Kızlar, hiç sizden yaşça büyük bir kadın tarafından baştan çıkarılmak istediniz mi?
-
Автор темыilmir
- İlgi gösteriliyor
- Total posts: 9
- Registered for: 3 years 1 month
- Orientation: heteroseksüel
- Секс-знакомство: evet olası bir cinsel ilişki için seninle tanışmak isterim

genel olarak her erkeğin isteyebileceği durum budur kendisinden daha yaşlı bir kadın. Üstelik çoğunluğun ondan inisiyatif almasını istediğini düşünüyorum. Bir kız hiç böyle bir durumu denemek veya hayal etmek istedi mi?
-
- Sürtünmeler
- Total posts: 319
- Registered for: 4 years 1 month
Re: Kızlar, hiç sizden yaşça büyük bir kadın tarafından baştan çıkarılmak istediniz mi?
Ne hanımlar!ilmir: ↑06 Jun 2022, 06:35 böyle bir durum genel olarak her erkek için geçerlidir Hiç kendimden daha yaşlı bir kadın istedim mi? Üstelik çoğunluğun ondan inisiyatif almasını istediğini düşünüyorum. Bir kız hiç böyle bir durumu denemek veya hayal etmek istedi mi? 1644277570_41-telochki-org-p-krasivie-zhenshchini-v-vozraste-erotika-42.jpg1644277496_19-telochki-org-p-krasivie-zhenshchini-v-vozraste-erotika-19.jpg
-
- Orgazm!
- Total posts: 806
- Registered for: 3 years 11 months
- Orientation: biseksüel
- Секс-знакомство: evet olası bir cinsel ilişki için seninle tanışmak isterim
Re: Kızlar, hiç sizden yaşça büyük bir kadın tarafından baştan çıkarılmak istediniz mi?
Kızlar iki kez swing hayatındaydılar (22 ve 24 yaşlarında).... Hedefleri kesinlikle çok daha yaşlı bir kadındı!
Harika toplantılar yaptık
Harika toplantılar yaptık
-
- Penetrasyon
- Total posts: 268
- Registered for: 3 years 11 months
- Orientation: biseksüel
sonunda...ilmir: ↑06 Jun 2022, 06:35 böyle bir durum genel olarak her erkek için geçerlidir Hiç kendimden daha yaşlı bir kadın istedim mi? Üstelik çoğunluğun ondan inisiyatif almasını istediğini düşünüyorum. Bir kız hiç böyle bir durumu denemek veya hayal etmek istedi mi? 1644277570_41-telochki-org-p-krasivie-zhenshchini-v-vozraste-erotika-42.jpg1644277496_19-telochki-org-p-krasivie-zhenshchini-v-vozraste-erotika-19.jpg
-
- heyecanlanıyorum
- Total posts: 90
- Registered for: 3 years 9 months
Kız biseksüel olsun, kendinden büyük kadınlarla çıkmış, inisiyatif alıyorlar
umursamıyor ve fazla kilolu kadınlara karşı bir fetişi var
umursamıyor ve fazla kilolu kadınlara karşı bir fetişi var

- These users thanked the author hayal kurma for the post:
- Onizm
-
- Similar Topics
- Replies
- Views
- Last post