YİRMİNCİ YIL DÖNÜMÜ VEYA 5X2<

Bizim ve çevrimiçi yazarlarımızın yaratıcılığı, hikayelerinizi ve çılgın fantezilerinizi paylaşın!
Guest
Potansiyel seks nesnesi
 YİRMİNCİ YIL DÖNÜMÜ VEYA 5X2<

Unread post by Guest »

YİRMİNCİ YIL VEYA 5X2

Uyandım, gerindim, mmm... ne güzel - Cumartesi sadece 2 çift ve on bir yaşındaki çiftler. Ve en önemlisi, bugün 18 Nisan, benim doğum günüm. 20 yaşında. Hava sıcak, neredeyse yaz. Gün sıcak olacak ve öyle kolay bitmeyecek. Duşa gittim. Tazelendim, kendimi yıkadım - genel olarak kendimi toparladım.
Beyaz bir tanga, hafif bir yazlık sütyen, hafif bir bluz, mavi kot pantolon giydim ve üniversiteye doğru yola çıktım. Enstitüde beni mütevazı bir şekilde tebrik ettiler ve cumartesi günü orada yaklaşık yedi kişi vardı. Sonra arkadaşım Lenka, tüm bunları akşamları masada olması gerektiği gibi kutlamayı önerdi ve herkesi altıda bana gelmeye davet etti. Herkes bu fikri beğendi ve geç kalmayacağına söz verdi. Lena hakkında biraz: güzel bir yüz, açık kahverengi saçlar, benden kısa ama çok değil, ince bacaklar, küçük göğüsler, ama sadece muhteşem bir eşek - elma gibi yuvarlak. O ve ben bazen battaniyenin altında oynuyoruz, çünkü hiçbir erkek seni bir kız gibi diliyle orgazma ulaştıramaz)))))) Uyluğunun hemen ortasında beyaz kloş bir etek ve beyaz bir üst giymişti.

—Şaşkın mısın yoksa ne? Kimseyi davet etmeyecektim, ona saldırdım.

- Evet, tamam. 20. yıl ciddi bir şekilde kutlanmalıdır. Kardeşinle yaşıyorsun ama o gitti. Yemek yapmana yardım edeceğim. Misafirler için alkol. Her şey harika olacak! Endişelenmeyin bile.

Ve gerçekten! Neden ben? Doğum günleri ile hiç uğraşmadım. Her şey bir şekilde kendi kendine çalıştı. Şimdi de aynı; her şey olabildiğince iyi gidiyor. Kuzenim işe gitti, üç odalı daire bedava, biraz eğlenebilirsin. Lenka ve ben süpermarketten geçerek eve vardık ve oraya ancak iki saat içinde vardık. Her şeyi yapmak için 4 saatimiz kaldı. Salatayı kesiyoruz, sofrayı kuruyoruz, geriye sadece et kalıyor ama bir saat sonra, tam misafirler gelinceye kadar hazır olacak. Krem şantili kek buzdolabına yerleştirildi. Daireye biraz düzen verdik. Artık biraz ara verebilirsiniz. Kanepeye oturdum, müzik kanalını açtım ve biraz rahatladım.

- Katya, neden hiçbir şey saklamıyorsun? Lenka, elinde bir vibratör ve 20x4,5 cm boyutlarında bir yapay penisle yatak odamdan çıkıyor.

— Kimden saklanmalıyım? Kardeşim gitti ve hiçbir zaman eşyalarımı karıştırmadı.

Lena, "Doğum gününde seni ilk kutlayan ben olabilir miyim?" dedi ve yanıma gelip beni öptü. Dili ağzımın içine fırladı ve orada çılgın dansına başladı. Bir kelebek gibi ağzımın içinde kanat çırpıyordu. Ben de denemek zorunda kalacağım ve ona cevap vermeye başladım - dilimle dilini okşadım, emdim. Ellerim kalçalarına gitti. Cildi ne kadar yumuşak. Elleri yukarıya doğru sürünerek eteğini kaldırdı. Ve işte onun elastik kıçı - spor salonuna gitmesi boşuna değil. Öpüşmenin tadını çıkarırken acilen fazla kıyafetlerden, yani her şeyden kurtulduk. Lena vibratörü ağzına koydu, sonra onu amının içine sürdü ve çalıştırdı. Tepkisine bakılırsa, maksimumda değilse bile ona yakın bir seviyede açtı.

