twinks ile boğaz oral seks
-
Автор темыSiskolyoz
- İlgi gösteriliyor
- Total posts: 8
- Registered for: 3 years 1 month
- Orientation: heteroseksüel
- Секс-знакомство: evet olası bir cinsel ilişki için seninle tanışmak isterim
twinks ile boğaz oral seks
Hayatımda dizlerinin üzerine çöktürdüğüm, saçlarından yakaladığım ve ağzını penisimin tamamına yasladığım tek bir kadın vardı. Ve sonra boğazıma geldi ve pençeleriyle kıçımı boğmaya ve kaşımaya başlayana kadar tuttu.
Ve o da buna bayıldı!
Önce o gelene kadar amını ben tuttum, sonra da ağzından salyalar zaten meme uçlarından sarkıyordu.
Seks için hâlâ böyle bir kadın araman gerekiyor
Artık boğazıma boşalmanın bir sakıncası yok.
nBenzer bir şey yaşayan var mı? Tekrarlar mısın?
Ve o da buna bayıldı!
Önce o gelene kadar amını ben tuttum, sonra da ağzından salyalar zaten meme uçlarından sarkıyordu.
nBenzer bir şey yaşayan var mı? Tekrarlar mısın?
- These users thanked the author Siskolyoz for the post (total 2):
- Cidden, KseniaPony
-
- Flört etmek
- Total posts: 43
- Registered for: 3 years 2 months
Re: Boşalma ile boğaz oral seks
iki yıl önce yaşlı bir kadını becerdim, seksten çok hızlı ve sık sık çıktı ve dinlenme sırasında sevdi emmek, seksten daha çok hoşlanıyordu... bazen o kadar uzun süre emiyordu ki ben geldim ama durmadı ve her zaman benden onu oral seks kemeriyle sikmemi istiyordu, böylece taşaklara kadar gidebilecekti ... ve bu oral seksten sonra onu spermle doldurdum ve o da son damlasına kadar emdi
- These users thanked the author Sashkalovesex for the post (total 3):
- Cidden, Merkez, KseniaPony
-
- Seksi sinyaller gönderme
- Total posts: 22
Pek çok insan uzun boğazlı oral seks yapmayı bilmiyor - ancak düzenli olarak reklam yaparsanız amatörler bulabilirsiniz - her ne kadar gizlenmiş bir biçimde reklam yapmak daha iyi olsa da - çoğu bu tür beceriler konusunda utangaçtır
- These users thanked the author küçük adam for the post (total 2):
- Cidden, KseniaPony
-
- Penetrasyon
- Total posts: 285
- Orientation: biseksüel
Oral seksten gerçekten hoşlanan ve büyük bir zevkle emen bir arkadaşım var; bundan tahrik oluyor ve ağzına boşalmasından hoşlanıyor. Ve sekste de ateş vardır, tutku doğrudan ondan konuşur. Çok sürtük bir güzellik.
- These users thanked the author Cidden for the post:
- KseniaPony
-
- heyecanlanıyorum
- Total posts: 67
-
- heyecanlanıyorum
- Total posts: 50
-
- Sürtünmeler
- Total posts: 362
- Registered for: 3 years 4 months
-
- heyecanlanıyorum
- Total posts: 53
- Registered for: 3 years 5 months
Bu iki farklı kızla oldu, gerçekten heyecan vericiydi
Bütün deliklere ve boğaza boşalabiliyorlardı.
Güzel zamanlardı
Bütün deliklere ve boğaza boşalabiliyorlardı.
