MILF sevenler için)))

St. Petersburg’lu Heteras
Автор темы
Hala
İlgi gösteriliyor
Total posts: 8
Registered for: 3 years 5 months
Orientation: heteroseksüel
Секс-знакомство: evet olası bir cinsel ilişki için seninle tanışmak isterim
 MILF sevenler için)))

Unread post by Hala »

Sizi cesur, sınır tanımayan, hayal gücünden yoksun erkekleri ziyaret etmeye davet ediyorum. Seks sanatında çok fazla deneyimim ve ustalığım var. Sıcak okşamalarım ve kavurucu danslarımla sizi memnun edeceğim, çeşitli oyuncakları ne kadar ustaca ve tutkuyla tuttuğumu göstereceğim. Çeşitli sorunlara karşı önleyici tedbir olarak klasikten ürolojik masaja kadar birçok masaj türünü uyguluyorum. Konuya çok aşinayım: Seni tüm kaprislerimi ve kaprislerimi yerine getirmeye zorlayacağım, itaatsizlikten dolayı seni ağır şekilde cezalandıracağım. Aşkın bir şey istiyorsanız, çekinmeyin, BOLŞEVİKLER İÇİN KABUL EDİN Saat 2500 8 965 074 45 77.
Piero
Orgazm!
Orgazm!
Total posts: 778
Registered for: 3 years 7 months
 Yanıt: MILF sevenler için)))

Unread post by Piero »

Lelya, Grup seksini sever misin? Yanağından mı tutarsın? Erkek köpekle sevişir misin?
These users thanked the author Piero for the post:
Anonim
Sibiryak89
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım
Total posts: 4644
Registered for: 4 years 6 months
 Yanıt: MILF sevenler için)))

Unread post by Sibiryak89 »

Lelya: 22 Feb 2022, 11:24 Cesur, sınır tanımayan, hayal gücünden yoksun erkekleri ziyarete davet ediyorum. Seks sanatında çok fazla deneyimim ve ustalığım var. Sıcak okşamalarım ve kavurucu danslarımla sizi memnun edeceğim, çeşitli oyuncakları ne kadar ustaca ve tutkuyla tuttuğumu göstereceğim. Çeşitli sorunlara karşı önleyici tedbir olarak klasikten ürolojik masaja kadar birçok masaj türünü uyguluyorum. Konuya çok aşinayım: Seni tüm kaprislerimi ve kaprislerimi yerine getirmeye zorlayacağım, itaatsizlikten dolayı seni ağır şekilde cezalandıracağım. Aşkın bir şey istiyorsanız, çekinmeyin, BOLŞEVİKLER İÇİN KABUL ET Saat 2500 8 965 074 45 77
Evet. şu anda birisi bana dokunursa seni tekmeleyeceğim🤣

Last bumped by Hala on 17 May 2022, 12:02.
These users thanked the author Sibiryak89 for the post:
SergeiKa
Post Reply Previous topicNext topic

Quick Reply

Change Text Case:  Translit: 

• Similar Topics
    Replies
    Views
    Last post

Return to “St.Petersburg Perileri”