Öğrencinin babası onunla ilgileniyor. Oğlu için mi çabalıyor?

Seks hakkında açıkça konuşuyoruz, izlenimlerimizi ve deneyimlerimizi paylaşıyoruz. Aşağıdaki bölümlere uymayan her şey
Автор темы
TanyaMalonn
Göz teması kurmak
Total posts: 1
Registered for: 3 years 2 months
 Öğrencinin babası onunla ilgileniyor. Oğlu için mi çabalıyor?

Unread post by TanyaMalonn »

Ben bir dans öğretmeniyim. 16 yaşında ve benden hoşlanan bir öğrencim var. Eh, benim için sorun değil (ergenlik hormonları, hepsi bu). Ama babası benimle şahsen tanışmaya karar verdi ve artık arkadaşız. Erkek arkadaşımla ilişkimizi askıya almaya karar verdiğimizde bunu öğrendi ve beni tekrar restorana davet etti. Orada sarhoş olduk, karaokeye gittik, sonra hamama gittik (yakınlık olmadan). Daha sonra bana hediyeler yağdırmaya, iltifatlar yağdırmaya, çiçekler vermeye ve mümkün olduğunda beni evime bırakmaya başladı. Neden bu kadar çabalıyor, ben hala 16 yaşında bir çocukla çıkmıyorum. Oğlu erkek arkadaşım olamayacak kadar genç. 32 yaşındayım. Kendisi de beni yalnızca birkaç kez gördü ve bana karşı hisleri olması pek mümkün değil
yedili
Sürtünmeler
Sürtünmeler
Total posts: 446
Registered for: 3 years 9 months
 Cevap: Öğrencimin babası onunla ilgileniyor. Oğlu için mi çabalıyor?

Unread post by yedili »

Bu konu sanırım 5 yıl önce açılmıştı.
şekil
heyecanlanıyorum
heyecanlanıyorum
Total posts: 87
Registered for: 3 years 11 months
Orientation: heteroseksüel

Unread post by şekil »

evet, onu da okudum
ama dedikleri gibi her şey bir sarmal içinde hareket ediyor.
Sanırım hamama gittiğimden beri bu, seks yapmayı zaten kabul ettiğim anlamına geliyor, bu yüzden ben Bir oğlunun büyüyüp neye dönüşebileceğini görmek için babamla yatmayı öneriyorum
?
Eliza
ön sevişme
ön sevişme
Total posts: 124
Registered for: 3 years 1 month

Unread post by Eliza »

TanyaMalonn: 12 Apr 2022, 09:21 Ben bir dans öğretmeniyim. 16 yaşında ve benden hoşlanan bir öğrencim var. Eh, benim için sorun değil (ergenlik hormonları, hepsi bu). Ama babası benimle şahsen tanışmaya karar verdi ve artık arkadaşız. Erkek arkadaşımla ilişkimizi askıya almaya karar verdiğimizde bunu öğrendi ve beni tekrar restorana davet etti. Orada sarhoş olduk, karaokeye gittik, sonra hamama gittik (yakınlık olmadan). Daha sonra bana hediyeler yağdırmaya, iltifatlar yağdırmaya, çiçekler vermeye ve mümkün olduğunda beni evime bırakmaya başladı. Neden bu kadar çabalıyor, ben hala 16 yaşında bir çocukla çıkmıyorum. Oğlu erkek arkadaşım olamayacak kadar genç. 32 yaşındayım. Kendisi de beni yalnızca birkaç kez gördü ve bana karşı hisleri olması pek olası değil
Kendinle çelişiyorsun: öyle söylüyorsun adamla bir süreliğine ilişki kurdunuz ama aynı zamanda bir nedenden dolayı o sizin erkek arkadaşınız olamaz, güya hala çok genç ve sadece 16 yaşında. Yaşa dikkat etmek inanılmaz aptallıktır. O zaten 16 yaşında ve siz herhangi bir sorumlulukla karşılaşmayacaksınız. Hayatı boyunca 16 yaşında olmayacak; o zaman 17, 18, 19 vb. olacak. ve genç bir erkek olarak yalnızca gelişecektir ve bir kadın olarak sizin de çiçek açacak ve çiçek açacak daha uzun yıllarınız vardır) Yani sekse dayalı ilişkiniz büyük olasılıkla oldukça hoş ve uzun ömürlü olacaktır. Genç erkekler ilk kadınlarına uzun süre bağlanırlar.
Sizden hoşlandığını ve seks hormonlarına karşı normal bir tavrı olduğunu kendiniz çok iyi anlıyorsunuz ve büyük olasılıkla onlardan hoşlanıyorsunuz, sadece çok iyisiniz karmaşık...
Ben de 4 yıl önce 19 yaşında bir erkekle çıkmaya başladım. Ama 19 16 değil - evet diyorsunuz ama yaş farkımız daha büyük ve ben o zamanlar 32 değil 37 yaşındaydım ve ayrıca o benim üvey oğlum ve kızım da onun üvey kız kardeşi.
Onu ilk kez 17 yaşındayken şahsen gördüm ve ergenlik hormonları hakkında konuştuğunuzda sizi çok iyi anlıyorum) Ben de bundan memnundum, ancak o zamanlar babasıyla evliydim ve sadece bir aramızdaki platonik ilişki)
Ve eğer babası da onu destekliyorsa, bu ilişkinizin gelişmesine çok yardımcı olur.
These users thanked the author Eliza for the post:
annem adam yaptı
Post Reply Previous topicNext topic

Quick Reply

Change Text Case:  Translit: 

• Similar Topics
    Replies
    Views
    Last post

Return to “Seks hakkında genel sorular”