- Ve bugün dilimden boşalacaksın. Lena yapay penisi bir kenara bırakarak, "Yalnızca yarım saatimiz var" dedi. Ve amcığıma düştü. Heyecanlı sıcak nefesini tenimde hissettim ve bir an sonra dili dudaklarımın arasında patladı, mümkün olduğu kadar derine nüfuz etti ve sonra tamamen dışarı çıkıp tekrar içime uçtu. Sanki diliyle beni sikiyormuş gibi sikiyordu. Elleriyle göğüslerimi ve meme uçlarımı parmakladı. Arkadaşımın altında çırpınıp inledim. Elleri bir an bile durmadı, klitorisimin etrafında kıvrılan dili de durmadı. Sonra Lena klitorisi ağzına aldı ve emmeye başladı, bu da benim inlememe neden oldu. Burada Lenka titredi, vibratörden orgazm yaşadı ve klitorisimi daha da sert emmeye başladı ve hatta hafifçe ısırıp elleriyle göğüslerimi sıktı. Ve bu benim için de bardağı taşıran son damla oldu - ben de orgazm yaşadım. Lena amımdan uzaklaştı, kendini bana doğru çekti ve dudaklarını benimkilere bastırdı. Amımın tadını hissettim. Burada aniden geri çekildi.

- Kendini toparlamanın zamanı geldi; saat altıya yirmi dakika kaldı.

Titreşimi çıkardı , kıyafetlerini topladı ve banyoya gitti. Çok güçlü bir orgazm yaşamama rağmen tatmin olmadım. Lenka küvetle birlikte dışarı atladı ve işi bana bıraktı.

- Bu sadece başlangıç... Asıl sürpriz kapıda, - anlaması için bir bakış yeterliydi - ben memnun değilim. Neyin peşinde olduğunu merak ediyorum? Önemli olan hızlı bir şekilde, nasıl tam bir memnuniyet istediğinizdir! Üzerimi toparladıktan sonra kırmızı iç çamaşırı, Lenka’nınkiyle aynı etek, sadece krem ​​rengi ve renkli, omuzları açık bir bluz giydim.

Ve gelenlerin de burada olduğunu duydum. zil halkası kapısı. Açacağım - Vay be, ne kadar tatlı!!! Kapının dışında bir buket gül ve misafirler var. Herkesin davetli olmasına rağmen sadece grubumuz toplandı - Andrei, Kostya, Seryozha, Romka ve Dan. Enstitü çevresinde iletişim kurduk, birbirimize konularda yardımcı olduk, öğrenci tatillerini birlikte kutladık ama sadece arkadaştık. Adamların, bazılarını tanıdığımız ve konuştuğumuz kendi kız arkadaşları vardı. Çocuklar ayrıca biz kızlar için birkaç şişe şampanya, 2 litre iyi konyak ve 2 şişe kırmızı, yarı tatlı şarap getirdiler. Birkaç dakika sonra başka sınıf arkadaşlarım da gelip bana bir kartpostal ve yumuşak bir oyuncak (bir oyuncak ayı) verdiler ama kalmadılar. 20 dakika daha bekledikten sonra yedimiz masaya oturduk. Herkes yemeğe saldırdı. Andrey şampanya açtı, bana içtiler, sonra çocuklar konyak içti, Lenka ve ben şarap içtik. Tostlar ve tebrikler bir nehir gibi aktı. Herkes sarhoş oldu ve ziyafet danslar, şakalar ve çeşitli eğlenceli yarışmalarla kesintiye uğradı. Burada adamlardan biriyle sohbeti sürdüren Lenka, mevcut tüm erkeklerin pantolonlarının 13 cm’den fazla olmadığını söylüyor Doğal olarak herkes kızmaya ve tartışmaya başladı, ancak Lenka pes etmedi - daha az ve bu kadar. ya da hemen kanıtlayın. Sonra belki de sadece erkeklerin kalmasının tesadüf olmadığını fark ettim ve fikri hoşuma gitti. Bütün akşamı becerilmemiş bir halde geçirdim. Sonra Seryozha ve Andrey masadan kalktılar, pantolonlarının fermuarını açtılar ve hala asılı olan üyelerini gösterdiler. Kostya, Romka ve Denis kıkırdadılar ama gösteriş yapmak için aceleleri yoktu.