Güzel zamanlardı
- These users thanked the author stas.shevchenko for the post:
- Cidden
-
- Penetrasyon
Merkez, evet, boy 178 ince, göğüs 5, kıçı şişkin, her zaman sporun içinde. Çok heyecan verici, özellikle seks açısından, ama erkekler konusunda hiç şansı yok, her zaman bazı çocuksu kızlara rastlıyor (sevgilileri kastediyorum)
22 dakika 39 saniye sonra gönderildi:
Ayrıca bele kadar uzanan örgü görünümünden de. Ve kendisi de bunu sonuyla kafasıyla yapmayı öğrendi. Kimse beni zorlamadı ya da bana yalvarmadı, size bunun gerçekten inanılmaz bir duygu olduğunu söyleyeceğim, benimkiyle baş etmesi onun için gerçekten zor (ama onun arzusuyla her şey yolunda gitti)
22 dakika 39 saniye sonra gönderildi:
Ayrıca bele kadar uzanan örgü görünümünden de. Ve kendisi de bunu sonuyla kafasıyla yapmayı öğrendi. Kimse beni zorlamadı ya da bana yalvarmadı, size bunun gerçekten inanılmaz bir duygu olduğunu söyleyeceğim, benimkiyle baş etmesi onun için gerçekten zor (ama onun arzusuyla her şey yolunda gitti)
-
- Sürtünmeler
Eh...
böyle verilere sahip birini görmek nadirdir, hatta oral seks seven biri bile!)
Eh...

-
- Penetrasyon
Center, onu yalnızca sevmiyor, aynı zamanda ona tapıyor o. Eğer bunu yapma fırsatı varsa, yapacaktır. Ama herkesin kendi prensibi yoktur; ya harika bir sikin var ya da ona güzel bir dil vermişsin, o zaman harika bir oral seks yapacağına güvenebilirsin. Ve bunu kocasına asla yapmadı, tıpkı ona yaptığı gibi.
-
- Penetrasyon
- Total posts: 204
Bir keresinde sınıf arkadaşımı aradım. Bir kere karşılaştık ama bu uzun zaman önceydi. O zamanlar emdi ama ağzıma ya da yüzüme boşalmama izin vermedi. "Ağzına ya da yüzüne boşalırsan yüzüne tükürürüm" dedi
Ama sikişmeyi severdi, bana ekmek vermesen bile bazen sikim ağrırdı.
Onu yakın zamanda bulduk, yazışmaya başladık ve bizi onu görmeye davet ettik. Boş zamanımda yanına gittim, oturdum ve konuştum, dedi, uzun zamandır seks yapalım, bir erkeğim olmadı. Ama bunu aklımda tutarak seyahat ediyordum. Pantolonumu kendisi çıkarıyor ve nasıl da berbat... tıpkı bir sülük gibi, derin boğazla emiyor, taşakları emiyor ve sikimi emiyor. Boşalmaya başladı ve beni uyardı (ağzına almaktan hoşlanmadığını hatırlıyorum) ama işte tam tersi, o kadar sert emdi ki koparamadı. Ağzına boşalmak, her damlasını derin boğazla emdi. Daha önce spermi sevmediği için pişman olduğunu ama şimdi istediğini söylüyor. Genel olarak, gece boyunca sadece beni emdi ve emdi, toplar muhtemelen bir hafta boyunca boştu)
Ama sikişmeyi severdi, bana ekmek vermesen bile bazen sikim ağrırdı.
Onu yakın zamanda bulduk, yazışmaya başladık ve bizi onu görmeye davet ettik. Boş zamanımda yanına gittim, oturdum ve konuştum, dedi, uzun zamandır seks yapalım, bir erkeğim olmadı. Ama bunu aklımda tutarak seyahat ediyordum. Pantolonumu kendisi çıkarıyor ve nasıl da berbat... tıpkı bir sülük gibi, derin boğazla emiyor, taşakları emiyor ve sikimi emiyor. Boşalmaya başladı ve beni uyardı (ağzına almaktan hoşlanmadığını hatırlıyorum) ama işte tam tersi, o kadar sert emdi ki koparamadı. Ağzına boşalmak, her damlasını derin boğazla emdi. Daha önce spermi sevmediği için pişman olduğunu ama şimdi istediğini söylüyor. Genel olarak, gece boyunca sadece beni emdi ve emdi, toplar muhtemelen bir hafta boyunca boştu)
- These users thanked the author Barmaleykin_47 for the post:
- Fargal94
-
- Sürtünmeler
yani eğer dikleşmiş sikini beğenmediyse, o zaman bu kadar, gösteri yok mu? o zaman ne yapmalı? ona öylece mastürbasyon yapmak mı? :haha:
-
- Penetrasyon
Eh, şöyle bir şey, bu onun sözlerinden, kendisi de dalga geçebilir, böyle bir şey yaşadığını söylüyor, takside şoföre otuzbir çekti.
