Merhaba millet. Hayatta doğru kişiyi aramaya değer olup olmadığı konusunda fikrinizi bilmek istiyorum. Yoksa çoğunluğu beğeniyor ve sakince herhangi bir rastgele seks partneri mi arıyorsunuz? Benim sadece şu ideolojim var: Henüz kimseyle yatmamış bir kız bulmak istersem her şey normaldir, o zaman ben de aynı olmalıyım. Sonuçta bu kişiden benim uymadığım şeyi istiyorum. Bu adil mi?)
Evet, pek çok kişi bu şekilde kafanızı karıştırmanıza gerek olmadığını söyleyebilir. Herkese aynı anlayışla davranıyorum. Ama bir noktada geçiş yaparsınız ve buna değer mi diye düşünürsünüz. Seksin hayatta önemli bir şey olduğunu ve seks olmasa bile sağlık sorunlarının olabileceğini biliyorum, bunu şimdiden yavaş yavaş görüyorum. Peki aramaya, katlanmaya, inanmaya değer mi? Yoksa sadece vazgeçmek mi? Pek çok arkadaş "Biraz eğleneceğim ve sonra kendiminkini bulacağım" teorisine bağlı kalıyor ve bunun da kötü olduğunu söylemeyeceğim, herkes için kendi açısından iyidir. Daha yazabileceğim çok şey var ama ana fikri anladığınızı düşünüyorum. Fikrini duymak istiyorum
Merhaba millet. Hayatta doğru kişiyi aramaya değer olup olmadığı konusunda fikrinizi bilmek istiyorum. Yoksa çoğunluğu beğeniyor ve sakince herhangi bir rastgele seks partneri mi arıyorsunuz? Benim sadece şu ideolojim var: Henüz kimseyle yatmamış bir kız bulmak istersem her şey normaldir, o zaman ben de aynı olmalıyım. Sonuçta bu kişiden benim uymadığım şeyi istiyorum. Bu adil mi?) Evet, pek çok kişi bu şekilde kafanızı karıştırmanıza gerek olmadığını söyleyebilir. Herkese aynı anlayışla davranıyorum. Ama bir noktada geçiş yaparsınız ve buna değer mi diye düşünürsünüz. Seksin hayatta önemli bir şey olduğunu ve seks olmasa bile sağlık sorunlarının olabileceğini biliyorum, bunu şimdiden yavaş yavaş görüyorum. Peki aramaya, katlanmaya, inanmaya değer mi? Yoksa sadece vazgeçmek mi? Pek çok arkadaş "Biraz eğleneceğim ve sonra kendiminkini bulacağım" teorisine bağlı kalıyor ve bunun da kötü olduğunu söylemeyeceğim, herkes için kendi açısından iyidir. Daha yazabileceğim çok şey var ama ana fikri anladığınızı düşünüyorum. Fikrini duymak istiyorum ;)
Pek çok önyargıya sahip, son derece karmaşık ve sıkıcı bir insansın. Şimdi, bir çiftteki insanların birbirine uyması gerektiğini düşünüyorsanız, kendiniz gibi aynı, sıkıcı, sınırlı kadınla yetinip yetmeyeceğinizi düşünün.
Yerinizde olsam psikologlara gider, çeşitli gelişim programlarına katılır, spor yapar ve para kazanırdım. Ama anlıyorum ki buna vaktin yok, felsefe yapıyorsun ve sınırlamalarına göre mastürbasyon yapıyorsun. Birçok insan için aşkı ya da seksi bulmak değil, beklemek, beklemek ve şüphe etmek daha önemlidir, bu tam bir fetiş.
These users thanked the author yedili for the post (total 3):
Pek çok önyargıya sahip, son derece karmaşık ve sıkıcı bir insansın. Şimdi, bir çiftteki insanların birbirine uyması gerektiğini düşünüyorsanız, kendiniz gibi aynı, sıkıcı, sınırlı kadınla yetinip yetmeyeceğinizi düşünün. Yerinizde olsam psikologlara gider, çeşitli gelişim programlarına katılır, spor yapar ve para kazanırdım. Ama anlıyorum ki buna vaktin yok, felsefe yapıyorsun ve sınırlamalarına göre mastürbasyon yapıyorsun. Birçok insan için aşkı ya da seksi bulmak değil, beklemek, beklemek ve şüphe etmek daha önemlidir, bu tam bir fetiş.
Bence aramaya değer. Yani herkesin “kendi kişiliği” farklıdır elbette. Belki bulma ihtimali çok düşük olan bir ideal arıyorsunuz ve hayatınızı arayıp bulamama riskini alıyorsunuz... Ama ihtimal gerçeğe yakınsa belki evet.
