:oku: öyle) Herkese merhaba! Forumda (sexforum) yeniyim, penisimi fotoğrafa koymayı seviyorum) Gerçek insanlar hakkında fotoğraf video raporları ve animasyonlu GIF dosyaları hazırlamayı gerçekten seviyorum. İnternetten gelen fotoğraflarla ilgilenmiyorum! Yalnızca gerçek ev fotoğrafları. Her şeyden önce, kadınlarıyla gösteriş yapmaktan hoşlanan kocalarla değil, kadınlarla doğrudan iletişim kurmakla ilgileniyorum) Karımın bilgi sahibi olmasını seviyorum... (onun olduğunu biliyor) fotoğraflar gösteriliyor ve o bundan hoşlanıyor) Kamera karşısında iletişim kurmak ilginç.. Bir kocanın karısını gerçek zamanlı olarak kamera karşısında göstermesini seviyorum... bu çok heyecan verici. İlgilenen varsa bana kişisel mesajla yazsın! veya e-posta yoluyla.
34 dakika 4 saniye sonra gönderilir:
Yani... ile başlayalım.
Last edited by Slogancı on 03 Oct 2020, 20:24, edited 1 time in total.
These users thanked the author Slogancı for the post (total 2):
:oku: öyle) :muza: Herkese merhaba! Forumda (sexforum) yeniyim, penisimi fotoğrafa koymayı seviyorum) Gerçek insanlar hakkında fotoğraf video raporları ve animasyonlu GIF dosyaları hazırlamayı gerçekten seviyorum. İnternetten gelen fotoğraflarla ilgilenmiyorum! Yalnızca gerçek ev fotoğrafları. Her şeyden önce, kadınlarıyla gösteriş yapmaktan hoşlanan kocalarla değil, kadınlarla doğrudan iletişim kurmakla ilgileniyorum) Karımın bilgi sahibi olmasını seviyorum... (onun olduğunu biliyor) fotoğraflar gösteriliyor ve o bundan hoşlanıyor) Kamera karşısında iletişim kurmak ilginç.. Bir kocanın karısını gerçek zamanlı olarak kamera karşısında göstermesini seviyorum... bu çok heyecan verici. İlgilenen varsa bana kişisel mesajla yazsın! veya e-posta yoluyla. :oops:
[size=85][color=green]34 dakika 4 saniye sonra gönderilir:[/color][/size] Yani... :muza: :read: ile başlayalım.
[quote=Konu post_id=8874 time=1601761484 user_id=1] Şaka! Tabletinizle böyle mi oynuyorsunuz? Yoksa bu sizin monitörünüz mü? [/quote] :muza: bu, ters çevrilmiş ve masanın üzerine bir kitapla birlikte yerleştirilmiş bir dizüstü bilgisayar :oops: dizüstü bilgisayar 19 inç :oku:
[size=85 ][color=green]2 dakika 22 saniye sonra gönderildi:[/color][/size] [quote=Foks67 post_id=8872 time =1601746989 user_id=620] Karıma da mastürbasyon yap, beni de heyecanlandırıyor! [/quote] ve sen oku ben hiç) yazımı okuyun..kimin için ve kimin için yapıyorum :oku: :wink: eşime merhaba :) söyle bana... ama sanırım o bilmiyor)
Merhaba, boşanmış, rapor verecek kimse yok)) . Benimle birlikte bir fotoğraf raporu gönderdiler. Roketinizin fotoğrafta nasıl görüneceğini görmek isterim.
:bel_flag: Merhaba, boşanmış, rapor verecek kimse yok)) . Benimle birlikte bir fotoğraf raporu gönderdiler. Roketinizin fotoğrafta nasıl görüneceğini görmek isterim.
Mila 77: ↑04 May 2021, 11:15 Merhaba, boşanmış, rapor verecek kimse yok)) . Benimle birlikte bir fotoğraf raporu gönderdiler. Roketinin fotoğrafta nasıl görüneceğini görmek isterim.
