Bakire olmayan biriyle evlilik

Bu bölüm, bir kadının hayatında bekaretinin bozulması gibi önemli bir olaya ayrılmıştır
Eserler
Potansiyel seks nesnesi
 Bakire olmayan biriyle evlilik

Unread post by Eserler »

Böyle bir soru. Birçok erkek, bir kızın kendisinden önce samimi bir erkek arkadaşı varsa onunla evlenmeyeceğini söyler. Şahsen ben bu tür ilkelerin saçma olduğunu düşünüyorum. Erkekler, bakire olmayanlar hakkında ne düşünüyorsunuz? Bu senin böyle biriyle evlenmene engel olur mu?
Altı
Sürtünmeler
Sürtünmeler
Total posts: 308
Orientation: heteroseksüel
Секс-знакомство: evet olası bir cinsel ilişki için seninle tanışmak isterim
 Yanıt: Anonim. Böyle bir soru. Birçok erkek, eğer bir kızın kendisinden önce bir kız arkadaşı olsaydı...

Unread post by Altı »

İki bakirem vardı ve ikisiyle de neredeyse evleniyordum, "birazcık" çünkü mesafe acımasız bir şakaydı... o zamanlar farklı ülkelerdeydik.
Nikk
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım
Total posts: 14344
 Yanıt: Anonim. Böyle bir soru. Birçok erkek, eğer bir kızın kendisinden önce bir kız arkadaşı olsaydı...

Unread post by Nikk »

Guest: 02 Nov 2019, 21:00 Anonim.
Soru bu. Birçok erkek, bir kızın kendisinden önce samimi bir erkek arkadaşı varsa onunla evlenmeyeceğini söyler. Şahsen ben bu tür ilkelerin saçma olduğunu düşünüyorum. Erkekler, bakire olmayanlar hakkında ne düşünüyorsunuz? Bu seni böyle biriyle evlenmekten alıkoyar mı?
En iffetli kızdan harika bir orospu çıkabilir! Bacakların arasına değil, kişinin karakterine bakmak lazım! :)
These users thanked the author Nikk for the post (total 2):
Aslan 123540, Polonya
Yün
En güçlü orgazm!
En güçlü orgazm!
Total posts: 1868
 Cevap: Bakire olmayan biriyle evlenmek

Unread post by Yün »

Bakire olmayanın zaten bir seçeneği vardı ama o seni seçti, bu güven aşılıyor :)
These users thanked the author Yün for the post (total 2):
Kakenti, Diktatör
Ortega
heyecanlanıyorum
heyecanlanıyorum
Total posts: 87

Unread post by Ortega »

Bakire olup olmamam umurumda değil, asıl mesele sevmek, artık bakire olup olmamamın hiç önemi yok
These users thanked the author Ortega for the post:
Aslan 123540
Maks10
Seksi sinyaller gönderme
Seksi sinyaller gönderme
Total posts: 13

Unread post by Maks10 »

İlk karımı bakire olarak aldım, bu iyi bir şey elbette ama cinsiyet açısından ilkel bir adama benziyor, onu almaya ikna etmek için onu ikna etmek ve ağzını ikna etmek gerekiyor Bakın, o utangaç. , ve ağzına ya da yüzüne boşalmak, eh, bu [url=viewtopic.php?t=7951]anal seks zaten konuyu açamıyorsun, kıçın kirli, mikroplar vs. sonuçta boşanma oluyor ama ikinci eş 7 yaşında kendisinden birkaç yaş büyük ve Rusya Federasyonu’nda çok uzun bir yol katediyor, bu yüzden onu ağzına alıyor, spermi yüzünün herhangi bir yerine kıçına döküyor, tüm çatlakları sikiyor ve en önemlisi asla reddetmiyor, her zaman deliklerini tıkıyor hiçbir soru sorulmadan. Ve en önemlisi, evlilikte sadık olduğunu ve kimseye ihtiyacı olmadığını, emmeyi gerçekten sevdiğini; genç yaşta ona ağızdan alıp ağzına atması öğretildiğini, böylece kilometreli kadınların bunu yapabileceğini söyledi. çok güzel ol.
Vladtsst
Orgazm!
Orgazm!
Total posts: 717

