Mmmm bu sınıf
-
Автор темыRoma36
- Seksi sinyaller gönderme
- Total posts: 18
- Registered for: 3 years 5 months
- Orientation: heteroseksüel
- Секс-знакомство: evet olası bir cinsel ilişki için seninle tanışmak isterim
-
- Orgazm!
- Total posts: 594
- Registered for: 3 years 10 months
-
- Total posts: 14
- Registered for: 3 years 7 months
-
- En güçlü orgazm!
- Total posts: 1436
- Registered for: 4 years
Re: Mmmm bu harika
Roman36, bu kadar gizli olma. Bunu kendinize saklamayın, açın, dürüst insanlara ruhunuzun neyle dolu olduğunu, hangi duyguların coştuğunu anlatın. Sizin için daha kolay, insanlar için daha keyifli hale gelecektir.

- These users thanked the author Evgeniy-Spb for the post (total 5):
- Sibiryak89, Kuzey, KseniaPony, Sergey Arı, ViktorPetrov
-
- heyecanlanıyorum
- Total posts: 77
- Registered for: 3 years 7 months
Bu doğru) mzhm (cinsel iştahı olan) bir kız için ideal bir seçenektir. Eşinizin beğendiğine sevinin ve devam filmine hazırlanın!!
- These users thanked the author yavru kedi for the post (total 3):
- İvannavi, Sergey Arı, INVAR
-
- Sürtünmeler
- Total posts: 320
- Registered for: 3 years 9 months
Geçenlerde msm’yi de denedik, eşim çok memnun oldu, süreci beğendiğini ve 2 erkeğin aynı anda onu her şekilde sikmek istemesini ve daha önce bu kadar ilgi görmesini, arzuları konusunda çekingen davrandığını söyledi. ve fanteziler, ama şimdi daha özgür hale geldi)
- These users thanked the author Zoo.sax for the post (total 11):
- yavru kedi, Artem.Maxsimov, Tolkala, Kuzey, Sergey Arı, Büyüleyici, seksmarina80, SMiha, INVAR, Dimitri, ViktorPetrov
-
- heyecanlanıyorum
- Total posts: 61
- Registered for: 3 years 8 months
Arkadaşım ve ben bunu ilk kez denemeye karar verdiğimizde, başlangıçta onun benim önümde bir arkadaşına mastürbasyon yapması konusunda anlaşmıştık ve sonunda hepsi tanıştı, onu mastürbasyon yaptı, o da avuçlarının üzerine geldi. İkinci kez herkes her ikisinin de neyi beğendiğini konuştuğunda, o bunu ağzına vermemeye çalıştığını söyledi. Ona ikinci kez oral seks yaptığında onu becerdiler. Üçüncü seferden önce, onun bir yetişkin gibi ağzına boşalmasını istediğimize karar verdik, onun ağzına boşalmasına izin vermek için onu küçümsediği ortaya çıktı, o da kabul etti. Ben de onu topuklu ayakkabı giymesi, elbise giymesi ve iç çamaşırı giymemesi konusunda düzelttim, o da tam da bunu yaptı ve üçüncü kez oral seksten sonra ağzına geldiğinde öyle bir zevk yaşadım ki, bunu içine koyamıyorum. Nedenini bilmiyorum ama onun penisini nasıl yaladığını ve sperminin suratından aşağı aktığını gördüğümde daha önce hiç olmadığım gibi geldim. Artık neredeyse her seferinde onun yüzüne ya da ağzına boşalıyor. Üçlü seks için zamanımız olduğunda bir araya geliyoruz, yakın zamanda onu yalnız görmeye gitti ve iyi vakit geçirdiğimizi söylüyor. Ama bu hali pek hoşuma gitmiyor, onu tekrar yalnız bıraksam mı bırakmasam mı diye bakacağım. Onun sikinden keyif aldığını görmeyi tercih ederim.
