Anneni nasıl baştan çıkarırsın
-
Автор темыİvan İvanov
- Göz teması kurmak
- Total posts: 1
- Registered for: 3 years 10 months
- Orientation: biseksüel

Konunun oldukça basmakalıp olduğunu biliyorum ama yine de anneme nasıl yaklaşacağımı bilmek istiyorum. Ensest uygulayan deneyimli kişilerden tavsiye almak isterim. Şimdiden teşekkürler.
- These users thanked the author İvan İvanov for the post:
- Film tutkunu
-
- Orgazm!
- Total posts: 758
- Registered for: 3 years 7 months
- Orientation: heteroseksüel
Re: Anneni nasıl baştan çıkarırsın?
Dolaşın... Konunun konularını okuyun... Kendiniz için birçok ilginç şey bulacaksınız...IvanIvanov: ↑29 Mar 2022, 20:57 Konunun oldukça basmakalıp olduğunu biliyorum ama yine de anneme nasıl asılacağımı bilmek istiyorum. Ensest uygulayan deneyimli kişilerden tavsiye almak isterim. Şimdiden teşekkürler.
- These users thanked the author SergeiKa for the post (total 2):
- Maxim......, Film tutkunu
-
- Seksi sinyaller gönderme
- Total posts: 19
- Registered for: 1 year 5 months
- Секс-знакомство: evet olası bir cinsel ilişki için seninle tanışmak isterim
Adresim: maks-fisher55
@mail.
ru
Ivan’ın annesine asılması zor değil çünkü o (büyük ihtimalle) seni kendisi istiyor. Bunun için ne yapmanız gerektiğini size söyleyebilirim. Birkaç seçenek var.
Adresim: maks-fisher55
@mail.
ru
-
- Oral stimülasyon
- Total posts: 195
- Registered for: 1 year 4 months
-
- Flört etmek
- Total posts: 43
- Registered for: 1 year 8 months
-
- Oral stimülasyon
-
- Flört etmek
Film tutkunu, Çünkü zor ve değil nasıl başlayacağımı açık ve evet, hala utanç var
-
- Oral stimülasyon
-
- Sürtünmeler
- Total posts: 333
- Registered for: 3 years 7 months
Herhangi bir ayartılma anında, size olan ilginin düzeyini hissetmek önemlidir. İlgiyle, hediyeyle vb. zorlayabilirsiniz... İyi niyetli kadınları almak çok daha kolaydır, milyonlarca hamamböceği vardır, kısmen örtüşürlerse tamam... Yeterince delik var ve hepsine ihtiyacınız yok. .. Bunu başarabilirsin, sonra pişman olursun, ne pahasına olursa olsun tamam değilIvanIvanov: ↑29 Mar 2022, 20:57 Konunun oldukça basmakalıp olduğunu biliyorum ama yine de anneme nasıl asılacağımı bilmek istiyorum. Ensest uygulayan deneyimli kişilerden tavsiye almak isterim. Şimdiden teşekkürler.
-
- ön sevişme
- Total posts: 130
- Registered for: 2 years 10 months
Hem anneniz hem de babanız varsa, yani tam bir aileniz varsa, o zaman bu zordur, hatta belki seçenekleriniz bile yoktur, buna rağmen babanın kim olduğu bir nüans olabilir. Eğer o ciddiyse ve annesi ve kendisi iyi yaşıyorsa, babası çalışıyor ve içki içmiyorsa, o zaman muhtemelen annenizle hiçbir şey yolunda gitmeyecektir. Eğer babanız sizinle yaşamıyorsa, yani yalnız yaşıyorsunuz demektir. Annenle birlikte, annen hala genç ve ilginçse, o zaman şansın hiç de kötü değil. Bu durumda annenin her şeyden önce insana dair hiçbir şeyin yabancı olmadığı bir kadın olduğunu anlamalısınız. Bir anne oğlunu tek başına yetiştirdiğinde çok çalışmak zorunda kalır. Ve ödevlerin çoğunu kendin üstleniyorsun. Okuldan eve geldim, ödevimi hazırladım, ardından daireyi temizleyip akşam yemeği hazırladım. Bir kır evi veya yazlık varsa, orada annenize yardım edin. Annem sende güvenilir bir asistan ve sevgi dolu bir oğul görmeli. O zaman senin zaten bir yetişkin olduğunu düşünecek zamanı olacak. Ve sonra yanaktan ve boynundan bir öpücük ve göze çarpmayan kucaklaşmalar şeklinde anneye biraz ilgi ve hassasiyet. Annem direnemeyebilir ve daha fazlasına açılamayabilir, asıl önemli olan bu anı kaçırmamaktır. Burada ileriye doğru bir adım atmanız gerekecek.IvanIvanov: ↑29 Mar 2022, 20:57 Konunun oldukça basmakalıp olduğunu biliyorum ama yine de anneme nasıl asılacağımı bilmek istiyorum. Ensest uygulayan deneyimli kişilerden tavsiye almak isterim. Şimdiden teşekkürler.
