2021 yılıydı, izin günümde evde otururken telgrafta bir flört botuna rastladım, form doldurdum ve arkadaş aramaya başladım ama nedense bana diğer şehirlerden her şeyi verdi ve yaş. Sonra 27 yaşındaydım, tabiri caizse 7 yıl kadar ciddiye alamadım, sonunda birkaç beğeni aldım ve bir kızla konuştum, anket onun 16 yaşında olduğunu gösterdi, bu rahatsız etmedi bana çok fazla geldi ve tabii ki onu hemen uyardım, o da sadece konuşabileceğimizi söyledi, birkaç gün konuştuk, konuşmadaki tüm inisiyatif sadece bendendi ve bana o değilmiş gibi geldi benimle özellikle ilgilendi ve buluşma teklifinde bulunmaya karar verdi, buna olumlu bir cevap verdi ve daha sonra 14 yaşında olduğu ortaya çıktı. Kendi kendime düşündüm ve ona güvence verdim, sonuçta bu sadece iletişim ve başka bir şey değil, hangi düşünceler daha fazlası olabilir mi diye toplanmaya başladı. Akşam saat 9 civarında buluştuk çünkü öngörülemeyen olaylar ortaya çıktı. Kesinlikle 16 yaşında görünüyordu, olabildiğince sade giyinmiş, kısıtlı ve kapalıydı, her zaman gözlerini indiriyor ya da diğer yöne bakıyordu ve bazı sorulara cevap vermiyordu. Görünüşte herhangi bir şüphe uyandırmamak için onu arabayla almaya geldim ve o da benimle arka koltuğa oturdu. O anda insanların ne düşüneceği vb. konularda her türlü düşünceye sahiptim ve dışarıdan bir tür kınama almaktan korkuyordum. Geziyorduk ve ihtiyaç olduğu için daha az kalabalık bir yere gittik))
Döndükten sonra, onu korkutmamak için yanına oturabilir miyim diye sordum, o da kabul etti . Ona birkaç soru daha sordum ve hala utangaçtı, ben de ona sarılmaya karar verdim ve kendinden utanmaması gerektiğini söyledim. Tabii utangaçlıktan vazgeçmedi ama karşılık verdi ve bana sımsıkı sarıldı, ben de ona yine susmamasını ve en azından bir şey sormasını veya söylemesini söyledim ve buna “Ne söyleyeceğimi bilmiyorum” cevabını aldım. ’ diyerek ültimatom gibi bir şey vermeye karar verdim, eğer sessiz kalırsan seni öperim. Sonuç olarak, onu hassas dudaklarından öptüm ve hiç direnmedi, birkaç dakika sonra avucumla göğüslerini sıkmaya başladım ve penisim anında ayağa kalktı, göğüsleri çok elastik ve büyüktü 2-2.5. O zamanlar zaten frenim yoktu ve yanlış yerde olduğumu düşünüp elimi tişörtünün altına soktum. Beni itmedi ve devam etmeye değer olduğunu düşündü ve biz öpüşürken, penisimi hissetmesin diye yavaş yavaş yapmaya çalıştım ve çıkarır çıkarmaz, avucunu aldı ve ona doğru hareket ettirdi. İlk başta bir duraklama oldu ve bana mastürbasyon yapmaya başladı, penisim kayganlaştırıcımla kaplıydı, her şey içeride kaynıyordu ve zaman çoktan tükeniyordu ve annem onu aradı. Ve telefonla dikkati dağılır dağılmaz saçından tutup ağzını penisime yönlendirdim ve ne büyük zevkti, sıcak ağzı penisimi sardı ama bunu istediğim gibi yapmadı , ama dişleriyle ona dokunmadı, ama o zaman yeterince zevk aldım, bebeğini aradım ve beğenip beğenmediğini sordum, buna ağzımda bir aletle belirgin bir evet aldım. Kelimenin tam anlamıyla 3-5 dakikamı aldı ve geldim ama ağzımda değil, avucu tamamen spermimle kaplıydı, olabildiğince heyecanlandım. Ama aklım başıma geldikten sonra inanılmaz derecede utandım ve onu hemen eve götürdüm. Daha sonra her şeyin yolunda olup olmadığını sorduğumda olumsuz cevap verdi ve korkum daha da arttı. Yanlış zamanda geldiği için benimle olduğunu ama detaylı olarak değil belki sadece bir arkadaşıyla olduğunu söyledi ve gelip anneme kiminle olduğunu göstermemi istedi. Onu hemen acile ekledim ve içimdeki her şey yeniden kaynamaya başladı ama korkuyla.