- These users thanked the author İskender 19 for the post (total 10):
- Evgeniy-Spb, Tolkala, Artem.Maxsimov, Lao, Sergey Arı, SMiha, INVAR, Anatolik, Dimitri, Del67
-
Автор темыRoma36
Bilmiyorum, durumumuz iyi, mzhm için kalıcı bir arkadaşımız var. Eşim haziran ayında 35 yaşına girecek. Geng Bang bir hediye istedi. Biz de bir ortak bulduk ve bir tane daha arıyoruz
- These users thanked the author Roma36 for the post:
- Sergey Arı
-
- Nirvana’dayım
- Total posts: 14344
- Registered for: 5 years 4 months
Ve grup seks yapmayı dene! Bir yerde MZHMZHMZH... veya daha fazlası! Ne kadar adrenalin!!!

- These users thanked the author Nikk for the post:
- Sergey Arı
-
Автор темыRoma36
Hayır, başka kadın istemiyorum. Sadece erkekler. Karısı bir tanrıçadır.
- These users thanked the author Roma36 for the post (total 4):
- Alla43, Tolkala, Serge, Sergey Arı
-
- Nirvana’dayım
Fotoğraflarınızı foruma gönderin - karınıza hayran olalım!
- These users thanked the author Nikk for the post (total 4):
- Evgeniy-Spb, 6996, Sibiryak89, Sergey Arı
-
- Sürtünmeler
Yarın MFM’ye gideceğiz ve onu aynı anda iki delikte sikmeyi planlayacağız)
- These users thanked the author Zoo.sax for the post (total 4):
- Sibiryak89, Sergey Arı, Kesmek, Dimitri
-
- ön sevişme
- Total posts: 111
MFM, her iki partnerin de bunu aptalca kıskançlık ve kavgalar olmadan zevkle kabul etmesi durumunda bağımlılık yapar. Bazen formatı daha fazla sayıda katılımcıya genişletmek isterim) Ancak bu o kadar uzun sürüyor ki, eşim ve ben özellikle akşamları onu sikecek birini aramak için dışarı çıkıyoruz. İkimizi de çok etkiledi! Evde saatlerce seks yapabilsek de durum tamamen farklıydı... Ve neredeyse her zaman erkek buluyorduk.
- These users thanked the author Orpheus for the post (total 3):
- Sergey Arı, INVAR, Dimitri
-
Автор темыRoma36
Herkese selam. Bu hafta sonu, karısı tüm hayatı boyunca onu isteyen ve o da onu isteyen bir arkadaşımızı bir gecelik konaklamaya davet ettik. Boyu 188, kilosu 98, penis büyüklüğü 20/6’dır. Bütün gece onu 5 kez sikti. Sabah çıkarken elimi sıktı ve rüyasının gerçekleştiğini söyledi, onu becerdi. Eşim benim en iyi koca olduğumu söyledi.
-
- En güçlü orgazm!
- Total posts: 1436
- Registered for: 4 years
Roman36, tebrikler! Her iki hayalperest de memnundu - hayalleri gerçekleşti mi ve hayal kırıklığı yaşanmadı mı? Sonuçtan kendiniz memnun musunuz? Peki neden karınız ve erkek arkadaşınız hayatları boyunca birbirlerini hayal ettiler? Umarım kişisel bir şeye dokunmamışımdır.
-
- heyecanlanıyorum
- Total posts: 52
Orpheus, ya bu bir seçenekse?
Genel olarak gerçek hayatta tatlı fantezilerin aksine pek çok seçenek olabilir... Örnek olarak başka bir seçenek:Evli. İlişkide her şey harika. Bir yıl önce eşimin çok yakın arkadaşı olan bir aile dostumuzla ilk MFM’mizi gerçekleştirdik. Her şey kendiliğinden gelişti, herkes mutluydu. Bir süre sonra bir kez daha oldu. Arkadaşı bana beni çok sevdiğini yazana kadar her şeyin yolunda olduğunu sanıyordum ve onun için her şey ciddi görünüyordu. Bunu kocamla konuştum çünkü kocamı seviyorum ve ona her konuda güveniyorum. Mmm, bizim için bu sadece bir deney, dinlenme ve rahatlama gibi bir şey. Ve bana artık deney yapılmayacağını söyledi, beni götüreceklerinden korkuyordu)) Bunu tartışmak bile istemedi. Onu daha fazla denemeye nasıl ikna edebilirim? 25 yaşındayım. Eşim de 27 yaşında.
