Seks nerede bulunur?

Bu bölüm, bir kadının hayatında bekaretinin bozulması gibi önemli bir olaya ayrılmıştır
Автор темы
Lastik
ön sevişme
ön sevişme
Total posts: 139
Registered for: 3 years 8 months
Orientation: heteroseksüel
 Seks nerede bulunur?

Unread post by Lastik »

Herkese merhaba!
21 yaşındayım ve seks yapmadım. Görünüşe göre ortalama bir görünüme sahip, iyi bir işi var, bir kıza yaklaşıp konuşmaktan korkmuyor ama yine de bir partner bulamadı ve mutluluğun gökten düşmesini bekleme arzusu yok. Bir fahişeye gitmeyi düşünüyordum ama vicdansız genç bayanlarla karşılaşma korkusu var ve gece kulüpleri çekici değil ve neden seni istemeyen sarhoş kızlarla sevişmen gerektiğini anlamıyorum (bu arada) , bu nüans aynı zamanda fahişeler yönünde de işliyor).
Sorunu nasıl çözeceğimi bilmiyorum. Söyle bana ne yapılabilir?
These users thanked the author Lastik for the post:
Anonim
Anonim
Oral stimülasyon
Oral stimülasyon
Total posts: 153
Секс-знакомство: evet olası bir cinsel ilişki için seninle tanışmak isterim
 Re: Seks nerede bulunur?

Unread post by Anonim »

Kafanı kaldır, kusura bakma
These users thanked the author Anonim for the post (total 3):
George, Vlad.Galtsky, ????
Автор темы
Lastik
ön sevişme
ön sevişme

Unread post by Lastik »

Anonim,
Nelere sahiptir "Kafanı tedavi et" ile alakasını anlamıyorum...
geniş kalçalı adam
Flört etmek
Flört etmek
Total posts: 41
Registered for: 3 years 6 months
Orientation: biseksüel

Unread post by geniş kalçalı adam »

Artık herkesin olduğu yer: İnternette!! oraya bak.
Karanlık Lord
heyecanlanıyorum
heyecanlanıyorum
Total posts: 70
Registered for: 3 years 7 months

Unread post by Karanlık Lord »

Aşk mı yoksa seks mi arıyorsunuz?
Автор темы
Lastik
ön sevişme
ön sevişme

Unread post by Lastik »

Karanlık Lord,
Temel olarak I I ’Seks arıyorum, aşk ihtiyacım sorunsuz bir şekilde karşılanıyor)
Diğer bir şey de, deyim yerindeyse, eğer seks partnerim benden en azından biraz bile hoşlanmazsa, o zaman ben de öyle hissediyorum. Bu süreçten pek fazla keyif alamayacağız, mastürbasyon yapmak daha kolay olacak!
Bu yüzden fahişeleri deneyip denememe şüphesi var, çünkü seçenek en basit gibi görünüyor ama olup olmadığı belli değil. Seksten tüm olumlu duyguları alacağım ve ayrıca her türden dolandırıcıyla da karşılaşacağım (olasılık var). Bunun gibi bir şey.
Karanlık Lord
heyecanlanıyorum
heyecanlanıyorum
Total posts: 70
Registered for: 3 years 7 months

Unread post by Karanlık Lord »

kendinizi kaptırmayın. Kulüpte sarhoş bir piliç almak. Eğer seninle gelmeye hazırsa senden yeterince hoşlanıyor demektir. Aslında sarhoş piliçlerin tek istediği şey sikilmektir. Yarın yine iyi bir anne ve sadık bir eş olacak ama şimdi boğazına bir sike ihtiyacı var.
Ve sen onu umursamıyorsun, sadece bir deliğe ihtiyacın var. İdeal olarak, 3 deliğinin tümü. Kullanın.

