Kız arkadaşımın beni aldatıp aldatmadığını anlamama yardım et?

Seks hakkında açıkça konuşuyoruz, izlenimlerimizi ve deneyimlerimizi paylaşıyoruz. Aşağıdaki bölümlere uymayan her şey
Автор темы
AlexSüperSeks1123
Göz teması kurmak
Total posts: 1
Registered for: 3 years 2 months
 Kız arkadaşımın beni aldatıp aldatmadığını anlamama yardım et?

Unread post by AlexSüperSeks1123 »

Genel olarak 6 aydır bir kızla çıkıyorum, yakınlıktan sadece öpücükler var, seks yok, ikimiz de 18 yaşındayız, ne kadar yalvarsam da reddediyor, evlenmek istemediğini söylüyor .
Kısa bir süre önce onunla oturduk, anneme yardım etmeye gittim, telefonumu yatağın üstüne bıraktım ve engellemedim, merakımdan galeriye girdim ve çok güzel bir şey buldum. kirli fotoğrafını telefonuma airdrop ile indirmeyi başardım, sorunumun ciddiyetini anlamanız için ekleyeceğim.
Henüz fotoğraf için sunmadım, kesinlikle sunmadı onu bana atamazsın ve kesinlikle öyle bir şey değil.
Ne düşüneceğimi bilmiyorum, biri gerçekten kızımı sikecek mi?
Sibiryak89
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım
Total posts: 4644
Registered for: 4 years 5 months
Orientation: heteroseksüel
 Re: Kız arkadaşımın beni aldattığını anlamama yardımcı olur musunuz?

Unread post by Sibiryak89 »

Hayatın kanunu, eğer sikişmezsen, onlar seni sikecekler🤣
These users thanked the author Sibiryak89 for the post (total 3):
Andron, Nandandaar, Evgeniy7519
Vladimir cinsiyetçi
Seksi sinyaller gönderme
Seksi sinyaller gönderme
Total posts: 18
Registered for: 4 years 10 months
Orientation: biseksüel

Unread post by Vladimir cinsiyetçi »

Onun kızını siktiklerini mi sanıyorsun?
Nandandaar
Penetrasyon
Penetrasyon
Total posts: 232
Registered for: 3 years 10 months
Секс-знакомство: evet olası bir cinsel ilişki için seninle tanışmak isterim

Unread post by Nandandaar »

Bence bu senin kızın değil. Ve bir başkası KENDİ kızını sikecek. Seni aldatıyor ve sen onun fotoğrafına bakıp mastürbasyon yapıyorsun. Onu cehenneme atın! Ya da sadece ona mastürbasyon yap. Sana %99’unu vermez. "Aklını sikeyim" olacak. Ve başka biri onu becerecek.
yedili
Sürtünmeler
Sürtünmeler
Total posts: 446
Registered for: 3 years 8 months

Unread post by yedili »

Fotoğraf, konu gibi sadece dikkat çekmek için olduğu açık, ancak böyle bir örneği gerçek olarak düşünürsek - Böyle bir geyikle evlenmez bile, sadece duygulanır, kur yapar ve özgüvenini artırır.
These users thanked the author yedili for the post:
Sibiryak89
Sibiryak89
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım
Total posts: 4644
Registered for: 4 years 5 months

Unread post by Sibiryak89 »

VlAdimirsexo797: 14 Mar 2022, 07:41 Sizce küçük kızını dövüyorlar mı?
Eminim...
These users thanked the author Sibiryak89 for the post:
SergeiKa
SeksÇift
Flört etmek
Flört etmek
Total posts: 42
Registered for: 3 years 4 months

Unread post by SeksÇift »

O yaşta herkes çok duygusaldır... Aşk, buketler. Benim tavsiyem başka birini bulmanızdır (her ne kadar o yaşta çok fazla sevgi olabilirse de), büyük olasılıkla sizden daha yaşlı bir adam tarafından sikiliyordur ve o sizin yanınızda oldukça rahattır. Bu olur.
These users thanked the author SeksÇift for the post:
Sibiryak89
alex503311
Orgazm!
Orgazm!
Total posts: 942
Registered for: 3 years 9 months

Unread post by alex503311 »

Fotoğrafa bakılırsa kendisi zaten 18 yaşının üzerinde ve uzun süredir de öyle :-)
Şehre bakılırsa Biden’a sorun, yaptırımlarımız var :-)
Seks konusunda, oral seks ve anal veya bacaklı gibi diğer türlerin olduğu uzun zamandır bilinmektedir. Ayrıca bacaklar arasında veya
göğüsler arasında veya eller.
Yani bir kızın bekaretinin olması seks yapmadığı anlamına gelmese de ve bazı kişilerin gençliklerinde biseksüel deneyimi olsa da belki bir kızla ilişkisi vardır ama bu durum bakılarak bile belirlenemez. bir YALAN dedektörü"Bir erkekle herhangi bir şekilde seks yaptın mı?".
᠌ ᠌ ᠌᠌ ᠌ ᠌ ᠌ ᠌ ᠌
ön sevişme
ön sevişme
Total posts: 142
Registered for: 2 years