- These users thanked the author O Yanochka for the post (total 9):
- rmt, sağırlığın, Film tutkunu, Pol66, Yunanca10, Şalun70, Mart, Sibiryak89, kurs
-
- Orgazm!
- Total posts: 748
- Registered for: 3 years
-
- Oral stimülasyon
Sen baştan çıkarılmış bir anne değil misin Yana?Yana-Yanochka: ↑21 Mar 2024, 22:22Hem anneniz hem de babanız varsa, yani tam bir aileniz varsa, o zaman bu zordur, hatta belki seçenekleriniz bile yoktur, buna rağmen babanın kim olduğu bir nüans olabilir. Eğer o ciddiyse ve annesi ve kendisi iyi yaşıyorsa, babası çalışıyor ve içki içmiyorsa, o zaman muhtemelen annenizle hiçbir şey yolunda gitmeyecektir. Eğer babanız sizinle yaşamıyorsa, yani yalnız yaşıyorsunuz demektir. Annenle birlikte, annen hala genç ve ilginçse, o zaman şansın hiç de kötü değil. Bu durumda annenin her şeyden önce insana dair hiçbir şeyin yabancı olmadığı bir kadın olduğunu anlamalısınız. Bir anne oğlunu tek başına yetiştirdiğinde çok çalışmak zorunda kalır. Ve ödevlerin çoğunu kendin üstleniyorsun. Okuldan eve geldim, ödevimi hazırladım, ardından daireyi temizleyip akşam yemeği hazırladım. Bir kır evi veya yazlık varsa, orada annenize yardım edin. Annem sende güvenilir bir asistan ve sevgi dolu bir oğul görmeli. O zaman senin zaten bir yetişkin olduğunu düşünecek zamanı olacak. Ve sonra yanaktan ve boynundan bir öpücük ve göze çarpmayan kucaklaşmalar şeklinde anneye biraz ilgi ve hassasiyet. Annem direnemeyebilir ve daha fazlasına açılamayabilir, asıl önemli olan bu anı kaçırmamaktır. Burada ileriye doğru bir adım atmanız gerekecek.IvanIvanov: ↑29 Mar 2022, 20:57 Konunun oldukça sıradan olduğunu biliyorum ama yine de anneme nasıl asılacağımı bilmek istiyorum. Ensest uygulayan deneyimli kişilerden tavsiye almak isterim. Şimdiden teşekkürler.
-
- İlgi gösteriliyor
- Total posts: 9
- Registered for: 2 years 5 months
evet, ensestin çoğunlukla tek ebeveynli ailelerde olduğuna katılıyorum Oğlunun bir erkeğin görevlerini yerine getirdiği ve bazen tamamen seks içerdiği yer. Ancak tam bir ailede bunun nasıl ve hangi nedenle tam bir gizlilik içinde gerçekleştiğini burada bulabilirsiniz. Tam bir ailede annelerin daha çok başlatıcılar olduğunu fark ettim.Yana-Yanochka: ↑21 Mar 2024, 22:22 Hem anneniz hem de babanız varsa, yani tam bir aileniz varsa, o zaman bu zordur, hatta belki de seçenekleriniz yoktur, ancak babanızın kim olduğuna dair bir nüans olabilir. Eğer o ciddiyse ve annesi ve kendisi iyi yaşıyorsa, babası çalışıyor ve içki içmiyorsa, o zaman muhtemelen annenizle hiçbir şey yolunda gitmeyecektir. Eğer babanız sizinle yaşamıyorsa, yani yalnız yaşıyorsunuz demektir. Annenle birlikte, annen hala genç ve ilginçse, o zaman şansın hiç de kötü değil. Bu durumda, annenin her şeyden önce kendisi için hiçbir şey olmayan bir kadın olduğunu anlamalısınız
- These users thanked the author Yuri.erzlyakov for the post (total 2):
- Yunanca10, Film tutkunu
-
- Orgazm!
