Çocuğu olan bir kadın kocasını veya erkeği nerede bulabilir?
-
Автор темыMamina1984
- Göz teması kurmak
- Total posts: 2
- Registered for: 3 years 3 months
Çocuğu olan bir kadın kocasını veya erkeği nerede bulabilir?
Benim adım Julia. 38 yaşındayım. İki çocuk annesiyim. Gerçek bir erkek sıcaklığı, erkeklerle iletişim vb. eksikliği var. Arkadaşlık sitelerinde çalışmıyor. Görünüşe göre çirkin değilim ama bir erkek bulamıyorum (bir şey tavsiye et)
- These users thanked the author Mamina1984 for the post (total 15):
- MaksMaks, SergeiKa, İvannavi, Avare, Irina123, Eugene1eva, Aslan 123540, İlk Rus, romantik, SERG!!, Tolkala, BayFU, Anadolu, Martin, Vik.ruba80
-
- ön sevişme
- Total posts: 111
- Registered for: 3 years 5 months
Re: Çocuğu olan bir kadın kocasını veya erkeği nerede bulabilir?
Muhteşem... Bilmiyorum bile... fotoğraf süper... peki ya diğer her şey...?
- These users thanked the author Orpheus for the post:
- Vik.ruba80
-
Автор темыMamina1984
- Göz teması kurmak
- Total posts: 2
-
- Nirvana’dayım
- Total posts: 14344
- Registered for: 5 years 3 months
- Orientation: heteroseksüel
-
- Sürtünmeler
- Total posts: 361
- Registered for: 3 years 9 months
Mamina1984, kendinde hata aramamaya çalış . Erkekler artık ciddi ilişkiler istemiyor. Sorumluluk istemiyorlar. Ve deneyimlerime dayanarak şunu söyleyebilirim ki, birlikte yaşarken temel hiçbir şey yapmak istemiyorlar. Tabiri caizse rafı duvara takın.
- These users thanked the author vikylechka75 for the post:
- olur
-
- Göz teması kurmak
- Total posts: 1
- Orientation: biseksüel
- Секс-знакомство: evet olası bir cinsel ilişki için seninle tanışmak isterim
Deneyimlerime göre, tüm evli erkekler çarktaki sincaplar gibi dönerler ve eğer evde bir rafa çivilemedilerse, bunun nedeni meyve almak için markete gitmeleri ya da işten sonra çocuğuna bisiklet almasıdır.
Fotoğraflarınıza nasıl bakacağımı bilmiyorum, dürüst olmak gerekirse onları göremiyorum.
Ama genellikle 38 yaşında veya herkese göre kim olduğunu anlıyorlar en azından bir şekilde genel kabul görmüş konsepte göre bir erkeğe benziyor ve geriye kalanlar en iyi örnekler (IMHO) veya bunun kendilerine ait olmadığını anlayanlar değil.
Fotoğraflarınıza nasıl bakacağımı bilmiyorum, dürüst olmak gerekirse onları göremiyorum.
Ama genellikle 38 yaşında veya herkese göre kim olduğunu anlıyorlar en azından bir şekilde genel kabul görmüş konsepte göre bir erkeğe benziyor ve geriye kalanlar en iyi örnekler (IMHO) veya bunun kendilerine ait olmadığını anlayanlar değil.
- These users thanked the author Dinamik Balta for the post (total 2):
- Merkez, BayFU
-
- Orgazm!
- Total posts: 890
- Registered for: 4 years 9 months
Harika bir kadın, erkeklerin sürüler halinde peşinden koşmaması garip
-
- Flört etmek
- Total posts: 28
- Registered for: 4 years 4 months
Ve çocuğu olan bir kadın, kadın değildir
?
-
- Sürtünmeler
Onlardan yalnızca birkaçı var. Çok az sayıda iki ebeveynli aile vardır. Ve çok sayıda bekar anne var. Ve kocaları aslında çarktaki sincaplar gibi dönmek istemiyorlar. İsteseler boşanmazlardıDynamicsax: ↑24 Feb 2022, 23:13 Ve benim deneyimlerime göre, tüm evli erkekler çarktaki sincaplar gibi dönerler ve eğer evde bir raf çivilemedilerse, bunun nedeni meyve almak için markete gitmeleri veya işten sonra çocuğuna bisiklet almasıdır. .
Ama genellikle 38 yaşında veya herkese göre kim olduğunu anlıyorlar en azından bir şekilde genel kabul görmüş konseptte bir erkeğe benziyor ve geriye kalanlar en iyi örnekler (IMHO) veya bunun kendilerine ait olmadığını anlayanlar değil.
