Canlarım eğer bu konu açıldıysa özür dilerim, burada yeniyim
Peki ilk kez kim açtı?
Muhtemelen bunu kimse unutmayacak)
İlk kez
-
- Penetrasyon
- Total posts: 211
- Registered for: 2 years 10 months
- Orientation: biseksüel
-
- Sürtünmeler
- Total posts: 325
- Registered for: 2 years 10 months
- Orientation: heteroseksüel
Yanıt: İlk kez
İlk anı unutmak imkansızdır çünkü içerik olarak sıkıcıdır, güvensizdir ama gereksiz duygularla doludur.
Ayrıntı istiyorsanız bana kişisel mesajla yazın, orada konuşalım.
Ayrıntı istiyorsanız bana kişisel mesajla yazın, orada konuşalım.
-
- Orgazm!
- Total posts: 520
- Registered for: 2 years 11 months
- Orientation: heteroseksüel
Yanıt: İlk kez
Dediğim gibi ilk seksimi yapıyorum Gato Elfo , sıkıcı ve güvensiz)) Ben bakireyim, o da öyle, ondan üç yaş büyük olmasına rağmen. Sıfır tecrübemiz vardı, birbirimizin önünde kendimizi utandırmaktan korkuyorduk, prensip olarak olan buydu))) bundan hiç hoşlanmadık (((ancak sonra yavaş yavaş öğrendik. Ama ilk ipuçları) başladı ve sonra artık gelin ve damat olduğumuza dair doğrudan konuşmalar oldu, düğünü düşünmem gerekiyor vb. Ama 8. sınıfta bu kesinlikle planlarımın bir parçası değildi ve ilişkiyi hızla bitirdim))) Bazen onu birkaç ay daha becerdim. Sonra askerden yeni gelmiş bir çocuk buldu, hemen bağladı, neyse ki arkadaşlığımız sırasında tecrübe kazanmış ve evlendi, görünüşe göre bu güne kadar birlikte yaşıyorlar, onu uzun zamandır görmüyorum. zaman.
Ve işte ilk oral seks ve anal çok daha romantik ve çok daha akılda kalıcıydı, ilgilenirseniz sonra yazarım.
Ve işte ilk oral seks ve anal çok daha romantik ve çok daha akılda kalıcıydı, ilgilenirseniz sonra yazarım.
-
- Similar Topics
- Replies
- Views
- Last post
-
- 4 Replies
- 949 Views
-
Last post by cilalı
-
- 114 Replies