Bir süre sonra arkadaşından bana yazdı ama ilk başta kabul etmedim ve sonra cevap verdim. ve sorunlar olduğu için özür diledim. Ve sadece birkaç gün cezalandırıldı ve hepsi bu, kimseye hiçbir şey söylemedi ve onu özlediğini ve tekrar sarılmak istediğini söylediği için tekrar buluşmayı kabul ettik.
Ve bir sonraki toplantıda hemen ıssız bir yere gittim, ne istediğimi önceden biliyordum. Hemen arka koltuğa geçip onu sırtı kendine dönük olacak şekilde dizinin üstüne oturttu. Eteğini kaldırdım ve külotunun içinden kedisine nazikçe masaj yaptım, diğer avucumla göğüslerini sıktım ve yavaş yavaş şişen meme uçları, zamanla külot ıslandı ve bir süre sonra onları uzaklaştırdım ve ıslak kedisini okşamaya başladım. yavaşça inledi ve ben yavaş yavaş nefes alıyordum. Sikim zaten taş gibiydi ve onu benden aldı. Şortunu indirdi, bakışı korkmuş görünüyordu ya da sadece şoktaydı. Külotunu çıkardım ve başımı yağlamak için yavaşça başımı kedi boyunca hareket ettirmeye başladım ve sonra kafamla girmeye başladım. İçeri girmek ne kadar sıkıydı, hayret ettim, ıslak olmasına rağmen zorlukla girdi, nasıl kafamı tamamen sardığını hissettim ve daha da içeri girmeye başladı, bir daha fazla dayanamayacağımı zaten biliyordum . İlk başta yavaşça içine girdim ve canını acıtıp acımadığını sordum, ona zarar vermekten korktum, boşalabileceğimi hissettiğim anda onu çıkardım ve dudaklarım ve dilimle amını okşamaya başladım ve sonra tekrar taktım ve tempomu hızlandırdım, çabuk bitirmemek için başka bir şey düşünmeye çalıştım. Ama tüm girişimler boşunaydı, zaten bitiş çizgisine geldiğimde gözlerinin içine baktım, yüzü o kadar pembeydi ki, onu boğmaya ve hızımı artırmaya başladım, o anda inanılmaz bir zevk hissettim ve geri çekildim. penisim, sadece karnına ve göğsüne sıçradım, spermim dışarı fırlıyor gibiydi ve her zamankinden daha fazla vardı, penisim hala zonkluyordu. Ve yine tüm bunlardan sonra çok utandım, onu eve götürdüm ve bir süreliğine ortadan kayboldum.
Şimdi bazen iletişim kuruyoruz ve tüm bunları tekrarlıyoruz, onunla istediğimi yapmama izin veriyor ve bu da Görünüşe göre ben bile mzhm’ye karşı değilim ama bu rol için adayım yok.
