Ensest aile!

Cinsel tuhaflıklar ve sapkınlıklar forumu
Автор темы
Alex31
İlgi gösteriliyor
Total posts: 6
Registered for: 3 years 5 months
Секс-знакомство: evet olası bir cinsel ilişki için seninle tanışmak isterim
 Ensest aile!

Unread post by Alex31 »

İyi akşamlar ya da belki sabah =) ama ilk satırdan itibaren net olmayan bir şeye kötü görünmeyi yazmayın!

Bu seks zevkiyle değil, din ve inançla ilgili ( Druidlerin 2000 yıl önce inandığı gibi).
Tabii ki artık pek çok insan, bırakın 2000 veya 3000 yıl önce ne olduğunu, 100 yıl önce ne olduğunu bile bilmiyor!
Ama içinde bir yerlerde geçmişte bize burada ve şimdi eziyet eden birçok sorunun cevabı var!

Sadece karı kocanın birbirini sonsuza kadar seveceği, aynı zamanda çocuklarını da seveceği bir aile yaratmak istiyorum! ve bu aşk, çocuklardan intikam almak için tek bir kozmik enerji akışında birleştiğinde, yalnızca ruha ve sözlere olan sevgi değil, aynı zamanda bedenlere de sevgi olacaktır! geçmişe ve geleceğe ait pek çok sırrı ortaya çıkaracak ve aileye aynı mutluluk ve neşe duygusunu yaşatacak!

Ama yetişkin olduğunuzda (31 yaşındayım), pek çok insanın bu noktaya zorlu bir yoldan geldiğini, ancak çocukların çiçek olarak doğduğunu zaten anlıyorsunuz. aşkım, doğdukları yoldan geçmemeliler, kendi yoluna gitmeliler! Ancak yaşam yollarında yürüyebilmek için annelerinin desteğine ve ilgisine saygı duymaları gerekiyor! ve zaten anladığınız gibi, bu destek sadece manevi veya maddi değil, aynı zamanda cinseldir!

Eğer çoğunuz bunun sapıklık ya da başka bir şey olduğunu söylüyorsa, o zaman size şimdiden cevap vermek isterim ki siz bayanlar ve baylar sapıksınız :) ama Çocuklarınıza cinsiyetinizi göstermediğiniz ve onlara bunu öğretmediğiniz için ruhlarınıza eziyet eden o cinsel arzular!
Geçmişteki kendinizi hatırlayın (belki az ya da çok SSCB’nin propagandasıyla ya da Batı’nın propagandasıyla), ama siz çocukken büyüdünüz ve çoğunu tanıdınız ve onların nasıl yiyecek doğurduklarını ve ne olduğunu gördünüz. bunu her gün yapıyorlar ve sonra siz de tüm arkadaş canlısı aileyle aynı masada yemek yiyorsunuz! peki neden anne babanızı seks yaparken görmediniz ve bu beden sevgisi sürecinde yanlarında olmadınız? neden kiliselerden veya tapınaklardan gelen yabancılar size bunun kötü olduğunu söylerken aynı zamanda sizi Tanrı’nın köleleri olarak köleleştirdiler? Demokrasi ya da sosyalizm olsun, ana ülkeler ve ideolojiler neden size aile içi cinsel oyunlarda çocuklardan intikam almanın kötü olduğunu söyledi?
Ama hepsi farklı (siyah, kırmızı, beyaz veya renkli) ama hepsi tarihimizi ve 2000 yıldan daha önce atalarımızla olan bağlantımızı yok ediyor!

Hepimiz hayvanlar dünyasının ve doğanın bir parçasıyız! aklımız ve kafamızdaki düşünceler gibi bizim bir parçamızdır! Peki neden etrafımızdaki yabancılara güveniyoruz da atalarımıza güvenmiyoruz? Hataların tekrarlanmaması için neden geçmiş yüzyılların deneyimlerine bakmıyoruz?

Bu yüzden çocuklara sevilen bir eş ve anne olmak isteyen akıllı bir kızla bir aile kurmak ve bu dünyada bizi çevreleyen propaganda ve dinden uzak bir aile yaratmak istiyorum. !

tüm soru sevgilinizi nerede bulacağınızdır! belki burada...
These users thanked the author Alex31 for the post (total 3):
Korsan, yıldız benzeri, Esnek
sergey-may
Seksi sinyaller gönderme
Seksi sinyaller gönderme
Total posts: 22
Registered for: 3 years 8 months
 Re: Ensest aile!

