Mzhm raporları nerede?
-
Автор темыYolcu 161
- ön sevişme
- Total posts: 119
- Registered for: 2 years 10 months
- Orientation: heteroseksüel
- Секс-знакомство: evet olası bir cinsel ilişki için seninle tanışmak isterim
Mzhm raporları nerede?
Herkesin hayalperest olduğu ortaya çıktı mı? Sadece istiyoruz, istiyoruz! Bu konunun gerçek hayranları nerede? Toplantılarının fotoğraf raporunu kim paylaşacak? Ancak internetten fotoğraf yüklemiyorlar. Duyguları, deneyimleri, uyarılmaları tanımlayacaklar.
-
- Penetrasyon
- Total posts: 252
- Registered for: 2 years 10 months
Re: Mzhm raporları nerede?
Gerçek fotoğraflar yayınlarlarsa, yüzde 95 olasılıkla karısının fahişe olacağı ortaya çıkıyor.
-
- ön sevişme
- Total posts: 140
- Registered for: 3 years 3 months
Herkes bu eylemin fotoğrafını çekmiyor. Ayrıca, hâlâ fotoğraf çekenlerin hepsi bunları internete koymaya hazır değil.
-
- Flört etmek
- Total posts: 36
- Registered for: 2 years 9 months
Hiçbir sitede dürüstlüğün olmadığı gerçeğiyle başlayalım. Gezginin kendisi muhtemelen fantezilere düşkündür, ancak aynı zamanda diğerlerinden de dürüst olmalarını ister. İnsanlar kendilerini internette ifade ediyor ve en dürüst ihbarcı Colombo gibi davranmayı bırakmanın tam zamanı
-
- Penetrasyon
- Total posts: 261
- Registered for: 2 years 9 months
Fakat bu süreçte fotoğraf çekme düşüncem ortaya çıkmadı. Herkes fotoğraf çekimiyle değil daha önemli işlerle meşguldü.
Bu konuyu beğendim ve birkaç kez pratik yaptım.
Fakat bu süreçte fotoğraf çekme düşüncem ortaya çıkmadı. Herkes fotoğraf çekimiyle değil daha önemli işlerle meşguldü.
-
- heyecanlanıyorum
- Total posts: 97
- Registered for: 4 years 2 months
Ve MFM’miz vardı. Fotoğraf çektik. Daha sonra katılımcılara dağıtıldı. Birisi bunu bir yere gönderdiklerini söyledi. Ancak genel olarak tüm bunlar raporlar için değil kişisel olarak kendiniz için yapılır.
MFM’nize üçüncü bir fotoğrafçıyı davet edin; ayrıca bir fotoğraf raporu alacaksınız. Ve neden zahmet edesiniz ki - Telega grup seks ve selfie’lerle doludur, arayın ve keyfini çıkarın (ilgilenenler - PM at bana veya @ditalao).
Ve aslında MFM kendini onaylamak, kendine saygı duymak içindir, yani tamamen kişisel bir meseledir. Bence de.
MFM’nize üçüncü bir fotoğrafçıyı davet edin; ayrıca bir fotoğraf raporu alacaksınız. Ve neden zahmet edesiniz ki - Telega grup seks ve selfie’lerle doludur, arayın ve keyfini çıkarın (ilgilenenler - PM at bana veya @ditalao).
Ve aslında MFM kendini onaylamak, kendine saygı duymak içindir, yani tamamen kişisel bir meseledir. Bence de.
-
- Similar Topics
- Replies
- Views
- Last post