Kız arkadaşım orgazma kayıtsız

Penisin, alıcı partnerin ağzı, dili, dişleri veya boğazı tarafından pasif olarak uyarıldığı oral seks
Автор темы
Krediler
Göz teması kurmak
Total posts: 2
Registered for: 3 years 2 months
 Kız arkadaşım orgazma kayıtsız

Unread post by Krediler »

:( Herkese iyi günler. Böyle bir sorunum var. Kız arkadaşım orgazm yaşamıyor. Cinsiyetimiz fırtınalı, parlak ama gelemiyor. Ergenlikte bile düşmedi. Ve şimdi o Tembel olduğunu söylemiyor mu? Bundan zevk almıyor. Kendini vajinal orgazma ulaştıramıyor. Ama ben sonuna kadar tam seks yapmak istiyorum. Düştü mü? Zaten 20’nin üzerindeyiz. Ben yaptığımı sanıyordum ama kimsenin onu orgazma ulaştırmadığını söylüyor. Hatta ona bir vajinal vibratör, bir yumurta bile almışlar. Sadece aynı sorunu yaşayan varsa bana haber versin.
These users thanked the author Krediler for the post:
Gudgeon
Altı
Sürtünmeler
Sürtünmeler
Total posts: 308
Registered for: 4 years 7 months
Orientation: heteroseksüel
Секс-знакомство: evet olası bir cinsel ilişki için seninle tanışmak isterim
 Re: Kız arkadaşım orgazma karşı ilgisiz

Unread post by Altı »

Omurilik yaralanması yok mu? Belki sırtta veya bacaklarda, belinizin alt kısmında ağrı...? Sinir sıkışması nedeniyle vajina ve/veya klitoris yüzeyinin yeterli sinir sinyali almaması ve bu nedenle gelmesinin problemli olması mümkündür. Bu yüzden cunnilingus’tan boşalabiliyor, çünkü... sonra diğer bölgelere dokunursunuz.
yedili
Sürtünmeler
Sürtünmeler
Total posts: 446
Registered for: 3 years 8 months

Unread post by yedili »

Bu bir seksologla görüşmektir. Milyonlarca nedeni olabilir, hem psikolojik hem de fiziksel rahatsızlıklar. Eğer onu gerçekten seviyorsan durumu değiştirmeyi deneyebilirsin ama elbette onun da bunu arzusu olmalı
Bir denizkızı
Penetrasyon
Penetrasyon
Total posts: 251
Registered for: 3 years 1 month

Unread post by Bir denizkızı »

Gösterişten boşalmamak normdur. Çoğunluk sadece klitoraldir ve sonuçta ona ve kendisine kompleksler aşılamaya gerek yoktur!!!!
Aksi takdirde sadece taklit edecektir.
Ben de vajinal yolla boşalmam ama seksi severim.
Ve erkekleri dinlemeyin, orgazmı taklitten asla ayırt edemezler.
Kızınız sağlıklı .
Alev
heyecanlanıyorum
heyecanlanıyorum
Total posts: 76
Registered for: 3 years 1 month

Unread post by Alev »

Önceki konuşmacıya katılıyorum. Kızın bununla hiçbir alakası yok, milyonlarca sebep olabilir, tahmin edilecek bir şey yok.
Başarısız taç atışı, işe yaramaz!
These users thanked the author Alev for the post:
Hatmi
xxccxx
heyecanlanıyorum
heyecanlanıyorum
Total posts: 92
Registered for: 3 years

Unread post by xxccxx »

Bazı kızlar ilk orgazmlarını hamilelik sırasında veya doğumdan sonra yaşarlar. Ve çok fırtınalı. (kitaplardan değil, kişisel deneyimlerden).
Gudgeon
En güçlü orgazm!
En güçlü orgazm!
Total posts: 1279
Registered for: 2 years 9 months

Unread post by Gudgeon »

Fiamma: 25 Sep 2022, 12:42 Başarısız taç atışı, kötü!
Topun atılmasının bununla ne alakası var? Benimki de seksten orgazm olmuyor. Uzun süre bu konuda çok endişelendim, bunun sadece bana özgü olduğunu düşündüm, ölçülemedim. Dilimi kullanmayı denedim ve bir oyuncak aldım... Ama o bundan hiç hoşlanmıyor. Tartışmaya çalıştım, dedi ki, ben zaten iyiyim, daha da kötüleştirmeyin, beni yalnız bırakın... Eh, genel olarak zamanla vazgeçtim. Ama rüyalarda onu orgazma ulaştırmak kalıyor, onun için daha çok hayat devam ediyor, ama bana öyle geliyor ki seksin en iyisi onu geçiyor. Bu beni üzüyor. Dürüst olmak gerekirse hala ağızda kalan bir tat var.
Yani bir kadında orgazm olamamak bir erkek için de psikolojik bir sorun olabilir. Herkes özüne kadar bencil değildir; işini bitirdi, sikini sildi ve gitti.
Post Reply Previous topicNext topic

Quick Reply

Change Text Case:  Translit: 

• Similar Topics
    Replies
    Views
    Last post

Return to “Oral seks”