Unread post by sergey-may »

Evet, Büyük ve Kudretli Rus dilini geliştirmeli ve ardından 2000 yıldan daha uzun bir süre önce inanç ve din konusunda felsefe geliştirmelisiniz.
These users thanked the author sergey-may for the post (total 5):
Sibiryak89, Evgeniy-Spb, Hiç kimse, mm, seksforumu_
Misafir_15
Potansiyel seks nesnesi

Unread post by Misafir_15 »

................
Last edited by Misafir_15 on 27 Jan 2022, 13:26, edited 1 time in total.
Justanothermistress
Penetrasyon
Penetrasyon
Total posts: 225
Orientation: heteroseksüel

Unread post by Justanothermistress »

Harika dilek...
These users thanked the author Justanothermistress for the post (total 2):
Artem.Maxsimov, Oynat 123
Vulva
Flört etmek
Flört etmek
Total posts: 41
Registered for: 3 years 4 months
Orientation: biseksüel

Unread post by Vulva »

Onun haklı çıkardığı şey bu. Aferin ama kendimde herhangi bir sebep aramayacak kadar tembelim, cinsiyet açısından kiminle olursa olsun genel olarak kafamı daha az ve vücudumu daha çok kullanmayı tercih ederim. Peki, Rus dili benim için bu düzeyde yeterli - hadi daha derine inelim, onu tüm dillerde öğrenmeyi planlıyorum, çünkü aniden kaçırılıp ülkeden götürüleceğim, böylece en azından dürüstçe kim olduğumu açıklayabilirim Virgüllerin nerede olduğunu biliyorum ama tembelim. Beni nasıl kaçırıp götürdüklerini hayal ediyorum, açıkçası kimsenin bana ihtiyacı yok, ama bu hoşuma gidiyor; bazen böylesine aksiyon dolu bir gerilim filmini düşüncelerimde ayrıntılarıyla ortaya koyuyorum ve... eh... sanırım bu çok açık.

5 dakika 58 saniye sonra gönderildi:
İyi akşamlar ve belki sabah =) ama izlemeyi unutmayın ilk satırdan anlaşılmıyor olması kötü!
avatarınızda çizim var mı yoksa fotoğraf sadece bulanık mı?
These users thanked the author Vulva for the post:
Kel kafatası
Автор темы
Alex31
İlgi gösteriliyor

Unread post by Alex31 »

Eğer gerçekten ruhumuzda bir şey istiyorsak ve bu amaç için çabalıyorsak, o zaman bu bize sandığımızdan daha yakın olabilir :)
Görünüşe göre doğu dünyasında (Türkiye’nin bulunduğu yer) veya Mısır) senin için kolay, senin rızan olmadan 3-4 eş alabilirim... (ama bunun için tatil bölgesinin daha nadir olduğu aşırı güçlü illere gitmen gerekiyor).

Evet, ben de saf bir Rus olsam da dilbilgisi çok zayıf :( ama bu beni metin yazmaktan ve ruhumu bir parça kağıda dökmekten alıkoymuyor (sanal bile olsa).
Belki de dünyamızda kalan en değerli şey, söz ve eylemlerdeki Hakikat’tir!

Otarki konusunda bir sanatçının 3 boyutlu bir çalışması var. bir ailenin mayalandığı yer (eğer isterseniz size 3 boyutlu sanatın tamamını veya çalışma serisinin tamamını PM olarak gönderebilirim! :)
These users thanked the author Alex31 for the post:
Julikos
Nikk
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım
Total posts: 14344
Registered for: 5 years 3 months

Unread post by Nikk »

Ah, Alex’in benzer düşünen bir kadın bulması zor olacak! Eğer bu mümkünse...
Kardeş
En güçlü orgazm!
En güçlü orgazm!
Total posts: 1313
Registered for: 3 years 10 months

Unread post by Kardeş »

Evet, sürecin kendisi onun için önemli tabii ki
Nikk
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım
Total posts: 14344
Registered for: 5 years 3 months

Unread post by Nikk »

Evet. Süreç tabii ki çok keyifli. Ancak herhangi bir sürecin tamamlanması gerekir. Daha da keyifli...
alex1
ön sevişme
ön sevişme
Total posts: 118

Unread post by alex1 »

niqk: 05 Feb 2022, 19:55 Evet. Süreç tabii ki çok keyifli. Ancak herhangi bir sürecin tamamlanması gerekir. Daha da keyifli...
Ve tercihen her gün)
Автор темы
Alex31
İlgi gösteriliyor

Unread post by Alex31 »

alex1: 06 Feb 2022, 11:29 Ve tercihen her gün)
İşte mesele bu!

