Herkese selam! Bu sorun bende de var.
Uzun zamandır iyi bir arkadaşımı görmedim (çok uzaklara taşındı). Yakın zamanda geldim, onu gerçekten özledim ve ona oral seks yaptım. Ve erkek arkadaşım buna gücendi neden?
These users thanked the author Victoria04 for the post:
Herkese selam! Bu sorun bende de var. Uzun zamandır iyi bir arkadaşımı görmedim (çok uzaklara taşındı). Yakın zamanda geldim, onu gerçekten özledim ve ona oral seks yaptım. Ve erkek arkadaşım buna gücendi :( neden?
sveta1989: ↑26 Mar 2022, 18:09
neden ona oral seks yaptın? O senin erkek arkadaşın değil de bir arkadaşın, sen onu özlediğine göre arkadaşına bir şeyler verebilirdi
Doğru ! Arkadaşlarınızı unutmak asla iyi bir fikir değildir! :bilinmiyor:
[quote=sveta1989 post_id=61910 time=1648307361 user_id=6198] neden ona oral seks yaptın? O senin erkek arkadaşın değil de bir arkadaşın, sen onu özlediğine göre arkadaşına bir şeyler verebilirdi [/quote] Doğru ! Arkadaşlarınızı unutmak asla iyi bir fikir değildir! :bilinmiyor:
[quote=sveta1989 post_id=61915 time=1648308008 user_id=6198] Bir arkadaşıma oral seks yerine bir şey vermek istemiştim ama mahrem bir konu hakkında değil [/quote]
Victoria04: ↑26 Mar 2022, 14:08
Herkese merhaba! Bu sorun bende de var.
Uzun zamandır iyi bir arkadaşımı görmedim (çok uzaklara taşındı). Yakın zamanda geldim, onu gerçekten özledim ve ona oral seks yaptım. Ve erkek arkadaşım da buna gücendi neden öyle?
Yani erkek arkadaşının önünde oral seks yaptın? Cesur kız. : ayy:
Ya da adama daha sonra söyledin mi
Eğer bu sadece arkadaşça bir seksse o zaman anlatmaya gerek yok mu dostum?
[quote=Victoria04 post_id=61864 time=1648292915 user_id=6257] Herkese merhaba! Bu sorun bende de var. Uzun zamandır iyi bir arkadaşımı görmedim (çok uzaklara taşındı). Yakın zamanda geldim, onu gerçekten özledim ve ona oral seks yaptım. Ve erkek arkadaşım da buna gücendi :( neden öyle? [/quote] Yani erkek arkadaşının önünde oral seks yaptın? Cesur kız. : ayy: Ya da adama daha sonra söyledin mi *x)
Eğer bu sadece arkadaşça bir seksse o zaman anlatmaya gerek yok mu dostum? :cat1:
Ve sen hala soru soruyorsun!? Her ne kadar bir fahişe ve kadın avcısı olsam da yakın akrabalarımı sikiyorum ama gerçek bir çocukluk arkadaşım var ve onunla yaptığım en kötü şey bir ziyafette kocamın önünde sarhoş olmak ve onun izniyle göğüslerini sıkmaktı !
Ve sen hala soru soruyorsun!? Her ne kadar bir fahişe ve kadın avcısı olsam da yakın akrabalarımı sikiyorum ama gerçek bir çocukluk arkadaşım var ve onunla yaptığım en kötü şey bir ziyafette kocamın önünde sarhoş olmak ve onun izniyle göğüslerini sıkmaktı !
Henüz yeterince olgun olmadığı için kırılmıştı. Cesur erkekler kız arkadaşlarının diğer erkeklere oral seks yapabileceğini bilirler. Ve burada hiçbir kırgınlık olmamalı.
Henüz yeterince olgun olmadığı için kırılmıştı. Cesur erkekler kız arkadaşlarının diğer erkeklere oral seks yapabileceğini bilirler. Ve burada hiçbir kırgınlık olmamalı.
Bu konuda uzman değilim ama bir kadının anal için hazırlık yapması gerekiyor gibi görünüyor, en azından temel kayganlaştırıcılara ihtiyaç var, değil mi?
Last post
Gençken birkaç kez oldu, başka bir arkadaşla yatıyorduk, üstteydim, karşılıklı tatmin adına tek tip hareketler yapıyordum ve sonra bir kez biraz gerilmiştim. Durdum ve ne olduğunu sordum, neden...
Bir kızla çıktım, ayrıldık ama 8 ay sonra tekrar çıkmaya başladık, bir gün kulaklarımı öpmeye başladı, diliyle yalamaya başladı, sanki profesyonelmiş gibi yaptı ve heyecan vericiydi ama bu onun...
Last post
Tolqala , sanırım bu konuyu konuşabiliriz PM’de) bu açıkça ;) konusunun kapsamı dışındadır.
Bir zamanlar bir kız ve ben bir erkekten oral seks hayal etmiştik. Bu düşünce kafama takıldı. Bir gün bir flört uygulaması indirdim. Evde yalnızken bir adama yazdım - onu odaya getirdim, pantolonumu...
Last post
Orada oral seks varsa karşılıklı da vardır. Analin ikinci aşaması
Kulağa çok ümit verici geliyor, öylece uzanabileceğim ve kıçıma sıcak bir aletin çıkacağı fikri beni tahrik ediyor deli gibi)