-
- Sürtünmeler
- Total posts: 404
Karım tanışır tanışmaz hiç emmeyi beceremedi ve hiç denemediğini söyledi , ilk başta onu bir şekilde ikna ettim. Ama artık onu koparamazsınız, sadece biraz emmeyi seviyor ve hepsi bu. Yani, artık boğazına oral seks yapmayı öğrendi, genel olarak memnunum, her zaman taşaklarına kadar emiyor, sikim 17 cm, ona tam oturuyor ve en önemlisi öğürmüyor ve hiçbir sorun yok, eskiden öyleydi ve geldim ama şimdi ağzına boşalmasını istiyor. Sırt üstü yatma pozisyonunu seviyor ve ben onu ağzından yukarıdan sikiyorum ve o da beni kalçalarından bastırıyor böylece daha derinlere nüfuz edebiliyorKiskoliz: ↑27 May 2022, 09:57 Hayatımda dizlerinin üzerine çöktürdüğüm, saçlarından yakaladığım ve ağzını penisimin tamamına yasladığım tek bir kadın vardı. Ve sonra boğazıma geldi ve pençeleriyle kıçımı boğmaya ve kaşımaya başlayana kadar tuttu.
Ve o da buna bayıldı!
nBenzer bir şey yaşayan var mı? Bunu tekrarlarlar mı?
-
- Penetrasyon
Andrewv, iyi eş, buradaki en önemli şey arzudur Arzu olmadan hiçbir şey öğretmek imkansızdır. Benimki nasıl emileceğini biliyor ama bundan hoşlanmıyor ve öğrenme arzusu da yok. Evet ve sadece penisini esnetmek için sorman gerekiyor. Ve metresi oral seksten hoşlanıyor ve aynı zamanda ağzından sikildiğinde sırtındaki pozisyonu da seviyor, ama size bunu denemeyeceğimizi söylüyor
Koca kafa pek de iyi değil rahat. Ama eşimle konuşmanın faydası yok, denedim diyor çünkü sürekli bana baskı yapıyorsunuz, bu konuda kesinlikle hiçbir şey istemiyorum. Arzulu bir kız bulduğuna ve hoşuna gittiğine sevindim

- These users thanked the author Cidden for the post:
- Barmaleykin_47
-
- Penetrasyon
- Total posts: 233
- Registered for: 4 years 9 months
Sondan itibaren boğaza oral seks yapmanın ne anlamı var? Bir kız için bu rahatsızlıktır ama o zaman sperm hissedilmez. Oral seks bir kişi için değil iki kişilik bir zevktir.
- These users thanked the author Milla for the post:
- Alexey 997
-
- Penetrasyon
- Total posts: 204
Milla, birisi hiç berbat değil ama birisi Bademcikleri emer, her şey bireyseldir.