-
- Sürtünmeler
- Total posts: 446
- Registered for: 3 years 8 months
Herhangi birinin böyle bir sitede gerçekten bir ortak arayacağına inanmak zor. Popüler flört uygulamaları var. Çocuklara gelince, yabancıları kendi çocukları gibi kabul etmeye ve yetiştirmeye karşı olmayan pek çok erkek var, ancak çocuğu olan kadınlarla iletişim kurma deneyimim en başarılısı değildi, kadının her zaman, enerjisi ve ilgisi ona gitti. çocuklar ve bunun artık bir ilişki olmadığı ortaya çıktı.
-
- Sürtünmeler
Çocuğu olan bir kızla ilişkiye girmeye hazır çok sayıda erkek olsaydı, bekar anne olmazdı. Ve bir kadının çocuklarına daha fazla ilgi gösterdiğine katılıyorum. Çünkü prensipte erkeklere güven yoktur. Böyle bir soruyu tek cümleyle cevaplamak zordur. Bir sürü nüans
- sendeledim
-
- Flört etmek
- Total posts: 42
- Registered for: 3 years 4 months
Evet, soru yaşla veya çocuklarla ilgili değil! Sorun, erkeğin ve kadının karakteri, alışkanlıkları vb.’dir. 40 yaşına yaklaşan kocam normal para kazanmasına rağmen tamamen tembelleşti, kontrol istemiyor ve beni kontrol etmiyor. Bu yaşta 18 yaşındaki kızların kıskançlık gibi sorunları olmadan basit davranmak gerektiğini düşünüyorum. Ve elbette seks önemli bir rol oynar - kimin neyi sevdiğini, kimin buna ihtiyacı olduğunu ve neye ne kadar ihtiyacı olduğunu anlamalısınız)
-
- Sürtünmeler
Gerçek şu ki ilişkilerde pek çok nüans var. Tek bir yaklaşım yok
- These users thanked the author vikylechka75 for the post (total 2):
- SeksÇift, SergeiKa
-
- Oral stimülasyon
- Total posts: 192
- Registered for: 3 years 11 months
Şu anki eşim ve ben de kendimizi internette bulduk. "Mamba" da ...evet, evet, tam olarak orada)) Ancak bu tür hizmetler insanları hiçbir şekilde filtrelemez. Ama bunun gibi bir format belli bir türden insanları çekiyor... Ve bir kızın burada bir arkadaş aramasının da bir avantajı olduğunu görüyorum. Benim iki katı çocuğum ve torunum var ve bu gerçek mutluluk)) Yani erkeklerin korktuğu şey bu değil... Erkek nasıl kabul edildiğini ve ondan ne istediğini hissediyor. Sevdiklerinizi özverili bir şekilde ve tüm kalbinizle sevin... Ve her şey harika olacak))
- These users thanked the author zıt for the post (total 3):
- Evgeniy-Spb, Eugene1eva, Merkez
-
- Sürtünmeler
"Erkek nasıl kabul edildiğini hisseder" ifadesinin altında kadınların suçlanacağına dair bir sitem var. Ailede sorumluluğun herkes tarafından eşit olarak paylaşılması gerektiğine inanıyorum (bu minimumdur). Ancak erkekler ailede esas kişi olmak istedikleri için sorumluluk daha çok erkeklerde olmalıdır. Bu benim görüşüm.
- Takma ad
-
- Flört etmek
- Total posts: 26
Benim adım Alyoshka. Hadi tanışalım 

Telegram AviatorAleks
MerhabaMamina1984: ↑24 Feb 2022, 20:09[quote=Mamina1984 post_id=57870 time=1645722587 user_id=2] s> Mamina1984
-
- Penetrasyon
- Total posts: 268
Julia, sorun sende değil, sorun çocukların için annelerini siken bir amca değil, sevilen biri olmak. Çocuklar çok kıskançtır ve herkes çocuklarıyla geçinmeyi başaramaz.
-
- ön sevişme
- Total posts: 117
Mamina1984, arkadaşlık sitelerinde milyonlarca erkek var, başkalarının çocukları seni rahatsız etmiyor. Sorun şu ki, hepsi prens değil; bütün kadınların hayal ettiği gibi diz boyu göğüslü milyonerler.