Ve birkaç düzinesini becerdiğinizde zaten ne istediğinizi düşüneceksiniz.
These users thanked the author Karanlık Lord for the post:
Ahah
Автор темы
Lastik
ön sevişme
ön sevişme

Unread post by Lastik »

Karanlık Lord,
Anlaşıldı ve kabul edildi , tavsiyen için teşekkürler!)
Misafir_15
Potansiyel seks nesnesi

Unread post by Misafir_15 »

...........
Last edited by Misafir_15 on 09 Dec 2021, 03:58, edited 1 time in total.
Автор темы
Lastik
ön sevişme
ön sevişme

Unread post by Lastik »

Ivan62,
Çok teşekkür ederim , Bu kadar yapıcı tavsiyeler alacağımı hayal bile edemezdim!
Bu arada ben de evli kadınların seçeneğini düşünüyordum ve prensip olarak yaşlı kadınlar kadınlardan daha fazla ilgi görüyorlar aynı yaştayım, onlarla iletişim kurarken kendimi daha rahat hissediyorum)
O yüzden not alacağım, tekrar çok teşekkür ederim!!!)))
Misafir_15
Potansiyel seks nesnesi

.......
Автор темы
Lastik
ön sevişme
ön sevişme

Unread post by Lastik »

Ivan62,
Oh, ben’ Bir kez daha hayrete düştüm ve yapıcılığınız için sizi övüyorum!
Aslında evet, 21 yaşındayım, başkalarının fikirlerinden korkmanın en son şey olduğuna, daha doğrusu hayatın beni buna zorladığına ikna oldum. bu, çocukluğumda anaokulundan okuldan mezun olana kadar çok büyük sorunlar yaşadım ve bu süre zarfında pek sevmesem de “herkes gibi” yaşamaya ve davranmaya çalıştım, sonunda başaramadım. tanınma, ancak artık bu plan benim için sorun değil ve benim hakkımda ne düşünecekleri konusunda endişelenmiyorum)
Bu eşim ve çocuklarım için de geçerli, soru belirsiz ve çabalıyorum Bir alternatif olması gerektiği göz önüne alındığında, evliliğe ve çocuklara ihtiyacım olup olmadığını anlamak için. Herkesin buna ihtiyacı olamaz, aksi takdirde aşırı yaşlı bekarlar olmazdı, kelimenin tam anlamıyla yalnız yaşayamazlardı (ki bu doğru, tamamen yalnızlık iyi değil, yakın temasları sürdürmek gerekiyor, oksitosine ihtiyaç duyulmadı) iptal edildi)
Gelecekle ilgili doğru olan şey de iyi para kazanmaya çalışmanız gerektiğidir. En azından emekli maaşına hiç güvenemeyeceğiniz için, özellikle de her şey emekli maaşının ortadan kalkacağı gerçeğine doğru gittiği için)
Misafir_15
Potansiyel seks nesnesi

.......
Автор темы
Lastik
ön sevişme
ön sevişme

Unread post by Lastik »

Ivan62,
Muhtemelen bilmiyorum’ Burada katılmıyorum, daha doğrusu kısmen katılıyorum. Bu parayla ilgili. Yalan söylemeyeceğim, dedikleri gibi, para önemli bir kaynaktır, para sayesinde yiyecek satın alabilmeniz, kamu hizmetleri için ödeme yapabilmeniz ve diğer bazı güzellikleri ödeyebilmeniz önemsizdir, ancak özünde çok parası olan kişi değildir. Zengin olan ama yeterince şeye sahip olan. Farklı ihtiyaçlar var, paraya mal olan farklı istekler var ama en önemlisi kazandığınızdan daha azını harcamaktır. Mutluluk parada değildir, hatta nicelikte de değildir (bu, dilenci olmanın harika olduğu anlamına gelmez, ancak mütevazı bir parayla mutlu bir şekilde yaşayabilirsiniz), mutluluk içimizdedir ve mutlu olup olmayacağımız bize bağlıdır. Kendimizi hayatın saçmalık olduğuna inandıralım. Aynı zamanda geleceği düşünmeye değer, iyi para kazanmaya değer, çünkü para sayesinde kendinize gerekli rahatlığı sağlayabilir, hayatınızı basitleştirebilirsiniz dediğimde yukarıdan gelen sözlerimden vazgeçmeyeceğim. bazı yönlerden hayat ama onlar için sağlığınızı bozmaya değmediğini söylemek istiyorum. Sağlığınızı geri alamayacaksınız ve bir şekilde mucizevi bir şekilde kendinizi iyileştirseniz bile, neden kendinizi bu şekilde mahvetmeniz gerektiği sonucuna varacaksınız. Esasen, bir şeyler yapmaya çalışmalısınız, öylece oturup denememelisiniz, sadece hayal kurmakla kalmayıp, aynı zamanda fazla heyecanlanmamalısınız ve şimdiki anı, burada ve şimdi yaşamayı unutmayın.)
Elbette birçok insanın hayatta kalmak zorunda olduğunu, maddi durumları ve yaşam standartları açısından durumun böyle olduğunu hesaba katıyorum. Ben de Ukraynalıyım ama aynı zamanda geçimini sağlayan, kredilerle kendini lekeleyen ve hayatlarından nefret eden yeterince insanım var. Farklı nedenler var, ancak bazen süreçteki bu insan kategorisinin tam da boşanmış, ipotekli kredi almış, nafaka ödeyen ve hatta başlarını sokacak bir çatısı olmayan "mutlu" evli insanlarımızı içerdiği oluyor. Yani kendi aptallıkları yüzünden kendilerini köşeye sıkıştırdılar. Başkalarının onlar hakkında ne düşüneceğinden korkuyorlardı vb.)
Ve genel olarak, evlilikle ilgili tüm bu konu çok tartışmalı. Görünüşe göre müreffeh bir ailem var, her şey yolunda ama yine de ailedeki her şeyin o kadar da tatlı olmadığı birçok arkadaşım var ve olaylara farklı açılardan bakmaya alışkınım ve bazen şüphelerim var şu ya da bu konuda, ama buna meyilliyim çünkü evlilik benim için hayatımda hiç gerekli değil, kesinlikle onsuz ölmeyeceğim)
Misafir_15
Potansiyel seks nesnesi

