Aldatılan koca
-
Автор темыMnbvcxz987654321
- Penetrasyon
- Total posts: 200
- Registered for: 3 years
- Orientation: heteroseksüel
- Секс-знакомство: evet olası bir cinsel ilişki için seninle tanışmak isterim
Aldatılan koca
Karımı gerçekten başka birinin sikmesini istiyorum. Gerçekten katılmayı istiyorum. Eşim beni seviyor, bana tapıyor, bu konuyu o kadar çok konuştuk ki şu ana kadar hiçbir şey olmadı. Görünüşe göre bazen aynı fikirdeyim ama bulaşıcı bir şeye yakalanmaktan çok korkuyorum. Ve sanırım buna katılıyorum. Onun köpek stiliyle sikiştiğimde birinin onu ağzından siktiğini hayal ettim. Kimin aynısı var
- These users thanked the author Mnbvcxz987654321 for the post (total 19):
- Turbo94, misafirler, Sergey.v, Cidden, Tebeşir, Şiddetli, ajan 47, Lazobay, Ded, Kuklacılık, Plohish, Maksimum 1234, Makar1977, Boynuzlamak!!!, andylee, Alex7515, Lexa55, Endişeli, Stas99rus
-
- heyecanlanıyorum
- Total posts: 90
- Registered for: 3 years 3 months
-
Автор темыMnbvcxz987654321
- Penetrasyon
- Total posts: 200
-
- Oral stimülasyon
- Total posts: 181
- Registered for: 3 years 3 months
Re: Aldatılan koca
Sürekli benzer düşüncelere kapılıyorum, karımı gözümün önünde başkasının alıp tüm deliklerinden sikmesini isterim ve bundan izler ve inanılmaz bir mutluluk yaşardım.
-
- ön sevişme
- Total posts: 111
- Orientation: biseksüel
Genel olarak konu mükemmel. Üstelik, eğer koca biseksüelse ve karısı otoriterse, hemen bir oyuncak bebekten kız arkadaş yapacak ve iki ya da iki tanesi sevgilisiyle sevişecek.... ah rüyalar rüyalar...
Aynı durum. Sharaza konusunda da kafam çok karışık. Ayrıca latekse alerjim var.Mnbvcxz987654321: ↑23 May 2022, 21:01 Sanırım bazen buna katılıyorum ama bulaşıcı bir şeye yakalanmaktan çok korkuyorum. Aksi takdirde bana öyle geliyor ki buna katılırdım.
Genel olarak konu mükemmel. Üstelik, eğer koca biseksüelse ve karısı otoriterse, hemen bir oyuncak bebekten kız arkadaş yapacak ve iki ya da iki tanesi sevgilisiyle sevişecek.... ah rüyalar rüyalar...
-
- heyecanlanıyorum
- Total posts: 73
- Registered for: 3 years 10 months
Arayın ve bulacaksınız))) birkaç yılımı aldı. Bence biri gerçekten isterse başaracaktır
- These users thanked the author sadece82 for the post (total 5):
- SERG!!, Firavun faresi, AleksandrS, Vladmar, Stas99rus
-
- Oral stimülasyon
- Total posts: 188
- Registered for: 3 years 1 month
-
- heyecanlanıyorum
Her gün sağdan sola koşmuyor ama değişiyor
- These users thanked the author sadece82 for the post:
- Eugene1eva
-
- ön sevişme
Geçen gün sevgilimle MFM hakkında konuşuyordum. Kategorik olarak hayır dedi, çünkü genel olarak başkası bana dokunurdu, mmf’den bahsediyorduk;
Bir eşin zinaya olgunlaşmasının deyim yerindeyse nasıl ilerlediğini soruyoruz. senin durumun nasıl? Yürür, gelir ve sana söyler. Neyse, her ne ise... merak ediyoruz.
Geçen gün sevgilimle MFM hakkında konuşuyordum. Kategorik olarak hayır dedi, çünkü genel olarak başkası bana dokunurdu, mmf’den bahsediyorduk;
- These users thanked the author Eugene1eva for the post:
- Cidden
-
- Seksi sinyaller gönderme
- Total posts: 10
Ama... hayallerim... benimkiler kategorik olarak buna karşı. Bir zamanlar benimle hile yapmayı hayal etmeye başlamış gibiydi (sikiştiğimizde), sonra böyle bir skandal attı!
