İhanet arzusu

Seks hakkında açıkça konuşuyoruz, izlenimlerimizi ve deneyimlerimizi paylaşıyoruz. Aşağıdaki bölümlere uymayan her şey
Автор темы
Alexey93
Göz teması kurmak
Total posts: 2
Registered for: 3 years 1 month
Orientation: heteroseksüel
Секс-знакомство: evet olası bir cinsel ilişki için seninle tanışmak isterim
 İhanet arzusu

Unread post by Alexey93 »

İyi günler sevgili forum kullanıcıları. Burada yeniyim, tavsiyeye ihtiyacım var. Eşimle neredeyse 8 yıldır evliyiz. Ve karımın beni aldatma arzusu vardı. Mzhm değil, swing değil, ama bir şekilde tesadüfen öğrendiğim klasik, doğal ve gizli ihanet. Karımı çok seviyorum. Onunla seks normaldir, kişisel ilişkiler de iyidir, harika bir ailedir. Ama karımın benden bir çılgınlık yapması, bir yandan da gerçek bir ilişki yaşaması arzusu beni rahatsız ediyor. Hatta sık sık rüyamda görüyorum. Söyle bana, bu nedir? Peki bu arzuyu gerçekleştirmeye değer mi? Yoksa sonradan pişman olur muyum? Cevaplarınız için şimdiden teşekkür ederiz.
These users thanked the author Alexey93 for the post (total 2):
Dexter, sağlam
DorovAL
heyecanlanıyorum
heyecanlanıyorum
Total posts: 52
Registered for: 3 years 2 months
 Re: ihanet arzusu

Unread post by DorovAL »

Bana öyle geliyor ki bu çok ince bir çizgi. Onu aldatmaya ne itebilir? Aşık olursa gitmesinden korkmuyor musun? Bu nedenle, onun gerçekten başka biriyle yatmasını istiyorsanız, o zaman onunla bu konuyu konuşabilir ve her şeyi tartışabilirsiniz :wink:
yedili
Sürtünmeler
Sürtünmeler
Total posts: 446
Registered for: 3 years 7 months

Unread post by yedili »

Evet bu kesinlikle bir hatadır. Ondan nefret edeceksin ve en iyi ihtimalle boşanacaksın. Kendiniz bir eğlenceye katılmak istemez misiniz?
Sanek007
heyecanlanıyorum
heyecanlanıyorum
Total posts: 90

Unread post by Sanek007 »

Ben de karımın sikilmesini istiyorum, başka bir üyenin onun kafasını siktiğini düşündüğümde bu onu havaya uçuruyor
These users thanked the author Sanek007 for the post:
Lazobay
DorovAL
heyecanlanıyorum
heyecanlanıyorum
Total posts: 52

Unread post by DorovAL »

Sanek007: 10 Apr 2022, 15:39 Ben de karımın sikilmesini istiyorum, başka bir üyenin kafasını siktiğini düşündüğümde bu onun kafasını uçuruyor
Bu bir şey değil sikilme meselesi, yazar onun gizlice hile yapmasını istiyor ama bu tamamen farklı
These users thanked the author DorovAL for the post:
Sibiryak89
Sanek007
heyecanlanıyorum
heyecanlanıyorum

Yani benimki de bana doğrudan onun sikildiğini söylemiyor.
Автор темы
Alexey93
Göz teması kurmak
Total posts: 2

Unread post by Alexey93 »

Cevaplar için teşekkürler. Karısından birkaç kez uzaklaştı, elbette bilmiyor
Sanek007
heyecanlanıyorum
heyecanlanıyorum

PM’ye yaz
Maaş
heyecanlanıyorum
heyecanlanıyorum
Total posts: 96

Unread post by Maaş »

