Zenci Macumba

Cinsiyetler arası ilişkilerle ilgili komik hikayeler ve resimler
Автор темы
EVLER
Penetrasyon
Penetrasyon
Total posts: 272
Registered for: 3 years 7 months
Orientation: biseksüel
 Zenci Macumba

Unread post by EVLER »

Ben 10-11 yaşlarımdayken bahçemizde siyahi bir adam yaşıyordu. Anne ve babası Afrika’nın bir yerinden okumak için gelmiş gibi görünüyordu ama burada yaşamak için kaldılar. Zaten burada doğmuştu. Hepimiz ona Macumba derdik, nedenini bilmiyorum ama aslında adı Joseph’ti. Bizim yaşımızda Makumba’nın neredeyse herkesten bir kafa daha uzun olduğunu, yıllarından daha yaşlı göründüğünü, akıllı olduğunu ve çoğu zaman oyunlarımızda elebaşı olarak hareket ettiğini söylemek gerekir. Bir gün terk edilmiş bir inşaat alanına tırmanıyor ve savaş oyunları oynuyorduk. Sanki şans eseriymiş gibi, konuşma burada 90’ların başında uyuşturucu bağımlılarının cesetlerinin birkaç kez bulunduğu, vahşice parçalanmış ve kanla kaplı olduğu gerçeğine dönüştü. Bunun gerçek mi yoksa masal mı olduğunu alçak sesle tartışmaya başladık. Sonra zayıf bir şekilde alt kata bodruma inip bir bakabileceklerini söyleyerek birbirlerini kızdırmaya başladılar. Herkes korkuyordu, herkes başka birinin gidip kenardan izlemesini bekliyordu. Sonra Makumba şöyle diyor: "Bodruma ineceğim ve yanımda kim var?" İlk başta herkes sinirlendi ama sonra cesur siyah adam, harap tuğlalardan oluşan açıklığa korkusuzca kaybolduğunda biraz utandık. Birbirimize baktık ve takip ettik.

Bodrum alacakaranlıktaydı, nem ve bir çeşit küf kokuyordu. Kırık tuğlanın üzerine dikkatlice bastık. Bodrum katını inceledikten ve içinde uyuşturucu bağımlılarının cesetleri veya aç hayaletlerinin olmadığından emin olduktan sonra biraz sakinleştik. Ve sonra genellikle kendilerini neşeli bir ruh hali içinde buldular. Makumba duvarın altına oturdu ve biz de onun etrafında daire şeklinde oturduk. İlk başta bunun hakkında yarı fısıltıyla konuştuk. Sonra Makumba şöyle dedi: "Arkadaşlar, sikimizi ölçelim mi?" ve siyah aletini çıkardı. Yaşına göre çok büyük ve kalındı. Şortumuzun içinden amlarımızı çıkardık ama bunlar hiçbir şekilde Makumba’nın penisiyle kıyaslanamazdı. Görmek zordu, ışık yukarıda bir yerden parlak sarı demetler halinde yağıyordu. "Hadi mastürbasyon yapalım mı?" diye önerdi Makumba, "Sana sikimi nasıl çektiğimi göstereceğim! Bunu sık sık yapıyorum." İlk başta çekiniyorduk ama sonra heyecanla bu eğlenceli aktiviteye katıldık. Karanlık bir bodrumda oturup herkesin önünde mastürbasyon yapmamın nefesimi kestiğini, bundan hiç utanmadığımı hatırlıyorum. Ayrıca sikim o zamanlar yeni yeni dikleşmeye başlıyordu. Makumba pistonunu gittikçe daha hızlı ovuştururken hafifçe inledi ve şöyle bir saçmalık söyledi: "oooh... mabutu se se seku!" Sonra penisimi eline aldı ve beni mastürbasyon yapmaya başladı ve bana yapmamı söyledi. aynısını yaptı. Onun zonklayan, kocaman siyah aletini avucumda hissettim. Böylece bodrumda daire şeklinde oturarak birbirimizi salladık. Aniden kulağımın köşesinden bir ses yakaladım. Kanat çırpma sesi gibiydi, havanın hafif bir titreşimiydi. Ses bodrumun derinliklerinden bir yerden geliyordu. Bakışlarımı Macumba’ya çevirdim. Muhtemelen o da duymuştur. Hepimiz donup kaldık, bekledik, dinledik ve yavaş yavaş düşmeye başlayan sikleri elimizde tuttuk. Bodrumda ürkütücü bir sessizlik hüküm sürüyordu, yalnızca bizim yankılanan nefeslerimizle kesiliyordu. Ancak ses kendini tekrarlamadı. Bu anlaşılmaz alkış sesi yaklaştığında biz zaten amlarımızı kovalamaya devam etmeye hazırlanıyorduk. Bodrumun sessizliği iğrenç, ince bir gıcırtı ile kesildi, bir şekilde kana susamıştı ve çok tatsızdı. Sanki dilimiz tutulmuş gibiydi, sadece “Bu nedir???” diye dehşet içinde birbirimize baktık. Hemen başımızın üstünde bir yerde yüksek bir alkış sesi duyuldu, üstümüze toz ve küçük çakıl taşları yağdı. . Hep birlikte ayağa fırladık ve çığlıklar atarak ışığa doğru koştuk ve bodrumdan uzaklaştık. Karanlıkta bir taşa takıldım ve düştüm. Makumba’nın gözlerinde dehşetle beni nasıl elimden yakalayıp çıkışa sürüklediğini hatırlıyorum. Böylece hepimiz bodrumdan uçarak dışarı çıktık, giderken kapsüllerimizi sallayıp pantolonlarımızın içine soktuk. Kolka şortunu bile indirdi ve sarı sıvı yavaşça bacağından aşağı aktı. Hepimiz titriyorduk, o bodrumda duyduklarımızı, gördüklerimizi konuşamıyor, her şeyi unutmayı tercih ediyorduk. Sadece dev bir yarasaya benzeyen büyük kanatlı bir figürü hatırladım, iğrenç bir şekilde gıcırdadı ve düştüğümde bana doğru uçtu. Makumba ancak o zaman bize bakmamaya çalışarak, "Kötü olacak," dedi. "Onu uyandırdık!"

