Sohbet Ruleti

Seks hakkında açıkça konuşuyoruz, izlenimlerimizi ve deneyimlerimizi paylaşıyoruz. Aşağıdaki bölümlere uymayan her şey
Автор темы
Gerasim
heyecanlanıyorum
heyecanlanıyorum
Total posts: 66
Registered for: 3 years 10 months
 Sohbet Ruleti

Unread post by Gerasim »

Forum üyelerinden herhangi biri sohbete değil, her türlü seks izlemeye odaklanan iyi bir sohbet ruleti önerebilir mi?
Peki bu ruletlerle ilgili ilginç bir şeyi olan var mı?
These users thanked the author Gerasim for the post:
Maximus86
Maximus86
heyecanlanıyorum
heyecanlanıyorum
Total posts: 55
Registered for: 3 years 11 months
Orientation: heteroseksüel
 Re: Sohbet ruleti

Unread post by Maximus86 »

Daha önce böyle bir konu açmıştım, muhtemelen pek çoğunun ilgisini çekmiyordu) Bir görüntülü sohbette oturuyordum https://roulette.chat/ru / içinde Çoğunlukla gey erkekler/wankerlar var . Birisini bulma umuduyla buraya gelen normal insanlar da var. Ancak içeriği karşısında şaşırıyorlar. Kameram çoğunlukla kapalı ama bazı insanlar benim gibi kullanıcılara odaklanıyor, görünüşe göre ilginç. Bazen meraklı küçüklerle tanışabilirsiniz) dün 11 yaşında bir erkek çocuk vardı. Kız kardeşim arka plandayken benden penisini göstermemi istedi, sonra hiç tereddüt etmeden bana nasıl bir penise sahip olduğunu gösterdi. Kız kardeşimi sormaya başladım... Sonra babaları geldi ve bayıldı. Bundan önce karşıma 13 yaşında bir kız çıktı. Ayrıca ilginç kişilikler de vardı) 2 kız, kız kardeş
These users thanked the author Maximus86 for the post (total 2):
Rrrrrrr, hayalet
Автор темы
Gerasim
heyecanlanıyorum
heyecanlanıyorum

Unread post by Gerasim »

Dün orada oturdum - sadece mastürbasyon yapanlar. Veya Hollanda’dan bazı şüpheli adamlar (bazı nedenlerden dolayı insanların yüzde 40’ı oradan geliyordu).
Yeterli olanlar arasında St. Petersburg’dan gelen ve "olumsuzlukla mücadele eden" bir kız ve kırk yaşlarında, battaniyenin altında çıplak ve arka planda onun erkeği olan biraz yumuşak bir hanımefendi vardı...
DimaSem
heyecanlanıyorum
heyecanlanıyorum
Total posts: 51
Registered for: 3 years 1 month
Orientation: heteroseksüel
Секс-знакомство: evet olası bir cinsel ilişki için seninle tanışmak isterim

Unread post by DimaSem »

Yaklaşık 10-15 yıl önce chatroulette’de sanal seks ve iletişim için bir partner bulmak kolaydı, ve artık sadece erkekler var ve bir tür boşanma var((
Автор темы
Gerasim
heyecanlanıyorum
heyecanlanıyorum

Unread post by Gerasim »

DimaSem: 23 May 2022, 10:49 10-15 yıl önce chatroulette’de sanal seks ve iletişim için partner bulmak kolaydı, ve artık sadece erkekler var ve bir tür boşanma var((
Evet, şimdi bu bir gey kulübü...
Post Reply Previous topicNext topic

Quick Reply

Change Text Case:  Translit: 

• Similar Topics
    Replies
    Views
    Last post

Return to “Seks hakkında genel sorular”