Bu noktada artık dayanamadım

— Len, açık bir deney yapalım; ayakta kalmalılar. Seryoga’ya yaklaştım ve elimle penisini okşamaya başladım. Dizlerinin üzerine çöktü, kot pantolonunu ve şortunu indirdi ve açgözlülükle saldırdı. Artık işler daha iyi gitti, Seryogin’in penisi tavana kadar uçtu.

— Lena, Andrey’e yaklaşarak "Ve bu bir cesaret ödülü," dedi. Göz ucuyla, onun kaba bir şekilde pantolonunu çıkardığını ve penisini tamamen yuttuğunu gördüm. Arkalarındaki seslere bakılırsa adamlar daha da yakınlaştılar ve cesurları açıkça kıskandılar. Öylece oturup izleyecekler gibi görünüyor, onları harekete geçirmemiz lazım. Ağzımı Sergei’nin penisine yerleştirdim, bir elimle taşaklarını okşadım, diğer elimle eteğimi kaldırdım ve kırmızı tangayla kıçımı açığa çıkardım. Bu noktada daha fazla dayanamadılar - bir dakika sonra birkaç el kıçımı ve deliklerimi okşamaya başladı. Lenka’nın memnun mırıltısına bakılırsa birisi de onunla ilgileniyordu. Adamların çok sıcak ve şefkatli elleri zaten her yerdeydi. Bluzumu kaldırdılar, göğüslerimi incelediler, sutyenimin altına girmeye çalıştılar ama işe yaramadı; rahatsız ediciydi. Zaten ıslak olan külotumu dizlerime kadar indirdiler ve ıslak dudaklarımı yayan birinin parmakları mağaraya girdi. Sonra Seryozha beni penisinden ayırdı, bluzumu çıkardı, sutyenimin düğmelerini açarak göğüslerimi serbest bıraktı. O beni soyarken durumu değerlendirebildim: Lena zaten çıplaktı, köpek gibi ayakta duruyor, sandalyeye yaslanmış ve Kostya’yı emiyor, Andrei onu arkadan beceriyor ve Romka göğüslerini okşuyordu; bu da amımı okşayan elin Denis’e ait olduğu anlamına geliyor. Sergei beni yukarı çekti ve ayağa kalktığımda dudaklarını göğüslerime bastırdı - dili ve elleriyle meme uçlarımı okşadı, emdi, geri çekti, çimdikledi ve ısırdı. Mmm... Görünüşe göre bu eller ilk göğsü okşmuyor - bunu çok ustaca ve ustaca yaptı. Bu sırada Denis beni kıyafetlerimin kalıntılarından kurtardı ve ben de tüm ihtişamımla arkadaşlarımın ve şimdi de sevgililerin önünde göründüm. Evet, bu doğum günü aklımdan geçti!!!