- Total posts: 514
- Registered for: 2 years 2 months
Her şeyden önce önkoşulların olması gerekir. Seksten mahrum bırakılmış, erkeklerin ilgisinden mahrum, cinsel açıdan aktif, özgürleşmiş bir kadın.
-
- İlgi gösteriliyor
- Total posts: 9
- Registered for: 2 years 5 months
Üstelik bu tamamen düzgün ailelerde olur; kadın sadece oğlunun gençliğinden etkilenir.
- These users thanked the author Yuri.erzlyakov for the post:
- Film tutkunu
-
- Orgazm!
Öyle bir şey yok. Her şeyden önce cinsel tatmin eksikliği. Sonra kadının beyni kapanır, ancak herkes farklıdır - biri erkek arkadaşıyla, diğeri gençliğinden bir arkadaşıyla, üçüncüsü sarhoşla, dördüncüsü oğluyla, beşincisi ampulle vb. Tek fark kafadaki ahlaki engellerdir. Sağlıklı bir insanın cinsel duygusu çok güçlü bir duygudur - içgüdü düzeyinde insan ırkının devamı ve bir bütün olarak evrim buna bağlıdır. Daha önce ilkel durumda anne, oğul veya başkası arasında hiçbir fark yoktu. Köpekler gibi. Birkaç yıl sonra yetişkin bir köpek yavrusu annesini sikiyor. İnsani gelişme çerçevesinde ilkel atalarımızdan bu kadar uzaklaşmış değiliz. 2,5 milyon yıl önce ilk insanlık başladı ve insan gelişimi sadece 3000 yıl önceydi.Ve bu tamamen düzgün ailelerde olur, sadece kadın oğlunun gençliğinden etkilenir.
-
- Flört etmek
Denemek ilginç olurdu ama bir şekilde utangacım
- These users thanked the author Oleg Milov for the post:
- Sibiryak89
-
- Oral stimülasyon
5 dakika 24 saniye sonra gönderildi:
1 dakika 49 saniye sonra gönderildi:
14 dakika 29 saniye sonra gönderilir:
5 dakika 23 saniye sonra gönderildi:
Genç adamlar, hangi nedenle zaman harcıyoruz? Kaba! Gel, yukarı çek, çıkar, elini bornozun altına koy, yoğur, başının arkasına nefes al, annenin topuklarını masaya koy, sikini babanın sikine sürt, testislerini babanınkine sürt. skrotum. Anneler bunu hak ediyor; istisnasız hepsi!
Ah, evet! Belki boşalırım.
Bu fenomeni hangi işaretlerle fark ettiniz?DEnsest ilişkinin çoğunlukla tek ebeveynli ailelerde, oğlanın bir erkeğin sorumluluklarını yerine getirdiğine katılıyorum ve bazen tamamen seksi içerir. Ancak tam bir ailede bunun nasıl ve hangi nedenle tam bir gizlilik içinde gerçekleştiğini burada bulabilirsiniz? Tam bir ailede başlatıcıların çoğunlukla anneler olduğunu fark ettim.Yana-Yanochka: ↑21 Mar 2024, 22:22 Hem anneniz hem de babanız varsa, yani tam bir aileniz varsa, o zaman bu zordur, hatta belki de seçenekleriniz yoktur, ancak kim olduğunuz konusunda bir nüans olabilir. baba. Eğer o ciddiyse ve annesi ve kendisi iyi yaşıyorsa, babası çalışıyor ve içki içmiyorsa, o zaman muhtemelen annenizle hiçbir şey yolunda gitmeyecektir. Eğer babanız sizinle yaşamıyorsa, yani yalnız yaşıyorsunuz demektir. Annenle birlikte, annen hala genç ve ilginçse, o zaman şansın hiç de kötü değil. Bu durumda annenin her şeyden önce kendisi için hiçbir şey olmayan bir kadın olduğunu anlamalısınız...
