Anneni nasıl baştan çıkarırsın

Kan akrabaları arasındaki ilişkiler
Автор темы
İvan İvanov
Göz teması kurmak
Total posts: 1
Registered for: 3 years 10 months
Orientation: biseksüel
 Anneni nasıl baştan çıkarırsın

Unread post by İvan İvanov »

Konunun oldukça basmakalıp olduğunu biliyorum ama yine de anneme nasıl yaklaşacağımı bilmek istiyorum. Ensest uygulayan deneyimli kişilerden tavsiye almak isterim. Şimdiden teşekkürler.
These users thanked the author İvan İvanov for the post:
Film tutkunu
SergeiKa
Orgazm!
Orgazm!
Total posts: 758
Registered for: 3 years 7 months
Orientation: heteroseksüel
 Re: Anneni nasıl baştan çıkarırsın?

Unread post by SergeiKa »

IvanIvanov: 29 Mar 2022, 20:57 Konunun oldukça basmakalıp olduğunu biliyorum ama yine de anneme nasıl asılacağımı bilmek istiyorum. Ensest uygulayan deneyimli kişilerden tavsiye almak isterim. Şimdiden teşekkürler.
Dolaşın... Konunun konularını okuyun... Kendiniz için birçok ilginç şey bulacaksınız...
These users thanked the author SergeiKa for the post (total 2):
Maxim......, Film tutkunu
Max Fischer
Seksi sinyaller gönderme
Seksi sinyaller gönderme
Total posts: 19
Registered for: 1 year 5 months
Секс-знакомство: evet olası bir cinsel ilişki için seninle tanışmak isterim

Unread post by Max Fischer »

SergeiKa: 29 Mar 2022, 21:01 Anneme nasıl yaklaşacağımı bilmek istiyorum. Tecrübeli kişilerden tavsiye almak isterim
Ivan’ın annesine asılması zor değil çünkü o (büyük ihtimalle) seni kendisi istiyor. Bunun için ne yapmanız gerektiğini size söyleyebilirim. Birkaç seçenek var.
Adresim: maks-fisher55
@mail.
ru
Film tutkunu
Oral stimülasyon
Oral stimülasyon
Total posts: 195
Registered for: 1 year 4 months

Unread post by Film tutkunu »

MaxFisher: 30 Jan 2024, 22:51 Ivan’ın annesine asılması zor değil çünkü o (büyük olasılıkla) seni kendisi istiyor. Bunun için ne yapmanız gerektiğini size söyleyebilirim. Birkaç seçenek var.
Peki hangileri?
Oleg Milov
Flört etmek
Flört etmek
Total posts: 43
Registered for: 1 year 8 months

Unread post by Oleg Milov »

MaxFisher, bence çok zor
Film tutkunu
Oral stimülasyon
Oral stimülasyon

Oleg Milov, neden böyle düşünüyorsun?
Oleg Milov
Flört etmek
Flört etmek

Film tutkunu, Çünkü zor ve değil nasıl başlayacağımı açık ve evet, hala utanç var
Film tutkunu
Oral stimülasyon
Oral stimülasyon

Annenizi baştan çıkaranlar deneyiminizi paylaşın!
Tatlı biber
Sürtünmeler
Sürtünmeler
Total posts: 333
Registered for: 3 years 7 months

Unread post by Tatlı biber »

IvanIvanov: 29 Mar 2022, 20:57 Konunun oldukça basmakalıp olduğunu biliyorum ama yine de anneme nasıl asılacağımı bilmek istiyorum. Ensest uygulayan deneyimli kişilerden tavsiye almak isterim. Şimdiden teşekkürler.
Herhangi bir ayartılma anında, size olan ilginin düzeyini hissetmek önemlidir. İlgiyle, hediyeyle vb. zorlayabilirsiniz... İyi niyetli kadınları almak çok daha kolaydır, milyonlarca hamamböceği vardır, kısmen örtüşürlerse tamam... Yeterince delik var ve hepsine ihtiyacınız yok. .. Bunu başarabilirsin, sonra pişman olursun, ne pahasına olursa olsun tamam değil
O Yanochka
ön sevişme
ön sevişme
Total posts: 130
Registered for: 2 years 10 months

Unread post by O Yanochka »

