arkadaş emdi
-
Автор темыFrion1
- heyecanlanıyorum
- Total posts: 55
- Registered for: 3 years

Tünaydın. Bir keresinde başıma gelmişti bu... Şimdilerde popüler bir konu, koca berbatken kadınların fotoğraflarına bakmak. Bir gün bir arkadaşımla oturup içki içerken, tesadüfen telefonunda karısının iç çamaşırlı bir fotoğrafını gördüm, onu hep sevmiştim, minyon, ince... Ve ona ve süreci göstermesini istemeye başladım. başladı) penisi pantolonunun içinde şişmişti, o kadar tuhaf görünüyordu ki, onu çıkardım ve mastürbasyon yapmaya başladım. Sonra beni de mastürbasyon yapıp yapamayacağını sordu ve eline aldı. Boşalmaya hazırdım, aniden ağzına aldığında, nasıl olduğunu bilmiyorum, çok çabuk
-
- heyecanlanıyorum
- Total posts: 75
- Registered for: 3 years 8 months
- Orientation: heteroseksüel
Re: Arkadaş berbattı
merhaba. Bundan sonra eşiyle bir devamı oldu mu?Frion1: ↑18 May 2022, 06:53 İyi günler. Bir keresinde başıma gelmişti bu... Şimdilerde popüler bir konu, koca berbatken kadınların fotoğraflarına bakmak. Bir gün bir arkadaşımla oturup içki içerken, tesadüfen telefonunda karısının iç çamaşırlı bir fotoğrafını gördüm, onu hep sevmiştim, minyon, ince... Ve ona ve süreci göstermesini istemeye başladım. başladı) penisi pantolonunun içinde şişmişti, o kadar tuhaf görünüyordu ki, onu çıkardım ve mastürbasyon yapmaya başladım. Sonra beni de mastürbasyon yapıp yapamayacağını sordu ve eline aldı. Boşalmaya hazırdım, aniden ağzına aldığında, nasıl oldu bilmiyorum, çok çabuk
-
- Penetrasyon
- Total posts: 268
- Registered for: 3 years 3 months
- Orientation: heteroseksüel
- Секс-знакомство: evet olası bir cinsel ilişki için seninle tanışmak isterim
Yanlışlıkla telefonunda karısının fotoğrafını iç çamaşırlarıyla - bu tür bir kaza yok, kasıtlı olarak bu tür bir fotoğraf aradım. Penisini çıkardı ve mastürbasyon yapmaya başladı - eğer yapmadıysanız bir peri masalı. Mantığı açın - ziyarete geldim, karısının bir fotoğrafını gördüm, çıkardım ve mastürbasyon yapmaya başladım - en azından kıvrılmış bir çene ve merdivenlerden inerken kıçıma bir tekme. yazar ya bir hikaye anlatıcıdır ya da başlangıçta eşcinsel seks yapmanın önkoşulları vardı, her ikisi de.
-
Автор темыFrion1
- heyecanlanıyorum
- Total posts: 55
- Registered for: 3 years
Maalesef hayır, onu gerçekten seviyorum, bazen içki içtiğinde açıkça sohbet edebiliyor ama artık yok
5 dakika 58 saniye:
Andrey57115, Fotoğrafını isteyerek gösterdiğini, daha dikkatli okuduğunu yazdım. Ve onu telefonda tesadüfen fark ettim, aslında başka bir fotoğraf göstermek istedi ama karısıyla olan bir fotoğraf açıldı
5 dakika 58 saniye:
Andrey57115, Fotoğrafını isteyerek gösterdiğini, daha dikkatli okuduğunu yazdım. Ve onu telefonda tesadüfen fark ettim, aslında başka bir fotoğraf göstermek istedi ama karısıyla olan bir fotoğraf açıldı
-
- Orgazm!
- Total posts: 502
- Registered for: 2 years 8 months
- Orientation: biseksüel
Kocasının buna destek olduğunu ona söylerdim sana oral seks yapmak için ona bir fotoğraf gösterdim, belki o sana oral seks yapar ve belki daha fazlası...
-
- Similar Topics
- Replies
- Views
- Last post