Genç annelerin fahişeliği.
-
Автор темыbir peri
- Penetrasyon
- Total posts: 257
- Registered for: 5 years 3 months
- Orientation: biseksüel
Genç annelerin fahişeliği.
Pek çok kişi muhtemelen benzer fotoğrafları fark etmiştir ve bazıları da doğum yapan kadınların am ve fahişelerini göstermeye başladıklarını görmüştür.
Ve bunun daha önce sadık, mütevazı kızların başına geldiğini de biliyorum. Bunun 2 nedenden kaynaklandığını düşünüyorum. Hormonal fırtınalar ve hala erkekler tarafından arzulandığınızı bilme isteği.
Yine de erkeklere tavsiyem, kafanız karışmasın, küçük çocuklu kadınlardan korkmayın. Evli olsa bile bu vermeyeceği anlamına gelmez.
Ve bunun daha önce sadık, mütevazı kızların başına geldiğini de biliyorum. Bunun 2 nedenden kaynaklandığını düşünüyorum. Hormonal fırtınalar ve hala erkekler tarafından arzulandığınızı bilme isteği.
Yine de erkeklere tavsiyem, kafanız karışmasın, küçük çocuklu kadınlardan korkmayın. Evli olsa bile bu vermeyeceği anlamına gelmez.
- These users thanked the author bir peri for the post (total 34):
- Sergey.v, Korsan, Rogatik, Nikk, Denis881, Sergey Arı, Forum, Serg22, Frodo, SergeiKa, İvannavi, seksmarina80, sptlh, bir yunus, Andrey57115, Travolta, Ded, Aslan 123540, Anadolu, yıldız benzeri, Nick1979, kurs, Rasaroam, SeRg !$!, Oleg257 and 9 more users
-
- En güçlü orgazm!
- Total posts: 1531
- Registered for: 4 years 2 months
- Orientation: heteroseksüel
Re: Genç annelerin laneti.
Hanımım evlendiğinde bir yaşında bile olmayan kızıyla birlikte bir arkadaşımla seks yapmaya geldi. Göğüsleri sütle dolup taşıyordu ve bebeği emzirdi. diğeriyle.
-
- ön sevişme
- Total posts: 138
- Registered for: 3 years 7 months
-
- En güçlü orgazm!
Vlad799, anlayışla karşılıyorum
- These users thanked the author Tolkala for the post:
- seksmarina80
-
- En güçlü orgazm!
- Total posts: 1436
- Registered for: 3 years 11 months
-
- Nirvana’dayım
- Total posts: 14344
Evet, alışveriş merkezinde benzer sahneleri birden çok kez gördüm! Bu tür şakalar gerçekten heyecan vericidir! :evet:
- These users thanked the author Nikk for the post:
- Vik.ruba80
-
- Seksi sinyaller gönderme
- Total posts: 18
- Registered for: 3 years 7 months
Böyle genç anneler çok heyecan verici.
- These users thanked the author başak for the post (total 2):
- seksmarina80, Endişeli
-
- Nirvana’dayım
-
- heyecanlanıyorum
- Total posts: 76
- Registered for: 4 years
Hamilelik sırasında bile erkeklerden kurtulamayanlar var :)
- These users thanked the author InL for the post (total 4):
- seksmarina80, meni, alex503311, Alex Alex
-
- Orgazm!
- Total posts: 770
- Registered for: 4 years 8 months
Onlar bir seks dükkanındaki lastik kadınlar, ama yaşıyorlar ve sikişmek istiyorlar)
- These users thanked the author Ayrılıyorum for the post:
- Alex Alex
-
- Penetrasyon
- Total posts: 241
- Registered for: 3 years 6 months
Küçük çocuklarla geçirdiğim yılları hatırlıyorum. Keşke uyuyabilseydim, sadece... seks zamanı değil

-
- Oral stimülasyon
- Total posts: 153
- Registered for: 3 years 8 months
- Секс-знакомство: evet olası bir cinsel ilişki için seninle tanışmak isterim
Bir kadın genellikle evlidir. Ya da çocuğun bundan haberi yok...nymphet: ↑30 Nov 2021, 07:09 Birçok kişi muhtemelen benzer fotoğrafları fark etmiştir ve bazıları doğum yapan kadınların am ve fahişelerini göstermeye başladıklarını görmüştür.
