Anonim, iş kıyafeti giyen erkekleri severim, eğer vücutları da iyi durumdaysa, o zaman...
-
- Potansiyel seks nesnesi
Anonim, iş kıyafeti giyen erkekleri severim, eğer vücutları da iyi durumdaysa, o zaman...
Anonim. İş kıyafeti giyen erkeklere bayılıyorum, eğer vücut da iyi durumdaysa, o zaman vay be, kendimi koparamıyorum)) ve kocam kot pantolon ve eşofman altı, tişörtlerle dolaşıyor, hatta bazen iğrenç.. . Onu güzel giyinmeye zorlayamazsınız. Ben de işten sonra, 42 yaşında bir kadın olarak takım elbiseli ve beyaz gömlekli seksi sporcuların fotoğraflarına bakmalı ve heyecanlanmalıyım)) Bunu neden yazıyorum: eğer ondan sevgi ve şefkat istiyorsanız, erkekler kadının arzularını dinler
-
- heyecanlanıyorum
- Total posts: 78
- Orientation: biseksüel
- Секс-знакомство: evet olası bir cinsel ilişki için seninle tanışmak isterim
Re: Anonim İş kıyafeti giyen erkekleri seviyorum, eğer vücudu da iyi durumdaysa o zaman...
Şunu sormak istiyorum: 7/24 gece elbisesi giyiyor musunuz? Ve her gün fitness yapabilirsiniz. HAYIR? O halde bunu neden yapsın? Utanacaksın...
- These users thanked the author Nika_miku for the post (total 3):
- Victor Peter, Polonya, Anatolik
-
- heyecanlanıyorum
- Total posts: 89
- Orientation: heteroseksüel
Re: Anonim İş kıyafeti giyen erkekleri seviyorum, eğer vücudu da iyi durumdaysa o zaman...
Öyleyse o adamla neyi sevdiğinizi deneyin ve neye ihtiyacınız olduğunu daha iyi anlayacaksınız.
-
- Göz teması kurmak
- Total posts: 2
- These users thanked the author Maxkar for the post:
- seksforumu_
-
- En güçlü orgazm!
- Total posts: 1874
Eski karım (henüz evli olmadığım zamanlarda) benden takım elbiseli ve saatli (!!!) çıplak fotoğraflarına mastürbasyon yaparken çekilmiş fotoğraf ve videolarımı göndermemi istedi

- These users thanked the author Rasaroam for the post (total 2):
- Mart, Biyel kolu
-
- Penetrasyon
- Total posts: 288
Konudaki tuhaf mesaj... Evet, iş kıyafeti giyen erkekleri de severim. Peki kocanızı evde ceket giymeye ve kravat takmaya zorlamanın anlamı ve sebebi nedir? :hırçın:
- These users thanked the author Aşka Dokunmak for the post:
- Fargal94
-
- Orgazm!
- Total posts: 610
- Orientation: biseksüel
hmm üniformalı adamlar
-
- Oral stimülasyon
- Total posts: 195
Gönderildi 2 dakika 39 saniye sonra:
Автор, уважаемый, темы, да-да, замужем.
Kocanıza boks yapmasını söyleyin.Anonim: ↑15 Nov 2019, 23:05 Anonim.
İş kıyafeti giyen erkekleri seviyorum, eğer vücut da iyi durumdaysa, o zaman vay be, kendimi ayıramıyorum)) A kocam kot pantolon, eşofman altı, tişört giyiyor, bazen iğrenç oluyor... Ne seni güzel giyinmeye zorlayacak. Ve işten sonra ben, 42 yaşında bir kadın olarak takım elbiseli ve beyaz gömlekli seksi atletik yakışıklı erkeklerin fotoğraflarına bakmak zorundayım, ve heyecanlanın)) anında orgazm) Ben bu yüzden yazıyorum: erkekler , eğer ondan sevgi ve şefkat istiyorsanız kadınların arzularına kulak verin.
Gönderildi 2 dakika 39 saniye sonra:
Вы одиноки?Maxkar:07 Mar 2024, 14:20 https://i.postimg.cc/W4zKfy2W/IMG-5234.jpg
https://i.postimg.cc/W4zKfy2W/IMG-5234.jpg
Автор, уважаемый, темы, да-да, замужем.
-
- Flört etmek
- Total posts: 36
Markete gitmeden önce iş kıyafeti giymek oldukça tuhaf... Tabii bu mağazanın müdürü değilseniz). Takım elbiseleri severim... Her ne kadar kuşkusuz en rahat günlük kıyafetler olmasalar da).
-
- Seksi sinyaller gönderme
- Total posts: 13
Artık farklı konuşmamız gerekiyor. Hangi kız iki ya da üç çocuk doğurmaya hazırdır? Gerçi bunu nereye yazıyorum? Üç çocuğum var, eşim artık istemiyor. Ve ben de istiyorum. Ve ne yapmalı? Konu iş kıyafeti değil, bu saçmalık.
-
- Similar Topics
- Replies
- Views
- Last post
-
- 0 Replies
- 263 Views
-
Last post by Uygun olmak
-
- 8 Replies