Kız amcasıyla aldatıyor.
-
Автор темыAndreyggggktttf
- İlgi gösteriliyor
- Total posts: 7
- Registered for: 3 years 3 months

Herkese merhaba, 18 yaşındayım ve bir yıldır güzel bir kızla ilişkim var.
Onun hakkında kısaca: uzun boylu, düzgün vücutlu (hatta çok), uzun saçlı, genel olarak bir Rus güzeli
Yazın büyükannesini ziyarete gittik; orada üçümüz birlikte yaşıyorduk. Tipik bir morluk olan 40 yaşındaki amcası.
İlk birkaç gün her şey +- sakindi, yürüdük, seviştik, büyükannesine ev işlerinde yardım ettik.
Üçüncü gün amcasının davranışlarında tuhaflık, sürekli kabalık fark etmeye başladım. kız arkadaşıma şakalar yapıyor, kelimenin tam anlamıyla onu patilemeye başladı, sanki kazara/şaka yapıyormuş gibi yapıyor, sanki kıçına şu sözlerle tokat atıyormuş gibi, bu bir makine, ya da onu göğsünden tutup kaba bir şey söyleyecekti, Ona sahip olduğum için ne kadar şanslı olduğumu söyleyerek yorumlarımıza güldüler.
Doğal olarak bunu böyle bırakamazdım ve doğrudan kız arkadaşıma neler olduğuna dair bir soru sordum. Şaka yaptığını söyledi ve hepsi bu, az çok sakinleşmeye çalıştım.
Fakat ilk haftanın sonunda bu durum tüm sınırları aşmaya başladı, amcası aşırı derecede küstahlaşmaya başladı, sürekli sevgilimi gözetliyordu, artık gizlice ona el yordamıyla dokunmuyordu ama ben onu uzaklaştırmayı başardım .
Kız arkadaşımda da güçlü değişiklikler fark etmeye başladım, bana karşı biraz daha mesafeli, hatta biraz agresif olmaya başladı, çok daha açık giyinmeye başladı, sürekli iç çamaşırı giymedi ve girişimlerime cevap vermedi. geceleri onu okşamak. En kafa karıştırıcı olan ise amcasıyla flört etmeye başlamasıydı. Mevcut durumdan aktif olarak yararlanmaya başladı ve sürekli onun etrafında dolaşmaya başladı. Beni onunla rekabet etmeye zorluyor gibiydi ve neredeyse hiç şansım olmadan kaybettim. Belki kıskançlık uyandırmak istiyordu ama amcamın küstahlığı haddini aşmıştı. Kahvaltımızı yaparken ve o sobanın etrafında dönerken, kocaman kıçını tüm gücüyle tuttu, yatakları ayıklarken, yüzsüzce eteğini kaldırdı ve 10 saniye kadar oraya baktı, kız arkadaşım sürünerek uzaklaşmaya çalıştı ama sonra var gücüyle kıçına vurdu, hiçbir şey olmamış gibi güldü, tuvaletten dönerken tesadüfen fark ettim ama hiçbir şey olmamış gibi otlamaya devam ettiler. Ne yapacağımı ya da buna nasıl tepki vereceğimi bilmiyordum ama onun sadece bir sapık olduğunu ve kesinlikle bundan daha ileri gitmeyeceğini düşünerek kendimi sakinleştirdim.
Bu çok uzun bir hikaye, onu iki bölüme ayıracağım.
Onun hakkında kısaca: uzun boylu, düzgün vücutlu (hatta çok), uzun saçlı, genel olarak bir Rus güzeli
Yazın büyükannesini ziyarete gittik; orada üçümüz birlikte yaşıyorduk. Tipik bir morluk olan 40 yaşındaki amcası.
İlk birkaç gün her şey +- sakindi, yürüdük, seviştik, büyükannesine ev işlerinde yardım ettik.
Üçüncü gün amcasının davranışlarında tuhaflık, sürekli kabalık fark etmeye başladım. kız arkadaşıma şakalar yapıyor, kelimenin tam anlamıyla onu patilemeye başladı, sanki kazara/şaka yapıyormuş gibi yapıyor, sanki kıçına şu sözlerle tokat atıyormuş gibi, bu bir makine, ya da onu göğsünden tutup kaba bir şey söyleyecekti, Ona sahip olduğum için ne kadar şanslı olduğumu söyleyerek yorumlarımıza güldüler.
Doğal olarak bunu böyle bırakamazdım ve doğrudan kız arkadaşıma neler olduğuna dair bir soru sordum. Şaka yaptığını söyledi ve hepsi bu, az çok sakinleşmeye çalıştım.
Fakat ilk haftanın sonunda bu durum tüm sınırları aşmaya başladı, amcası aşırı derecede küstahlaşmaya başladı, sürekli sevgilimi gözetliyordu, artık gizlice ona el yordamıyla dokunmuyordu ama ben onu uzaklaştırmayı başardım .
