İlk kez

Seks hakkında açıkça konuşuyoruz, izlenimlerimizi ve deneyimlerimizi paylaşıyoruz. Aşağıdaki bölümlere uymayan her şey
Автор темы
Amanda
Flört etmek
Flört etmek
Total posts: 32
Registered for: 3 years
 İlk kez

Unread post by Amanda »

Canlarım eğer bu konu açıldıysa özür dilerim, burada yeniyim

Peki ilk kez kim açtı?

Muhtemelen bunu kimse unutmayacak)
O
Penetrasyon
Penetrasyon
Total posts: 211
Registered for: 2 years 10 months
Orientation: biseksüel
 Yanıt: İlk kez

Unread post by O »

Bu fikri kim ortaya attıysa o sudur... Başla)
Elf Kedisi
Sürtünmeler
Sürtünmeler
Total posts: 325
Registered for: 2 years 10 months
Orientation: heteroseksüel

Unread post by Elf Kedisi »

İlk anı unutmak imkansızdır çünkü içerik olarak sıkıcıdır, güvensizdir ama gereksiz duygularla doludur.
Ayrıntı istiyorsanız bana kişisel mesajla yazın, orada konuşalım.
YeniDim
Orgazm!
Orgazm!
Total posts: 520
Registered for: 2 years 11 months
Orientation: heteroseksüel

Unread post by YeniDim »

Dediğim gibi ilk seksimi yapıyorum Gato Elfo , sıkıcı ve güvensiz)) Ben bakireyim, o da öyle, ondan üç yaş büyük olmasına rağmen. Sıfır tecrübemiz vardı, birbirimizin önünde kendimizi utandırmaktan korkuyorduk, prensip olarak olan buydu))) bundan hiç hoşlanmadık (((ancak sonra yavaş yavaş öğrendik. Ama ilk ipuçları) başladı ve sonra artık gelin ve damat olduğumuza dair doğrudan konuşmalar oldu, düğünü düşünmem gerekiyor vb. Ama 8. sınıfta bu kesinlikle planlarımın bir parçası değildi ve ilişkiyi hızla bitirdim))) Bazen onu birkaç ay daha becerdim. Sonra askerden yeni gelmiş bir çocuk buldu, hemen bağladı, neyse ki arkadaşlığımız sırasında tecrübe kazanmış ve evlendi, görünüşe göre bu güne kadar birlikte yaşıyorlar, onu uzun zamandır görmüyorum. zaman.
Ve işte ilk oral seks ve anal çok daha romantik ve çok daha akılda kalıcıydı, ilgilenirseniz sonra yazarım.
Post Reply Previous topicNext topic

Quick Reply

Change Text Case:  Translit: 

• Similar Topics
    Replies
    Views
    Last post

Return to “Seks hakkında genel sorular”