İki gün geçti. Her şeyi hastalıklı hayal gücüme bağlayarak bu olayı çoktan unutmaya başlamıştım. Güzel bir sabah nasıl da aniden kıçımda korkunç bir acıyla uyandım. Acı o kadar şiddetliydi ki, sanki içime kırmızı-sıcak bir demir çubuk itilmiş gibiydi. O gün okula gitmedim, öğle yemeğine kadar yatakta yattım ve zar zor yürüyebildim, sonra kendimi biraz baygın hissettim. Öğle yemeğinden sonra Makumba beni görmeye geldi. O da üzgündü ve bugün de okula gitmediğini söyledi. Neden kalkamadığımı sorduğunda kendimi iyi hissetmediğimi söyledim. "ORASI acıyor, değil mi?" diye sordu bana anlayışlı bir tavırla. Başımı salladım. "Hayır deme. Her zaman saklanana geri döner... Bu konuya girmemeliydim, - diye devam etti Makumba, - hepsi benim hatam, herkesi oraya çektim!.." Siyah adamın, sorunumu anlamama doğrudan yardımcı olacak bir şey bildiğini fark ettim. "Eh," dedi Makumba, "Popobava’yı uyandırdım." "Kim-kim?" diye sordum. "Sanırım" diye yanıtladı siyah adam, "bu, atalarımın memleketi Tanzanya’dan gelen, tek gözlü yarasaya benzeyen çok kötü bir ruh, geceleri siz uyurken uçuyor ve kıçınızı ejderha gibi sallıyor. ertesi sabah hiçbir şey hatırlamıyorsun ve acı çekiyorsun.” Sadece mastürbasyon yaparken ana dilimde küfretmeye başladım ve Popobava bunu duydu!" Şaşkındım ve tüm bu saçmalıklara gerçekten inanmadım. "Peki şimdi ne yapmalıyım? — diye sordum siyah adama. — Arkam çok acıyor... Bana bir şekilde yardım edebilir misin? Bu popodan kurtul.. dediğin gibi... kadınlar?." Makumba bunu kesin olarak düşündü. Bir dakika kadar düşündü. Sonra dedi. "Evet, yaşlı bir büyükbabanın yolu var. Zanzibar adasında uzun süre kötü bir iblisi bu şekilde kovdular." Popobava’nın gece geldiği kişi, - dedi arkadaşım, - akrabasını sikmek zorunda kaldı. Popobava’nın sikinden ancak senin aletinle kurtulabilirsin, o zaman buranın işgal edildiğini anlayacaktır. Artık seni rahatsız etmeyeceğim." Bunu düşündüm ama çok uzun sürmedi. Her şeyi tarttıktan sonra Makumba’nın bana içtenlikle yardım etmek istediğine karar verdim ve özellikle benim umutsuz durumumda böyle bir yardımı reddetmenin faydası yoktu. Külotumu çıkardım ve köpek stilinde durdum. Sonra Macumba’nın kalın aletinin anüsümü nasıl doldurduğunu hissettim ve birden kendimi o kadar iyi hissettim ki, ne kadar iyi hissettiğimi hissettim ve iyileşmenin zarafeti içime girdi. Makumba sikini neredeyse tüm uzunluğu boyunca kıçıma soktu, kıçımı zevkle tokatladı ve kendi kendine bir şeyler bağırdı. Sonra bana bunun Popobava’yı kovmanın en iyi yolu olduğunu ve kötü ruhu tamamen kovmak için kovma ritüelini 9 kez daha tekrarlamanız gerektiğini söyledi. Genel olarak Makumba sürekli bana gelmeye başladı ve artık Popobava’ya ihtiyacım yoktu. O benim en iyi arkadaşım oldu. Bu iki yıl sürdü ve ardından Makumba ve ailesi memleketleri Tanzanya’ya doğru yola çıktılar. Birbirimize vedalaşarak nasıl ağladığımızı hatırlıyorum. Beni bilinmeyen bir Afrika kültürüyle derinden tanıştıran bu harika adamı hala hatırlıyorum, onu çok özlüyorum ve geri dönmesini tüm kalbimle umuyorum ve beni zor durumda bırakmayan kardeşim ve kabile arkadaşım olarak ona sarılacağım.
These users thanked the author EVLER for the post (total 5):
Mitya, Sibiryak89, LadaR, zayıf bağırsak, İskender
Mitya
Flört etmek
Flört etmek
Total posts: 48
Registered for: 3 years 11 months
 Yanıt: Negro Makumba

