Kadın egemenliği (seks karısı/aldatılan koca)

Bizim ve çevrimiçi yazarlarımızın yaratıcılığı, hikayelerinizi ve çılgın fantezilerinizi paylaşın!
Автор темы
xp911
Flört etmek
Flört etmek
Total posts: 34
Registered for: 1 year 11 months
Orientation: heteroseksüel
Секс-знакомство: evet olası bir cinsel ilişki için seninle tanışmak isterim
 Kadın egemenliği (seks karısı/aldatılan koca)

Unread post by xp911 »

Böyle bir deneyiminiz oldu mu? Soru esas olarak seks karısı-aldatılan çiftlere ve sevgililere yöneliktir. Bize anlatın, deneyiminizi paylaşın.
These users thanked the author xp911 for the post:
Ahah
Alex Barları
Oral stimülasyon
Oral stimülasyon
Total posts: 157
Registered for: 3 years
Orientation: heteroseksüel
 Re: Kadının kocası üzerindeki hakimiyeti (seks kadını/aldatılan koca)

Unread post by Alex Barları »

Eh, bir çiftle biraz böyle bir deneyimim oldu, bu mfm konusuna yeni yeni girmeye başlamıştık, üçümüz de başladık, kocası, hanımını oral seks yaparken elleriyle daha çok okşadı, ve ne kadar sokabileceğimi ve onun bunu nasıl karşıladığını denedim, sonra köpek stilini sikinin önüne koydu, ben onunla gelirken ona oral seks yapmasını söyledi. Bu süreçte, adam onun anüsüne masaj yapmaya ve penisini daha sert itmeye başladı, böylece kocasının ağzını kocasının sikine daha sert itti ve bir parmağını onun kıçına sokmaya başladı, sonra ikincisini ve o da onları çıkarmaya başladı. , Elini tutup penisimi kıçına sokmak zorunda kaldım, zar zor inledim ve sonra pes edip bana el sallamaya başladı. Kocam tabii ki sormadığıma şaşırdı, ama sakince ona boşalmak istediğimi söyledim, ama bunun bir am yapmaya değeceğini düşünmedim ve soru hemen iptal edildi! Peki, eğer bu baskınlık olarak kabul edilebilirse)))) peki, bir keresinde onlarla balkonda alkollü içkilerimizi yudumlarken, kocam tuvalete gitti, ben de elini tuttum ve pantolonuma soktum, elbette ne yapacağını biliyordu ama kocamın kızabileceğini düşünerek bir soru sordum, endişelenmemesini söyledi ama kapıyı açtı ve o kadar korktu ki ona daha sessiz olması gerektiğini gösterdim. parmağını dudaklarına götürdü ve onu katılmaya davet etti. Ama eminim ki seks başlayabileceğinden çok daha erken başlamıştır)))
These users thanked the author Alex Barları for the post (total 2):
Fargal94, xp911
Post Reply Previous topicNext topic

Quick Reply

Change Text Case:  Translit: 

• Similar Topics
    Replies
    Views
    Last post

Return to “Seks hikayeleri, hikayeler, fanteziler”