Bende de aynı şey var! Ve sevişirken yaklaşmak yasaktı. Sadece arandığında. Ve sevgilinizin ardından amını yaladığınızdan emin olun.
Ama... hayallerim... benimkiler kategorik olarak buna karşı. Bir zamanlar benimle hile yapmayı hayal etmeye başlamış gibiydi (sikiştiğimizde), sonra böyle bir skandal attı!
-
- ön sevişme
- Total posts: 126
Eugene1eva,
İstediğinizi ikna edebilirsiniz akıllı kadın kadın... En önemlisi, MFM’den sonra bunu yapabilmektir ki, kadınınız size karşı kötü bir his beslemesin. Bu bazı arkadaşlarımın başına nasıl geldi... Dolayısıyla uygulamadan önce... Gerçekten ihtiyacınız olup olmadığına siz mi karar veriyorsunuz?
İstediğinizi ikna edebilirsiniz akıllı kadın kadın... En önemlisi, MFM’den sonra bunu yapabilmektir ki, kadınınız size karşı kötü bir his beslemesin. Bu bazı arkadaşlarımın başına nasıl geldi... Dolayısıyla uygulamadan önce... Gerçekten ihtiyacınız olup olmadığına siz mi karar veriyorsunuz?
-
- heyecanlanıyorum
Özel veya doğaüstü hiçbir şey yok. Kocanın boynuzlandığı tipik bir ilişkimiz var. Rolümü seviyorum. Çok küçük olduğumu düşünürsek başkalarıyla seks ikimize de yakışıyorEugene1eva: ↑30 May 2022, 14:12 Eşinizin nasıl olgunlaşıp zinaya dönüştüğünü soruyoruz Genel olarak sizin durumunuz nasıl? Yürür, gelir ve sana söyler. Neyse, her ne ise... merak ediyoruz.
Geçen gün sevgilimle MFM hakkında konuşuyordum. Kesinlikle hayır dedi, sadece başka birisi bana dokunabilirdi, genel olarak mmf ile ilgiliydi.
-
- ön sevişme
6 dakika 13 saniye sonra gönderildi:
1. sw ve cuckold temasını başlatan kim?
2. Yukarıda karınızı bebeğe hazırlamanın birkaç yıl sürdüğünü yazmıştınız.
3. Bunun senin için nasıl olduğunu merak ediyorum. Bir yandan sekse izin verdiler ve artık bunun hakkında konuşmuyorlar, yoksa ayrıntılı olarak rapor edip kanıt mı sunmalı, yoksa siz hala orada mısınız???
Çok ilginç.
Tüm riskleri çok iyi biliyorum. Kendimi tanıyorum ve her türlü MMF’ye hazırım. Veya FFM’dir. Size daha fazlasını anlatacağım, eğer karım büyük penisle seks istediğini söylerse, o zaman sadece bunu yapmanıza izin vermekle kalmayacağım, aynı zamanda bunu gerçekleştirmenize de yardımcı olacağım. Sadece bir çift, yanlış anlaşılmalar, ihmaller ve sessizce sadakatsizlik yüzünden daha çabuk ayrılabilir ve her şeye izin verilirse kim skandal çıkarır?
6 dakika 13 saniye sonra gönderildi:
her şeyin ayrıntılarını istediği tipik bir ilişkimiz var. Sizin için bir anket yapacağım.
1. sw ve cuckold temasını başlatan kim?
2. Yukarıda karınızı bebeğe hazırlamanın birkaç yıl sürdüğünü yazmıştınız.
3. Bunun senin için nasıl olduğunu merak ediyorum. Bir yandan sekse izin verdiler ve artık bunun hakkında konuşmuyorlar, yoksa ayrıntılı olarak rapor edip kanıt mı sunmalı, yoksa siz hala orada mısınız???
Çok ilginç.