Unread post by Mitya »

Serin.

Güzel bir edebi dille, virgüllerle ve hatasız yazılmış, bu artık nadir görülen bir durum)))
These users thanked the author Mitya for the post:
EVLER
Автор темы
EVLER
Penetrasyon
Penetrasyon

Unread post by EVLER »

:) haha) Bu hikayeyi ilk okuduğumda gülmekten kendime kızmıştım
Piero
Orgazm!
Orgazm!
Total posts: 778
Orientation: heteroseksüel

Unread post by Piero »

Lanet olsun! Çok cesur erkekler ve kızlar için bir gönderi! Ruhu zayıf olanlar bu hikayeden dolayı kendilerine kızabilir ve sıçabilir! Ve geceleri Popobava, Makumba’nın selamlarıyla gelecek!
These users thanked the author Piero for the post (total 2):
Evgeniy-Spb, EVLER
yavru kedi
heyecanlanıyorum
heyecanlanıyorum
Total posts: 77
Orientation: heteroseksüel

Unread post by yavru kedi »

MAKUMBA,
Harika hikaye) komik ! :evet:
These users thanked the author yavru kedi for the post:
EVLER
Автор темы
EVLER
Penetrasyon
Penetrasyon

Unread post by EVLER »

Popobawa (Svahili popo’dan - yarasa ve bawa - kanattan) - efsaneye göre, bazı Tanzanyalıların inandığı kötü bir yaratık veya kötü ruh. Alnında tek gözü, küçük sivri kulakları ve yarasanın kanatları ve pençeleri olan bir cüce olarak tanımlanır. İnanışlara göre, yataklarında uyuyan erkeklere tecavüz ediyor.

