SEMENLERDEN DERİN MEMNUNİYET
Mesaj Kitty » Bugün, 19:13
Tecrübeli kızlar için burada her şey açıktır ve özel bir sır yoktur. Arzu edilirler, bu nedenle sadece kendini onaylama uğruna da olsa bunu yapmaya hazırdırlar. Erkeklere daha detaylı bakalım... Birçok yetişkin erkek, partnerinin oral boşalmadan sonra tohumunu yutmasından hoşlanır. Bunu yapmanın farklı insanlar için birçok yolu vardır. Ancak spermi alan taraf için tamamen rahat, tekdüze bir tane yoktur çünkü meninin bileşimi dengesizdir ve aynı dağıtıcıdan farklı zamanlarda alınsa bile ağızdan alındığında. rahatsız edici olanlar da dahil olmak üzere farklı tatlara ve sonraki hislere neden olabilir. Kısmi rahatsızlıktan kaçınmak ve çoğu durumda yeni başlayanlar için olumlu bir deneyim elde etmek için, ana etkinliğe hazırlanma sürecini adım adım anlatacağım. Oral seks yapacağınızı düşünüyorsanız, o günkü diyetiniz bitkisel proteinleri ve yağları (örneğin bezelye, fasulye, diğer baklagiller, ayrıca her türlü kuruyemiş ve tohumlar) ve bunların kullanıldığı yiyecekleri (salatalar) içermemelidir. bitkisel yağlar, balık, patates ve aynı yağlarda pişirilmiş diğer sebzelerle tatlandırılmıştır). Yakınlarda her zaman portakal suyu veya taze kesilmiş ananas bulunması da iyidir. Daha sonra tohum ağzınızdayken yutmak için acele etmeyin. İlk önce, tükürükle zengin bir şekilde zenginleştirin ve bir karıştırıcıda olduğu gibi, dilinizle aktif olarak çalışarak, kokteyli dişlerinizin arasından farklı yönlere geçirerek karıştırın. Daha sonra, kişisel olarak sizin için uygun olacak şekilde, içeriğin tamamını tek seferde hızlı bir şekilde veya 2-4 kez yavaşça yutun. Hemen veya sonraki 10-12 dakika içinde meyve suyuna veya ananasa ve muhtemelen her iki ürüne de ihtiyacınız olacak. Ayrıca onları hemen almak yerine tükürükle iyice zenginleştirmek ve yavaşça yutmak daha iyidir.
1 dakika 42 saniye sonra gönderildi:
...devamı. Bundan sonra alkol (tercihen bira değil), diğer içecekler (çay, kahve vb.) Mümkünse akşam yemeği veya öğle yemeği geliyorsa o zaman. yine bitkisel protein ve yağların katılımı olmadan. Tekrarlanan oral meni alımı teşvik edilir. Bu basit sıralama sağlığınıza iyi gelecektir ve erkeğin meni sizin için arzulanacak ve beklenecektir. Sizden arzu ve zevk alan verici, bunu dilediğiniz gibi daha güvenli ve sık bir şekilde yapacaktır.
P.S. (dağıtımcıdan) Aktif erkekler. dağıtım sırasında normalden daha ısrarcı ve agresif olabilir. Ancak bunlar kurallardır, çünkü partnerlerini bu tür "aşağılanmaya" ve aktif pozisyonların "teslim olmasına" yol açarlar. Ancak eğer bu olursa, o zaman alıcı partner bunu kendisi ister ve penisinize, tohumunuza, kokularınıza ve feramonlarınıza sahip olmayı ister. onun ödülü olacak. Bu yüzden. Seans başlamadan önce enerji ve arzu yayarak temiz, düzenli ve arkadaş canlısı olmaya çalışın. İlk seferinde bile çok az insan seni reddetmeye cesaret edebilir. Bir alfa erkeği olduğunuzu hissetmek, "küçük kardeşinizi" anında veya yavaş yavaş önünüzde diz çökmeye zorlayacaktır. Her şey bittiğinde ona sizin için önemli olmayan bir şey verin (fatura, kartvizit, puro), yanağını okşayın, saçını karıştırın. Kulaklarınızı kapatın. Gerçekten güçlü bir adamın kraliyet gücünü "dayanmasına" izin verin. Ancak partnerinizi döllediyseniz unutmayın ki o artık aynı değildir. Küçük de olsa yine de sizin bir parçanız haline geldi ve tekrarlarla bu parça yavaş yavaş büyüyecek. Sizin de sorumluluğunuz var ama ne kadar derine ineceğinize karar vermek size kalmış.