.......
Last edited by Misafir_15 on 09 Dec 2021, 03:58, edited 2 times in total.
Ayrılıyorum
Orgazm!
Orgazm!
Total posts: 770
Registered for: 4 years 9 months

Unread post by Ayrılıyorum »

Seks nerede bulunur? Öyleyse evden çıkın, interneti kapatın ve etrafınıza bakın. Kimi görüyorsun? Sokakta kızlar var mı? Yemek yemek. O halde en azından birine gelin. Beni sen mi gönderdin? Başka birine git.
These users thanked the author Ayrılıyorum for the post:
George
Misafir_15
Potansiyel seks nesnesi

..............
Last edited by Misafir_15 on 11 Dec 2021, 19:27, edited 2 times in total.
Ayrılıyorum
Orgazm!
Orgazm!

Ivan62, çok aptalca bir şaka var ama Bir kilogram beyin elde etmek için kaç filozofun öldürülmesi gerektiğini biliyor musunuz? Çok fazla.
These users thanked the author Ayrılıyorum for the post:
En doğru
Автор темы
Lastik
ön sevişme
ön sevişme

Unread post by Lastik »

Ivan62,
Asıl önemli olan para peşinde koşarken, bugün yaşamayı ve bugün, burada ve şimdi hayattan keyif almayı unutmamalıyız, çünkü artık çalışmamak için bir servet kazanabileceğiniz günü görecek kadar yaşayacağınızın garantisi yoktur)
Ve bu tam da pek çok kişinin özlediği an: insanlar çuvallıyor, acı çekiyor, gelecekte yaşamak için bugün kendilerini düşünmüyorlar ve herkes bu geleceğe zarar görmeden ulaşamıyor)
Şu tarihten sonra gönderildi: 5 dakika 38 saniye:
Syshu,
Bana dışarı çıkmamı öneren ilk kişi değilsin Sokakta biriyle, bir başkasıyla ve bir üçüncüsüne rastlıyoruz. Hatta bu tavsiyeye uymaya çalıştım. Gördüğünüz gibi verimlilik pek iyi değil))
Misafir_15
Potansiyel seks nesnesi

...............
Last edited by Misafir_15 on 11 Dec 2021, 19:27, edited 1 time in total.
Evgeniy-Spb
En güçlü orgazm!
En güçlü orgazm!
Total posts: 1436
Registered for: 3 years 11 months

Unread post by Evgeniy-Spb »

Syshu: 08 Dec 2021, 23:25 Ivan62, öyle bir aptal var ki şaka, Evet, prensip olarak burada uygun. Bir kilogram beyin elde etmek için kaç filozofun öldürülmesi gerektiğini biliyor musunuz? Çok.
Boka dokunmayın, kokmaz bile. :daypyat:
Автор темы
Lastik
ön sevişme
ön sevişme