Bunun gibi bir şey
Fantezi değil, gerçek
-
Автор темыSahte Ajan
- Seksi sinyaller gönderme
- Total posts: 24
- Registered for: 3 years 4 months
- Orientation: heteroseksüel
- Секс-знакомство: evet olası bir cinsel ilişki için seninle tanışmak isterim

- These users thanked the author Sahte Ajan for the post (total 5):
- Marik :), Vladimir69, ◊_NeBo[_Na_]LaDoNi_◊, abartı, hayalet
-
- Sürtünmeler
- Total posts: 446
- Registered for: 3 years 9 months
-
Автор темыSahte Ajan
Cevap: Hayal değil gerçek
Fakat bunlar gibi 16-18 yaş arası çok fazla var ve onları bulmak zor olmayacak ve öyle zamanlar var ki internet merakla meyvelerini veriyor, çünkü bir zamanlar sohbet ruletinde oturduğumda, ’El işi yapacağım, oturup konuşuyordum ve yaklaşık 12-14 yaşlarında bir kızla karşılaştım, rakama göre değerlendirirsek
ve onun efendisi olmayı teklif ettim ve Onu işaret et ve ayrıca sesli sohbette bana bağlan. Tek sorun, onların bağlanması ve aynı zamanda iyiliklerin başlarına gelmesidir, bazen buna değmez, ama birini gücendirmek istemezsin ve yapabilirler. sadece açık sözlü olduğunuza kızıyorsunuz ama duygularla düşünmek hiçbir iyiliğe yol açmıyor.
Evet, böyle bir bonus bulmak nadirdir.
Fakat bunlar gibi 16-18 yaş arası çok fazla var ve onları bulmak zor olmayacak ve öyle zamanlar var ki internet merakla meyvelerini veriyor, çünkü bir zamanlar sohbet ruletinde oturduğumda, ’El işi yapacağım, oturup konuşuyordum ve yaklaşık 12-14 yaşlarında bir kızla karşılaştım, rakama göre değerlendirirsek
ve onun efendisi olmayı teklif ettim ve Onu işaret et ve ayrıca sesli sohbette bana bağlan. Tek sorun, onların bağlanması ve aynı zamanda iyiliklerin başlarına gelmesidir, bazen buna değmez, ama birini gücendirmek istemezsin ve yapabilirler. sadece açık sözlü olduğunuza kızıyorsunuz ama duygularla düşünmek hiçbir iyiliğe yol açmıyor.
- These users thanked the author Sahte Ajan for the post:
- Marik :)
-
- Sürtünmeler
- Total posts: 446
- Registered for: 3 years 9 months
-
Автор темыSahte Ajan
Beni seviyor musun, ne kadar sürecek gibi sorular soruyorlar, yazıyorlar. Kendiniz için ortak bir fotoğraf ve buna benzer bir şey
- These users thanked the author Sahte Ajan for the post:
- Marik :)
-
- heyecanlanıyorum
- Total posts: 56
- Registered for: 3 years 6 months
Bir yetişkinle tanışması iyi oldu, adam her şeyi şefkatle ve iyi yaptı!
Tüm kızlara böyle bir deneyim, erkeklere de böylesine hassas gençlik anları diliyorum!
Kızlar bu yaşta aşık olurlar. Hatta eşlerinin yanına giderek, kocasını çok sevdiklerini bile söyleyebilirler. Olgun bir vücudun hormonları. Aynı hormonlar üreme dışında tüm içgüdüleri devre dışı bırakır. Doğa. Hiç romantik değil ama hiçbir şey yapılamaz. Daha yaşlı olsaydım daha akıllı olurdum; daha genç olsaydım her şeyi bir oyun olarak kabul ederdim. Ama bu yaşta... Bu harika çünkü zaten amını yırtma korkusu olmadan sonuna kadar sevebiliyorsun ve aynı zamanda kız henüz ringa balığı gibi kokmuyor)
Bir yetişkinle tanışması iyi oldu, adam her şeyi şefkatle ve iyi yaptı!
Tüm kızlara böyle bir deneyim, erkeklere de böylesine hassas gençlik anları diliyorum!
-
- Similar Topics
- Replies
- Views
- Last post
-
- 96 Replies
- 1979 Views
-
Last post by Hacı
-
- 53 Replies