Unread post by Vladtsst »

İkinci evliliğim bakire olmayan biriyle. Onunla seks yaparken başkalarının onu nasıl becerdiğini hayal etmek sizi çok tahrik ediyor.
Diktatör
Penetrasyon
Penetrasyon
Total posts: 282

Unread post by Diktatör »

Ishtar: 02 Nov 2019, 21:00 Soru bu. Birçok erkek, bir kızın kendisinden önce samimi bir erkek arkadaşı varsa onunla evlenmeyeceğini söyler. Ben şahsen bu tür ilkelerin saçmalık olduğunu düşünüyorum.
Doğru düşünüyorsun.
Ishtar:02 Nov 2019, 21:00 Arkadaşlar, bu konuda ne düşünüyorsunuz? bakire olmayanlar mı? Bu sizin böyle insanlarla evlenmenize engel olur mu?
Ben tamamen normalim. Eşim benimle evlendiğinde 20 yaşındaydı. Zaten cinsel deneyimi vardı. Orada olmasaydı garip olurdu. Yani bir erkeğin evlilik öncesi cinsel deneyimi varsa bu normaldir, o halde kadın neden olmasın? Bir tür cinsiyet ayrımcılığı)
Aslan 123540
Oral stimülasyon
Oral stimülasyon
Total posts: 199

Unread post by Aslan 123540 »

Bakire olmaması iyi bir şey! Daha az güçlük. Benimkini bakireden uzakta buldum, ama ne olmuş, ama benimki! Sorunsuz tüm deliklerde her şey dar ve tatlıdır. Tavşanımı seviyorum! Üstelik bir sürü kızım vardı, yani eğer seks yaparsak sonuna kadar!
Avare
Oral stimülasyon
Oral stimülasyon
Total posts: 155

Unread post by Avare »

Evlilik kesinlikle seksle ilgili değildir. Ve bekaretle ilgili değil.
Her yerde ve her zaman, evlilik yalnızca miras ve mülkiyet üzerine yapılan bir anlaşmadır.
Deyim yerindeyse kelepçeler (c)
üçgen
Oral stimülasyon
Oral stimülasyon
Total posts: 160

Unread post by üçgen »

Gezgin: 23 Dec 2022, 16:04 Evlilik kesinlikle seksle ilgili değildir. Ve bekaretle ilgili değil.
Her yerde ve her zaman, evlilik yalnızca miras ve mülkiyet üzerine yapılan bir anlaşmadır.
İdeal durumda, evet , ancak hala kutsal törenlere inanan bir grup insan var ve evlilik yoluyla bir partneri "bağlama" olasılığına inanan bir grup insan da var.
Ama bu arada, eğer Bir kız evlenene kadar bakire kalıyorsa, onun cinsellik konusunda bir sorunu olduğu açıktır.
Faustian
ön sevişme
ön sevişme
Total posts: 109
Orientation: biseksüel

Unread post by Faustian »

Kendinizi kandırmayın, gelin bakire olabilir ama onu ancak bu şekilde ağzına almış olabilir. Kozmetik kullanmaya başlamadan önce onu kıçından sikmeye başladıkları gerçeğinden bahsetmiyorum bile))
Frodo
Penetrasyon
Penetrasyon
Total posts: 263

Unread post by Frodo »

Modern tıp düzeyinde, bir omzun onarılması birkaç dakika meselesidir :shamp:
Andrey57115
Penetrasyon
Penetrasyon
Total posts: 268

Unread post by Andrey57115 »

Ortaçağ vahşeti ile karıştırılmış bir tür çocukça saçmalık - eğer bakireysen, o zaman evlen Budalalık.
Post Reply Previous topicNext topic

Quick Reply

Change Text Case:  Translit: 

• Similar Topics
    Replies
    Views
    Last post

Return to “Bekaret ve onunla ilgili her şey”