Yaşlı erkekleri seviyorum

Seks hakkında açıkça konuşuyoruz, izlenimlerimizi ve deneyimlerimizi paylaşıyoruz. Aşağıdaki bölümlere uymayan her şey
anonim olarak
Potansiyel seks nesnesi
 Yaşlı erkekleri seviyorum

Unread post by anonim olarak »

19 yaşındayım, 17 yaşımdan beri cinsel olarak aktifim. Benim yaşımdaki eski bir erkek arkadaşım tarafından bekaretim bozuldu.
Yaşımdaki ve 25 yaşın altındaki erkeklerden daha yaşlı erkekleri sevdiğimi fark etmeye başladım.
Şu anki sevgilim 38. Onunla seks yapmayı seviyorum, o daha tecrübeli ve korkmuyorum onunla seks konusundaki arzularım hakkında açıkça konuşmak. 69 pozisyonunu, düzenli anal seksi ve her gün seksi seviyoruz. Rol yapma oyunları oynuyoruz, ona baba demeyi seviyorum. parmaklarıyla bile beni orgazma ulaştırıyor.
bu kadar yaş farkının normal olduğunu düşünüyor musunuz? (Bu arada evli değil ve hiç evlenmedi, ailesi ve çocuğu olmadığı için “beni aileden aldı” diye kötü şeyler yazmayın)
Guest
Potansiyel seks nesnesi
 Cevap: Yaşlı erkekleri seviyorum

Unread post by Guest »

Seks için bu tamamen normal bir farktır. Evlilik için - hayır, belki aynı yaşta veya biraz daha yaşlı birini aramak daha iyidir. Öyle ya da böyle evlenmekten hala çok uzaktasın) fırsatın varken hayatın tadını çıkar ve 30 yaşından sonra birçok erkek çiçek açıyor, kendi kendime karar veriyorum) bu deneyim ve hala genç bir görünüm ve kurtuluş ve özgüven ve herhangi bir kızla iletişim kurabilme yeteneği) Ben de birini aldatırım, aynı yaştaki karım bana yeterince seks yapmıyor :unknown: ama bir tür var bariyer
Guest
Potansiyel seks nesnesi

Unread post by Guest »

Yetişkinler ilişkilerini cinsiyete dayandırıyorsa ve bu onlara uygunsa, o zaman yaş farklılıklarına ilişkin bir norm yoktur.
Önemli olan şu ki, 10 yıl sonra geçmişten pişman olmak zorunda kalmayacaksın :sorry:
anonymous: 09 Feb 2020, 23:42 19 yaşındayım, 19 yaşından beri cinsel olarak aktifim 17 yaşındaydım. Bekaretimi eski bir erkek arkadaşımla kaybettim, yaşım
şu anki erkeğim 38 . Onunla seks yapmayı seviyorum, o daha tecrübeli
Nikk
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım
Total posts: 14344
Orientation: heteroseksüel

Unread post by Nikk »

Harika gidiyorsun! Yalnızca deneyimli ve tutkulu bir ortak bulduğunuza sevinebilirsiniz. Sadece bir tane var AMA! YAŞ! 20 yıl sonra 39 yaşında olacaksınız.
Toplam! Peki ya ona? Cinsel güçlerinizin zirvesinde olacaksınız. Ve beş buçukta zaten tansiyonu, adenomu ve yaşlılığın diğer sevinçlerini yaşayacak. İhtiyacın var mı?
Tanuşka
En güçlü orgazm!
En güçlü orgazm!
Total posts: 1092
Orientation: biseksüel

Unread post by Tanuşka »

Guest: 10 Feb 2020, 10:04 Cinsiyet açısından fark oldukça normaldir. Evlilik için - hayır, belki aynı yaşta veya biraz daha yaşlı birini aramak daha iyidir. Öyle ya da böyle evlenmekten hala çok uzaktasın) fırsatın varken hayatın tadını çıkar ve 30 yaşından sonra birçok erkek çiçek açıyor, kendi kendime karar veriyorum) bu deneyim ve hala genç bir görünüm ve kurtuluş ve özgüven ve herhangi bir kızla iletişim kurabilme yeteneği) Ben de birini aldatırım, aynı yaştaki karım bana yeterince seks yapmıyor :unknown: ama bir tür var engel
Ben de bu görüşe katılıyorum. Benim de 40 yaşın altındaki bir erkekle biraz deneyimim oldu. Kesinlikle sadece seksin avantajları var.
Maksimum
ön sevişme
ön sevişme
Total posts: 149
Orientation: heteroseksüel
Секс-знакомство: evet olası bir cinsel ilişki için seninle tanışmak isterim

Unread post by Maksimum »

Evet tabii ki yatakta kimya varsa normaldir, neden olmasın, birlikte yaşamayı ve evlenmeyi riske atmam, elbette çok farklı ilgi alanlarınız olmalı, yoksa sağlığınıza lanet olsun 😁
Post Reply Previous topicNext topic

Quick Reply

Change Text Case:  Translit: 

• Similar Topics
    Replies
    Views
    Last post

Return to “Seks hakkında genel sorular”