Denis beni kanepeye çekti, dört ayak üzerine koydu, kanepede diz çöktü ve sikini ağzıma götürdü. Bacaklarımı daha geniş açtım ve kıçımı olabildiğince dışarı çıkardım, Sergei’yi çağırdım, bundan faydalandı - penisinin başıyla kasıklarımı okşadı, tamamen içime girdi ve beni çok çabuk becermeye başladı. Sonra arkalarda bir yerlerde Lena çocuklara döndü: bugün Katya’nın doğum günü, çocuklar siklerini benden çıkarmadan Katya’yı dinlemeyi bıraktılar, - ona bir şenlik kokteyli hazırla - şuradaki bardağa boşalt. Adamları bilmiyorum ama fikir hoşuma gitti. Lenka bugün yanıyor! Acaba başka ne hazırladı? Yeni hareket eden üyeler, inlemeler, inlemeler, nefes nefese kalmalar, nefes nefese kalmalar ve güzel bir sikişe eşlik eden diğer sesler yüzünden dikkatimi bu düşüncelerden uzaklaştırdım. Bir süre sonra adamlar beni çevirdiler. Hâlâ dört ayak üzerindeydim ama şimdi Den beni arkadan beceriyordu ve ben yine kanepede oturan Sergei’yi emiyordum. Bu pozisyon sayesinde içinde bulunan herkesi görebildim. Şimdi Romka bir sandalyede oturuyordu ve Lenka onun aletinin üzerine atlıyor, sandalyenin arkasında oturan Kostya’nın aletini ve taşaklarını diliyle okşuyordu. Andrey elinde bir bardakla masanın yanında duruyordu, muhtemelen işi yeni bitmişti. Masanın üzerine koyduktan sonra Lenka’ya gitti, atlamasını durdurdu ve penisini onun kıçına sokmaya başladı. Görüntü nefesimi kesti ve o gün muhtemelen dördüncü kez geldim. Hızla içeri girdi ve devam ettiler.

Ağzımı Seryoga’nın penisinden kaydırarak sadece inledim, ben de aynısını istiyorum. Adamlar beni iki kez sormaya zorlamadılar - Sergei kanepeye uzandı, vajinam hala orgazm nedeniyle titrerken beni penisinin üzerine koydular ve Deniska kıçıma girmeye başladı. Kıçım bunu hemen kabul etti ve kelimenin tam anlamıyla içimdeki eşzamanlı üç veya dört hareketten sonra, üzerime gelen başka bir orgazmdan dolayı titredim. Tüm uzay ve zaman duygumu kaybettim, milyonlarca yıldız ve renk gözlerimin önünde titreşti. Kanepede uzanırken aklım başıma geldi ve masanın yanındaki adamlar beni bir bardağa dolduruyorlardı. Romka ve Kostya masada oturup içki içiyorlardı. Lenka dizlerinin üzerinde yerdeydi, bir sandalyeye yaslanmıştı ve Andrei onu arkadan inanılmaz bir hızla dövüyordu. Lenka’nın çığlıklarına bakılırsa boşalmak üzereydi.

- Durma, Lena vırakladı Andrey, o da muhtemelen eşiğindeydi.

[HİKAYEYİ BEĞENDİYSENİZ BEĞENİN VE HİKAYEMİZE ABONE OLUN]

Lenka sandalyeye çöktü ve nefes nefese kaldı ve Andrey birkaç dakika aynı hızda devam etti. dakika sonra yukarıdan aşağıya doğru çöktü. Bir süre sonra hareket etmeye başladılar. Andrey banyoya gitti ve Lenka bir bardak istedi, onu kedisinin altına koydu, buradan Andrey’in spermi meyve sularıyla karışarak akmaya başladı. Böyle bir maratonun ardından herkes sırayla ellerini yıkayıp tekrar masaya oturdu. Ve adamlar harika ya da onlar üzerinde bu etkiyi yaratan kişi Lenka ve benim, üyeleri yine tavana bakıyordu.

— Ve şimdi doğum günü kızını bir kez daha tebrik ediyoruz! !! Herkes hep birlikte üç kez tezahürat yaptı! Ve Lena bana bir bardak "kokteyl" uzattı. Adamlar iyi bir iş çıkardılar - yaklaşık iki yüz gram içeriyordu. Ve ’dibe kadar iç’ çığlıkları arasında bardağımı boşalttım. İçeriği o kadar lezzetliydi ki... Hafifçe yüzünü buruşturdu, öğürme refleksini bastırdı - sonuçta her gün bir bardak sperm içmiyorum))) Meyve suyuyla yıkadım ve oturmaya zamanım kalmadan Lenok yeni bir fikir öne sür.

n— Ve şimdi pasta!!! Adamlar oybirliğiyle masadaki her şeyi temizlediler ve Lenka pastayı çıkardı. 4 parçaya bölüp ikisini çıkardı ve “Çay içelim” dedi. Yine bir şey buldu. Masanın üzerine yatmamı istedi ve kalan parçalardan birini her yerime sürdü.