Hem anneniz hem de babanız varsa, yani tam bir aileniz varsa, o zaman bu zordur, hatta belki seçenekleriniz bile yoktur, buna rağmen babanın kim olduğu bir nüans olabilir. Eğer o ciddiyse ve annesi ve kendisi iyi yaşıyorsa, babası çalışıyor ve içki içmiyorsa, o zaman muhtemelen annenizle hiçbir şey yolunda gitmeyecektir. Eğer babanız sizinle yaşamıyorsa, yani yalnız yaşıyorsunuz demektir. Annenle birlikte, annen hala genç ve ilginçse, o zaman şansın hiç de kötü değil. Bu durumda annenin her şeyden önce insana dair hiçbir şeyin yabancı olmadığı bir kadın olduğunu anlamalısınız. Bir anne oğlunu tek başına yetiştirdiğinde çok çalışmak zorunda kalır. Ve ödevlerin çoğunu kendin üstleniyorsun. Okuldan eve geldim, ödevimi hazırladım, ardından daireyi temizleyip akşam yemeği hazırladım. Bir kır evi veya yazlık varsa, orada annenize yardım edin. Annem sende güvenilir bir asistan ve sevgi dolu bir oğul görmeli. O zaman senin zaten bir yetişkin olduğunu düşünecek zamanı olacak. Ve sonra yanaktan ve boynundan bir öpücük ve göze çarpmayan kucaklaşmalar şeklinde anneye biraz ilgi ve hassasiyet. Annem direnemeyebilir ve daha fazlasına açılamayabilir, asıl önemli olan bu anı kaçırmamaktır. Burada ileriye doğru bir adım atmanız gerekecek.
These users thanked the author O Yanochka for the post (total 9):
rmt, sağırlığın, Film tutkunu, Pol66, Yunanca10, Şalun70, Mart, Sibiryak89, kurs
Esnek
Orgazm!
Orgazm!
Total posts: 748
Registered for: 3 years

Unread post by Esnek »

Çok zor ama oldukça mümkün
Film tutkunu
Oral stimülasyon
Oral stimülasyon

Yana-Yanochka: 21 Mar 2024, 22:22
IvanIvanov: 29 Mar 2022, 20:57 Konunun oldukça sıradan olduğunu biliyorum ama yine de anneme nasıl asılacağımı bilmek istiyorum. Ensest uygulayan deneyimli kişilerden tavsiye almak isterim. Şimdiden teşekkürler.
Hem anneniz hem de babanız varsa, yani tam bir aileniz varsa, o zaman bu zordur, hatta belki seçenekleriniz bile yoktur, buna rağmen babanın kim olduğu bir nüans olabilir. Eğer o ciddiyse ve annesi ve kendisi iyi yaşıyorsa, babası çalışıyor ve içki içmiyorsa, o zaman muhtemelen annenizle hiçbir şey yolunda gitmeyecektir. Eğer babanız sizinle yaşamıyorsa, yani yalnız yaşıyorsunuz demektir. Annenle birlikte, annen hala genç ve ilginçse, o zaman şansın hiç de kötü değil. Bu durumda annenin her şeyden önce insana dair hiçbir şeyin yabancı olmadığı bir kadın olduğunu anlamalısınız. Bir anne oğlunu tek başına yetiştirdiğinde çok çalışmak zorunda kalır. Ve ödevlerin çoğunu kendin üstleniyorsun. Okuldan eve geldim, ödevimi hazırladım, ardından daireyi temizleyip akşam yemeği hazırladım. Bir kır evi veya yazlık varsa, orada annenize yardım edin. Annem sende güvenilir bir asistan ve sevgi dolu bir oğul görmeli. O zaman senin zaten bir yetişkin olduğunu düşünecek zamanı olacak. Ve sonra yanaktan ve boynundan bir öpücük ve göze çarpmayan kucaklaşmalar şeklinde anneye biraz ilgi ve hassasiyet. Annem direnemeyebilir ve daha fazlasına açılamayabilir, asıl önemli olan bu anı kaçırmamaktır. Burada ileriye doğru bir adım atmanız gerekecek.
Sen baştan çıkarılmış bir anne değil misin Yana?
Yuri.erzlyakov
İlgi gösteriliyor
Total posts: 9
Registered for: 2 years 5 months

Unread post by Yuri.erzlyakov »