-
- ön sevişme
Eugene1eva,
Sadece fanteziler ve burada forumda gerçeklikten çok fanteziler var.. Aslında harika bir erkek veya bi çift bulmak neredeyse imkansız.. Eşim ve ben elimizden gelen her şeyi denedik.. MFM ve FFM.. ve biseksüel seks.. Çok çok nadiren şanslı. Çoğunlukla sarhoş ya da sadece "bunun hakkında konuşalım"...
Sadece fanteziler ve burada forumda gerçeklikten çok fanteziler var.. Aslında harika bir erkek veya bi çift bulmak neredeyse imkansız.. Eşim ve ben elimizden gelen her şeyi denedik.. MFM ve FFM.. ve biseksüel seks.. Çok çok nadiren şanslı. Çoğunlukla sarhoş ya da sadece "bunun hakkında konuşalım"...
-
- ön sevişme
kendisi üçüncü rolü oynadı, ama her şey harikaydı. Sadece hayat koşullarım değişti ve çift çıkmaya devam etmeyi başardı. Ama uzun süre konuştular. Sadece kendim için, yani MM için çok fazla erkek arıyorum ve internette ne tür bir kontenjan olduğunu biliyorum... ama bu arada, kapanan bir kaynakta o çiftle tanıştım...
- These users thanked the author Eugene1eva for the post:
- Rudi
-
- ön sevişme
Eugene1eva,
MM bu da aynı zamanda Her iki erkeğin de ne istediğini bilmesi çok güzel.. Pasif olmayı seviyorum. Ama bu aynı zamanda biber için de daha fazlasıdır. Bazen gerçekten sonuna kadar sikilmek istersiniz... Ve sormamak için ağzınıza boşalmak diyelim.
MM bu da aynı zamanda Her iki erkeğin de ne istediğini bilmesi çok güzel.. Pasif olmayı seviyorum. Ama bu aynı zamanda biber için de daha fazlasıdır. Bazen gerçekten sonuna kadar sikilmek istersiniz... Ve sormamak için ağzınıza boşalmak diyelim.
-
- ön sevişme
her şey tam yerinde, ama buna yüzde 200 doğrudan katılıyorum. Her konuda anlaşacağımızı düşünüyorum.

-
- ön sevişme
Eugene1eva,
Partnerime kadın mı erkek mi, birçok talep var... Farklı ve tuhaf.. İlk şart.. gel sikişelim, sikişelim.. Ve anlaşalım??? Muhtemelen aktif biriyseniz ve seksi gerçekten seviyorsanız.. En önemli şey, yatakta inisiyatif göstermeniz ve örneğin boğazınıza oral seks yaptıklarında "tavana bakmamanız"dır.
Partnerime kadın mı erkek mi, birçok talep var... Farklı ve tuhaf.. İlk şart.. gel sikişelim, sikişelim.. Ve anlaşalım??? Muhtemelen aktif biriyseniz ve seksi gerçekten seviyorsanız.. En önemli şey, yatakta inisiyatif göstermeniz ve örneğin boğazınıza oral seks yaptıklarında "tavana bakmamanız"dır.
-
- ön sevişme
Tabii ki buluşmak, oturup senaryoyu tartışmak ve hemen uygulamaya koymak aptalca... bu aynı zamanda sadece arzumun ortadan kalkmasına neden olacak. Bana özel mesajla yaz, bazı nedenlerden dolayı sana mesaj gönderemiyorum...
peki, gayet açık eğer planlanmışsa, toplantıdan önce birbirlerinin tercihlerini en azından biraz bilmeleri gerekir. O yüzden önceden söyleyin.
Tabii ki buluşmak, oturup senaryoyu tartışmak ve hemen uygulamaya koymak aptalca... bu aynı zamanda sadece arzumun ortadan kalkmasına neden olacak. Bana özel mesajla yaz, bazı nedenlerden dolayı sana mesaj gönderemiyorum...
-
- ön sevişme
Eugene1eva,
Yazan.. çoğumuz kamusal cinsel arzularımıza mastürbasyon yapmanın zevkinden mahrum kaldı.
Yazan.. çoğumuz kamusal cinsel arzularımıza mastürbasyon yapmanın zevkinden mahrum kaldı.