-
- ön sevişme
- Registered for: 3 years
9 dakika 41 saniye sonra gönderildi:
arayan kişi her zaman bulur. Ve kız buraya sadece aramak için gelmedi. Ancak benzer durumdaki erkeklerden ve deneyimli bayanlardan da tavsiye isteyin.
9 dakika 41 saniye sonra gönderildi:
Aramanızda ne durumda olduğunuzu merak ediyorum. 40 yaşına gelindiğinde bana öyle geliyor ki, olgun ve yeterli insanlar buna nasıl alışacaklarını anlıyorlar. Bir partner Sekste ne istediklerini ve ne yapabileceklerini kendileri bilirler ve cinsel açıdan daha olgun olan çocuklar ilk başta erkeği kayıt ofisine sürüklemeye gerek yoktur. flört, iletişim, seks ve sonra göreceksiniz.Mamina1984: ↑24 Feb 2022, 20:09 Görünüşe göre çirkin değilim ama bir erkek bulamıyorum (bir şey tavsiye et
-
- Sürtünmeler
- Total posts: 362
at 20, şu saatte Ülkemizde 30, 50 yaşında, ilişki kurmak isteyen kadınlar nasıl bir erkeğe ihtiyaç duyduklarını formüle edemiyorlar!
Konunun yazarı belli ki bu insanlardan biri ya da belki de yüksek talepleri var.
eh, bu gerçek olmaktan çok uzak!Eugene1eva: ↑30 May 2022, 13:57 40 yaşına gelindiğinde bana öyle geliyor ki tam tersine partner bulmak daha kolay. İnsanlar olgun ve yeterli insanlardır, bir partnere nasıl alışacaklarını bilirler.
at 20, şu saatte Ülkemizde 30, 50 yaşında, ilişki kurmak isteyen kadınlar nasıl bir erkeğe ihtiyaç duyduklarını formüle edemiyorlar!
Konunun yazarı belli ki bu insanlardan biri ya da belki de yüksek talepleri var.
-
- Nirvana’dayım
- Total posts: 14344
- Registered for: 5 years 3 months
Bu kesinlikle! Çoğu zaman insanların bir partner için o kadar çelişkili gereksinimleri vardır ki, aslında benzer bir şey bulmak imkansızdır! Ve dünyada beyaz Mercedes’li o kadar çok prens var ki! Ve daha da fazlası - bekarlar!
-
- ön sevişme
Bilmiyorum... Katılmıyorum . Bana öyle geliyor ki insanlar yaşlandıkça daha deneyimli ve daha akıllı hale geliyor. Ve sekste bir kadın kendini yalnızca sekste ortaya koyar. Kafasına kurşun sıkılan özel durumlardan bahsetmiyoruz.
-
- ön sevişme
- Total posts: 130
- Registered for: 2 years 11 months
Sadece aramaya ve iletişim kurmaya devam etmeniz gerekiyor, benzer arzulara ve görüşlere sahip birini bulmak önemlidir, çünkü çoğu zaman iyi kızlar yalnız kalır, çünkü tüm erkeklerin yalnızca nezaketine veya güzelliğine ihtiyacı yoktur - çoğu insan cinsel tercihleri umursuyor, çoğu hayal ediyor. Herkes için terbiyeli olmak ama samimi yaşamda bir fahişe olmak. Kimin sapkın olduğunu da sevmeniz önemlidir.
-
- ön sevişme
- Total posts: 137
Mamina1984, burada çocuklarınızı sikeceğinizi bulacaksınız
buna ihtiyacınız var mı?
-
- heyecanlanıyorum
- Total posts: 52
- Registered for: 3 years 1 month
Lanet olsun, neden bu kadar karmaşık?
Öncelikle bir erkekle neden bir ilişkiye ihtiyacınız olduğuna karar vermeniz ve cevabınızda içtenlikle dürüst olmanız gerekir
Ve ikinci olarak, bir erkeğin tüm bunlara neden ihtiyaç duyduğuna dair bir açıklama bulmanız gerekir?
Çok fazla istek ve beklenti olduğu ortaya çıkarsa, ya değerli olanların olmadığını düşünerek pes edin ya da şu gerçeğe dönün:
Öncelikle, tüm insanlar zaten yetişkindir ve olgun ve bağımsız olmalıdır ve ikincisi - eğer ilk nokta yoksa - önce böyle olur, sonra bir erkek arar))
Dürüst olalım, çok sayıda özgür adam var, ancak çok az insan onlarla ilgileniyor ve çok azı ilginç, ancak yazışmaları gerekiyor
Fotoğrafı henüz görmedim)))
Öncelikle bir erkekle neden bir ilişkiye ihtiyacınız olduğuna karar vermeniz ve cevabınızda içtenlikle dürüst olmanız gerekir
Ve ikinci olarak, bir erkeğin tüm bunlara neden ihtiyaç duyduğuna dair bir açıklama bulmanız gerekir?