Ben bu şekilde mahvoldum. tartışmayın, başarılı seçenekler de çok ama mayın tarlasında olmak gibi, her şey olabilir... :)Yazar Kaynağı: https://www.woman.ru/relations/sex/thread/5484319/:Kocam 28 yaşında 30 yaşında, 5 yaşında güzel bir kızımız var ama hayatım artık yokuş aşağı gitti. Kocamla uzun süredir MFM konusunu tartışıyorduk; Kocam bunu kabul etmediği için bu onun için tabuydu. Ve işte buradayız, belki 3 ay önce aileler bir araya geliyordu ve arkadaşım bana kocamın önünde MFM ile deneyimi olduğunu ve kocasının bunu umursamadığını söyledi. Bu arka plana karşı kocam ve ben bu konuyu her zamankinden daha sık gündeme getirmeye başladık ve sarhoşken onu bir şekilde ikna ettim. Uzun zamandır bu iş için bir ortak arıyordum. 26 yaşında bir adam, kendisi de evli, karısıyla birlikte tam zamanlı MFM yapıyor, şehir dışındaki bir turist üssünün topraklarında küçük bir ev kiraladık, biraz içtik ve rahatlamış görünüyordu, ama kocam hala bir şekilde. gergin .Ve sonra sıra okşamaya geldi, partnerin penis büyüklüğü yaklaşık 20 cm veya 19 civarındaydı ve çapı kalındı, kocanın yaklaşık 14-15 cm’si vardı ama aynı zamanda yoğun bir penisi vardı. Ve sonra sıra sekse geldi. kocam her şeyi bana nasıl sahip olduğunu görüyor ve devam edemeyeceğini söylüyor ve onu durdurmaya çalıştım ama kalmak istemedi ve istersen onunla kal dedi. çok fazla alkol aldım ve o adamla kaldım, seks de tabii ki yüksekte çok eğlendim ama sabah ayıldığımda kocamla birlikte ayrılmamakla çok büyük bir hata yaptığımı fark ettim. Kocam beni görmek istemiyor ve boşanma davası açıyor. İlk etapta neden kabul ettiğini, bunu yapmaya benim onu ikna ettiğimi anlatıyor. O adam, hâlâ o çerçevede, elbette ona karısıyla geçirdiği harika zaman için teşekkür eden bir SMS yazdı ve onunla nasıl seks yaptığımıza dair her şeyi ayrıntılı olarak anlattı. En kötüsü de kimsenin bana ihtiyacı olmaması. Ne eşim ne de ailem uzun süredir benimle ilgilenmiyor. Destek yok, kızımdan başka hiçbir şey yok. Kızımın yanına geleceğini söyledi ama bana bakamıyor.’’ Ona sadece bir arkadaşım kaldı ama onun da endişeler içinde bana destek olacak fazla vakti yok
-
Автор темыRoma36
Her şeyi anlıyorum. Ama şu ana kadar iyi gidiyoruz, hayatta bazı yeni renkler var. Eşimle her şeyi, her küçük şeyi konuşuruz. Şimdi Mart ayında onun 35. doğum günü. Bir arkadaşımızı davet ettik ve dinleneceğiz. Ben de öyle bir insan olabilirim. Ama bir arkadaşımın üyesi eşime girdiğinde yedinci cennetteyim.
-
- ön sevişme
- Total posts: 118
Rulete dönüşmemek için birbirinizle konuşmanız ve en azından cinsel fantezileri bilmeniz gerekir.