Unread post by ᠌ ᠌ ᠌᠌ ᠌ ᠌ ᠌ ᠌ ᠌ »

AlexSuperSex1123: 14 Mar 2022, 01:39 Genel olarak 6 aydır bir kızla çıkıyorum, yakınlıktan sadece öpücükler var, seks yok, ikimiz de 18 yaşındayız, ne kadar yalvarsam da reddediyor, istemediğini söylüyor evlenmek için.
Kısa bir süre önce onunla oturuyorduk, annesine yardım etmeye gitti, telefonunu yatağın üstüne bıraktı ve engellemedi, meraktan galeriye girdim ve sadece buldum kendisinden çok müstehcen bir fotoğraf, airdrop ile telefonuma indirmeyi başardım, sorunumun ciddiyetini anlamanız için ekleyeceğim.
Henüz fotoğraf için sunum yapmadım, kesinlikle yapmamıştır bana fırlatma ve öyle bir şey yok.
Ne düşüneceğimi bilmiyorum, birinin kızımı sikmesi gerçekten mümkün mü?
Telefon numarasını bilerek bıraktı. Dürüstlüğünüzü test edin. Ne yazık ki dürüstlük testini geçemediniz.
Hımmm
Sürtünmeler
Sürtünmeler
Total posts: 478
Registered for: 1 year 5 months

Unread post by Hımmm »

Tarihe mi bakıyorsun?
Ya boynuzlu ya da uzun süredir ayrılmış)

Böyle bir fotoğraf bulmak önemsiz... İşte o zaman samimi videolar ve yazışmalar bulursunuz, evet)
Evet ve ilkokul...
Kendine bakmaya başlar, güzel iç çamaşırları alır, "arkadaşlarıyla" çıkmaya başlar")
Evgeniy7519
Orgazm!
Orgazm!
Total posts: 660
Registered for: 3 years 1 month

Unread post by Evgeniy7519 »

AlexSuperSex1123: 14 Mar 2022, 01:39 Genel olarak 6 aydır bir kızla çıkıyorum, yakınlıktan sadece öpücükler var, seks yok, ikimiz de 18 yaşındayız, ne kadar yalvarsam da reddediyor, istemediğini söylüyor evlenmek için.
Kısa bir süre önce onunla oturuyorduk, annesine yardım etmeye gitti, telefonunu yatağın üstüne bıraktı ve engellemedi, meraktan galeriye girdim ve sadece buldum kendisinden çok müstehcen bir fotoğraf, airdrop ile telefonuma indirmeyi başardım, sorunumun ciddiyetini anlamanız için ekleyeceğim.
Henüz fotoğraf için sunum yapmadım, kesinlikle yapmamıştır bana fırlatma ve öyle bir şey yok.
Ne düşüneceğimi bilmiyorum, birinin kızımı sikmesi gerçekten mümkün mü?
Eh, sen bir loshaaara’sın)))) tabii ki, sanki son sefermiş gibi oradan oraya koşuyor. Ve kalsiyumunuzu kontrol ettirin, görünüşe göre vücudunuzda yeterli kalsiyum yok, çünkü henüz boynuzlar kırılmamış
Andrey Lukashov
En güçlü orgazm!
En güçlü orgazm!
Total posts: 1011
Registered for: 2 years 10 months

Unread post by Andrey Lukashov »

Evgenii7519: 06 Feb 2024, 13:10
Genel olarak 6 aydır bir kızla çıkıyorum, yakınlıktan sadece öpücükler var, seks yok, ikimiz de 18 yaşındayız, ne kadar yalvarsam da reddediyor, öyle diyor evlenmek istemiyor.
nKısa süre önce onunla oturuyorduk, annesine yardım etmeye gitti, telefonunu yatağın üstüne bıraktı, engellemedi merakımdan içeri girdim. galeride onun çok müstehcen bir fotoğrafını buldum, airdrop yoluyla telefonuma indirmeyi başardım, sorunumun ciddiyetini anlamanız için ekleyeceğim.
Ben sunum yapmadım henüz fotoğraf atmadı, kesinlikle bana fırlatmadı ve öyle bir şey de yok.
Ne düşüneceğimi bilmiyorum, biri gerçekten kızımı sikecek mi? n
Eh, sen bir loshaaara’sın)))) tabii ki, sanki son sefermiş gibi koşuşturup duruyor. Ve kalsiyumu kontrol ettirin, görünüşe göre vücutta yeterli kalsiyum yok, çünkü boynuzlar henüz kırılmamış
Konunun yazarının şunu yazdığını düşünürsek: dürüst olmak gerekirse her şey ve fotoğraftaki kız arkadaşı, o zaman bakire labiadan uzak olanı açıkça görebilirsiniz, bu da düzenli seks nedeniyle bu şekilde olabilir. Bir kız böyle biri için amını tıraş etmez.
Peki, ikinci soru. Fotoğrafları kim çekti?
Sonuç:
Çok iyi bir vücuda sahip olmasına rağmen artık bir kız değil.
Post Reply Previous topicNext topic

Quick Reply

Change Text Case:  Translit: 

• Similar Topics
    Replies
    Views
    Last post

Return to “Seks hakkında genel sorular”