Unread post by Lastik »

Ivan62,
Anlamaya değer hayatta çılgınca para gerektiren büyük taleplerim olmadığını. İnsanlar farklıdır, dolayısıyla farklı istekler vardır ve öyle görünüyor ki hayattan keyif almak için o kadar çok paraya ihtiyacım yok; hayatın birçok zevkini bedava yaşıyorum. Bugünü yaşamak, tüm sıkıntılara atlayıp yarını hiç düşünmemek anlamına gelmez. Bugün yaşamak, sevdiğiniz şeyleri mümkün olduğunca çok, sevmediğiniz şeyleri ise mümkün olduğunca az yapmak (mümkünse, öyle görünüyor ki) ve anı burada ve şimdi yakalamak anlamına geliyor.
Düşünmek gelecek kötü değil ama üzerinde duramazsınız. Fiilen geleceğin bir mezarlıkta dinlenme olduğunu anlamaya değer. Er ya da geç herhangi bir kişi ölecektir, bunun tam olarak ne zaman olacağı an meselesidir. O halde bugün yaşayın, sevincinizi sonraya ertelemeyin, ancak kimse planlamayı yasaklamaz :)
Misafir_15
Potansiyel seks nesnesi

...............
Last edited by Misafir_15 on 11 Dec 2021, 19:27, edited 1 time in total.
Автор темы
Lastik
ön sevişme
ön sevişme

Unread post by Lastik »

Aslında bazı aşırılıklardan bahsediyorsunuz. Giysilerin, yiyeceklerin, kamu hizmetlerinin ve diğer şeylerin paraya mal olduğunu inkar etmiyorum, soru, bir kişinin bunlara ne kadar para harcamak istediği ve bu parayı kazanmak için gereken çaba, zaman ve sinirlerdir. İlk şey bu.
Nedense, işe alınan bir işin size heyecan, zevk getirebileceğini ve patronunuzla aynı tarafa sahip olduğunuzu hesaba katmıyorsunuz. Bu ikincisi. Her çalışanın işini sevmediği açıktır. Bazen tam tersine tüm ruhuyla nefret eder ve patronu öldürmek ister. Eh, nefret ettiği bir işi bırakıp sevdiği bir şeyi ya da en azından onu çok fazla sinirlendirmeyecek bir şeyi bulamamak kişinin kendi hatası.
Ayrıca, şunu yapmak için para kazanmak "işe yaramıyor"un yardımcı olacağı bir gerçek değil. Çalışmalarınızın tuvalete atılmayacağını size kim garanti edecek? Planlarınızın ve fikirlerinizin, planladıklarınızdan hiçbir şey çıkmayacak kadar değiştirilmeyeceğini size kim garanti ediyor? Doğru, kimse yok. Denememelisin demiyorum. Denemeye değer. Bu, kanepede uzanıp hiç çaba harcamadan harika bir şeyin hayalini kurmaktan daha iyidir. Ancak bir şeylerin ters gitmesi, bir şeylerin yolunda gitmemesi ihtimalini de hesaba katmalı ve bunu sakince, basit bir şekilde ele almalıyız.
Tavsiyenize ve deneyiminize minnettarım ama buna katılmıyorum bununla birlikte sizin bakış açınız mutlaka doğrudur ve benim bakış açım saçmalıktır. Herhangi bir vizyon, herhangi bir deneyim ve aslında önemli veya önemsiz, doğru veya yanlış kavramı özneldir. Ve benden büyük olmanızın bir önemi yok, yaşın bir önemi yok, çünkü kişisel deneyiminizi yaşıyorsunuz ve buna bağlı olarak vizyonunuzu ve dünya algınızı oluşturuyorsunuz, aynı şey benim için de geçerli, deneyimliyorum kişisel deneyimim ve vizyonumu oluşturduğum için tek fark, kişinin karşılaşabileceği koşulların ve farklı durumların sayısıdır)
Misafir_15
Potansiyel seks nesnesi

...............
Last edited by Misafir_15 on 11 Dec 2021, 19:28, edited 1 time in total.
Автор темы
Lastik
ön sevişme
ön sevişme

Unread post by Lastik »