Hayatım zaten gün batımına doğru dönüyor. Bir seçim yapmak zorunda kaldığım bir dönem vardı ve ben de bunu yaptım. Eşim iyi, namuslu bir kadın, ona değer veriyorum ve saygı duyuyorum ama o benim kişiliğim değil. Biz birbirimize uygun değiliz. Huzur ve uyum içinde yaşamamıza rağmen mutlu değiliz. Ancak bir zamanlar daha karmaşık bir manevrayı hayata geçirip başka biriyle hayat kurmak mümkündü. Bir seçim vardı. Ve şimdi o gitti.
These users thanked the author nz_alex for the post:
Bence aramaya değer. Yani herkesin “kendi kişiliği” farklıdır elbette. Belki bulma ihtimali çok düşük olan bir ideal arıyorsunuz ve hayatınızı arayıp bulamama riskini alıyorsunuz... Ama ihtimal gerçeğe yakınsa belki evet. Hayatım zaten gün batımına doğru dönüyor. Bir seçim yapmak zorunda kaldığım bir dönem vardı ve ben de bunu yaptım. Eşim iyi, namuslu bir kadın, ona değer veriyorum ve saygı duyuyorum ama o benim kişiliğim değil. Biz birbirimize uygun değiliz. Huzur ve uyum içinde yaşamamıza rağmen mutlu değiliz. Ancak bir zamanlar daha karmaşık bir manevrayı hayata geçirip başka biriyle hayat kurmak mümkündü. Bir seçim vardı. Ve şimdi o gitti.
6 dakika sonra gönderilir 26 saniye: yedi, Hayır, robot aramıyorum. Veya sizin yazdığınız gibi "sınırlı". Belki yeterince yazmamışımdır, ancak aşağıdaki kişi her şeyi mükemmel bir şekilde anladı.) Ama yine de geri bildiriminiz için teşekkürler.)
[size=85][color=green]6 dakika sonra gönderilir 26 saniye: [/color][/size] [ size=150][/size][size=150][/ size][size=150][/size] [size=200][/size][ref =#bf0000]yedi[/ref], Hayır, robot aramıyorum. Veya sizin yazdığınız gibi "sınırlı". Belki yeterince yazmamışımdır, ancak aşağıdaki kişi her şeyi mükemmel bir şekilde anladı.) Ama yine de geri bildiriminiz için teşekkürler.)
Yanılmıyorsam hayat arkadaşı bulmaktan bahsediyoruz!? O zaman cevap vereceğim..... Haydi, bu bir piyango! Tüm hayatınız boyunca ararsınız ama bulamazsınız, ya da onu otobüste görürsünüz ve her şeyin içinden bir kıvılcım geçer! Ama en ilginç olanı, bir yıl geçmesi ve bu tür hayal kırıklıklarının başlamasıdır, çünkü doğruyu söylüyorlar: "Aşktan nefrete - bir adım!" Ve şimdi boşanma ve yine tek ve tek kişiyi nerede bulacağının ikilemi var. !? Genel olarak bu sorunun cevabı yok ve olamaz! Burada pek çok şey karakterlere, dinleme, affetme, sempati duyma vb. yeteneklere bağlıdır.
Yanılmıyorsam hayat arkadaşı bulmaktan bahsediyoruz!? O zaman cevap vereceğim..... Haydi, bu bir piyango! Tüm hayatınız boyunca ararsınız ama bulamazsınız, ya da onu otobüste görürsünüz ve her şeyin içinden bir kıvılcım geçer! Ama en ilginç olanı, bir yıl geçmesi ve bu tür hayal kırıklıklarının başlamasıdır, çünkü doğruyu söylüyorlar: "Aşktan nefrete - bir adım!" Ve şimdi boşanma ve yine tek ve tek kişiyi nerede bulacağının ikilemi var. !? Genel olarak bu sorunun cevabı yok ve olamaz! Burada pek çok şey karakterlere, dinleme, affetme, sempati duyma vb. yeteneklere bağlıdır.