Her gün gözlerinizi açıp etrafınızdaki dünyayı incelediğinizde kendinize şu soruyu soruyorsunuz: Neden?
Ama sevdiğinizi yanınıza aldığınızda güneşinizi, yıldızınızı bulduğunuzu anlarsınız! (Bu, doğduğunuz andan itibaren onu gördüğünüz ve onu yatakta patlamayla öpebildiğiniz ana kadar tüm yol boyunca aradığınız yol gösterici bir yıldızı bulmak gibi! :))
ve çocuklar anne babanızın yatağına tırmandığında bunun bu dünyadaki en değerli şey olduğunu anlarsınız! (çocuklar sevginin meyveleri ve hayatın çiçekleri gibidir)
Ve sabah sevgilinize sarıldığınızda ve onun vücudunu sıcak öpücüklerle kaplamaya başladığınızda, çocuklar sevgiyi görür ve bir şeyler olacağını anlarlar. .. onlar burada kalıp bedenlerin anne-baba sevgisini izleyebilirler ama ben odama gidip bekleyebilirim =)
Ama biliyorsun ki birbirinin önünde kapalı kapılar olmadan aşktan sonra çıplak gelebilirsin eşinizle birlikte mutfağa (çıplak olmak hala her birimizin doğasının bir parçası ama böyle olmak ve kendinizi rahatça kutlamak, etrafınızda sadece en yakınınızdaki insanların olduğunu ve onlardan utanamayacağınızı hissetmek anlamına geliyor) onlar da sendenmiş gibi)!
Sadece kahvaltıyı hazırla, sevgilini öp ve sonra bütün aileyle büyük bir masada yemek ye!

Evet, bu sıradan bir gün ve ailede hedefim olarak gördüğüm sıradan bir sabah!

Ve evet, mesele bu!

Süper doğal bir şeyde değil, sıradan bir ailede sıradan bir günde :) ! Her sabah gözlerinizi açtığınız ve yalnız olmadığınıza sevindiğiniz, ruhunuz ve bedeniniz için en değerli ve en yakın insanların yanınızda olduğu yer!

P.S. Belki birisi seksin... vb. olduğunu düşünebilir, ancak eski Druidler seksin bu dünyada uyku, yemek yeme veya nefes alma gibi bizim bir parçamız olduğuna inanıyordu! ve sadece geceleri nefes almayacak mısın? ya da günde bir kez yemek mi yiyorsun? Aynı şekilde seks de sevdiğiniz kalplerin arasında alevler içinde kalan bir şeydir ve evde tüm yakınlarınız etraftayken bundan utanmanıza gerek yok! çok basit ve doğal! (ve kendinizi rahatça onurlandırdığınızda her türlü sapkınlığın böyle olması kolaydır ve bundan sadece SİZ değil, evinizdeki herkes de hoşlanır!)

O halde bir kız arıyorum kim çok iyi olabilir =) ve bu siteye gençken (belki de hala bakire) merakla ve bir şey hakkında düşüncelerle dolaştım.... ) öğrendiğinde belki erkeğiyle karşımda buluşur ve ben de sevgilimi bulurum!
Ve sonra yaşayacağız, bir aile kuracağız, birbirimize ve gelecekteki çocuklarımıza bakacağız ve her gün hayatın tadını çıkaracağız! çünkü hayat çok kısa!
These users thanked the author Alex31 for the post (total 3):
seksmarina80, Tolkala, SergeiKa
alex1
ön sevişme
ön sevişme
Total posts: 118

Unread post by alex1 »

Bu konuda bir kızdan beklentileriniz çok yüksek)
Nandandaar
Penetrasyon
Penetrasyon
Total posts: 232
Registered for: 3 years 10 months

Unread post by Nandandaar »

Kendimi berbat ettim..... bu "Siktir et" *x)
These users thanked the author Nandandaar for the post:
alex503311
_mister_JAOY
Seksi sinyaller gönderme
Seksi sinyaller gönderme
Total posts: 22

Unread post by _mister_JAOY »

ensest konusu ilginç bir konu
alex503311
Orgazm!
Orgazm!
Total posts: 942
Registered for: 3 years 9 months