Ivan62,
Boeing’leri hapse atsınlar , bırakın İspanya’da, İtalya’da, hatta Harvard’da okusunlar!)
Asıl önemli olan bir insanın lüks bir hayat yaşamasıdır ve bunun ne şekilde ve ne şekilde olduğu da onuncu şeydir)
Seks de hayatın zevkidir, bu yüzden onu arıyorum :)
En doğru
Flört etmek
Flört etmek
Total posts: 45
Registered for: 3 years 6 months
Orientation: biseksüel

Unread post by En doğru »

Kauchuk, senden sadece biraz büyüğüm ben de öyleyim, büyüklerin öğretilerinden hoşlanmıyorum. Hayatım ve ben bir adamın tavsiye ettiği gibi değil, istediğim gibi yaşıyoruz. AMA... Seks istiyor musun? TAMAM. Durumu hayal edin. Gerçekten aynı şeyi isteyen bir kız var ve onun bunun için paraya ihtiyacı yok. Sadece iyi bir sikiş ve hepsi bu. Ve önünde her biri 21 yaşında iki biber seçeneği var ve bu da toplantıya otobüsle gelen ve Çin tüketim malları giymiş olan sensin, çünkü bu sana çok yakışıyor ve başka bir çocuk da onun için geldi. Bu vesileyle iyi bir araba paylaşımında bulundu ve markalı güzel kıyafetler giydi. Şimdi bir kızın sizi seçmesinin en az bir nedenini söyleyin. Hayatta rekabet diye bir şey var. Hayır, duymadın mı? Bu, HER ŞEYin kıçlarını yırtmaya hazır olanlara, risk almaya hazır olanlara ve tükendikten sonra tekrar tekrar deneyenlere gittiği zamandır. Ve küçük mutluluklar felsefeniz ile bu tür sitelerde her zaman kaybeden ve müdavimi olacaksınız, size vermediklerinden sızlanacaksınız.
These users thanked the author En doğru for the post (total 2):
Sanek, AlexK85
Ayrılıyorum
Orgazm!
Orgazm!

Bu karşılaştırmayla kadınların orospu saksağanları gibi olduğunu bir kez daha doğrulamış oluyorsunuz. Parlak olan her şeye, tercihen parlak sarı ve gevrek yeşil bir şeye aşık olursunuz. Tabii ki, iyi bir sikiş için iyi para ödemelisin ve bunun sadece bir ambalaj kağıdı olduğu umrunda değil, ama içi bok dolu. Sonra da bütün erkeklerin pislik olduğunu, denizci olduklarını ve onları terk ettiklerini bağırıyorsunuz. Evet, sen sadece sikişmek için böylesin ve başka bir şey için sana ihtiyaç yok
These users thanked the author Ayrılıyorum for the post (total 2):
Evgeniy-Spb, 6996
Автор темы
Lastik
ön sevişme
ön sevişme

Unread post by Lastik »

oksanna97,
Bu elbette hepsi harika, ama çok fazla para kazanmayan erkeklerin en çirkin genç hanımlarla seviştiği ve arabası, dairesi vb. olan oldukça zengin adamların da sandalyesiz oturdukları bir sürü örnek gördüm. kız arkadaşım, seksten söz edilmiyor. Yani paranın önce geldiğini söylemeye gerek yok. Bu kesinlikle önemli bir faktör, ancak kesinlikle en önemli faktör değil.
Şikayet ettiğimi, sızlandığımı veya buna benzer bir şey söylediğimi de söylemem. Sadece seksi bulmanın kaç yolu ve seçeneği olduğunu öğrenmek ve buna dayanarak kişisel olarak benim için en uygun olanı seçmek istiyorum.
Ve dünya görüşüm, küçük sevinçler vb. hakkında. - bu sadece empoze etmediğim vizyonum ve bana öyle geliyor ki olması gereken bir yer var ve bunda kötü bir şey görmüyorum. Çünkü çoğu kişinin yaptığı gibi parayı abartmıyorum. Para sadece bir araçtır ve birçok insan onu kutsal, ilahi bir şey olarak görür. Ve mümkün olduğu kadar çok para kazanmak için kaç kişinin öldürdüğünü, hatta kendini yok ettiğini görüyorum. Ne için? Mezarlığa hızlıca gitmek için elbette :D
Öte yandan rekabetten bahsederken haklısın. Felsefem gereği kaybedebilirim. Ama kaybetmekten korkmuyorum. Bu hayatın doğal bir süreci, çünkü ne yaparsam yapayım, her zaman kötü niyetli kişilerle karşılaşacağım, aynı zamanda benim gibi düşünen insanlar ve arkadaşlarım da olacak :)

