Herkese selam. Uzun zamandır forumu okuyorum. ve ben de kaydolmaya karar verdim. hiçbir soru beni kemirmiyor. Muhtemelen bunu konuşmalıyım.
Bir kızım var. 14 yaşındayım. Hiçbir zaman gururlu olmadık. Erkeklerle iletişim kurmayı yasaklamadılar.
Ama artık aktif bir içki hayatı sürdürüyor.
Bu da beni uyandırdı. Garip bir duygu karışımı. Birinin onu siktiğine duyulan öfke. Bu senin küçük düğmen. Bir çeşit kıskançlık.
Ama diğer yandan da anlaşılmaz bir heyecan. Yüzündeki sperm akışını hayal ettiğimde sanki bir sik gibi.
Üstelik o sadece bir erkekle çıkmıyor. Farklı yaşlı erkeklerle sikişiyor. ve onları odasına götürür.
These users thanked the author Mitrofan for the post:
Herkese selam. Uzun zamandır forumu okuyorum. ve ben de kaydolmaya karar verdim.hiçbir soru beni kemirmiyor. Muhtemelen bunu konuşmalıyım. Bir kızım var. 14 yaşındayım. Hiçbir zaman gururlu olmadık. Erkeklerle iletişim kurmayı yasaklamadılar. Ama artık aktif bir içki hayatı sürdürüyor. Bu da beni uyandırdı. Garip bir duygu karışımı. Birinin onu siktiğine duyulan öfke. Bu senin küçük düğmen. Bir çeşit kıskançlık. Ama diğer yandan da anlaşılmaz bir heyecan. Yüzündeki sperm akışını hayal ettiğimde sanki bir sik gibi. Üstelik o sadece bir erkekle çıkmıyor. Farklı yaşlı erkeklerle sikişiyor. ve onları odasına götürür.
St. Petersburg’a kısa süreli ziyaretlerde bulunanlar ya da cinsel ve ruhsal gelişimlerine fayda sağlamak için nerede vakit geçireceklerini bilmeyenler için “Fortuna” swing kulübünü önerebilirim....
Annemin arkadaşının kızı. Başkıristan’da. Bir arkadaşım kızıyla birlikte annemi ziyarete geldi, onlar votka içerken o ve ben bilgisayarda oynuyorduk. Adı Alina’ydı; güzel, ince, neşeli bir kızdı. Ve...
🔹 Bu kanalı ve benzerlerini okudum. Herkes çok anlayışlı ve ahlaksız. Ve ben sadece bir kızla ilgileniyorum. Ve ne pahasına olursa olsun onu yatağa yatırma gibi bir amacımız yok. Güzel bir ilişki...
Last post
Görünüşe göre uzun süre seks yapmamanın iyi olduğunu, ama güzel bir flörtün olduğunu zihnimde anlıyorum... ama vücudun diğer kısımları buna kesinlikle katılmıyor... bir şekilde her şeyi aynı anda...