- These users thanked the author Barmaleykin_47 for the post:
- Cidden
-
- heyecanlanıyorum
- Total posts: 92
-
- Penetrasyon
krem, sana tamamen katılıyorum. Elbette mahrem konularda profesyonel değilim ama 5 kızımdan sadece üçü oral seks yaptı ve sadece biri büyük zevkle. :bilinmiyor:
-
- Sürtünmeler
-
- Flört etmek
- Total posts: 49
-
- Sürtünmeler
- Total posts: 404
3 dakika 15 saniye sonra gönderilir:
n2 dakika 32 saniye sonra gönderildi:
benimki bu günlerde berbat ve berbat, her gün veya günde iki kez oluyor, ama bunu bilerek bitirmiyor ve birkaç gün sonra bazen göğüslerinin her yerine boşalmak istiyor
3 dakika 15 saniye sonra gönderilir:
evet, nasıl olduğunu hayal edemiyorum öyle, oral seks olmadan yapamam ve eğer emmeseydim onu aldatamazdım) bu durumda kendimi hiç rahat hissetmezdim) ama ben böyle bir eşim olduğu için çok mutluyumLarri: ↑13 Jun 2022, 02:16 Andrewv, iyi bir eş, burada asıl önemli olan arzudur, arzu olmadan hiçbir şey öğretmek imkansızdır. Benimki nasıl emileceğini biliyor ama bundan hoşlanmıyor ve öğrenme arzusu da yok. Evet ve sadece penisini esnetmek için sorman gerekiyor. Ve metresi oral seksten hoşlanıyor ve aynı zamanda ağzından sikildiğinde sırtındaki pozisyonu da seviyor, ama size bunu denemeyeceğimizi söylüyorKoca kafa pek de iyi değil rahat. Ama eşimle konuşmanın faydası yok, denedim diyor çünkü sürekli bana baskı yapıyorsunuz, bu konuda kesinlikle hiçbir şey istemiyorum. Bu yüzden arzulu bir kızla karşılaştığına ve onun bundan hoşlandığına sevindim
![]()
n2 dakika 32 saniye sonra gönderildi:
Bilmiyorum ama benimki hoşuma gidiyor, bazen kendi kendine soruyor ama çoğunlukla da içinden soruyor ağzını açıyor, sonra beni yutuyor ya da öpüyor. O bunu beğendi
-
- Flört etmek
- Total posts: 38
- Registered for: 3 years
Karım, ellerini tuttuğumda ve ona tamamen nüfuz ettiğimde derin bir oral seksten keyif alıyor ve sonra onun içine boşalıyorum.
-
- heyecanlanıyorum
- Total posts: 55
Boğazına kadar siktiğim tek bir kız vardı. Salyası göğsünden aşağı akıyordu, gözyaşları çoktan akmaya başlamıştı ama nefesini tuttuktan sonra yutkunmaya devam etti. 100 ya da 10’du. Ondan sonra oral seks yapanların hepsi daha basit görünüyor. Lolipop gibi. Böyle biri nasıl bulunur? lanet
-
- Flört etmek
- Total posts: 38
Karım onu tutup taşaklarını boğazının derinliklerine soktuğumda bundan çok keyif alıyor ve sonra onu çıkarmadan oraya boşaltıyorum - bundan sızmaya başlıyor. Hem ben hem de o bundan gerçekten hoşlanıyor.
Bundan önce, tüm kızlarım arasında yalnızca iki kişi böyle bir oral seks yapabiliyordu, biri bunu karımın diğerinin öğürme refleksleri vardı ve periyodik olarak boğuluyordu, ama o Bu beni daha da tahrik etti ve bu konuda onu daha derin ve daha güçlü istiyordu, o bir nemfomandı.
Bundan önce, tüm kızlarım arasında yalnızca iki kişi böyle bir oral seks yapabiliyordu, biri bunu karımın diğerinin öğürme refleksleri vardı ve periyodik olarak boğuluyordu, ama o Bu beni daha da tahrik etti ve bu konuda onu daha derin ve daha güçlü istiyordu, o bir nemfomandı.
-
- Penetrasyon
amanti, siz ve eşiniz böyle insanlar için şanslısınız; nadirdir. Benimki bu işten hiç hoşlanmıyor. Hayır tabii ki sorarsan berbat olur ama onun istemesi diye bir şey yok. Boğazdan bahsetmiyorum bile.
