Kız arkadaşımın beni aldatıp aldatmadığını anlamama yardım et?
-
Автор темыAlexSüperSeks1123
- Göz teması kurmak
- Total posts: 1
- Registered for: 3 years 2 months
Kız arkadaşımın beni aldatıp aldatmadığını anlamama yardım et?
Genel olarak 6 aydır bir kızla çıkıyorum, yakınlıktan sadece öpücükler var, seks yok, ikimiz de 18 yaşındayız, ne kadar yalvarsam da reddediyor, evlenmek istemediğini söylüyor .
Kısa bir süre önce onunla oturduk, anneme yardım etmeye gittim, telefonumu yatağın üstüne bıraktım ve engellemedim, merakımdan galeriye girdim ve çok güzel bir şey buldum. kirli fotoğrafını telefonuma airdrop ile indirmeyi başardım, sorunumun ciddiyetini anlamanız için ekleyeceğim.
Henüz fotoğraf için sunmadım, kesinlikle sunmadı onu bana atamazsın ve kesinlikle öyle bir şey değil.
Ne düşüneceğimi bilmiyorum, biri gerçekten kızımı sikecek mi?
Kısa bir süre önce onunla oturduk, anneme yardım etmeye gittim, telefonumu yatağın üstüne bıraktım ve engellemedim, merakımdan galeriye girdim ve çok güzel bir şey buldum. kirli fotoğrafını telefonuma airdrop ile indirmeyi başardım, sorunumun ciddiyetini anlamanız için ekleyeceğim.
Henüz fotoğraf için sunmadım, kesinlikle sunmadı onu bana atamazsın ve kesinlikle öyle bir şey değil.
Ne düşüneceğimi bilmiyorum, biri gerçekten kızımı sikecek mi?
-
- Nirvana’dayım
- Total posts: 4644
- Registered for: 4 years 5 months
- Orientation: heteroseksüel
Re: Kız arkadaşımın beni aldattığını anlamama yardımcı olur musunuz?
Hayatın kanunu, eğer sikişmezsen, onlar seni sikecekler
- These users thanked the author Sibiryak89 for the post (total 3):
- Andron, Nandandaar, Evgeniy7519
-
- Seksi sinyaller gönderme
- Total posts: 18
- Registered for: 4 years 10 months
- Orientation: biseksüel
Onun kızını siktiklerini mi sanıyorsun?
-
- Penetrasyon
- Total posts: 232
- Registered for: 3 years 10 months
- Секс-знакомство: evet olası bir cinsel ilişki için seninle tanışmak isterim
Bence bu senin kızın değil. Ve bir başkası KENDİ kızını sikecek. Seni aldatıyor ve sen onun fotoğrafına bakıp mastürbasyon yapıyorsun. Onu cehenneme atın! Ya da sadece ona mastürbasyon yap. Sana %99’unu vermez. "Aklını sikeyim" olacak. Ve başka biri onu becerecek.
-
- Sürtünmeler
- Total posts: 446
- Registered for: 3 years 8 months
Fotoğraf, konu gibi sadece dikkat çekmek için olduğu açık, ancak böyle bir örneği gerçek olarak düşünürsek - Böyle bir geyikle evlenmez bile, sadece duygulanır, kur yapar ve özgüvenini artırır.
- These users thanked the author yedili for the post:
- Sibiryak89
-
- Nirvana’dayım
- Total posts: 4644
- Registered for: 4 years 5 months
Eminim...
- These users thanked the author Sibiryak89 for the post:
- SergeiKa
-
- Flört etmek
- Total posts: 42
- Registered for: 3 years 4 months
O yaşta herkes çok duygusaldır... Aşk, buketler. Benim tavsiyem başka birini bulmanızdır (her ne kadar o yaşta çok fazla sevgi olabilirse de), büyük olasılıkla sizden daha yaşlı bir adam tarafından sikiliyordur ve o sizin yanınızda oldukça rahattır. Bu olur.
- These users thanked the author SeksÇift for the post:
- Sibiryak89
-
- Orgazm!
- Total posts: 942
- Registered for: 3 years 9 months
Fotoğrafa bakılırsa kendisi zaten 18 yaşının üzerinde ve uzun süredir de öyle 
Şehre bakılırsa Biden’a sorun, yaptırımlarımız var :-)
Seks konusunda, oral seks ve anal veya bacaklı gibi diğer türlerin olduğu uzun zamandır bilinmektedir. Ayrıca bacaklar arasında veya
göğüsler arasında veya eller.
Yani bir kızın bekaretinin olması seks yapmadığı anlamına gelmese de ve bazı kişilerin gençliklerinde biseksüel deneyimi olsa da belki bir kızla ilişkisi vardır ama bu durum bakılarak bile belirlenemez. bir YALAN dedektörü"Bir erkekle herhangi bir şekilde seks yaptın mı?".

Şehre bakılırsa Biden’a sorun, yaptırımlarımız var :-)
Seks konusunda, oral seks ve anal veya bacaklı gibi diğer türlerin olduğu uzun zamandır bilinmektedir. Ayrıca bacaklar arasında veya
göğüsler arasında veya eller.
Yani bir kızın bekaretinin olması seks yapmadığı anlamına gelmese de ve bazı kişilerin gençliklerinde biseksüel deneyimi olsa da belki bir kızla ilişkisi vardır ama bu durum bakılarak bile belirlenemez. bir YALAN dedektörü"Bir erkekle herhangi bir şekilde seks yaptın mı?".
