Bir kızı baştan çıkar.
-
Автор темыLavanta
- İlgi gösteriliyor
- Total posts: 4
- Registered for: 3 years 2 months
Bir kızı baştan çıkar.
Merhaba. Tecrübeli kızların yardımına ihtiyacım var. Kızlarla çok az tecrübem var. Kendimi rahatlıkla “Bi” kategorisinde sınıflandırabilirim. ama erkekler konusunda kat kat daha fazla deneyimim var. Bu aşamada gerçekten bir kadından hoşlanıyorum. Bir iş etkileşimimiz var diyebiliriz. Ona çok dikkatli yaklaşıyorum. Kadınları tercih ediyor olabileceğine dair bazı şüphelerim var. Ama bu bir gerçek değil. O evli değil. Bir çocuğu var, bir yetişkin. Aldığım bilgiye göre 15 yıldır işyerinde hiç kimse onun özel hayatı hakkında hiçbir şey bilmiyor ve hiç kimse onun adamlarından birini görmemiş. (istihbarat bildirildi) Ayrıca sırf tarz olsun diye yüzüğü baş parmağıma taktığım ve bir noktada onun dikkatli bakışını parmağımda yakaladığım bir an vardı. Yine de, belki de yüzüğü istemsizce büktüğüm gerçeği dikkatini çekmişti. Daha sonra bir yerde lezbiyenlerin bu kimlik işaretini (başparmaktaki halka) kullandıklarını okudum. Ve bu olay hafızamda hemen ortaya çıktı, ancak o anda buna hiçbir anlam yüklemedim. Tecrübeli kızlara bir sorum var. İlginizi ona nasıl şeffaf ve çok göze çarpmayan bir şekilde ima edebilirsiniz? Görünüşümden dolayı sık sık bana iltifat ediyor. Ve bu ritüeli iltifatlarla başlatan da oydu. Ben de bağlam içinde birkaç kez doğrudan onu güzel bulduğumu söyledim.
-
- Sürtünmeler
- Total posts: 446
- Registered for: 3 years 8 months
Re: Bir kızı baştan çıkarmak.
Sadece ortak bir ilgi alanı bulun, onu bir meslektaş veya arkadaş olarak birlikte bir yere gitmeye davet edin.
-
- Nirvana’dayım
- Total posts: 4644
- Registered for: 4 years 4 months
- Orientation: heteroseksüel
Kahretsin, bugün Cuma işten sonra, bir kafede arkadaş olamıyorum... Ve her şey netleşecek
- These users thanked the author Sibiryak89 for the post:
- Lavanta
-
Автор темыLavanta
- İlgi gösteriliyor
Kızlar, cevaplarınız için çok teşekkür ederim. SMS yoluyla iletişim kuruyoruz ve ara sıra telefonda konuşuyoruz. Çok meşgul bir insan ve “yürüyüşe çıksak olmaz mı?” Onun hakkında hiçbir varsayımda bulunmuyorum.
Last edited by Lavanta on 25 Mar 2022, 01:14, edited 1 time in total.
- These users thanked the author Lavanta for the post:
- Sibiryak89
-
- Nirvana’dayım
- Total posts: 4644
- Registered for: 4 years 4 months
Lavanta: ↑24 Mar 2022, 21:47 Kızlar, cevaplarınız için çok teşekkür ederim. Gerçek şu ki o benim doktorum. Muayenehanesi dışında SMS yoluyla iletişim kuruyoruz ve ara sıra telefonda konuşuyoruz. Evet aramızda seks konusunda bazı şakalar oluyor ama kişisel bir formatta değil, çok yüzeysel, detaylı değil. Kendisi bir jinekolog, dolayısıyla bu konu makul sınırlar içinde kabul edilebilir, hiçbirimiz hiçbir sınırı geçmiyoruz. Tabii şunu söylemeliyim ki, onun sadece bir hasta olarak değil, benim de ilgimi çekmesi için zaten çok önemli çalışmalar yaptım. Ve tebriklerime yanıt olarak kendisi bana açıkça onun için bir hastadan daha fazlası olduğumu söyledi (ya da daha doğrusu bir SMS ile yazdı). Çok meşgul bir insan ve “yürüyüşe çıksak olmaz mı?” Onun hakkında hiçbir varsayımda bulunmuyorum. Ona hizmetlerimi teklif ettim (ben bir güzellik uzmanıyım), ama göze çarpmadan. Mesela sen ve ben coğrafi olarak birbirimizden uzaktayız, bu nedenle bana ulaşamayacaksın (o hareketli değil) Ama sen bir doktorsun, sana tekniği açıklayacağım, bir ilaç seçeceğim ve sen. dilerseniz kendiniz de yapabilirsiniz. Prosedürün kendisi hakkında henüz bir şey bilmediğini söyledi. Tamam, bir düşün. Şu ana kadar tek bir seçenek görüyorum. Eğer hâlâ bu işlemi yapmak istiyor ama kendi yapmaya cesaret edemiyorsa, belki o ve ben bir şekilde bunu onun evinde yapabileceğim fikrini buluruz. 🌹
-
Автор темыLavanta
- İlgi gösteriliyor
Teşekkür ederim) düşünceleriniz bağlamında onun güvenini kazanmam gerektiğini anlıyorum. Ve her durumda, bu durumda itibarının tamamen güvende olduğunu kesinlikle içtenlikle garanti edebilirim.
-
- heyecanlanıyorum
- Total posts: 67
- Registered for: 3 years
-
- Similar Topics
- Replies
- Views
- Last post
-
- 77 Replies