Bakire olmayan biriyle evlilik
-
- Potansiyel seks nesnesi
Bakire olmayan biriyle evlilik
Böyle bir soru. Birçok erkek, bir kızın kendisinden önce samimi bir erkek arkadaşı varsa onunla evlenmeyeceğini söyler. Şahsen ben bu tür ilkelerin saçma olduğunu düşünüyorum. Erkekler, bakire olmayanlar hakkında ne düşünüyorsunuz? Bu senin böyle biriyle evlenmene engel olur mu?
-
- Sürtünmeler
- Total posts: 308
- Orientation: heteroseksüel
- Секс-знакомство: evet olası bir cinsel ilişki için seninle tanışmak isterim
Yanıt: Anonim. Böyle bir soru. Birçok erkek, eğer bir kızın kendisinden önce bir kız arkadaşı olsaydı...
İki bakirem vardı ve ikisiyle de neredeyse evleniyordum, "birazcık" çünkü mesafe acımasız bir şakaydı... o zamanlar farklı ülkelerdeydik.
-
- Nirvana’dayım
- Total posts: 14344
Yanıt: Anonim. Böyle bir soru. Birçok erkek, eğer bir kızın kendisinden önce bir kız arkadaşı olsaydı...
En iffetli kızdan harika bir orospu çıkabilir! Bacakların arasına değil, kişinin karakterine bakmak lazım! :)Guest: ↑02 Nov 2019, 21:00 Anonim.
Soru bu. Birçok erkek, bir kızın kendisinden önce samimi bir erkek arkadaşı varsa onunla evlenmeyeceğini söyler. Şahsen ben bu tür ilkelerin saçma olduğunu düşünüyorum. Erkekler, bakire olmayanlar hakkında ne düşünüyorsunuz? Bu seni böyle biriyle evlenmekten alıkoyar mı?
- These users thanked the author Nikk for the post (total 2):
- Aslan 123540, Polonya
-
- En güçlü orgazm!
- Total posts: 1868
Cevap: Bakire olmayan biriyle evlenmek
Bakire olmayanın zaten bir seçeneği vardı ama o seni seçti, bu güven aşılıyor :)
-
- heyecanlanıyorum
- Total posts: 87
Bakire olup olmamam umurumda değil, asıl mesele sevmek, artık bakire olup olmamamın hiç önemi yok
- These users thanked the author Ortega for the post:
- Aslan 123540
-
- Seksi sinyaller gönderme
- Total posts: 13
İlk karımı bakire olarak aldım, bu iyi bir şey elbette ama cinsiyet açısından ilkel bir adama benziyor, onu almaya ikna etmek için onu ikna etmek ve ağzını ikna etmek gerekiyor Bakın, o utangaç. , ve ağzına ya da yüzüne boşalmak, eh, bu [url=viewtopic.php?t=7951]anal seks zaten konuyu açamıyorsun, kıçın kirli, mikroplar vs. sonuçta boşanma oluyor ama ikinci eş 7 yaşında kendisinden birkaç yaş büyük ve Rusya Federasyonu’nda çok uzun bir yol katediyor, bu yüzden onu ağzına alıyor, spermi yüzünün herhangi bir yerine kıçına döküyor, tüm çatlakları sikiyor ve en önemlisi asla reddetmiyor, her zaman deliklerini tıkıyor hiçbir soru sorulmadan. Ve en önemlisi, evlilikte sadık olduğunu ve kimseye ihtiyacı olmadığını, emmeyi gerçekten sevdiğini; genç yaşta ona ağızdan alıp ağzına atması öğretildiğini, böylece kilometreli kadınların bunu yapabileceğini söyledi. çok güzel ol.
-
- Orgazm!
- Total posts: 717
İkinci evliliğim bakire olmayan biriyle. Onunla seks yaparken başkalarının onu nasıl becerdiğini hayal etmek sizi çok tahrik ediyor.
-
- Penetrasyon
- Total posts: 282
Doğru düşünüyorsun.
Ben tamamen normalim. Eşim benimle evlendiğinde 20 yaşındaydı. Zaten cinsel deneyimi vardı. Orada olmasaydı garip olurdu. Yani bir erkeğin evlilik öncesi cinsel deneyimi varsa bu normaldir, o halde kadın neden olmasın? Bir tür cinsiyet ayrımcılığı)Ishtar:02 Nov 2019, 21:00 Arkadaşlar, bu konuda ne düşünüyorsunuz? bakire olmayanlar mı? Bu sizin böyle insanlarla evlenmenize engel olur mu?
-
- Oral stimülasyon
- Total posts: 199
Bakire olmaması iyi bir şey! Daha az güçlük. Benimkini bakireden uzakta buldum, ama ne olmuş, ama benimki! Sorunsuz tüm deliklerde her şey dar ve tatlıdır. Tavşanımı seviyorum! Üstelik bir sürü kızım vardı, yani eğer seks yaparsak sonuna kadar!
-
- Oral stimülasyon
- Total posts: 155
Evlilik kesinlikle seksle ilgili değildir. Ve bekaretle ilgili değil.
Her yerde ve her zaman, evlilik yalnızca miras ve mülkiyet üzerine yapılan bir anlaşmadır.
Deyim yerindeyse kelepçeler (c)
Her yerde ve her zaman, evlilik yalnızca miras ve mülkiyet üzerine yapılan bir anlaşmadır.
Deyim yerindeyse kelepçeler (c)
-
- Oral stimülasyon
- Total posts: 160
Ama bu arada, eğer Bir kız evlenene kadar bakire kalıyorsa, onun cinsellik konusunda bir sorunu olduğu açıktır.
İdeal durumda, evet , ancak hala kutsal törenlere inanan bir grup insan var ve evlilik yoluyla bir partneri "bağlama" olasılığına inanan bir grup insan da var.
Ama bu arada, eğer Bir kız evlenene kadar bakire kalıyorsa, onun cinsellik konusunda bir sorunu olduğu açıktır.
-
- ön sevişme
- Total posts: 109
- Orientation: biseksüel
Kendinizi kandırmayın, gelin bakire olabilir ama onu ancak bu şekilde ağzına almış olabilir. Kozmetik kullanmaya başlamadan önce onu kıçından sikmeye başladıkları gerçeğinden bahsetmiyorum bile))
-
- Penetrasyon
- Total posts: 263
Modern tıp düzeyinde, bir omzun onarılması birkaç dakika meselesidir

-
- Penetrasyon
- Total posts: 268
Ortaçağ vahşeti ile karıştırılmış bir tür çocukça saçmalık - eğer bakireysen, o zaman evlen Budalalık.
-
- Similar Topics
- Replies
- Views
- Last post
-
- 18 Replies
- 2348 Views
-
Last post by alex503311
-
- 88 Replies