Kırkından sonra insanın kendisine bile böyle bir soru sormasına gerek yoktur. Artık tek kişiye ihtiyaç yok, çünkü bu yaşta yalnızca bir çocuk yetiştirebilirsiniz (ve çocuk meselesi asıl mesele olacak bir gerçek değildir) ve partner değiştirmeye alışkın birinin yerleşik düzenini değiştirmesi pek mümkün değildir. tercihler. Bana göre "bir" ile başarılı bir evlilik tamamen şanstır
Kırkından sonra insanın kendisine bile böyle bir soru sormasına gerek yoktur. Artık tek kişiye ihtiyaç yok, çünkü bu yaşta yalnızca bir çocuk yetiştirebilirsiniz (ve çocuk meselesi asıl mesele olacak bir gerçek değildir) ve partner değiştirmeye alışkın birinin yerleşik düzenini değiştirmesi pek mümkün değildir. tercihler. Bana göre "bir" ile başarılı bir evlilik tamamen şanstır
Tch, benim görüşüm: evet. "Kişinizi" aramaya değer, ancak o dünyada yalnız (yalnız) değil. Hayat arkadaşı olarak size uygun birçok insan var ve sekste libidonuz ve zevkleriniz aynı olacak. mümkün ve bir yönde göreceksiniz. Ancak bir kişinin hayat arkadaşı olarak size uygun olup olmadığını anlamak için altı ay, daha iyisi bir yıl aynı çatı altında yaşamanız gerekir. seks, ama bu kişiyle bırakın çocuk büyütmeyi, yaşamak bile tamamen imkansız olacak. Ama tam tersi de olabilir, ancak bu nedenle evlenmeden önce seks yapmaya değmez. sadece kötü bir şey ama bence bu bir zorunluluk! Aksi halde ihanetler falan olacak.
Tch, benim görüşüm: evet. "Kişinizi" aramaya değer, ancak o dünyada yalnız (yalnız) değil. Hayat arkadaşı olarak size uygun birçok insan var ve sekste libidonuz ve zevkleriniz aynı olacak. mümkün ve bir yönde göreceksiniz. Ancak bir kişinin hayat arkadaşı olarak size uygun olup olmadığını anlamak için altı ay, daha iyisi bir yıl aynı çatı altında yaşamanız gerekir. seks, ama bu kişiyle bırakın çocuk büyütmeyi, yaşamak bile tamamen imkansız olacak. Ama tam tersi de olabilir, ancak bu nedenle evlenmeden önce seks yapmaya değmez. sadece kötü bir şey ama bence bu bir zorunluluk! Aksi halde ihanetler falan olacak.
Önemli olan, can sıkıcı davranış veya alışkanlıkların hiçbir özelliğinin olmamasıdır. Ve kişiyi değiştirmeniz pek mümkün değil ve ilk skandalların bir nedeni olacak. Ve libido ile tahmin edemezsin. 2-3 yıllık bir ilişkiden sonra her yöne değişebilir, özellikle kadın için.
Önemli olan, can sıkıcı davranış veya alışkanlıkların hiçbir özelliğinin olmamasıdır. Ve kişiyi değiştirmeniz pek mümkün değil ve ilk skandalların bir nedeni olacak. Ve libido ile tahmin edemezsin. 2-3 yıllık bir ilişkiden sonra her yöne değişebilir, özellikle kadın için.
İkinci sene burs alıyorum, paraya ihtiyacım var. Öğretmen bana 4 vermeye karar verdi ama 5’e ihtiyacım vardı, bu yüzden tekrar almak istedim.
Cumartesi günüydü, üniversitede neredeyse hiç kimse...
Herkese merhaba, şu soruyla ilgileniyorum: Kendinize bir 3D yazıcı satın almaya değer mi, yoksa üretim için sipariş vermek daha mı iyi? Bir güzellik salonu için sandalye yapmam gerekiyor ve daha iyi...
Last post
Fotoğraf ve birkaç tane daha söz verdiğimi hatırlamıyorum.
Sende bir kız hafızası var :angel : endişeyi saç rengi hakkında.
Hemen eşcinsel olmadığımı, kızlardan hoşlandığımı, onlarla iyi seks yaptığımı söyleyeceğim ama 30 yaşımdan sonra sekste yeni bir şeyler deneme dürtüsü hissetmeye başladığımı fark etmeye başladım....
Last post
Eğer şüpheniz varsa yapmayın. Her ne kadar bu tesadüfen gerçekleşse ve planlanmasa da. Bu bir arkadaşımla başıma geldi.
Her zaman fazla kiloluydum, dolayısıyla ne okulda ne de üniversitede erkek arkadaşım yoktu. Ama şimdi işe gittiğimde ve bir erkeğim olduğunda (o 49 yaşında, bu arada işte tanıştık), 35-50...
Altı ay önce bir arkadaşlık sitesinde bir adamla sohbet etmeye başladım. Bana sürekli iltifat ediyor, benim için şiir yazıyor, psikolojik olarak zorlandığımda bana yardım ediyor. Dün beni iki...
Last post
Dirk
İlgileniyor
Ynt: Çocuğunuzu yanınızda denize götürmeye değer mi?ŞikayetKısa alıntıTeşekkürler
Okunmamış mesaj 08 Ağu 2022, 21:59
Buna değer, bırakın annesinin nasıl sikildiğini izlesin...