[quote="Mila 77" post_id=15311 time=1620116159 user_id=1] :bel_flag: Merhaba, boşanmış, rapor verecek kimse yok)) . Benimle birlikte bir fotoğraf raporu gönderdiler. Roketinin fotoğrafta nasıl görüneceğini görmek isterim. [/quote] Bebeğim çok güzelsin, istersen bana PM yaz
Mila 77: ↑04 May 2021, 11:15 Merhaba, boşanmış, rapor verecek kimse yok)) . Benimle birlikte bir fotoğraf raporu gönderdiler. Roketinin bir fotoğrafta nasıl görüneceğini görmek isterim.
[quote="Mila 77" post_id=15311 time=1620116159 user_id=1] :bel_flag: Merhaba, boşanmış, rapor verecek kimse yok)) . Benimle birlikte bir fotoğraf raporu gönderdiler. Roketinin bir fotoğrafta nasıl görüneceğini görmek isterim. [/quote]
Mila, burada zaten bir sürü hayranın var! :daypyat:
Herkese merhaba!) Uzun bir kış uykusundan sonra foruma tırmandım! Hayatta olan herkese)) Yazıyoruz, iletişim kurmaktan çekinmeyin)
12 dakika 1 saniye sonra gönderilir:
44 dakika 33 saniye sonra gönderildi:
İnternetteki maceralarıma ilişkin fotoğraf raporları koleksiyonuma ekliyorum) :clever :
42 dakika 16 saniye sonra gönderildi:
Merhaba, boşanmış, rapor verecek kimse yok)) . Benimle birlikte bir fotoğraf raporu gönderdiler. Roketinizin bir fotoğrafta nasıl görüneceğini görmek isterim.
Seni anlıyorum) Bu günlerde seni mutlu edeceğim...eğer istersen takımımızdasınız, gelin ve koşun) :clever:
Herkese merhaba!) Uzun bir kış uykusundan sonra foruma tırmandım! Hayatta olan herkese)) Yazıyoruz, iletişim kurmaktan çekinmeyin)
[boyut =85][color=green]12 dakika 1 saniye sonra gönderilir:[/color ][/size] :bel_flag: :bel_flag: :bel_flag: :oops: :shamp:
[size= 85][color=green]44 dakika 33 saniye sonra gönderildi:[/color] [/size] İnternetteki maceralarıma ilişkin fotoğraf raporları koleksiyonuma ekliyorum) :clever : :oops:
[size=85][color= green]42 dakika 16 saniye sonra gönderildi:[/color][/size] [quote=" Mila 77" post_id=15311 time=1620116159 user_id=1] :bel_flag: Merhaba, boşanmış, rapor verecek kimse yok)) . Benimle birlikte bir fotoğraf raporu gönderdiler. Roketinizin bir fotoğrafta nasıl görüneceğini görmek isterim. [/quote] Seni anlıyorum) Bu günlerde seni mutlu edeceğim...eğer istersen takımımızdasınız, gelin ve koşun) :clever: :oops:
[size=85][color=green]17 dakika 34 saniye sonra gönderildi:[/color] [/size] Addition) :prigla: :p0707:
[size=85][color=green]1 dakika 11 saniye sonra gönderildi: [ /color][/size] [quote=Dary post_id=15645 time=1620732243 user_id=1321] Burada. Bana özel mesaj gönder. [/quote]Çok güzel bir kız
Herkese merhaba!