"Çocuklar, ellerimiz olmadan pasta yiyelim" dedi ve kalın bir şekilde bulaşmış amcığıma sarıldı . Ve böylece 5 arkadaşım ve en iyi arkadaşım pastamı yalıyor. Denemenizi şiddetle tavsiye ederim. Bu duygu gerçekten süper!!!

— Lena neden doğum günü kızına pasta ikram etmiyorlar, diye sordu. Adamlardan birini aldım, penisini pastanın ikinci parçasına batırdım, yanıma getirdim ve sikini ağzıma soktum. Pastayı henüz yemedim ama çok beğendim. Hemen pastanın içine yuvarlanan bir üye sırası oluştu. Lenka bana yardım etmeye başladı. Tüm üyeleri temizledikten sonra Lena ve ben şekerlerden kurtulmak için banyoya gittik. Adamlar kanepeyi döşediler ve orası büyük bir sikiş odasına dönüştü. Biz ayrılır ayrılmaz, hemen Roma ve Kostya’nın siklerinin üzerine oturduk, Denis ve Andrey kıçlarımıza bağlandılar ve Seryoga aramızda durdu ve ikimiz ağzımızla onun sikini okşadık. Adamlar tekrar tekrar değiştiler ama Lena’nın isteği üzerine geldiler, sadece benim üzerimde ya da benim içimde. Ve Lena daha sonra onu üstümden yaladı. Adamlar sabahın üçüne kadar bizi becerdiler. Ta ki kanepede uykuya dalmaya başlayana kadar. Kaç orgazm olduğunu bilmiyorum ama 20’den az değil. Bu tür yüklerden tüm delikler acıyor, ama bir tür hoş acıydı. Beni kıçımdan siken Andrey, bana sarıldı ve beni dışarı çıkarmadan uykuya daldı. Ve yüzümün önünde Kostya, Lena’yı kıçından ve amından sikti ve sonra bana dönerek yüzüme geldi. Ama artık o kadar şiddetli değil. Ayağa kalkıp sikini ağzıma alacak gücüm bile yoktu. Lenka benden spermini yaladı ve beni dudaklarımdan öptü. Kostya’nın sperminin tadını dudaklarımda hissettim, bugün ilk defa olmasa da.

— Doğum günün kutlu olsun dostum, diye fısıldadı Lena ve gözlerini kapatarak yanımda uyuyakaldı.

https://sun1-92.userapi.com/envln1U5Q9Q ... MRnttQ.jpg
Makhudik76
ön sevişme
ön sevişme
Total posts: 115
Orientation: heteroseksüel
Секс-знакомство: evet olası bir cinsel ilişki için seninle tanışmak isterim
 Yanıt: YİRMİNCİ YIL DÖNÜMÜ VEYA 5X2<

Unread post by Makhudik76 »

Süper, muhteşem, heyecan. İyi işler yapmaya devam edin.

5 dakika 20 saniye sonra gönderildi:
Kahretsin, amcıklarından bu kadar çok sperm akışı varken biri hamile kalmış olmalı?
Kız Alla
heyecanlanıyorum
heyecanlanıyorum
Total posts: 86

Unread post by Kız Alla »

Guest: 13 Jul 2013, 03:00YİRMİNCİ YILDÖNÜMÜ VEYA 5X2
Muhteşem! Daha mütevazıydım.
Zebr111
Flört etmek
Flört etmek
Total posts: 26

Unread post by Zebr111 »

Kız Alla, ayrıntıları paylaşabilir misin?)
Post Reply Previous topicNext topic

Quick Reply

Change Text Case:  Translit: 

• Similar Topics
    Replies
    Views
    Last post

Return to “Seks hikayeleri, hikayeler, fanteziler”