Tohumdan derin memnuniyet
-
Автор темыKedicik
- Flört etmek
- Total posts: 46
- Registered for: 4 years 1 month
- Orientation: biseksüel
-
- Penetrasyon
- Total posts: 267
- Registered for: 3 years 7 months
Re: Meniden duyulan derin tatmin
Bu yazının ÜST’te olması gerekiyor!
... yemek kitabında.. "Biyoaktif takviyeler" bölümünde.
Süpeeer
:akıllı: Devam et meslektaşım

Bu yazının ÜST’te olması gerekiyor!
... yemek kitabında.. "Biyoaktif takviyeler" bölümünde.
Süpeeer
:akıllı: Devam et meslektaşım
-
- ön sevişme
- Total posts: 147
- Registered for: 3 years 6 months
- Orientation: heteroseksüel
-
Автор темыKedicik
- Flört etmek
- Total posts: 46
- Registered for: 4 years 1 month
Evet, bu tür durumlar nadir değildir ve her iki partner de taze hisleri ve cesur deneyleri tatmak ister. Ama bu farklı bir hikaye… Daha derin bir şekilde ortaya çıkarmak, detayları ve tecrübeleri paylaşmak isteyebilirsiniz. Sürece katılın

-
- Nirvana’dayım
- Total posts: 2554
- Registered for: 2 years 6 months
- Секс-знакомство: evet olası bir cinsel ilişki için seninle tanışmak isterim
Evet, evet, hiç de sıra dışı değil.... Böyle eğlenceden hoşlanan bir çift tanıyordum... : eyvah:
-
- Nirvana’dayım
- Total posts: 2157
- Registered for: 3 years
Spermi ağzıma alıp yutmakta sorun yaşamıyorum ama herhangi bir gastronomik ima da yok. Çekirdeği dişlerimin arasından süzmeyi, dilimle ağzıma karıştırmayı ve dudaklarımla baloncuklar yapmayı da sevmiyorum. Büyük bir kısmını hemen yutmaya çalışıyorum ama dilde, dudaklarda ve ağız mukozasında kalan tattan zevk alıyorum. Ağızdaki bu tadın önüne psikolojik bir yön eklenir: Bu eylemin ve bu eylemdeki rolünüzün farkındalığı. Böyle anlarda daha sık olarak, ahlaksız bir teyze beni ele geçirir ve ben onun arzularının yerine getirilmesi için yalnızca bir dış kabuğum.
- These users thanked the author Alex yapardı for the post:
- IDVS03082008
-
- Sürtünmeler
- Total posts: 373
- Registered for: 2 years 3 months
Bu eylemlerin amacını anlayamıyorum, özellikle de spermin dişlerden geçmesini anlayamıyorum)))
- These users thanked the author XiaH for the post:
- Alex yapardı
-
- Penetrasyon
- Total posts: 250
- Registered for: 2 years 3 months
Çünkü meni dişlere iyi gelen pek çok vitamin içeriyor! Bu yüzden kadınlar dişçiye daha az gidiyor!
-
- Similar Topics
- Replies
- Views
- Last post
-
- 0 Replies
- 337 Views
-
Last post by Kedicik
-
- 1 Replies