Çok fazla istek ve beklenti olduğu ortaya çıkarsa, ya değerli olanların olmadığını düşünerek pes edin ya da şu gerçeğe dönün:
Öncelikle, tüm insanlar zaten yetişkindir ve olgun ve bağımsız olmalıdır ve ikincisi - eğer ilk nokta yoksa - önce böyle olur, sonra bir erkek arar))
Dürüst olalım, çok sayıda özgür adam var, ancak çok az insan onlarla ilgileniyor ve çok azı ilginç, ancak yazışmaları gerekiyor
Fotoğrafı henüz görmedim)))
-
- En güçlü orgazm!
- Total posts: 1200
Belki de erkek evde olduğu sürece oyunlara karşı değildir . Ve sadece bir açıklama yazarak her zaman bölgeye birini gönderebilirsiniz.MISTER_COCK: ↑30 Jun 2022, 20:23 burada çocuklarınızı sikecek birini bulacaksınız, buna ihtiyacınız var
-
- ön sevişme
- Total posts: 137
vikylechka75 ve sikişirsen nasıl boşanmazsın sağdan sola mı?! Çok tuhaf, tek kelime yok, buradaki herkes onun evli olduğunu ve herkese oral seks yaptığını yazıyor, öyle bir şey yok))) ama ben böyle bir karının boynunu tüylerim diken diken olur gibi kırar ve onu çöpe atardım
- These users thanked the author MISTER_COCK for the post:
- Martin
-
- ön sevişme
- Total posts: 112
- Registered for: 3 years 6 months
Çoğu erkek için çocuklar ciddi bir dezavantajdır.
Ama ensest aile kurmayı teklif ederseniz bu büyük bir artıya dönüşür. istekli çok insan var
Ama ensest aile kurmayı teklif ederseniz bu büyük bir artıya dönüşür. istekli çok insan var
-
- heyecanlanıyorum
- Total posts: 52
İlgi alanınıza bağlı olduğunu düşünüyorum. Benzer ilgi alanlarına, tematik kurslara, kulüplere vb. sahip insanlar arasında aramaya değer. sadece internette koca bulmaya odaklanmayın.
İki çocuk sahibi olmak elbette bir erkek için daha fazla sorumluluk anlamına geliyor, belki de bu yüzden birleşiyorlar. Ama eğer bir kadında gerçekten bir şey dikkatinizi çekiyorsa, bu aslında bir engel değildir.
İki çocuk sahibi olmak elbette bir erkek için daha fazla sorumluluk anlamına geliyor, belki de bu yüzden birleşiyorlar. Ama eğer bir kadında gerçekten bir şey dikkatinizi çekiyorsa, bu aslında bir engel değildir.
-
- Orgazm!
- Total posts: 717
İşte benim hikayem, belki işine yarar. 45 yaşında boşandı Boşanma sürecinde partner aramaya başladım. Aslında ne tür bir kadın aradığımı tam olarak biliyordum. Sitenin iyi bir filtresi vardı. Çocuğum yok ve gelecekte çocuk sahibi olmaya hazırım. Muhtemelen 45 yaşına geldiğinizde zaten bir şeyler edinmişsinizdir, çocuğunuzu ilk evliliğinizden itibaren desteklemeniz gerekir. Peki "yıpratıcı emeklerle elde edilenler" neden başkalarının çocuklarına verilsin? Her şeyi kendinize bırakmak muhtemelen daha iyidir. İkinci evliliğimde iki çocuğum var. Ben başka bir ülkede, karımın memleketinde, tüm yıl yaz mevsiminin yaşandığı bir ülkede yaşıyorum. Çalışmıyorum. Eşim kendi işyerini açtı. Fırsat buldukça yardım ediyorum. Aksi halde başkalarının çocuklarına kambur kalırdı. Gerekli mi?
-
- heyecanlanıyorum
- Total posts: 94
- Registered for: 2 years 9 months
Kısaca söyleyeceğim. YouTube’a gidin ve aramaya "rsp ile ilişkiler" yazın. Oldukça tanınmış aile psikologlarının birçok videosu olacak: Verdict, Petrov, Afonshin, Misha Bors ve diğerleri. Videonun altındaki yorumları izleyip okuduktan sonra her şeyin netleşeceğini düşünüyorum.