-
- ön sevişme
-
- ön sevişme
-
- Total posts: 10
-
- ön sevişme
- Total posts: 132
- Registered for: 3 years 2 months
Beni emdiğinde, o anda onun arkadan sikildiğini görmenin güzel olacağını söylüyorum. Ya da tam tersi, onu siktiğimde onun başka birini emme fantezisinin beni tahrik ettiğini söylüyorum. Buna cevaben şifonyerden bir oyuncak çıkarır ve onu emmeye başlar)
Karımla MFM’yi hayal ediyorum ama o açıkça reddediyor, ona beni neyin tahrik ettiğini söyledim. Gerçek bazen benimle dalga geçiyor.Mnbvcxz987654321: ↑23 May 2022, 21:01 Onun köpek stiliyle sikildiğimde, birisinin onu ağzından siktiğini hayal ettim.
Beni emdiğinde, o anda onun arkadan sikildiğini görmenin güzel olacağını söylüyorum. Ya da tam tersi, onu siktiğimde onun başka birini emme fantezisinin beni tahrik ettiğini söylüyorum. Buna cevaben şifonyerden bir oyuncak çıkarır ve onu emmeye başlar)
- These users thanked the author Kçırtap for the post (total 2):
- SERG!!, Sibiryak89
-
- Sürtünmeler
- Total posts: 315
Mzhm’yi uygulamak aslında zor ama eşimin kocası olmadan görüşmesine izin veriliyor)
- These users thanked the author misafirler for the post (total 11):
- Barmaleykin_47, sağlam, lord07, yıldız benzeri, Şeytan, çoban, SERG!!, Fargal94, Sibiryak89, sapık, Rudi
-
- Oral stimülasyon
- Total posts: 188
39 saniye sonra gönderildi:
orijinal ve güzel
39 saniye sonra gönderildi:
Sonrasında ilişkiler nasıl gelişiyor?
-
- Sürtünmeler
- Total posts: 312
- Registered for: 3 years 7 months
Yani şanslıydım, bizim için her şey yolunda gitti. sevgilimiz bile beni ve karımı sikti. Gece yanımıza geldiğinde önce beni becerdi, eşim de bana yardım etti ve okşadı. ve sonra ikimiz onu her şekilde becerdik. harika zamanlardı
- These users thanked the author Rudi for the post (total 4):
- Eugene1eva, 12345, Maksimum 1234, sapık
-
- heyecanlanıyorum
- Total posts: 51
- Registered for: 2 years 10 months
Ben de bazen eşime ortak buluyorum, önceden yazıyorum ve sanki her şey tesadüfen olmuş gibi senaryolar yaratıyorum. Bir kadın içki içtiğinde kontrolü kaybeder ve kendisine yaklaşıp flört edebilir. Önemli olan onun tercihlerini biliyorum, bu yüzden her şey her zaman yolunda gitti. Eşim elbette bunu benim kurduğumdan şüpheleniyor, ama ben bir partizan gibi sessiz kalıyorum ve onu baştan çıkaranın sen olduğunu ve ben de onun yanında durduğumu söylüyorum.
- These users thanked the author fromkl for the post (total 4):
- Slv3rF0x, Endişeli, Firavun faresi, Alex7515
-
- ön sevişme
- Total posts: 149
- Registered for: 2 years 11 months
Evliyim, bana karılarının fotoğraflarını gönder, senin önünde onu becereceğim ve ağzına boşaltacağım.
-
- Göz teması kurmak
- Total posts: 1
-
- ön sevişme
- Total posts: 140
-
- Total posts: 16
- Registered for: 2 years 8 months
Bir yıldır başka bir adamın beni önümde nasıl siktiğini, sürtükümü orgazma kadar dövdüğünü hayal edip hayal kuruyorum!
Benimkinin kalıcı bir sevgilisi olmasını ve onu gözümün önünde iyice sikmesini istiyorum!
Forumu okudum ve tek olmadığımı anladım, bu beni mutlu ediyor!
