Virt seks

Seks becerilerinizi paylaşın!
Автор темы
Zaman 10
İlgi gösteriliyor
Total posts: 7
Registered for: 3 years 5 months
Orientation: heteroseksüel
Секс-знакомство: evet olası bir cinsel ilişki için seninle tanışmak isterim
 Virt seks

Unread post by Zaman 10 »

Kim bir çift olarak videoda sanal seks yapmayı denedi? Nasıl oldu? Beğendin mi beğenmedin mi? Bunu denemeyi düşünüyoruz.
Vlad.Galtsky
ön sevişme
ön sevişme
Total posts: 134
Registered for: 3 years 7 months
 Re: sanal seks

Unread post by Vlad.Galtsky »

Laik10: 10 Jan 2022, 14:42 Kim çift olarak videoda sanal seks yapmayı denedi? Nasıl oldu? Beğendin mi beğenmedin mi? Bunu denemeyi düşünüyoruz.
asıl mesele, daha sonra o çiftin seni videoya kaydetmemesi ve videonun internette viral olmamasıdır. 5-10 yıl sonra internete girdiğinizde birdenbire ünlü bir insan olursunuz 👍
Автор темы
Zaman 10
İlgi gösteriliyor

Kendinizi kayıttan nasıl koruyabilirsiniz?
Vlad.Galtsky
ön sevişme
ön sevişme

Laik10: 10 Jan 2022, 15:30 Kendinizi kayıttan nasıl koruyabilirsiniz?
Mümkün değil.
Автор темы
Zaman 10
İlgi gösteriliyor

Yazık elbette.
These users thanked the author Zaman 10 for the post:
seksforumu_
Justanothermistress
Penetrasyon
Penetrasyon
Total posts: 225

Unread post by Justanothermistress »

Tamamen saçmalık. Bu bir karmaşa.
Tavşan
Orgazm!
Orgazm!
Total posts: 594
Registered for: 3 years 9 months

Unread post by Tavşan »

Virt saçmalıktır ve hatta bir gruptur
Nikk
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım
Total posts: 14344
Registered for: 5 years 3 months

Unread post by Nikk »

Wirth, yalnızca onu manastırın altında asla yarı yolda bırakmayacak olan güvenilir arkadaşının yanında olabilir. Genellikle tatilde bir yerde, biraz sıkıcı hale geldiğinde sanal gerçeklikle meşgul oluruz... Sonra neredeyse tanıdık yüzlerimizin ve bedenlerimizin görüntüsü
rahatlamamıza yardımcı olur...
Vlad.Galtsky
ön sevişme
ön sevişme

niqk: 10 Jan 2022, 17:55 Virt yalnızca manastırın altında sizi asla yarı yolda bırakmayacak olan kendi güvenilir şirketiyle birlikte olabilir
Sen bir yetişkinsin ama peri masallarına inanıyorsun ))) Düşmanlara gerek olmayan öyle "dostlar" var ki). Yaklaşık bir yıl önce, telefonları tartışmak için iyi bilinen bir forumda, bir şekilde kullanıcılardan gelen çeşitli soruları tartışan ve açıklığa kavuşturan bir konuya girdim ve böylece bir telefon modeli ve telefon konuşmalarını kaydetmek için çeşitli programların kurulumu ve tartışılmasıyla ilgili bir konu vardı ve birçok kişi, daha önce bu markanın bir telefonuna sahip oldukları ve kutudan çıkan telefonda bir konuşma kaydı olduğu gibi şikayette bulundu, ancak yeni tipte yok)) ve sorun hakkında çok endişeliydiler. Konuşmaları verimli bir şekilde kaydetmek için hangi programların kurulabileceği hakkında)))) Bazılarının genel olarak nasıl olduğunu unutmayacağım, aradığınızda, aradığınızda, onlar sizi aradığında tüm konuşmaları otomatik olarak kaydedecek programlar üzerinde uğraşıyorduk))) öyleyse ne tür olduğunu hayal edin Bu, arkadaşlık nedeniyle sizinle birlikte olan, kalpten kalbe, bir yıldan fazla bir süredir telefonda iletişim kuran ve konuşmalarınızı kendisi yazıp yazan kişidir :ireful1:
Last edited by Vlad.Galtsky on 10 Jan 2022, 19:09, edited 2 times in total.
Nikk
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım
Total posts: 14344
Registered for: 5 years 3 months

Unread post by Nikk »

Eğer gerçek arkadaşların yoksa üzgünüm! Olur...
alex503311
Orgazm!
Orgazm!
Total posts: 942
Registered for: 3 years 9 months
Orientation: biseksüel

Unread post by alex503311 »

Yazıyordum, birisiyle konuşuyordum, dedim, ben telefonla arayayım, sen de aynı anda mastürbasyon yap, sohbet sırasında hayır, reddettiler.
Ama arkadaşlarımla konuştum bazen. Kendimi kaptırdım ve onu şimdi soyacağımı falan yazmaya başladım,
o yalnızdı, hemen ve müstehcen bir şekilde yazdı, özellikle de bir iki aydır tanışmamışlarsa, sonra arkadaşı hemen değişti ifadelere, çünkü gerçek hayatta istiyordu ama kendini okşamak zorundaydı.
Dahası, sanal ortama geçtiyseniz %90’ında kiminle iletişim kurdunuz ve sanırım bir kadın vardı, sonra
monitörün arkasında bitirdi ve sonra dinamo, net olmasa da, güzel bir kadın, yani bitirdim,
neden onunla tekrar konuşmuyorum, terfi ederdim çıplak bir fotoğrafla ya da fantezilerle tanıtarak vs. bir kere yetmedi ama nedense onlar için yeterliydi.
O halde ben mesaj yazarken hiç boşalmadım yani o yapabilirdi ona dokun vb., ancak çevrimiçi bir kamera ve bir metresi olsaydı, bunu kamera karşısında yapabilirdi ve seks hakkında konuştuğunda bile bitirilmesi gereken bir hedef yoktu.
Vakalar vardı, ama nadiren, biriyle seks hakkında konuştuğumda tanıştık, döndük ve eve gittik,
Ben bile şaşırdım, hoşuma gitmedi, tamam, diğeriyle konuştuk, oldukça ahlaksızca, bana geldi, mütevazı, gerçek hayatta sessizdi ama yıkılmadı, 20 dakika içinde zaten yataktaydım, emir vermek zorunda kaldım, ama olsun.
Uçurtma
Flört etmek
Flört etmek
Total posts: 48
Registered for: 2 years 8 months

Unread post by Uçurtma »

BAŞKA ŞEHİRDEN ARKADAŞIM, AYRILDIĞIMIZDA ONUNLA FAKAT FOTOĞRAFLAR, ORTAK MASTÜRBASYON YAPTIĞIMDA ÇOK İLGİNÇ FOTOĞRAFLAR GÖNDERDİM, ONUN BU KADAR YAPABİLECEĞİNİ BEKLEMİYORUM. .
Post Reply Previous topicNext topic

Quick Reply

Change Text Case:  Translit: 

• Similar Topics
    Replies
    Views
    Last post

Return to “Yararlı deneyim paylaşımı”