Yana-Yanochka: 21 Mar 2024, 22:22 Hem anneniz hem de babanız varsa, yani tam bir aileniz varsa, o zaman bu zordur, hatta belki de seçenekleriniz yoktur, ancak babanızın kim olduğuna dair bir nüans olabilir. Eğer o ciddiyse ve annesi ve kendisi iyi yaşıyorsa, babası çalışıyor ve içki içmiyorsa, o zaman muhtemelen annenizle hiçbir şey yolunda gitmeyecektir. Eğer babanız sizinle yaşamıyorsa, yani yalnız yaşıyorsunuz demektir. Annenle birlikte, annen hala genç ve ilginçse, o zaman şansın hiç de kötü değil. Bu durumda, annenin her şeyden önce kendisi için hiçbir şey olmayan bir kadın olduğunu anlamalısınız
evet, ensestin çoğunlukla tek ebeveynli ailelerde olduğuna katılıyorum Oğlunun bir erkeğin görevlerini yerine getirdiği ve bazen tamamen seks içerdiği yer. Ancak tam bir ailede bunun nasıl ve hangi nedenle tam bir gizlilik içinde gerçekleştiğini burada bulabilirsiniz. Tam bir ailede annelerin daha çok başlatıcılar olduğunu fark ettim.
These users thanked the author Yuri.erzlyakov for the post (total 2):
Yunanca10, Film tutkunu
Yunanca10
Orgazm!
Orgazm!
Total posts: 514
Registered for: 2 years 2 months

Unread post by Yunanca10 »

Her şeyden önce önkoşulların olması gerekir. Seksten mahrum bırakılmış, erkeklerin ilgisinden mahrum, cinsel açıdan aktif, özgürleşmiş bir kadın.
Yuri.erzlyakov
İlgi gösteriliyor
Total posts: 9
Registered for: 2 years 5 months

Unread post by Yuri.erzlyakov »

Üstelik bu tamamen düzgün ailelerde olur; kadın sadece oğlunun gençliğinden etkilenir.
These users thanked the author Yuri.erzlyakov for the post:
Film tutkunu
Yunanca10
Orgazm!
Orgazm!

Ve bu tamamen düzgün ailelerde olur, sadece kadın oğlunun gençliğinden etkilenir.
Öyle bir şey yok. Her şeyden önce cinsel tatmin eksikliği. Sonra kadının beyni kapanır, ancak herkes farklıdır - biri erkek arkadaşıyla, diğeri gençliğinden bir arkadaşıyla, üçüncüsü sarhoşla, dördüncüsü oğluyla, beşincisi ampulle vb. Tek fark kafadaki ahlaki engellerdir. Sağlıklı bir insanın cinsel duygusu çok güçlü bir duygudur - içgüdü düzeyinde insan ırkının devamı ve bir bütün olarak evrim buna bağlıdır. Daha önce ilkel durumda anne, oğul veya başkası arasında hiçbir fark yoktu. Köpekler gibi. Birkaç yıl sonra yetişkin bir köpek yavrusu annesini sikiyor. İnsani gelişme çerçevesinde ilkel atalarımızdan bu kadar uzaklaşmış değiliz. 2,5 milyon yıl önce ilk insanlık başladı ve insan gelişimi sadece 3000 yıl önceydi.
These users thanked the author Yunanca10 for the post:
Fargal94
Oleg Milov
Flört etmek
Flört etmek

Denemek ilginç olurdu ama bir şekilde utangacım
These users thanked the author Oleg Milov for the post:
Sibiryak89
Film tutkunu
Oral stimülasyon
Oral stimülasyon

Yana-Yanochka: 21 Mar 2024, 22:22 Hem anneniz hem de babanız varsa, yani tam bir aileniz varsa, o zaman bu zordur, hatta belki de seçenekleriniz yoktur, ancak kim olduğunuz konusunda bir nüans olabilir. baba. Eğer o ciddiyse ve annesi ve kendisi iyi yaşıyorsa, babası çalışıyor ve içki içmiyorsa, o zaman muhtemelen annenizle hiçbir şey yolunda gitmeyecektir. Eğer babanız sizinle yaşamıyorsa, yani yalnız yaşıyorsunuz demektir. Annenle birlikte, annen hala genç ve ilginçse, o zaman şansın hiç de kötü değil. Bu durumda annenin her şeyden önce kendisi için hiçbir şey olmayan bir kadın olduğunu anlamalısınız...
DEnsest ilişkinin çoğunlukla tek ebeveynli ailelerde, oğlanın bir erkeğin sorumluluklarını yerine getirdiğine katılıyorum ve bazen tamamen seksi içerir. Ancak tam bir ailede bunun nasıl ve hangi nedenle tam bir gizlilik içinde gerçekleştiğini burada bulabilirsiniz? Tam bir ailede başlatıcıların çoğunlukla anneler olduğunu fark ettim.
Bu fenomeni hangi işaretlerle fark ettiniz?