Alexei93: 10 Apr 2022, 15:02 İyi günler sevgili forum kullanıcıları. Burada yeniyim, tavsiyeye ihtiyacım var. Eşimle neredeyse 8 yıldır evliyiz. Ve karımın beni aldatma arzusu vardı. Mzhm değil, swing değil, ama bir şekilde tesadüfen öğrendiğim klasik, doğal ve gizli ihanet. Karımı çok seviyorum. Onunla seks normaldir, kişisel ilişkiler de iyidir, harika bir ailedir. Ama karımın benden bir çılgınlık yapması, bir yandan da gerçek bir ilişki yaşaması arzusu beni rahatsız ediyor. Hatta sık sık rüyamda görüyorum. Söyle bana, bu nedir? Peki bu arzuyu gerçekleştirmeye değer mi? Yoksa sonradan pişman olur muyum? Cevaplarınız için şimdiden teşekkür ederim.
Mükemmel bir aile yazıyorsunuz ve kendiniz aldattınız, karınızın da aldatmasını istiyorsunuz?... ama nerede mükemmel bir aile o zaman?... bu Eh, bazılarının sevdiği gibi sallanmak ya da toplu seks bile değil... pek de sığmıyor :unknown:
Colot kulesi
Seksi sinyaller gönderme
Seksi sinyaller gönderme
Total posts: 13
Registered for: 3 years 7 months

Unread post by Colot kulesi »

Karama: 10 Apr 2022, 22:25 Harika bir aile yazıyorsunuz ve kendinizi aldattınız ve karınızın da aldatmasını istiyorsunuz?... ama o zaman büyük aile nerede?... bazılarının sevdiği gibi sallanmak ya da grup seks bile değil... pek uymuyor
Seksin normal olduğunu, iyi olmadığını yazmış) Ama ilişki iyi)
Rudi
Sürtünmeler
Sürtünmeler
Total posts: 312
Registered for: 3 years 6 months

Unread post by Rudi »

Belli değil, onun hile yapmasını istiyor ve bundan kafayı bulacak. eğer aldatırsa, bir sevgilisi varsa, o zaman bunu nasıl bilecek ve buna göre hiçbir vızıltı olmayacak. ve partinin nasıl biteceği hala bilinmiyor, belki o zaman kocasını tamamen terk eder. risk alıyorsunuz yoldaş). karınızın başka birini sikmesini istiyorsanız onunla konuşun ve ortak bir zemin bulun. Ayrıca karımın başkalarını sikmesini de istedim. Bunun için 3 yıl ikna ettim, onun da rızasıyla 15 yıl başkalarıyla sevişti, sonra bıraktı. Gerçekten devam etmesini istiyorum ama onu ikna edemiyorum, bu çok yazık elbette.
Alinka
Sürtünmeler
Sürtünmeler
Total posts: 347
Registered for: 4 years 11 months
Orientation: biseksüel

Unread post by Alinka »

Alexei93: 10 Apr 2022, 15:02 İyi günler sevgili forum kullanıcıları. Burada yeniyim, tavsiyeye ihtiyacım var. Eşimle neredeyse 8 yıldır evliyiz. Ve karımın beni aldatma arzusu vardı. Mzhm değil, swing değil, ama bir şekilde tesadüfen öğrendiğim klasik, doğal ve gizli ihanet. Karımı çok seviyorum. Onunla seks normaldir, kişisel ilişkiler de iyidir, harika bir ailedir. Ama karımın benden bir çılgınlık yapması, bir yandan da gerçek bir ilişki yaşaması arzusu beni rahatsız ediyor. Hatta sık sık rüyamda görüyorum. Söyle bana, bu nedir? Peki bu arzuyu gerçekleştirmeye değer mi? Yoksa sonradan pişman olur muyum? Cevaplarınız için şimdiden teşekkür ederim.
Çok zor bir konu... Kendi adıma şunu söyleyebilirim ki evliyim, kocamı seviyorum ve mutluyum!!! Ama hissediyorum ki, eğer bu çizgiyi aşarsam, o zaman duramayacağım gibi geliyor bana... Bu yüzden yasak olanı denemek gibi kesin bir adım atmaya hala karar vermedim... aynı zamanda giderek daha tehlikeli bir şekilde FOUL’un eşiğinde flört etmeye doğru gidiyor... *x) :angel: :smile340:
These users thanked the author Alinka for the post (total 2):
sağlam, Maaş
sağlam
Oral stimülasyon
Oral stimülasyon
Total posts: 188

Unread post by sağlam »

Alinka, ne kadar net 👍
These users thanked the author sağlam for the post:
Alinka
elektrikçi
Oral stimülasyon
Oral stimülasyon
Total posts: 160

Unread post by elektrikçi »

