden boşanıyorsun?
-
- Similar Topics
- Replies
- Views
- Last post
-
- 5 Replies
- 1528 Views
-
Last post by yenileyici
-
- 15 Replies