Vaftiz babamın bir keresinde kıçıma nasıl baktığını gördüm, pencere kenarında duruyordu ve külotu görünüyordu (tanga giyiyordu), aç gözlerle bakıyordu, bir şeyler düşündüğü açıktı. ... Onu nasıl siktiğini gördüm ve hayal ettim! Bir anda aletim taş gibi oldu!
Benimkinin kalıcı bir sevgilisi olmasını ve onu gözümün önünde iyice sikmesini istiyorum!
Forumu okudum ve tek olmadığımı anladım, bu beni mutlu ediyor!
Vaftiz babamın bir keresinde kıçıma nasıl baktığını gördüm, pencere kenarında duruyordu ve külotu görünüyordu (tanga giyiyordu), aç gözlerle bakıyordu, bir şeyler düşündüğü açıktı. ... Onu nasıl siktiğini gördüm ve hayal ettim! Bir anda aletim taş gibi oldu!
-
- Göz teması kurmak
- Total posts: 2
-
- Sürtünmeler
- Total posts: 382
- Registered for: 2 years 9 months
-
- Orgazm!
- Total posts: 502
Evet, böyle kocalar çok var, bazıları bunun hakkında yazıyor ve hatta daha fazlası arzuları konusunda sessiz kalıyor, bunu kabul etmekten korkuyorlar.
-
- ön sevişme
- Total posts: 146
Bir çiftle denemeyi çok isterim. Sadece seni izleyebilirim, katılabilirim. Format tartışılıyor
Ben biseksüel değilim, tamamen heteroseksüelim.
Moskova. Sağlıklı ama genç değil. Yeterli.
Mobil. Hatta başka bir şehre bile gelebilirim.
https: / /i.postimg.cc/qvf3KsWK/IMG-20220823-131203.jpg
Ben biseksüel değilim, tamamen heteroseksüelim.
Moskova. Sağlıklı ama genç değil. Yeterli.
Mobil. Hatta başka bir şehre bile gelebilirim.
https: / /i.postimg.cc/qvf3KsWK/IMG-20220823-131203.jpg
-
- Total posts: 19
- Registered for: 2 years 6 months
Herkese selam. Genç adam gruplarının eşlerini sırayla nasıl yüzüne ve amına boşalttıklarını görmek isterim. Ve sonra spermle kaplı dudaklarını ve yüzünü öpün, amındaki spermi yalayın.
-
- ön sevişme
- Total posts: 105
- Registered for: 2 years 6 months
Rudi, yani şanslıyım, her şey yolunda gitti bizim için. sevgilimiz bile beni ve karımı sikti. Gece yanımıza geldiğinde önce beni becerdi, eşim de bana yardım etti ve okşadı. ve sonra ikimiz onu her şekilde becerdik. Harika zamanlardı
[/quote] neden öyleydiler? Nasıl bitti?
[/quote] neden öyleydiler? Nasıl bitti?
-
- Orgazm!
- Total posts: 502
Karımla böyle bir ilişki kurmak, ortak bir sevgiliye sahip olmak isterdim, böylece ne o ne de ben tutkularımızı saklamak ve saklamak zorunda kalmayız.
Seni anlayan, seven ve işlerinde sana yardım eden böyle bir karına sahip olduğun için kesinlikle şanslısın. tutkular.
Karımla böyle bir ilişki kurmak, ortak bir sevgiliye sahip olmak isterdim, böylece ne o ne de ben tutkularımızı saklamak ve saklamak zorunda kalmayız.
- These users thanked the author 12345 for the post (total 2):
- seksforumu_, Stas99rus
-
- ön sevişme
- Total posts: 128
benimki de kabul etti, ancak katılımımla hemen MFM’ye değil, ilk başta onu sevgililerle buluşmaya ikna ettim ve evde onun gelip bana her şeyi anlatmasını bekliyordum, sonra sanki beni eve davet etmeye başladı Evde değildim ve odanın köşesinden onun nasıl sikildiğini gözetledim ve daha sonra mzhm benim katılımımı kabul etti.
- These users thanked the author fare60 for the post (total 3):
- AleksandrS, çoban, Stas99rus
-
- Similar Topics
- Replies
- Views
- Last post
-
- 22 Replies
- 3102 Views
-
Last post by Cock Yaşlı***