Alinka, Şu anda tekrar tekrar bu durumdayım. Eşimi bir iş arkadaşımla yakın yazışmalarda yakaladım, bunun bir oyun olduğunu, şaka olduğunu, her şeyi durdurduğumu, buna göre küfür ve skandalların olduğunu söyledi. , fiziksel bir ihanet olmadığına eminim. En son boşanma davası açtığımı söyledi, bu meslektaşımı aradım ve doğrudan eşimden ne istediğini sordum. Ve hanımım şimdi oturup saçlarını her yere yoluyor, kükrüyor ve ailesini kurtarması için ona bir şans vermesini istiyor. Ama artık inancım yok. Flört etmek için bu kadar *x)
These users thanked the author elektrikçi for the post:
Alinka
helikopter9
Orgazm!
Orgazm!
Total posts: 728
Registered for: 3 years 5 months

Unread post by helikopter9 »

Ailedeki ihanet her zaman ilişkilerin bozulmasının bir işaretidir. İşin bu noktaya gelmesine izin vermemek daha iyi. Bir eşi aldatma arzusuna gelince, bu her şeyden önce bir partnere farklı, alışılmadık bir şekilde bakma arzusudur. Eşimin de seks objesi olduğuna dair düşüncelerim vardı. Sık sık karımın nasıl çiftleştiğini hayal ederdim ve bu beni gerçekten tahrik ediyordu.
Ama gerçek ihanetler hakkında bilgi edinmek isterim? Bence pek olası değil. Bu genellikle fantezilerdeki gibi değildir.
These users thanked the author helikopter9 for the post (total 2):
elektrikçi, Turbo94
Alinka
Sürtünmeler
Sürtünmeler
Total posts: 347
Registered for: 4 years 11 months

Unread post by Alinka »

Alinka, Şu anda öyle bir durumdayım ki Eşimi defalarca bir iş arkadaşımla yakın yazışmalarda yakaladım, bunun bir oyun, şaka olduğunu, her şeyi durdurduğumu, buna bağlı olarak küfür ve skandalların olduğunu söyledi. Üstelik fiziksel bir ihanet de olmadı, eminim en son boşanma davası açtığımı söyledim. Bu meslektaşımı arayıp doğrudan eşimden ne istediğini sordum. Hanımım şimdi oturup saçlarını yoluyor, kükrüyor ve ailesini kurtarması için ona bir şans vermesini istiyor ama ben olmadan yaşayamayacağını söylüyor. artık flört etmeye pek güvenmiyorum *x)
Flört etmeyi hile yapmak olarak görmüyorum... Ama aynı zamanda tüm bu oyunun bataklık kumu gibi olduğunu da kabul ediyorum... sanki tehlikeyi görmüyorsun, saf kum, ama sinsice sürüklüyor))) Karısı hiçbir şey olmadığını söylüyorsa, o zaman öyle düşünüyorum öyle ve ona inanman gerekiyor. Ama aynı zamanda flört etmesi de tehlike içeriyor elbette... :zeki: Size en önemli sırrımı söyleyeceğim, BT ile flörtüm bu kadar ileri gidiyor İşten adam geldi...
These users thanked the author Alinka for the post:
elektrikçi
elektrikçi
Oral stimülasyon
Oral stimülasyon
Total posts: 160

Unread post by elektrikçi »

Alinka, bu tür sırları almak istemezdim , ona inandığımı söylüyorum ama tortu *x)
Lazobay
Sürtünmeler
Sürtünmeler
Total posts: 382
Registered for: 2 years 8 months

Unread post by Lazobay »

Sanek007: 10 Apr 2022, 15:39 Ben de karımın sikilmesini istiyorum, başka bir üyenin kafasını siktiğini düşündüğümde bu onu havaya uçuruyor
Bende de aynı durum var, başlarda onu kıskanıyordum, sonraları bir süredir tam tersine onu aldatmaya zorluyordum
alexprov
İlgi gösteriliyor
Total posts: 4
Registered for: 2 years 8 months

Unread post by alexprov »

Ah, tamamen aynı arzuya sahibim. Yanlışlıkla onun bir yandan sikildiğini ya da en azından birisiyle açık sözlü yazışmalar yaptığını öğrendiğim fanteziler beni deli ediyor. Üstelik bu fantezilerimi onunla da paylaştım, o da bundan çok ama çok memnun oldu ama o çizgiyi aşmaktan çok korkuyor, o yüzden hâlâ aynı yerdeyiz.
Post Reply Previous topicNext topic

Quick Reply

Change Text Case:  Translit: 

• Similar Topics
    Replies
    Views
    Last post

Return to “Seks hakkında genel sorular”