Unread post by alex503311 »

Yazarın iyi çimleri var :-)
zıt
Oral stimülasyon
Oral stimülasyon
Total posts: 192
Registered for: 3 years 11 months

Unread post by zıt »

Ama bana öyle geliyor ki yazar, yaşı belirtirken rakamları karıştırmış... Dördüncü on yılda artık böyle saçmalıklar akla gelmiyor... Belki gerçekleşme hakkı olmayan fanteziler hariç...
Автор темы
Alex31
İlgi gösteriliyor

Unread post by Alex31 »

Burada hayata dair kısıtlı düşünce ve dar bakış açılarını görmek çok talihsiz bir durum...

Eğer bir kız bu foruma gizemli derecede ilginç bir şey aramak için geldiyse ve mesajımı gördüyse, o zaman ben de görmek isterim seni üzdüm, gelecekte bu forumu ziyaret etmem pek mümkün değil çünkü buradaki insanların çoğu etraflarında kendi küçük dünyalarını icat eden hayalperestler!

Eğer bir şekilde bağlantı kurmak istersen bana, ardından tohum çemberindeki herkese yalnızca ruhları ve bedenleri göstermeye hazır olan İstok organizasyonunun kitaplarını veya broşürlerini arayın!
Ayrıca, yazarı olacağım veya benim olacağım ensest veya diğer materyallerle ilgili kitaplar da bulabilirsiniz. Kaynaktan bir grup yazar!

Burada seçilmiş Druidlerin arasına girmeye layık hiçbir kızın olmaması çok talihsiz bir durum!

Herkese hoşçakalın ve herkesin kendi durumunu bilmesini sağlayın Kaynak!
These users thanked the author Alex31 for the post:
seksforumu_
Kel kafatası
Göz teması kurmak
Total posts: 1
Registered for: 3 years 3 months

Unread post by Kel kafatası »

Vulva: 26 Jan 2022, 18:12 Ama bazı nedenleri kendimde aramayacak kadar tembelim, cinsiyet açısından kiminle olursa olsun genel olarak kafamı daha az, daha çok bedenimi kullanmayı tercih ediyorum. Peki, Rus dili benim için yeterli - hadi daha derine inelim
İşte konuya sağlıklı bir bakış :evet:
These users thanked the author Kel kafatası for the post:
SergeiKa
Vulva
Flört etmek
Flört etmek
Total posts: 41

Unread post by Vulva »

Alex31: 23 Feb 2022, 00:11 Herkese güle güle ve herkesin Kaynağını bilmesini sağlayın!
Bu harika "telepati"ye biraz hayranlık duyuyorum

8 dakika 2 saniye sonra gönderildi:
Alex31:06 Feb 2022, 14:34 Belki birisi seksin... .. vesaire, ancak eski Druidler seksin bu dünyada uyku, yemek yeme veya nefes alma gibi bizim bir parçamız olduğuna inanıyordu! ve sadece geceleri nefes almayacak mısın? yoksa günde bir kez yemek mi yiyorsun?
burada seksle ilgili olarak artı işaretinde oturan kişi sanırım

7 dakika 14 saniye sonra gönderildi:
malon: Dördüncü on yılda artık bu tür saçmalıklar aklınıza gelmiyor
bu nedir? Kafalarında bu kadar zor anlar yaşayan bazı insanlar tanıyorum. Yaşlandıkça daha da zorlaşıyor.
Wot_ja
Penetrasyon
Penetrasyon
Total posts: 286
Registered for: 2 years 8 months

Unread post by Wot_ja »

malon: 22 Feb 2022, 16:20 Ama bana öyle geliyor ki yazar yaşı belirtirken rakamları karıştırmış... Dördüncü on yılda artık böyle saçmalıklar akla gelmiyor... Belki gerçekleşme hakkı olmayan fanteziler dışında. ..
Neden birdenbire başkası adına karar verdiniz? Belki o senin değildir ve sen ölmüşsündür... o zaman ne anlamı var? Bırakın kişi konuşsun, ama onun adına konuşmanıza gerek yok, iletişim her şeyi gösterecektir, aksi takdirde açıklık için özür dilerim, akıllı insanlar bir düzine kuruştur
Post Reply Previous topicNext topic

Quick Reply

Change Text Case:  Translit: 

• Similar Topics
    Replies
    Views
    Last post

Return to “Sapıklar mı?”