Görüntülü sohbette gençlerin kafasını karıştırmak

Kan akrabaları arasındaki ilişkiler
Автор темы
Maximus86
heyecanlanıyorum
heyecanlanıyorum
Total posts: 55
Registered for: 3 years 11 months
Orientation: heteroseksüel
 Görüntülü sohbette gençlerin kafasını karıştırmak

Unread post by Maximus86 »

Herkese selam. Dün bir görüntülü sohbetteydim https://roulette.chat/ru/ çoğunlukla gey erkekler/wanker’lar orada karşımıza çıkıyor. Birini bulma umuduyla oraya giden normal insanlar da var. Ancak içeriği karşısında şaşırıyorlar. Kameram çoğunlukla kapalı ama bazı insanlar benim gibi kullanıcılara odaklanıyor, görünüşe göre ilginç. Bazen meraklı küçüklerle tanışabilirsiniz) dün 11 yaşında bir erkek çocuk vardı. Kız kardeşim arka plandayken benden penisini göstermemi istedi, sonra hiç tereddüt etmeden bana nasıl bir penise sahip olduğunu gösterdi. Kız kardeşimi sormaya başladım... Sonra babaları geldi ve bayıldı. Bundan önce karşıma 13 yaşında bir kız çıktı. Ve ilginç kişilikler de vardı)
Böyle bir sorum var - bana öyle geliyor ki küçük insanların bu tür görüntülü sohbetlere girmesi tesadüf değil mi?) Peki, bunlardan çok azı var. Başka kim bir yerde oturuyor, yasak olasılığının düşük olduğu ve bu tür gençlerle tanışabileceğiniz diğer kaynakları biliyor... ve savaşta nerede oturuyorlar - aboneliğinizi iptal edin
These users thanked the author Maximus86 for the post (total 2):
KseniaPony, hayalet
Автор темы
Maximus86
heyecanlanıyorum
heyecanlanıyorum
 Re: Görüntülü sohbette gençleri utandırmak

Kimse bu tür bir boş zaman geçirmiyor mu? Böyle bir deneyimle ilgili buradaki veya PM’deki görüşlerle ilgilenirim..
These users thanked the author Maximus86 for the post:
hayalet
Kırk beşinci
Sürtünmeler
Sürtünmeler
Total posts: 333
Registered for: 4 years

Unread post by Kırk beşinci »

Maksimus86: 22 Jan 2022, 02:05 Hiç kimse bu tür boş zaman etkinlikleri yapmıyor mu?.Böyle bir deneyim hakkında buradaki veya PM’deki görüşlerle ilgilenirim..
Siz Babalarının gelip onları kapatması için pratik yapacağız
Daha sonra sürekli gülümseyerek etrafta dolaşacaksın
Tolkala
En güçlü orgazm!
En güçlü orgazm!
Total posts: 1531
Registered for: 4 years 3 months

Unread post by Tolkala »

Kırkbeşinci, insanları korkutmayın. sohbetlerde bir şaft gibi oturur.
These users thanked the author Tolkala for the post:
KseniaPony
Автор темы
Maximus86
heyecanlanıyorum
heyecanlanıyorum

Konunun oluşturulması sırasında birçok yeni kullanıcı ortaya çıktı, belki birileri benzer deneyimleri hakkında yazar, aksi halde bana öyle geliyor ki konu ele alınmadı)) Bu süre zarfında görüntülü sohbetten birkaç baharatlı hikaye daha aldım. ) paylaşacak bir şeyiniz varsa buraya veya kişisel mesaja yazın)
KseniaPony
Andron
heyecanlanıyorum
heyecanlanıyorum
Total posts: 75
Registered for: 3 years 10 months

Unread post by Andron »

Maksimus86: 15 Mar 2022, 20:51 Konunun oluşturulması sırasında birçok yeni kullanıcı ortaya çıktı, belki birisi benzer deneyimleri hakkında yazar, aksi halde bana öyle geliyor ki konu ele alınmamış)) Bu süre zarfında görüntülü sohbetten birkaç baharatlı hikaye daha aldım . ) paylaşacak bir şeyin varsa buraya veya kişisel mesaja yaz)
bana daha fazlasını anlat
These users thanked the author Andron for the post:
KseniaPony
Автор темы
Maximus86
heyecanlanıyorum
heyecanlanıyorum

Andron: 16 Mar 2022, 02:02
Maksimus86: 15 Mar 2022, 20:51 Konunun oluşturulması sırasında birçok yeni kullanıcı ortaya çıktı, belki birileri benzer deneyimleri hakkında yazar, aksi halde bana öyle geliyor ki konu ele alınmamış)) Bu süre zarfında birkaç baharatlı hikayem daha vardı görüntülü sohbetten. ) paylaşacak bir şeyin varsa buraya veya kişisel mesaja yaz)
bana daha fazlasını anlat
12 yaşındaki kız kardeşler, üvey babalarının bazen banyoda kendilerini rahatsız ettiğini, bunun birkaç yıldır olduğunu annelerine defalarca anlattılar, onlara inanmıyor) bana bunun olup olmadığını sordular. normaldi vs.) Sonunda şortlarının üstünden vücutlarını, tişörtlerinin altında olduklarını gösterdiler. Sonra biri onlara çarptı ve bayıldılar
abartı
Post Reply Previous topicNext topic

Quick Reply

Change Text Case:  Translit: 

• Similar Topics
    Replies
    Views
    Last post

Return to “Ensest”