Genellikle görünmez olan Popobava’nın varlığı, keskin bir koku veya duman bulutlarıyla tespit edilebiliyor. Bazen Popobava kurban dışında herkes tarafından görülebilir. Efsaneye göre bu yaratık gündüzleri insan şekline giriyor, ancak keskin parmakları onu ele veriyor. Popobava, şiddet eylemini gerçekleştirdikten sonra kurbanlarını olanları herkese anlatmaya zorluyor, aksi takdirde geri dönüp tekrar tecavüz etmekle tehdit ediyor.

Bu cüce tepegözün yaşam alanı Zanzibar adasıdır. İlk kez 1972’de Zanzibar’a komşu Pemba adasında ortaya çıktı. 1980’lerde, daha sonra Nisan 1995’te ve daha yakın zamanda 2000 ve Temmuz 2001’de daha fazla saldırı rapor edildi. Saldırıların seçimler gibi siyasi gerilimin arttığı dönemlere denk geldiği görülüyor. 1972’de saldırılar ülkenin cumhurbaşkanına düzenlenen suikastla tetiklendi. Ancak son saldırılar siyasi açıdan sakin bir dönemde gerçekleşti.

Zanzibar’daki hastanelerde Popobawa’ya atfedilen çok sayıda kırık kaburga, morluk ve diğer yaralanma vakaları yaşandı. Akli dengesi yerinde olmayan bir adam, iblis olduğunu itiraf ettikten sonra hacklenerek öldürüldü.

Popobawa’nın adalarda terör estirdiği dönemlerde, birçok ailenin erkekleri genellikle kalabalıktan korunmak için evden önce birlikte uyurlar. ve yatakta uyumanın onları savunmasız hale getirdiğine inanmak.

Popobawa büyük olasılıkla yaygın Mara fenomeninin Afrika versiyonudur. CSICOP’ta (Paranormal İddiaların Bilimsel Araştırma Komitesi) araştırmacı olan Joe Nickell, Popobava’yı geceleri kurbanlarına yataklarında cinsel tacizde bulunan succubi (dişi ruhlar) ve incubi (erkek ruhlar) hakkındaki ortaçağ efsaneleriyle karşılaştırdı. Newfoundland’da çirkin, yaşlı bir kadın, Hagging olarak bilinen bir olayla erkeklere cinsel tacizde bulundu. Dünyanın dört bir yanından gelen diğer benzer raporlar, diğer tuhaf nesnelerin yanı sıra vampirleri, şekilsiz siyah lekeleri ve uzaylıları tanımlıyor.

Şüpheciler, tüm olayların bir "gündüz rüyası" sırasında görülen halüsinasyonların sonucu olduğunu iddia ediyor. Uyku felci, baş aşağı asılı kalma hissi, değişen algılar ve başka dünyaya ait varlıklarla karşılaşmalar sıklıkla bu fenomende birleştirilir.
George
Orgazm!
Orgazm!
Total posts: 806
Registered for: 3 years 11 months
Секс-знакомство: evet olası bir cinsel ilişki için seninle tanışmak isterim

Unread post by George »

siktir et pound! Ah, çok şey yaptılar!!! :soru:
These users thanked the author George for the post:
EVLER
zayıf bağırsak
Sürtünmeler
Sürtünmeler
Total posts: 388
Registered for: 3 years 5 months

Unread post by zayıf bağırsak »

Aynı anda osurdun mu?
Çerez
İlgi gösteriliyor
Total posts: 8
Registered for: 1 year 2 months
Orientation: aseksüel

Unread post by Çerez »

Akıllı görünmek ister misin Macumba? Sen aptal bir ucubesin! Öyle olmasaydı, başkalarının fotoğraflarını bir siteye sızdırmanın üç madde kapsamında suç olduğunu, ceza gerektiren bir suç olduğunu bilirdiniz. Kanuna göre cevap vermek zorunda kalacaksınız. Taşaklarını ve sikini istediğin kadar göster
Post Reply Previous topicNext topic

Quick Reply

Change Text Case:  Translit: 

Return to “Seks mizahı”