Herkese merhaba,
Buradan uzaklaşmaya karar verdim, uzun zamandır özgürlük adasını ziyaret etmenin hayalini kuruyordum: Karayip Denizi, lüks oteller, Küba romu, purolar ve vizesiz seyahat. Uzun süre düşünmedim ve Varadero’ya karar verdim, orada bomba bir otel var, Iberostar Laguna Azul. Tabii boş zamanlarımı da önceden hallettim.
Birkaç ajansa baktım. Bir başvuru gönderdik.
Boomerlı bir milf bana geldi, adı Lyudmila. Tanıştık, konuştuk, numarasını verdik. Yazışmamızda koşulları, kuralları, dilekleri ve diğer istekleri tartıştık. Bana güzellik profillerinin bağlantılarını gönderdi.
Tatil için bir kız arkadaş aradım, para ayırmadım: Elbette ön ödemeyi biletlerin işlenmesi için Lyudmila’ya aktardım , belgeler ve diğer ödemeler.
Her şey yoluna girecekti ama hayatta profildeki melek, anlaştığımız güzellik yerine aslında Kübalı. İlk başta bir hata olabileceğini düşündüm ama konuyu Lyudmila ile tartıştıktan sonra küçük melekle beni ayıran bin farklı nedenin olduğu ortaya çıktı. Yol boyunca yerel atları koşturmak onun için daha karlıydı. Sonuç olarak beni tamamen yasakladı.
Peki. Zaten başka seçeneğim yoktu: Gönderilenlerden memnun olmak zorundaydım.
Tabii ki sonra Lyudochka’nın 79852269379 numarasını öğrendim, görünüşe göre yerel otelciler bunu iyi biliyor: o onları sık sık ziyaret eder. Lyudmila’nın Skuratovskaya olduğu ortaya çıktı. Google’da aradım ama Facebook’u, Instagram’ı, fotoğrafları ya da videoları bulamadım: dedikleri gibi meslek sizi mecbur ediyor. Fazladan PR’ye gerek yok.
Ancak, Skuratovskaya’nın tanınmış ve itibarlı bir kişi olduğu ortaya çıktı. Ukraynalı kadın doğuştan girişimcidir ve herkesten, hatta kızından bile para kazanır, daha ne konuşalım. ID490363906’yı kullanarak vk olarak kendiniz derecelendirin.
Asıl sonuç onunla uğraşma, Lyudmila Skuratovskaya seni aldatacaktır.
Onunla uğraşma, Lyudmila Skuratovskaya seni aldatacak.
-
Автор темыEvegenGG
- Göz teması kurmak
- Total posts: 1
- Registered for: 3 years 10 months
- Orientation: heteroseksüel
-
yedili
- Sürtünmeler

- Total posts: 446
- Registered for: 4 years 2 months
Re: Onunla uğraşma, Lyudmila Skuratovskaya seni aldatacak.
Peki Kübalıyla aran nasıldı? Yine de seni tamamen aldatmadım, sadece kısmen) Ve belki de planladığın güzellikten daha çok eğlendin
-
Piero
- Orgazm!

- Total posts: 778
- Registered for: 4 years
EvegenGG, Skuratovskaya benim Bengalli olduğum kadar Ukraynalı kaplan !
-
Ali
- Seksi sinyaller gönderme

- Total posts: 21
ayrıntılar nerede? Stüdyoya Kübalı bir kız verin))
-
VatanseverZ
- Seksi sinyaller gönderme

- Total posts: 23
-
- Similar Topics
- Replies
- Views
- Last post
-
- 0 Replies