5 dakika 24 saniye sonra gönderildi:
grekko10: 13 Apr 2024, 20:37 Öncelikle önkoşullar olmalıdır: kadın , seksten mahrum, cinsel açıdan aktif, özgürleşmiş erkeklerin ilgisi.
Kesinlikle doğru. Öte yandan böyle bir kadını nasıl tanıyabiliriz?

1 dakika 49 saniye sonra gönderildi:
yuriy.erzlyakov: 13 Apr 2024, 20:47 Ve bu şu şekilde gerçekleşir:o iyilikle dolu ailelerde sadece bir kadın oğlunun gençliğinden etkilenir.
Tüm genç erkek çocukların ezbere bilmesi gereken bir kural. Ve ayrıca zamanın kuralı: Zaman herkes için acımasızdır.

14 dakika 29 saniye sonra gönderilir:
grekko10: 13 Apr 2024, 21:15
Ve bu tamamen düzgün ailelerde olur, sadece kadın oğlunun gençliğinden etkilenir.
Öyle bir şey yok. Her şeyden önce cinsel tatmin eksikliği. Sonra kadının beyni kapanır ama herkes farklıdır - biri komşusuyla, diğeri gençliğinden bir arkadaşıyla, üçüncüsü sarhoşla, dördüncüsü oğluyla, beşincisi ampulle vb. d. Tek fark kafadaki ahlaki engellerdir. Sağlıklı bir insanın cinsel duygusu çok güçlü bir duygudur - içgüdü düzeyinde insan ırkının devamı ve bir bütün olarak evrim buna bağlıdır. Daha önce, ilkel durumda, oğul, anne veya kim arasında hiçbir fark yoktu- sonra tekrar. Köpekler gibi. Birkaç yıl sonra yetişkin bir köpek yavrusu annesini sikiyor. İnsani gelişme çerçevesinde ilkel atalarımızdan bu kadar uzaklaşmış değiliz. İlk insanlık 2,5 milyon yıl önce başladı ve insan gelişimi yalnızca 3000 yıl önceydi.
Bana inanıyorsan canım, o zaman iktidar bir rol oynamıyor . Ama bu bir blöf değil mi? Ah evet.

5 dakika 23 saniye sonra gönderildi:
Denemek ilginç olurdu ama nedense çekiniyorum.
Kaba ol! Gelin, bornozunuzu yukarı çekin, aşağı doğru bükün, külotunuzu yırtın, içini doldurun! Annem bunu hak ediyor! Ve eğer baban varsa, vajinayı babana bırak ve ağzına it. Annem bunu iki kat hak ediyor!
Genç adamlar, hangi nedenle zaman harcıyoruz? Kaba! Gel, yukarı çek, çıkar, elini bornozun altına koy, yoğur, başının arkasına nefes al, annenin topuklarını masaya koy, sikini babanın sikine sürt, testislerini babanınkine sürt. skrotum. Anneler bunu hak ediyor; istisnasız hepsi!
Ah, evet! Belki boşalırım.
Vadim77
Sürtünmeler
Sürtünmeler
Total posts: 400
Registered for: 3 years 6 months

Unread post by Vadim77 »

Film tutkunu: 15 Apr 2024, 16:33 Gel, yukarı çek, çıkar, elini bornozun altına koy, yoğur, başının arkasına nefes al, annenin topuklu ayaklarını masaya koy, sikini babanın sikine sürt, ov senin skrotumun babanın skrotumuna karşı.
https://i.postimg.cc/c48JSJmL/scale-1200.jpg
Yunanca10
Orgazm!
Orgazm!

Film tutkunu: 15 Apr 2024, 16:33 Bana inanıyorsan canım, o zaman iktidar bir rol oynamıyor. Ama bu bir blöf değil mi? Ah, evet.
İktidar, kelimenin tam anlamıyla "gelecekteki olasılıklarınızdır" - hangi bağlamda iktidar gücünün önemli olmadığını anlıyorsunuz (cinsel, politik, fizyolojik, ahlaki vb.). Bu nedenle şu anda potansiyelin hiçbir anlamı yoktur.
Oleg Milov
Flört etmek
Flört etmek

Film tutkunu, Aslında bu o kadar basit değil ve kısıtlama çok güçlü olacak
Film tutkunu
Oral stimülasyon
Oral stimülasyon