Gönderildi 1 dakika 22 saniye sonra:
Syshu,
İyi bir şey olmadığı gibi, kötü bir şey de yoktur, kızlar daha zengin ya da daha erkeksi birini isterlerse bunu yapmaya hakları vardır)
Diğer bir konu da sıradan erkeklerden ve erkeklerden kendilerine karşı kötü bir tavır alabilmeleridir :)
Ayrılıyorum
Orgazm!
Orgazm!

Kauchuk: 09 Dec 2021, 16:20 sıradan erkeklerden ve erkeklerden kendilerine karşı kötü bir tavır alabileceklerini
ve sonunda zengin adamlardan da aynı kötü tavrı alacaklarını.
Автор темы
Lastik
ön sevişme
ön sevişme

Unread post by Lastik »

Syshu,
Elbette böyle bazı durumlar var, sana katılıyorum)
Genel olarak asıl önemli olan kendin olmaktır. Pek çok kez havalı biri gibi görünmeye çalıştım ya da çoğu insanın havalı olduğunu düşündüğü kişi olmaya çabaladım. Bunun sonucunda sinir krizleri, ruhsal arayışlar ve içsel çelişkiler ortaya çıktı. Ve ben henüz 21 yaşındayım.
Evgeniy-Spb
En güçlü orgazm!
En güçlü orgazm!

Kauchuk: 09 Dec 2021, 16:26 Syshu,
nElbette böyle durumlar var, size katılıyorum)
Genel olarak asıl önemli olan kendin olmaktır. Pek çok kez havalı biri gibi görünmeye çalıştım ya da çoğu insanın havalı olduğunu düşündüğü kişi olmaya çabaladım. Sonuç olarak bu durum sinir krizleri, ruhsal arayışlar ve içsel çelişkilerle beni rahatsız etmeye başladı. Ve henüz 21 yaşındayım)
nZaten 21 yaşındayım. Arkady Gaidar (çocuk yazarı) 16 yaşındayken bir alaya komuta ediyordu). Bu arada.
Genel olarak öyle görünmeniz değil, olmanız gerekir. Ve sinir krizi, ruh arayışı ve diğer eziyetler olmayacak.
These users thanked the author Evgeniy-Spb for the post (total 2):
En doğru, 6996
Автор темы
Lastik
ön sevişme
ön sevişme

Unread post by Lastik »

Evgenii-SPb,
Zah, ben general değilim :D
Evgeniy-Spb
En güçlü orgazm!
En güçlü orgazm!

Kauchuk,
Kendini hissettiriyor bizi biraz trollüyorlar. Konuşmanız okuryazar, diliniz askıda. Kızlarla özel bir zorluk yaşamamalısınız. :cat1:
These users thanked the author Evgeniy-Spb for the post (total 2):
Ayrılıyorum, 6996
Автор темы
Lastik
ön sevişme
ön sevişme

Unread post by Lastik »

Evgenii-SPb,
Not a trol. Büyük olasılıkla, bana öyle geliyor ki, kendimdeki birçok kompleksin üstesinden gelmeme rağmen kendime güvenim yok. Benim karakterim de yumuşak, hatta fazla yumuşak ve çok az kişi yumuşak erkekleri sever :)
JackTheJack
Penetrasyon
Penetrasyon
Total posts: 272
Registered for: 3 years 9 months

Unread post by JackTheJack »