-
- ön sevişme
- Total posts: 142
- Registered for: 2 years
Telefon numarasını bilerek bıraktı. Dürüstlüğünüzü test edin. Ne yazık ki dürüstlük testini geçemediniz.AlexSuperSex1123: ↑14 Mar 2022, 01:39 Genel olarak 6 aydır bir kızla çıkıyorum, yakınlıktan sadece öpücükler var, seks yok, ikimiz de 18 yaşındayız, ne kadar yalvarsam da reddediyor, istemediğini söylüyor evlenmek için.
Kısa bir süre önce onunla oturuyorduk, annesine yardım etmeye gitti, telefonunu yatağın üstüne bıraktı ve engellemedi, meraktan galeriye girdim ve sadece buldum kendisinden çok müstehcen bir fotoğraf, airdrop ile telefonuma indirmeyi başardım, sorunumun ciddiyetini anlamanız için ekleyeceğim.
Henüz fotoğraf için sunum yapmadım, kesinlikle yapmamıştır bana fırlatma ve öyle bir şey yok.
Ne düşüneceğimi bilmiyorum, birinin kızımı sikmesi gerçekten mümkün mü?
-
- Sürtünmeler
- Total posts: 478
- Registered for: 1 year 5 months
Tarihe mi bakıyorsun?
Ya boynuzlu ya da uzun süredir ayrılmış)
Böyle bir fotoğraf bulmak önemsiz... İşte o zaman samimi videolar ve yazışmalar bulursunuz, evet)
Evet ve ilkokul...
Kendine bakmaya başlar, güzel iç çamaşırları alır, "arkadaşlarıyla" çıkmaya başlar")
Ya boynuzlu ya da uzun süredir ayrılmış)
Böyle bir fotoğraf bulmak önemsiz... İşte o zaman samimi videolar ve yazışmalar bulursunuz, evet)
Evet ve ilkokul...
Kendine bakmaya başlar, güzel iç çamaşırları alır, "arkadaşlarıyla" çıkmaya başlar")
-
- Orgazm!
- Total posts: 660
- Registered for: 3 years 1 month
Eh, sen bir loshaaara’sın)))) tabii ki, sanki son sefermiş gibi oradan oraya koşuyor. Ve kalsiyumunuzu kontrol ettirin, görünüşe göre vücudunuzda yeterli kalsiyum yok, çünkü henüz boynuzlar kırılmamışAlexSuperSex1123: ↑14 Mar 2022, 01:39 Genel olarak 6 aydır bir kızla çıkıyorum, yakınlıktan sadece öpücükler var, seks yok, ikimiz de 18 yaşındayız, ne kadar yalvarsam da reddediyor, istemediğini söylüyor evlenmek için.
Kısa bir süre önce onunla oturuyorduk, annesine yardım etmeye gitti, telefonunu yatağın üstüne bıraktı ve engellemedi, meraktan galeriye girdim ve sadece buldum kendisinden çok müstehcen bir fotoğraf, airdrop ile telefonuma indirmeyi başardım, sorunumun ciddiyetini anlamanız için ekleyeceğim.
Henüz fotoğraf için sunum yapmadım, kesinlikle yapmamıştır bana fırlatma ve öyle bir şey yok.
Ne düşüneceğimi bilmiyorum, birinin kızımı sikmesi gerçekten mümkün mü?
-
- En güçlü orgazm!
- Total posts: 1011
- Registered for: 2 years 10 months
Peki, ikinci soru. Fotoğrafları kim çekti?
Sonuç:
Çok iyi bir vücuda sahip olmasına rağmen artık bir kız değil.
Konunun yazarının şunu yazdığını düşünürsek: dürüst olmak gerekirse her şey ve fotoğraftaki kız arkadaşı, o zaman bakire labiadan uzak olanı açıkça görebilirsiniz, bu da düzenli seks nedeniyle bu şekilde olabilir. Bir kız böyle biri için amını tıraş etmez.Evgenii7519: ↑06 Feb 2024, 13:10Eh, sen bir loshaaara’sın)))) tabii ki, sanki son sefermiş gibi koşuşturup duruyor. Ve kalsiyumu kontrol ettirin, görünüşe göre vücutta yeterli kalsiyum yok, çünkü boynuzlar henüz kırılmamışGenel olarak 6 aydır bir kızla çıkıyorum, yakınlıktan sadece öpücükler var, seks yok, ikimiz de 18 yaşındayız, ne kadar yalvarsam da reddediyor, öyle diyor evlenmek istemiyor.
nKısa süre önce onunla oturuyorduk, annesine yardım etmeye gitti, telefonunu yatağın üstüne bıraktı, engellemedi merakımdan içeri girdim. galeride onun çok müstehcen bir fotoğrafını buldum, airdrop yoluyla telefonuma indirmeyi başardım, sorunumun ciddiyetini anlamanız için ekleyeceğim.
Ben sunum yapmadım henüz fotoğraf atmadı, kesinlikle bana fırlatmadı ve öyle bir şey de yok.
Ne düşüneceğimi bilmiyorum, biri gerçekten kızımı sikecek mi? n
Peki, ikinci soru. Fotoğrafları kim çekti?
Sonuç:
Çok iyi bir vücuda sahip olmasına rağmen artık bir kız değil.
-
- Similar Topics
- Replies
- Views
- Last post