arkadaş emdi

Wikipedia’da yazdıklarına göre, biseksüellik hem erkeklere hem de kadınlara ya da birden fazla cinsiyete veya toplumsal cinsiyete yönelik romantik ve cinsel çekim ve/veya cinsel davranıştır
Автор темы
Frion1
heyecanlanıyorum
heyecanlanıyorum
Total posts: 55
Registered for: 3 years
 arkadaş emdi

Unread post by Frion1 »

Tünaydın. Bir keresinde başıma gelmişti bu... Şimdilerde popüler bir konu, koca berbatken kadınların fotoğraflarına bakmak. Bir gün bir arkadaşımla oturup içki içerken, tesadüfen telefonunda karısının iç çamaşırlı bir fotoğrafını gördüm, onu hep sevmiştim, minyon, ince... Ve ona ve süreci göstermesini istemeye başladım. başladı) penisi pantolonunun içinde şişmişti, o kadar tuhaf görünüyordu ki, onu çıkardım ve mastürbasyon yapmaya başladım. Sonra beni de mastürbasyon yapıp yapamayacağını sordu ve eline aldı. Boşalmaya hazırdım, aniden ağzına aldığında, nasıl olduğunu bilmiyorum, çok çabuk
Andron
heyecanlanıyorum
heyecanlanıyorum
Total posts: 75
Registered for: 3 years 8 months
Orientation: heteroseksüel
 Re: Arkadaş berbattı

Unread post by Andron »

Frion1: 18 May 2022, 06:53 İyi günler. Bir keresinde başıma gelmişti bu... Şimdilerde popüler bir konu, koca berbatken kadınların fotoğraflarına bakmak. Bir gün bir arkadaşımla oturup içki içerken, tesadüfen telefonunda karısının iç çamaşırlı bir fotoğrafını gördüm, onu hep sevmiştim, minyon, ince... Ve ona ve süreci göstermesini istemeye başladım. başladı) penisi pantolonunun içinde şişmişti, o kadar tuhaf görünüyordu ki, onu çıkardım ve mastürbasyon yapmaya başladım. Sonra beni de mastürbasyon yapıp yapamayacağını sordu ve eline aldı. Boşalmaya hazırdım, aniden ağzına aldığında, nasıl oldu bilmiyorum, çok çabuk
merhaba. Bundan sonra eşiyle bir devamı oldu mu?
Andrey57115
Penetrasyon
Penetrasyon
Total posts: 268
Registered for: 3 years 3 months
Orientation: heteroseksüel
Секс-знакомство: evet olası bir cinsel ilişki için seninle tanışmak isterim

Unread post by Andrey57115 »

Yanlışlıkla telefonunda karısının fotoğrafını iç çamaşırlarıyla - bu tür bir kaza yok, kasıtlı olarak bu tür bir fotoğraf aradım. Penisini çıkardı ve mastürbasyon yapmaya başladı - eğer yapmadıysanız bir peri masalı. Mantığı açın - ziyarete geldim, karısının bir fotoğrafını gördüm, çıkardım ve mastürbasyon yapmaya başladım - en azından kıvrılmış bir çene ve merdivenlerden inerken kıçıma bir tekme. yazar ya bir hikaye anlatıcıdır ya da başlangıçta eşcinsel seks yapmanın önkoşulları vardı, her ikisi de.
Автор темы
Frion1
heyecanlanıyorum
heyecanlanıyorum
Total posts: 55
Registered for: 3 years

Unread post by Frion1 »

Maalesef hayır, onu gerçekten seviyorum, bazen içki içtiğinde açıkça sohbet edebiliyor ama artık yok

5 dakika 58 saniye:
Andrey57115, Fotoğrafını isteyerek gösterdiğini, daha dikkatli okuduğunu yazdım. Ve onu telefonda tesadüfen fark ettim, aslında başka bir fotoğraf göstermek istedi ama karısıyla olan bir fotoğraf açıldı
12345
Orgazm!
Orgazm!
Total posts: 502
Registered for: 2 years 8 months
Orientation: biseksüel

Unread post by 12345 »

Frion1: 18 May 2022, 07:33 Maalesef hayır, ondan gerçekten hoşlanıyorum, bazen içki içtiğinde açıkça konuşabiliyor ama artık değil
Kocasının buna destek olduğunu ona söylerdim sana oral seks yapmak için ona bir fotoğraf gösterdim, belki o sana oral seks yapar ve belki daha fazlası...
These users thanked the author 12345 for the post:
Esinti
Post Reply Previous topicNext topic

Quick Reply

Change Text Case:  Translit: 

• Similar Topics
    Replies
    Views
    Last post

Return to “Biseksüellik”