Kauchuk: 05 Dec 2021, 21:40 Herkese merhaba!
21 yaşındayım ve seks yapmadım. Görünüşe göre ortalama bir görünüme sahip, iyi bir işi var, bir kıza yaklaşıp konuşmaktan korkmuyor ama yine de bir partner bulamadı ve mutluluğun gökten düşmesini bekleme arzusu yok. Bir fahişeye gitmeyi düşünüyordum ama vicdansız genç bayanlarla karşılaşma korkusu var ve gece kulüpleri çekici değil ve neden seni istemeyen sarhoş kızlarla sevişmen gerektiğini anlamıyorum (bu arada) , bu nüans aynı zamanda fahişeler yönünde de işliyor). Sorunu nasıl çözeceğimi bilmiyorum. Bana ne yapılabileceğini söyle?
Prensip olarak, internette bir kızla seks için hiçbir zorunluluk olmadan tanışabilirsin. Bana öyle geliyor ki her zaman istekli insanlar olacak. Veya "açık ilişkiler" için. En azından arkadaşlık seksi için. Şu anda bir ilişkiye ihtiyacı olmayan ama yine de seks isteyen birçok insan olduğunu düşünüyorum. Normal seçenek - ve kimseyi değiştirmenize gerek yok, bir şey olursa, yalnızca sizden hoşlanırsa size verir ve bir fahişe gibi para ödemek zorunda kalmazsınız
Автор темы
Lastik
ön sevişme
ön sevişme

Unread post by Lastik »

JackTheJack,
Belki de bu benim için en uygun seçenek)
Ancak bu konu tam olarak mümkün olduğu kadar çok farklı seçeneği belirlemek ve ardından tüm bunlara dayanarak en uygun olanı seçmek amacıyla oluşturuldu)
Başkalarının bildiği bir şeyi bilmediğimi basitçe itiraf ediyorum.
Evgeniy-Spb
En güçlü orgazm!
En güçlü orgazm!

Kauchuk: 09 Dec 2021, 16:50 JackTheJack,
nBelki de bu benim için en iyi seçenektir)
Ancak bu konu tam olarak mümkün olduğu kadar çok farklı seçeneği belirlemek ve ardından tüm bunlara dayanarak en uygun olanı seçmek amacıyla oluşturuldu) nBaşkalarının bildiği bir şeyi benim bilmediğimi kabul ediyorum.
Bu konuda net bir talimat yok.
Hangi şehirdensiniz?
JackTheJack
Penetrasyon
Penetrasyon
Total posts: 272
Registered for: 3 years 9 months

Unread post by JackTheJack »

Kauchuk: 09 Dec 2021, 16:45 Trol yapmıyorum. Büyük olasılıkla, bana öyle geliyor ki, kendimdeki birçok kompleksin üstesinden gelmeme rağmen kendime güvenim yok. Evet, yumuşak bir karakterim var, hatta fazla yumuşak olabilir ve çok az insan yumuşak erkeklerden hoşlanır
Eh, bunun ciddi sorunlara yol açacağını söyleyemem . Ben de birkaç yıl önce kendimden son derece emin değildim, 2018’de kızlarla tanışmaya başladım ama her şey en fazla bir ay sürdü, sonra birbiri ardına hepsi birleşti, 4-5 kızla böyle konuştum, Biriyle çıkmaya başlamayı başardım ve sonuncusundan sonra bir yıldır ayrılacak kimseyi aramadım. Sonra tekrar başladı, internette bir kızla tekrar tanıştı, bir hafta sonra, buluşmayı teklif ettikten hemen sonra buluştu) Ve yola çıktık, neredeyse 2 yıl oldu. Birinin böyle bir adamdan nasıl hoşlanabileceğini anlamıyorum, ama işte burada. Ve altı ay sonra değişiklikler başladı, kendime daha çok güvendim vb. Ama aynı zamanda hala yumuşak kalıyorum ve o da bundan hoşlanıyor. Yani sadece kendi kişinizi bulmanız gerekiyor, herkesin farklı zevkleri var) Ve onu bulacaksınız, ama henüz gerçekten anlamıyorum, sadece sekse mi yoksa tam teşekküllü bir ilişkiye mi ihtiyacınız var?
Last edited by JackTheJack on 09 Dec 2021, 16:57, edited 1 time in total.
Автор темы
Lastik
ön sevişme
ön sevişme

Unread post by Lastik »

Evgenii-SPb,
I’ Kiev ile m)

58 saniye sonra gönderildi:
nJackTheJack,
Evet, ben ’Aslında seks arıyorum, henüz tam teşekküllü ilişkiler düşünmüyorum, bu konuda acelem yok)
Post Reply Previous topicNext topic

Quick Reply

Change Text Case:  Translit: 

• Similar Topics
    Replies
    Views
    Last post

Return to “Bekaret ve onunla ilgili her şey”