Derin bikiniyi şekerlemek!

Seks hakkında açıkça konuşuyoruz, izlenimlerimizi ve deneyimlerimizi paylaşıyoruz. Aşağıdaki bölümlere uymayan her şey
Автор темы
Gizli
Penetrasyon
Penetrasyon
Total posts: 266
Registered for: 5 years 1 month
Orientation: heteroseksüel
 Derin bikiniyi şekerlemek!

Unread post by Gizli »

Erkekler ve kızlar, söyleyin bana hanginiz derin bikininizi salonda ağda yaptırdı? Duygular ve sonuçlar nelerdi?
These users thanked the author Gizli for the post:
Sergey Arı
yedili
Sürtünmeler
Sürtünmeler
Total posts: 446
Registered for: 3 years 9 months
 Re: Derin bikiniyi şekerlemek!

Unread post by yedili »

Ben bir erkeğim, bunu 2 haftada bir yapıyorum ama bir hafta içinde saçlarım yeniden uzuyor. Bunu hijyen, görünüm ve seks sırasındaki hisler için yapıyorum. İlk sefer acı verici olabilir ama tıraş olmaktan çok daha iyidir; tıraş olduktan hemen sonra ertesi gün yüzünüzde keskin sakallar çıkacaktır. Salona gelince, sizin için her şeyi hızlı ve verimli bir şekilde yapacaklar, ancak hoş hisler beklemeyin, kimse sizi orada sarsmayacak, bunun için erotik masaj salonlarına gidin.
These users thanked the author yedili for the post:
Sergey Arı
Автор темы
Gizli
Penetrasyon
Penetrasyon
Total posts: 266
Registered for: 5 years 1 month

Unread post by Gizli »

sevener: 24 Feb 2022, 12:58 Ben bir erkeğim, bunu 2 haftada bir yapıyorum ama bir hafta içinde saçlarım yeniden uzuyor. Bunu hijyen, görünüm ve seks sırasındaki hisler için yapıyorum. İlk sefer acı verici olabilir ama tıraş olmaktan çok daha iyidir; tıraş olduktan hemen sonra ertesi gün yüzünüzde keskin sakallar çıkacaktır. Salona gelince, sizin için her şeyi hızlı ve verimli bir şekilde yapacaklar, ancak hoş hisler beklemeyin, orada kimse sizi mastürbasyon yapmayacak, bunun için erotik masaj salonlarına gidin.
Peki kızlar nasıl? Epilasyon yapan ustalara tepkim var, çünkü onların önünde adam tamamen çıplak, ben bunu hiç yapmadım ve biraz utangacım
NFF477
Flört etmek
Flört etmek
Total posts: 35
Registered for: 3 years 5 months
Секс-знакомство: evet olası bir cinsel ilişki için seninle tanışmak isterim

Unread post by NFF477 »

Yeterli kişi için hizmet yeterlidir. Avrupa’daki ortak banyolarla aynı. Ama kadınların salonda veya hamamda yeri yoktur.
Post Reply Previous topicNext topic

Quick Reply

Change Text Case:  Translit: 

• Similar Topics
    Replies
    Views
    Last post

Return to “Seks hakkında genel sorular”