Kız arkadaşım orgazma kayıtsız
-
Автор темыKrediler
- Göz teması kurmak
- Total posts: 2
- Registered for: 3 years 2 months
Kız arkadaşım orgazma kayıtsız
Herkese iyi günler. Böyle bir sorunum var. Kız arkadaşım orgazm yaşamıyor. Cinsiyetimiz fırtınalı, parlak ama gelemiyor. Ergenlikte bile düşmedi. Ve şimdi o Tembel olduğunu söylemiyor mu? Bundan zevk almıyor. Kendini vajinal orgazma ulaştıramıyor. Ama ben sonuna kadar tam seks yapmak istiyorum. Düştü mü? Zaten 20’nin üzerindeyiz. Ben yaptığımı sanıyordum ama kimsenin onu orgazma ulaştırmadığını söylüyor. Hatta ona bir vajinal vibratör, bir yumurta bile almışlar. Sadece aynı sorunu yaşayan varsa bana haber versin.

-
- Sürtünmeler
- Total posts: 308
- Registered for: 4 years 7 months
- Orientation: heteroseksüel
- Секс-знакомство: evet olası bir cinsel ilişki için seninle tanışmak isterim
Re: Kız arkadaşım orgazma karşı ilgisiz
Omurilik yaralanması yok mu? Belki sırtta veya bacaklarda, belinizin alt kısmında ağrı...? Sinir sıkışması nedeniyle vajina ve/veya klitoris yüzeyinin yeterli sinir sinyali almaması ve bu nedenle gelmesinin problemli olması mümkündür. Bu yüzden cunnilingus’tan boşalabiliyor, çünkü... sonra diğer bölgelere dokunursunuz.
-
- Sürtünmeler
- Total posts: 446
- Registered for: 3 years 8 months
Bu bir seksologla görüşmektir. Milyonlarca nedeni olabilir, hem psikolojik hem de fiziksel rahatsızlıklar. Eğer onu gerçekten seviyorsan durumu değiştirmeyi deneyebilirsin ama elbette onun da bunu arzusu olmalı
-
- Penetrasyon
- Total posts: 251
- Registered for: 3 years 1 month
Gösterişten boşalmamak normdur. Çoğunluk sadece klitoraldir ve sonuçta ona ve kendisine kompleksler aşılamaya gerek yoktur!!!!
Aksi takdirde sadece taklit edecektir.
Ben de vajinal yolla boşalmam ama seksi severim.
Ve erkekleri dinlemeyin, orgazmı taklitten asla ayırt edemezler.
Kızınız sağlıklı .
Aksi takdirde sadece taklit edecektir.
Ben de vajinal yolla boşalmam ama seksi severim.
Ve erkekleri dinlemeyin, orgazmı taklitten asla ayırt edemezler.
Kızınız sağlıklı .
-
- heyecanlanıyorum
- Total posts: 76
- Registered for: 3 years 1 month
Önceki konuşmacıya katılıyorum. Kızın bununla hiçbir alakası yok, milyonlarca sebep olabilir, tahmin edilecek bir şey yok.
Başarısız taç atışı, işe yaramaz!
Başarısız taç atışı, işe yaramaz!
-
- heyecanlanıyorum
- Total posts: 92
- Registered for: 3 years
Bazı kızlar ilk orgazmlarını hamilelik sırasında veya doğumdan sonra yaşarlar. Ve çok fırtınalı. (kitaplardan değil, kişisel deneyimlerden).
-
- En güçlü orgazm!
- Total posts: 1279
- Registered for: 2 years 9 months
Yani bir kadında orgazm olamamak bir erkek için de psikolojik bir sorun olabilir. Herkes özüne kadar bencil değildir; işini bitirdi, sikini sildi ve gitti.
Topun atılmasının bununla ne alakası var? Benimki de seksten orgazm olmuyor. Uzun süre bu konuda çok endişelendim, bunun sadece bana özgü olduğunu düşündüm, ölçülemedim. Dilimi kullanmayı denedim ve bir oyuncak aldım... Ama o bundan hiç hoşlanmıyor. Tartışmaya çalıştım, dedi ki, ben zaten iyiyim, daha da kötüleştirmeyin, beni yalnız bırakın... Eh, genel olarak zamanla vazgeçtim. Ama rüyalarda onu orgazma ulaştırmak kalıyor, onun için daha çok hayat devam ediyor, ama bana öyle geliyor ki seksin en iyisi onu geçiyor. Bu beni üzüyor. Dürüst olmak gerekirse hala ağızda kalan bir tat var.
Yani bir kadında orgazm olamamak bir erkek için de psikolojik bir sorun olabilir. Herkes özüne kadar bencil değildir; işini bitirdi, sikini sildi ve gitti.
-
- Similar Topics
- Replies
- Views
- Last post
-
- 6 Replies
- 1127 Views
-
Last post by SergeyON
-
- 112 Replies