-
Автор темыRoma36
Sadece karısı sağa sola yürüyecek. Her şeyi tartışıyoruz ve yalan söylemeden, hepsi bu
- These users thanked the author Roma36 for the post (total 2):
- Evgeniy-Spb, Andrewv
-
- Sürtünmeler
Genel olarak harika)) onu nasıl beceremedik, çift olanı denedik, üzerine oturdu ve ben arkadan oturdum, mastürbasyonunu iyice yağladım ve parmaklarımı içine soktum, o da onu sikerken 2 ve sonuna kadar 3 parmak, orospu gibi, haydi inleyelim deliğinin zaten iyice açıldığını hissettiğimde, sikimi içine sokmaya başladım, pek acımadığını söyledi, üzerine oturduğu adam onu yavaş yavaş sikmeye başladım ve onu kıçının daha derinlerine sokmaya başladım, sonuç olarak, tamamen soktuğumda, onu sikmeye başladım, inlemesine ve iki sikin üzerine atlamasına izin verdim ve sonra geldim, tabii ki genel olarak Bundan çok memnun kaldım, aynı anda 2 deliğe girdiğinde bu onun ilk deneyimi, ancak Oea ilk başta gerçekten hoşuna gittiğini, bu yüzden biraz acı verici olduğunu, sonra genel olarak iyi olduğunu söyledi)
-
Автор темыRoma36
Herkese merhaba arkadaşlar. Uzun süre olmadı. 35 yıllık eşim kamp alanında ev kiraladı. Kısacası üçüyle iki gün gibi bir şeydi. Rüyası gerçek oldu. Kraliçenin kostümünü hazırladım. Onun ağırlığını taşıyan iki kişi sırayla onu tutuyor, biri onu beceriyor ve biri boşaldığında değişiyorlar. Kontraseptifli prezervatif yok. Ona geldiler, hiçbir kelime yok. Ve erkeklerin övgüsünü hak ettim, eş ateşi çok güzel dediler.
- These users thanked the author Roma36 for the post (total 4):
- Sergey Arı, INVAR, Anatolik, Dimitri
-
- Sürtünmeler
- Total posts: 404
- Registered for: 3 years 4 months
- Orientation: biseksüel
-
- Flört etmek
- Total posts: 32
-
Автор темыRoma36
Herkese merhaba arkadaşlar. Sonunda düzgün bir üyesi olan Afro bir adam buldum 20/6. Bütün gece karımı becerdim. Ve eşim bana söyledi. Afro erkeklerin en iyi sikişenler olduğu. Beyaz adamlar sıfırdır.
-
- Sürtünmeler
-
- Sürtünmeler
Ayın sonunda tekrar bir toplantıya gideceğimizi paylaşmak istiyorum MSM, ikinci toplantıdan sonra daha tecrübeli olanlar bunun tadına vardı, geçen sefer her iki delikte de denedik, her şey yolunda gitti, çok memnun oldu ve yeni bir randevu almak istiyor. bir dahaki sefere onu her iki delikte de orospu gibi sikeceğiz, çok hoşuma gittiğini söylüyor, evde onu gerçekten kıçından istemediğimi söyledi, ama bir dahaki sefere çifteden bahsettiğimde hemen yemek ye, az önce dedi ki birlikte olduğumuzda bu çok heyecan verici ve bunu sadece kendisi için istiyor, bir fotoğraf çekmek istiyorum, iki katı olduğunda yakından bir tane çekip forumda yayınlamak istiyorum)
-
- Sürtünmeler
Eşimle konuştum, birkaç fotoğraf çekmeyi kabul etti, onu iki delikte nasıl siktiğimizin fotoğraflarını çekeceğim, yakın çekim, o yüzden bekleyin, yakında yayınlayacağım)
-
- Nirvana’dayım
-
Автор темыRoma36
Herkese merhaba arkadaşlar yine kayboldum. İyi gidiyoruz. Karısı mutlu. İki sürekli arkadaş.
-
- Oral stimülasyon
- Total posts: 187
1 dakika 10 saniye sonra gönderildi: n
Tebrikler! Onunla devam edecek misiniz?
1 dakika 10 saniye sonra gönderildi: n
Harika! Aralarında Afrikalı bir adam mı var?
-
Автор темыRoma36
-
- Oral stimülasyon
-
- ön sevişme
- Total posts: 105
- Registered for: 4 years 5 months
Peki fotoğraf nerede? Amcık gibi kokuyor
- These users thanked the author Onlar oluşturuldu for the post:
- Kesmek
-
- Sürtünmeler
Buluşmak işe yaramadı, hastalandı, toplantıyı yeniden planladık, hafta sonunun AB’ye denk geldiği Mart ortası için planlıyoruz, ancak biz de onun hastalanacağı gerçeğinden memnun değildik , zaten bir sürü plan vardı ve karım yine duble yapmayı umursamadı bile, ama bu sefer bu çok iyi Onu iyice becereceğiz, kesinlikle vazgeçeceğim ve saçmalığa gelince, ben Burada kimseyi bana inanmaya zorlamıyorum, olduğu gibi anlatıyorum, inanıp inanmamak size kalmış.