Bu foruma ilk gelişim ama konu benim için ilginç)
Raporlarla birlikte kızların fotoğraflarına cıvatamı eklemekten mutluluk duyacağım :göz kırp:
Herkese merhaba! Bu foruma ilk gelişim ama konu benim için ilginç) Raporlarla birlikte kızların fotoğraflarına cıvatamı eklemekten mutluluk duyacağım :göz kırp:
2023 Geri döndüm..herkese merhaba...Yönetici bana bunları silme hakkını verin okul çocuklarına yazdıkları mesajlar konumda! veya yazdıkları saçmalıkları, yani tüm bu fotoğrafları internetten silin :ireful1 : bu yürekten gelen bir çığlıktı... çünkü ben, Konunun yazarı, düzenleyemiyor musunuz? ehhh tamam
2023 :shamp: :shamp: :shamp: Geri döndüm..herkese merhaba...Yönetici bana bunları silme hakkını verin okul çocuklarına yazdıkları mesajlar konumda! :muza: veya yazdıkları saçmalıkları, yani tüm bu fotoğrafları internetten silin :ireful1: :ireful1: :ireful1 : :-D :-D :-D bu yürekten gelen bir çığlıktı... çünkü ben, Konunun yazarı, düzenleyemiyor musunuz? ehhh tamam :voprosy:
[quote="Mila 77" post_id=15311 time=1620116159 user_id=1] Benimle birlikte bir fotoğraf raporu gönderdiler [/quote] önemli değil! Üyem foruma benden 2 yıl önce ulaştı)))) ) Hala ilgilenen biri varsa, sizi memnuniyetle bir raporla şımartacağım
[quote=Varian_Rin post_id=205013 time=1684479433 user_id=17724] [quote="Mila 77" post_id= 15311 time=1620116159 user_id=1] Benimle birlikte bir fotoğraf raporu gönderdim [/quote] sorun değil! Sikim foruma benden 2 yıl önce ulaştı) )) )) Hala ilgilenen biri varsa, sizi memnuniyetle bir raporla şımartacağım [/quote]Bu kişi artık sitede değil forum.. eğer anladıysam profil sayfasına gidemezsin.
[quote=Slogger post_id=205055 time=1684490024 user_id=698] Bu kişi artık forumda değil.. eğer anladıysam profil sayfasına gidemezsin. [/quote]Bunu görüyorum, belki diğerleri ilgilenecek
evgeniy.nepomnyu: ↑19 May 2023, 15:03
Bazı nedenlerden dolayı fotoğrafı hâlâ göremiyorum, neden? Lütfen paylaşın!
Forumda 70 mesaj bırakın, güvende olmak için 100 mesaj bırakın ve benzer ilgi alanlarına sahip kişilerle normal bir şekilde iletişim kurun... ve sizin geldiğiniz kadar değil prensip olarak ilgi çekici olmayan bir konuya (umursadı ve herkesin ne kadar kötü olduğunu yazdı ve gitti) insanları böyle bir blokta tutmazlar ve onlar be bir kişi ve insanlar sana gelecek
[quote=evgeniy.nepomnyu post_id=205085 time=1684497788 user_id= 18139] Bazı nedenlerden dolayı fotoğrafı hâlâ göremiyorum, neden? Lütfen paylaşın! [/quote] Forumda 70 mesaj bırakın, güvende olmak için 100 mesaj bırakın ve benzer ilgi alanlarına sahip kişilerle normal bir şekilde iletişim kurun... ve sizin geldiğiniz kadar değil prensip olarak ilgi çekici olmayan bir konuya (umursadı ve herkesin ne kadar kötü olduğunu yazdı ve gitti) insanları böyle bir blokta tutmazlar ve onlar :prcup: be bir kişi ve insanlar sana gelecek :cat1:
Herkesin hayalperest olduğu ortaya çıktı mı? Sadece istiyoruz, istiyoruz! Bu konunun gerçek hayranları nerede? Toplantılarının fotoğraf raporunu kim paylaşacak? Ancak internetten fotoğraf...
Last post
Ve MFM’miz vardı. Fotoğraf çektik. Daha sonra katılımcılara dağıtıldı. Birisi bunu bir yere gönderdiklerini söyledi. Ancak genel olarak tüm bunlar raporlar için değil kişisel olarak kendiniz için...
Virt, gerçekten bir yazışma istiyorum) ve adamın gerçekten kaba davranmasını ve gönderdiğim her fotoğraf için fotoğraflarını ve fotoğraf raporunu göndermesini
ve sadece yüklemesini istiyorum!!!...