5 dakika 24 saniye sonra gönderildi:
Kesinlikle doğru. Öte yandan böyle bir kadını nasıl tanıyabiliriz?grekko10: ↑13 Apr 2024, 20:37 Öncelikle önkoşullar olmalıdır: kadın , seksten mahrum, cinsel açıdan aktif, özgürleşmiş erkeklerin ilgisi.
1 dakika 49 saniye sonra gönderildi:
Tüm genç erkek çocukların ezbere bilmesi gereken bir kural. Ve ayrıca zamanın kuralı: Zaman herkes için acımasızdır.yuriy.erzlyakov: ↑13 Apr 2024, 20:47 Ve bu şu şekilde gerçekleşir:o iyilikle dolu ailelerde sadece bir kadın oğlunun gençliğinden etkilenir.
14 dakika 29 saniye sonra gönderilir:
Bana inanıyorsan canım, o zaman iktidar bir rol oynamıyor . Ama bu bir blöf değil mi? Ah evet.grekko10: ↑13 Apr 2024, 21:15Öyle bir şey yok. Her şeyden önce cinsel tatmin eksikliği. Sonra kadının beyni kapanır ama herkes farklıdır - biri komşusuyla, diğeri gençliğinden bir arkadaşıyla, üçüncüsü sarhoşla, dördüncüsü oğluyla, beşincisi ampulle vb. d. Tek fark kafadaki ahlaki engellerdir. Sağlıklı bir insanın cinsel duygusu çok güçlü bir duygudur - içgüdü düzeyinde insan ırkının devamı ve bir bütün olarak evrim buna bağlıdır. Daha önce, ilkel durumda, oğul, anne veya kim arasında hiçbir fark yoktu- sonra tekrar. Köpekler gibi. Birkaç yıl sonra yetişkin bir köpek yavrusu annesini sikiyor. İnsani gelişme çerçevesinde ilkel atalarımızdan bu kadar uzaklaşmış değiliz. İlk insanlık 2,5 milyon yıl önce başladı ve insan gelişimi yalnızca 3000 yıl önceydi.Ve bu tamamen düzgün ailelerde olur, sadece kadın oğlunun gençliğinden etkilenir.
5 dakika 23 saniye sonra gönderildi:
Kaba ol! Gelin, bornozunuzu yukarı çekin, aşağı doğru bükün, külotunuzu yırtın, içini doldurun! Annem bunu hak ediyor! Ve eğer baban varsa, vajinayı babana bırak ve ağzına it. Annem bunu iki kat hak ediyor!Denemek ilginç olurdu ama nedense çekiniyorum.
Genç adamlar, hangi nedenle zaman harcıyoruz? Kaba! Gel, yukarı çek, çıkar, elini bornozun altına koy, yoğur, başının arkasına nefes al, annenin topuklarını masaya koy, sikini babanın sikine sürt, testislerini babanınkine sürt. skrotum. Anneler bunu hak ediyor; istisnasız hepsi!
Ah, evet! Belki boşalırım.
-
- Sürtünmeler
- Total posts: 400
- Registered for: 3 years 6 months
https://i.postimg.cc/c48JSJmL/scale-1200.jpgFilm tutkunu: ↑15 Apr 2024, 16:33 Gel, yukarı çek, çıkar, elini bornozun altına koy, yoğur, başının arkasına nefes al, annenin topuklu ayaklarını masaya koy, sikini babanın sikine sürt, ov senin skrotumun babanın skrotumuna karşı.
-
- Orgazm!
İktidar, kelimenin tam anlamıyla "gelecekteki olasılıklarınızdır" - hangi bağlamda iktidar gücünün önemli olmadığını anlıyorsunuz (cinsel, politik, fizyolojik, ahlaki vb.). Bu nedenle şu anda potansiyelin hiçbir anlamı yoktur.Film tutkunu: ↑15 Apr 2024, 16:33 Bana inanıyorsan canım, o zaman iktidar bir rol oynamıyor. Ama bu bir blöf değil mi? Ah, evet.
-
- Flört etmek
Film tutkunu, Aslında bu o kadar basit değil ve kısıtlama çok güçlü olacak
-
- Oral stimülasyon
Sen utandığın sürece annem ölecek.Kinoman , Bu o kadar basit değil ve utanç çok güçlü olacak
-
- Similar Topics
- Replies
- Views
- Last post
-
- 6 Replies
- 312 Views
-
Last post by irinarostovskaya
-
- 15 Replies