Forum üyelerinden herhangi biri sohbete değil, her türlü seks izlemeye odaklanan iyi bir sohbet ruleti önerebilir mi?
Peki bu ruletlerle ilgili ilginç bir şeyi olan var mı?
Sohbet Ruleti
-
Автор темыGerasim
- heyecanlanıyorum
- Total posts: 66
- Registered for: 3 years 10 months
-
- heyecanlanıyorum
- Total posts: 55
- Registered for: 3 years 11 months
- Orientation: heteroseksüel
Re: Sohbet ruleti
Daha önce böyle bir konu açmıştım, muhtemelen pek çoğunun ilgisini çekmiyordu) Bir görüntülü sohbette oturuyordum https://roulette.chat/ru / içinde Çoğunlukla gey erkekler/wankerlar var . Birisini bulma umuduyla buraya gelen normal insanlar da var. Ancak içeriği karşısında şaşırıyorlar. Kameram çoğunlukla kapalı ama bazı insanlar benim gibi kullanıcılara odaklanıyor, görünüşe göre ilginç. Bazen meraklı küçüklerle tanışabilirsiniz) dün 11 yaşında bir erkek çocuk vardı. Kız kardeşim arka plandayken benden penisini göstermemi istedi, sonra hiç tereddüt etmeden bana nasıl bir penise sahip olduğunu gösterdi. Kız kardeşimi sormaya başladım... Sonra babaları geldi ve bayıldı. Bundan önce karşıma 13 yaşında bir kız çıktı. Ayrıca ilginç kişilikler de vardı) 2 kız, kız kardeş
-
Автор темыGerasim
- heyecanlanıyorum
Dün orada oturdum - sadece mastürbasyon yapanlar. Veya Hollanda’dan bazı şüpheli adamlar (bazı nedenlerden dolayı insanların yüzde 40’ı oradan geliyordu).
Yeterli olanlar arasında St. Petersburg’dan gelen ve "olumsuzlukla mücadele eden" bir kız ve kırk yaşlarında, battaniyenin altında çıplak ve arka planda onun erkeği olan biraz yumuşak bir hanımefendi vardı...
Yeterli olanlar arasında St. Petersburg’dan gelen ve "olumsuzlukla mücadele eden" bir kız ve kırk yaşlarında, battaniyenin altında çıplak ve arka planda onun erkeği olan biraz yumuşak bir hanımefendi vardı...
-
- heyecanlanıyorum
- Total posts: 51
- Registered for: 3 years 1 month
- Orientation: heteroseksüel
- Секс-знакомство: evet olası bir cinsel ilişki için seninle tanışmak isterim
Yaklaşık 10-15 yıl önce chatroulette’de sanal seks ve iletişim için bir partner bulmak kolaydı, ve artık sadece erkekler var ve bir tür boşanma var((
-
Автор темыGerasim
- heyecanlanıyorum
-
- Similar Topics
- Replies
- Views
- Last post
-
- 1 Replies