Derin bikiniyi şekerlemek!
-
Автор темыGizli
- Penetrasyon
- Total posts: 266
- Registered for: 5 years 1 month
- Orientation: heteroseksüel
Derin bikiniyi şekerlemek!
Erkekler ve kızlar, söyleyin bana hanginiz derin bikininizi salonda ağda yaptırdı? Duygular ve sonuçlar nelerdi?
- These users thanked the author Gizli for the post:
- Sergey Arı
-
- Sürtünmeler
- Total posts: 446
- Registered for: 3 years 9 months
Re: Derin bikiniyi şekerlemek!
Ben bir erkeğim, bunu 2 haftada bir yapıyorum ama bir hafta içinde saçlarım yeniden uzuyor. Bunu hijyen, görünüm ve seks sırasındaki hisler için yapıyorum. İlk sefer acı verici olabilir ama tıraş olmaktan çok daha iyidir; tıraş olduktan hemen sonra ertesi gün yüzünüzde keskin sakallar çıkacaktır. Salona gelince, sizin için her şeyi hızlı ve verimli bir şekilde yapacaklar, ancak hoş hisler beklemeyin, kimse sizi orada sarsmayacak, bunun için erotik masaj salonlarına gidin.
- These users thanked the author yedili for the post:
- Sergey Arı
-
Автор темыGizli
- Penetrasyon
- Total posts: 266
- Registered for: 5 years 1 month
sevener: ↑24 Feb 2022, 12:58 Ben bir erkeğim, bunu 2 haftada bir yapıyorum ama bir hafta içinde saçlarım yeniden uzuyor. Bunu hijyen, görünüm ve seks sırasındaki hisler için yapıyorum. İlk sefer acı verici olabilir ama tıraş olmaktan çok daha iyidir; tıraş olduktan hemen sonra ertesi gün yüzünüzde keskin sakallar çıkacaktır. Salona gelince, sizin için her şeyi hızlı ve verimli bir şekilde yapacaklar, ancak hoş hisler beklemeyin, orada kimse sizi mastürbasyon yapmayacak, bunun için erotik masaj salonlarına gidin.
Peki kızlar nasıl? Epilasyon yapan ustalara tepkim var, çünkü onların önünde adam tamamen çıplak, ben bunu hiç yapmadım ve biraz utangacım
-
- Flört etmek
- Total posts: 35
- Registered for: 3 years 5 months
- Секс-знакомство: evet olası bir cinsel ilişki için seninle tanışmak isterim
Yeterli kişi için hizmet yeterlidir. Avrupa’daki ortak banyolarla aynı. Ama kadınların salonda veya hamamda yeri yoktur.
-
- Similar Topics
- Replies
- Views
- Last post
-
- 1 Replies
- 1501 Views
-
Last post by İçi Boş Şövalye
-
- 0 Replies