Kız arkadaşımda da güçlü değişiklikler fark etmeye başladım, bana karşı biraz daha mesafeli, hatta biraz agresif olmaya başladı, çok daha açık giyinmeye başladı, sürekli iç çamaşırı giymedi ve girişimlerime cevap vermedi. geceleri onu okşamak. En kafa karıştırıcı olan ise amcasıyla flört etmeye başlamasıydı. Mevcut durumdan aktif olarak yararlanmaya başladı ve sürekli onun etrafında dolaşmaya başladı. Beni onunla rekabet etmeye zorluyor gibiydi ve neredeyse hiç şansım olmadan kaybettim. Belki kıskançlık uyandırmak istiyordu ama amcamın küstahlığı haddini aşmıştı. Kahvaltımızı yaparken ve o sobanın etrafında dönerken, kocaman kıçını tüm gücüyle tuttu, yatakları ayıklarken, yüzsüzce eteğini kaldırdı ve 10 saniye kadar oraya baktı, kız arkadaşım sürünerek uzaklaşmaya çalıştı ama sonra var gücüyle kıçına vurdu, hiçbir şey olmamış gibi güldü, tuvaletten dönerken tesadüfen fark ettim ama hiçbir şey olmamış gibi otlamaya devam ettiler. Ne yapacağımı ya da buna nasıl tepki vereceğimi bilmiyordum ama onun sadece bir sapık olduğunu ve kesinlikle bundan daha ileri gitmeyeceğini düşünerek kendimi sakinleştirdim.
Bu çok uzun bir hikaye, onu iki bölüme ayıracağım.
- These users thanked the author Andreyggggktttf for the post:
- KseniaPony
-
- Nirvana’dayım
- Total posts: 4644
- Registered for: 4 years 5 months
- Orientation: heteroseksüel
Re: Amcasıyla aldatan kız.
Ben de amcamın ve arkadaşımın suratına yumruk atıp giderdim... Büyük sikli amcanın ona uzun süredir sahip olduğu açık. Benim fikrim
- These users thanked the author Sibiryak89 for the post:
- KseniaPony
-
- İlgi gösteriliyor

Durumum hakkında fikrinizi almak isterim, çok fazla metin var, her şey sığmadı, şimdi gerisini ekleyeceğim
- KseniaPony
-
- İlgi gösteriliyor
Sibiryak89, bu daha önce hiç olmamıştı, ilk bizdik birbirleriyle bu durum beni gerçekten şok etti ama o anlarda henüz beni aldatmamıştı, sonra yakaladım, devamında her şeyi yazacağım
- KseniaPony
-
- ön sevişme
- Total posts: 101
- Registered for: 3 years 6 months
- Секс-знакомство: evet olası bir cinsel ilişki için seninle tanışmak isterim
Devamını bekleyelim
- These users thanked the author Anastasya for the post (total 2):
- Sibiryak89, KseniaPony
-
- İlgi gösteriliyor
Anastasia, çok fazla yazı var, ben insanların düşüneceklerinden korkuyorum, yazacak son bir şey daha var, bekle
- KseniaPony
-
- Nirvana’dayım
- Total posts: 14344
- Registered for: 5 years 3 months
Prensipte durum basittir: ya onlara katılırsınız ve MFM’yi düzenlersiniz, ya da keçi suratı yaparsınız ve ilişkilerini boş mesafeden görmezsiniz ya da onlardan vazgeçip onları ücretsiz bir arayışa atarsınız. daha uygun bir kız!
- These users thanked the author Nikk for the post (total 2):
- Sibiryak89, KseniaPony
-
- İlgi gösteriliyor
niqk, açıkçası ne yapacağımı bilmiyordum ve tüm bunların arkasını izledim, durdurma girişimleri başarısız oldu.
- KseniaPony
-
- ön sevişme
Kızla konuşmayı denedin mi?
- These users thanked the author Anastasya for the post:
- KseniaPony
-
- İlgi gösteriliyor
Anastasia, elbette denedim, yazdım
- KseniaPony
-
- ön sevişme
Bundan sonra da böyle davranmaya devam ederse bırakın onu
O zaten ilgisini kaybetmiştir
O zaten ilgisini kaybetmiştir
- These users thanked the author Anastasya for the post (total 2):
- Sibiryak89, KseniaPony
-
- İlgi gösteriliyor
Anastasia, devam ettikten sonra her şeyi anlayacaksın
- KseniaPony
-
- Orgazm!
- Total posts: 942
- Registered for: 3 years 9 months
- Orientation: biseksüel
Doğru yazdıkları gibi, onu sırayla amcasıyla paylaşın.
Eğer şefkat konusunda rahatsanız, o zaman onu soyup alırsınız, eğer onu soymaya başlarsanız ve o sürekli reddederse, o zaman o demektir. çiftliğe gönderildi, neden ona ihtiyacı var? Ya da yazdıkları gibi, kıskançlığın canı cehenneme, sikişmek için sıradan bir hatun olacak.
Eğer şefkat konusunda rahatsanız, o zaman onu soyup alırsınız, eğer onu soymaya başlarsanız ve o sürekli reddederse, o zaman o demektir. çiftliğe gönderildi, neden ona ihtiyacı var? Ya da yazdıkları gibi, kıskançlığın canı cehenneme, sikişmek için sıradan bir hatun olacak.
- These users thanked the author alex503311 for the post:
- nikolj202
-
- Similar Topics
- Replies
- Views
- Last post
-
- 17 Replies
- 234 Views
-
Last post by AlexTDV