-
Автор темыRoma36
-
- Oral stimülasyon
Sorun değil. Bekleyeceğiz.Zoo.sax: ↑02 Mar 2022, 09:42 Tanışmamız işe yaramadı, hastalandı, toplantıyı yeniden planladık, hafta sonunun EAC’ye denk geldiği Mart ortası için planlıyoruz, ancak biz de heyecanlanmadık Hastalanacağı gerçeği göz önüne alındığında, zaten bir sürü plan vardı ve karım bunu bir kez daha dört gözle beklemiyordu bile, ama bu sefer onu iyice becereceğiz, kesinlikle vazgeçeceğim. saçmalığa gelince, burada kimseyi bana inanmaya zorlamıyorum, olduğu gibi anlatıyorum, inanıp inanmamak size kalmış
-
- heyecanlanıyorum
- Total posts: 90
- Registered for: 3 years 4 months
-
- Orgazm!
- Total posts: 889
- Registered for: 3 years 10 months
- Orientation: biseksüel
Roman36, eşim ve ben mzhm’den çok memnunuz ve mmf, erkeğimiz sevgilimi siktiğinde ve ondan sıvılar aktığında onların cinsel organlarını yalamayı seviyorum
- These users thanked the author Sergey Arı for the post (total 2):
- Ahah, tutinof4
-
- Sürtünmeler
Geçenlerde karıma bir kızın iki kişi tarafından her iki deliğinden sikildiği ve üçüncü kişinin de onu ağzına verdiği bir fotoğraf gönderdim ve onun da reddedeceğini düşünmesini istediğimi yazdım ama hayır, öyle olmadığını söyledi. henüz buna hazır ve şimdi ikiyle mutlu ve onu seviyor bu yüzden üçü seviyor henüz değil, ama gelecekte prensip olarak umrumda değil, yani gelecekte bu mümkün ve mmmmm deneyeceğiz , en azından gerçekten umursamıyorum ve o en yeni olanı)
1 dakika 37 saniye sonra gönderildi:
Bugün bana rüyasında beş kişinin kendisine tecavüz ettiğini anlattı, kahretsin çok heyecanlandım) bu yüzden bana anlattığı her şeyde şunu söyledi ve ben de ona bunu önerdiğimi söyledi. cinsiyet)
6 dakika 6 saniye sonra gönderildi:
Burada çıplak arkadaşımızın tabiri caizse gerçek kelepçeleri olduğunu öğrendik ve genel olarak onları toplantıya götürecek, kız bunu daha çok seviyor, sikimizin üstüne çıktığında oturmak, sıkmak istiyorum. ellerini kelepçele, kıçına sikini sok ve aynı anda ikisiyle de sert sikiş, ona böyle deneyebileceğini söyledim, denemek istiyor)
8 dakika 47 saniye sonra gönderildi:
1 dakika 37 saniye sonra gönderildi:
Bugün bana rüyasında beş kişinin kendisine tecavüz ettiğini anlattı, kahretsin çok heyecanlandım) bu yüzden bana anlattığı her şeyde şunu söyledi ve ben de ona bunu önerdiğimi söyledi. cinsiyet)
6 dakika 6 saniye sonra gönderildi:
Burada çıplak arkadaşımızın tabiri caizse gerçek kelepçeleri olduğunu öğrendik ve genel olarak onları toplantıya götürecek, kız bunu daha çok seviyor, sikimizin üstüne çıktığında oturmak, sıkmak istiyorum. ellerini kelepçele, kıçına sikini sok ve aynı anda ikisiyle de sert sikiş, ona böyle deneyebileceğini söyledim, denemek istiyor)
8 dakika 47 saniye sonra gönderildi:
-
- Sürtünmeler
Kimseye güven vermek istemiyorum ama ayın 10’unda genel olarak buluşmak için anlaştık, eğer hiçbir şey değişmezse o zaman fotoğraf çekerim) Ben de nihayet tanışıp onunla sikişinceye kadar sabırsızlanıyorum)
-
- Similar Topics
- Replies
- Views
- Last post
-
- 0 Replies
- 532 Views
-
Last post by Rsch2012
-
- 10 Replies