-
- Penetrasyon
- Total posts: 211
Ağzınıza sertçe vurulduğunuzda inanılmaz bir şey, eğer küçük bir penisiniz varsa, bunu boğazda da yapabilirsiniz, elleriniz bağlıyken ve başınız penise bastırılırken bacağınızın üzerine oturup kendinizi iyi hissetmenizi sağlar. Ve eğer erkek havalıysa ve penisi güzelse ve testisler sarkıyor ve salyalar akan çeneye çarpıyorsa... bu harika, kendini bir şey gibi hissediyorsun, güçlü, heyecanlı bir erkek için bir araç

-
- ön sevişme
- Total posts: 137
Sperm dışarı akmaya çalışırken penisin atmaya başladığını hissedersiniz, arkadaşımı kalçalarından yakalarım ve ağzımı sert bir şekilde taşaklara doğru iterim ve arkadaşım spermin bir kısmı ile boğazıma ve mideme patlar ve bu 25 yıldır devam ediyor
-
- heyecanlanıyorum
- Total posts: 54
- Registered for: 3 years 8 months
İlk toplantıda metresi öğürme refleksi ve gözlerinde yaş oluşana kadar yutkunmaya başladı. İyi bir başlangıçtı. Daha sonra kocasının ona boğaz yapmayı öğrettiğini ancak aşırıya kaçabileceği için yapmaktan korktuğunu söyledi. Ama bunu yapmaktan korkmuyorum. Aynı zamanda onu saçından tutup kazığa oturtmak ister. Bir gün başını sıkıca tutarak boğazından sikti ve boşalmaya başladı; ve orgazm anında panik içinde kavga etmeye başladı ama artık onu bırakamazdım. Daha sonra söylediği gibi, boşalma anında kafası hâlâ şişti ve boğulmaktan korkuyordu. Hayatımın en unutulmaz orgazmıydı
-
- Penetrasyon
- Total posts: 251
-
- Orgazm!
- Total posts: 629
- Registered for: 2 years 11 months
Bir kızın bundan ne elde edeceğini bilmiyorum. Onu kusturacak kadar boğaz sikişi. Öksürük, salya akması, gözyaşları. Elbette onu bu şekilde becermek benim için hoş ama o öyle değil.
-
- Flört etmek
- Total posts: 44
- Registered for: 2 years 6 months
Arkadaşımda oral seks sadece boğaza kadardı ama onun ötesinde hayır, hayır. Hoş olmayan, acı verici ve kusma isteği uyandırıyor
Ama bir gün yatağa uzandım ve başım aşağıya sarktı ve "boynuna gir" dedim
Bunu yavaş yavaş yapıyorum, yavaşça zarar vermemek için beni "yuvarlanmalardan" tutup kendine çekiyor, sik çok derine gitti, ben de delirdim
Ve yıllar sonra onun biriyle boğaz alıştırması yaptığı aklıma geldi (tabii ki benimle değil)
Ama inanılmaz derecede beğendim
Ama bir gün yatağa uzandım ve başım aşağıya sarktı ve "boynuna gir" dedim
Bunu yavaş yavaş yapıyorum, yavaşça zarar vermemek için beni "yuvarlanmalardan" tutup kendine çekiyor, sik çok derine gitti, ben de delirdim
Ve yıllar sonra onun biriyle boğaz alıştırması yaptığı aklıma geldi (tabii ki benimle değil)
Ama inanılmaz derecede beğendim
-
- Nirvana’dayım
- Total posts: 6415
- Registered for: 2 years 8 months
Boğaz oral sekste penisin büyüklüğü büyük önem taşımaktadır. Uzunluğu ve kalınlığı. Büyük penisli erkekler için derin yapmayı denemem bile ama eğer vasatsa lütfen)
-
- Flört etmek
- Total posts: 44
Marinka, yani önemli olan şu ki ortalamam var . Cetvelle dayanamadım ama pek de büyük değil
-
- Nirvana’dayım
- Total posts: 6415
- Registered for: 2 years 8 months
-
- heyecanlanıyorum
- Total posts: 69
Boğaz yoktu ama benimki berbatken onu taşaklara nasıl soktuğumu çok hayal ediyorum
-
- ön sevişme
- Total posts: 121
- Registered for: 2 years 11 months
Gerçekten öğrenmeyi istiyordum ama bir türlü yapamadım ortalama 16 cm. Birkaç denemeden sonra bana göre olmadığına karar verdim
-
- Göz teması kurmak
- Total posts: 1
-
- Similar Topics
- Replies
- Views
- Last post
-
- 22 Replies