-
- Orgazm!
- Total posts: 942
Bir terörist mastürbasyoncu daha eğleniyor, sanki sonbahar geldi ve şiddetlenme başladı

-
- heyecanlanıyorum
- Total posts: 91
- Registered for: 2 years 8 months
-
- En güçlü orgazm!
- Total posts: 1279
Z.Y. Eşimin kız kardeşi iki çocukla boşandı ve bir yıl sonra yine büyük bir adamla evlendi. Bence asıl mesele, ’ilk ilişkim yürümedi, bu onların hepsinin pislik olduğu anlamına geliyor’ tavrına sahip olmaması. Geçmiş ilişkilerdeki başarısızlıkları yeni ilişkilere aktarmak her zaman çıkmaz bir yoldur.
1 dakika 59 saniye sonra gönderildi:
1 dakika 43 saniye sonra gönderildi:
Böyle bir kadının neden bir ilişkiye ihtiyacı var? Ve en önemlisi: Bir erkek neden böyle bir kadınla ilişki kurar? Özel bir tür mazoşizm mi bu: Güvensizlik ortamında bir insanla bir şeyler inşa etmeye çalışmak mı? Buradaki "tüm erkekler pisliktir ve çocuklu kadınlarla evlenmek istemezler" tutumu, "etraftaki tüm erkekler pisliktir..."vikylechka75: ↑25 Feb 2022, 12:55 Bir kadının çocuklarına daha fazla ilgi gösterdiğine katılıyorum. Çünkü prensipte erkeklere güven yoktur.
Z.Y. Eşimin kız kardeşi iki çocukla boşandı ve bir yıl sonra yine büyük bir adamla evlendi. Bence asıl mesele, ’ilk ilişkim yürümedi, bu onların hepsinin pislik olduğu anlamına geliyor’ tavrına sahip olmaması. Geçmiş ilişkilerdeki başarısızlıkları yeni ilişkilere aktarmak her zaman çıkmaz bir yoldur.
1 dakika 59 saniye sonra gönderildi:
Onu aramamanızı öneririm kesinlikle buradayım :)
1 dakika 43 saniye sonra gönderildi:
Video altındaki yorumlar genellikle sıradan bir tartışmadır ve bunun nedeni insanlığın en iyi temsilcilerinden uzak. Bunlar kesinlikle bir gösterge değil
-
- heyecanlanıyorum
Alenya değil normal bir adam için karavanlı (RSP) boşanmış bir kişi Tabu’dur! Her şey uzun zamandır aile psikologları tarafından kanıtlanmıştır.
-
- En güçlü orgazm!
Aile psikologları sıradan olanlar kadar işe yaramaz bir katmandır; teorik bir temele ve açık yönergelere sahip olmayan bilim öyle değildir. Astroloji düzeyinde. Peki onların bununla ne ilgisi var? Hayvan içgüdülerinin seviyesi budur: Yavrularını büyütmek, genlerini bırakmak. İşte bu yüzden biz insanız, karmaşık kişiler arası iletişime ve ahlaki değerlere sahip sosyal varlıklarız, kendimizi hayvanlardan farklılaştırıyoruz.
-
- heyecanlanıyorum
Gudgeon, Konu psikologlarla ilgili değil! Anlamak! Tüm RSP ürün yazılımı değiştirilemez! Onlar için her zaman önce kendisi ve çocuğu gelecek, sonra ebeveynleri, arkadaşları ve siz 6-8 sırada bir yerde olacaksınız, bu en iyi durumda. RSP’ler insanı bir kaynak olarak görür. Para, apartman dairesi, araba, seks vb.
-
- En güçlü orgazm!
-
- ön sevişme
- Total posts: 130
İyi bir adamın olması mümkün ama sıra dışı cinsel arzuları olan çocuklar mutluluğa engel değil
-
- Nirvana’dayım
- Total posts: 4644
- Registered for: 4 years 5 months
2 çocuklu bir bayanla üçüncü kez evlendim, büyüttüm, şimdi başka odada kediyle yatıyor, sığırlar da konyak içiyorum, her şey huzur dolu. İnanın, mutluluğunuz sizi bulacaktır
-
- Similar Topics
- Replies
- Views
- Last post
-
- 2 Replies
- 156 Views
-
Last post by Süleyman
-
-