-
Автор темыbir peri
- Penetrasyon
- Total posts: 257
-
- En güçlü orgazm!
Gulya, doğum gününe ilişkin ayrıntılar ne zaman gelecek? Oğlunuzla ilişkiniz nasıl?
-
- Penetrasyon
-
- heyecanlanıyorum
- Total posts: 82
-
- İlgi gösteriliyor
- Total posts: 7
Yazarın 20 yaşın altında bir erkek olduğu açıkça görülüyor
Sadece bunun gibi düzinelerce gönderi oluşturmakla kalmadı, aynı zamanda bir okul çocuğunun temel yazımını da oluşturdu)) bir kadın genellikle evlidir, eğer öyleyse)) iyi günler 
- These users thanked the author Esperanto for the post (total 5):
- Anonim, Kırk beşinci, artmen88, Paul Oakenfold, Polonya
-
- heyecanlanıyorum
- Total posts: 70
esperanto, evli insanlar aşırı büyümüş amlara sahip olur mu?
İnsanların %70’inden fazlası hile yapıyor.
- These users thanked the author Karanlık Lord for the post (total 2):
- Cidden, artmen88
-
- Penetrasyon
-
- En güçlü orgazm!
Gulya, Neden bu kadar çekingensin? sözlü olarak ondan hiç nezaket gördün mü?
-
- Orgazm!
Kocası olmayan kaç genç anne çocuklarına para ödüyor? Ne yapmalılar? Kendilerini ve belki de çocuklarının babasını bu şekilde fotoğraflıyorlar.
- Alex Alex
-
- Potansiyel seks nesnesi
Bazıları ise iki odalı, hatta üç odalı dairelerinde yalnızlar.
Sabah kocanızı uyandırdınız, onu işe gönderdiniz ve tüm gün emrinize amade oldu. Çocuk rutini belirler; ne zaman beslenmesi, ne zaman yürümesi, ne zaman uyuması gerektiği.
Tabii hasta olmadığı sürece. Ancak bahçeye veya çocuk odasına gidene ve yürümeye başlayana ve buna bağlı olarak oyun alanında diğer çocuklarla takılana kadar neredeyse hiç hastalanmıyor.
Hayatınız ölçülü, öngörülebilir ve bir mırıldanma kadar basit. Bu yüzden teyzeler aşırı derecede şişmanlıyor. Çünkü çivilenmeyen her şeyi yiyorlar, yeterince uyuyorlar ve genellikle sağlıklı bir yaşam tarzı sürdürüyorlar.
Bu anlamda bu anneler, ebeveynleri tarafından kontrol edilen gençlere benziyor. Ancak gençler okulda ebeveynleri ve öğretmenleri tarafından zorbalığa maruz kalıyor. Her türlü sınavla, zorunlu okula devamla ve ödevlerle rahatlamalarına izin verilmiyor. Ama annelerin tüm bu saçmalıkları yok; onlar kendi kendilerinin patronları. Ne istersen yap. Evi yalamak istersen. Eğer istemiyorsanız yalamayın. Kocam zaten umursamıyor - işten eve yorgun geliyor ve bir sonraki iş gününden önce bir şekilde iyileşmesi gerekiyor. Eğer işten sonra onu beslerseniz ve kızdırmazsanız, dairenin üç haftadır süpürülmediğini bile fark etmeyecektir.
Eğer koca bir kadınsa kariyer adamı, her şey berbat. Taş ocağı yapıyor ve hiçbir şeyi umursamıyor. Ütülenmiş bir takım elbise ve kravatının olması, bembeyaz bir gömleğinin olması onun için daha önemlidir. Ve böylece kimse onun değerli dizüstü bilgisayarına dokunamaz veya içine giremez. Yine neredeyse eve uyumaya geliyor. Bazı kadınlar bundan memnun olsa da bazıları değildir.
Bazıları böyle bir kocaya sahip oldukları için mutludur. Çünkü bakan rütbesine yükselme ihtimali var. Ve şu anda beynim buna dayanamıyor.
Ve olasılıklara rağmen birileri bundan kesinlikle hoşlanmıyor. Yani doğum izninde küçük çocuklarla daha çok yorulacaksınız.
Aslında durum her zaman böyle olmuyor. İnsanların koşulları çok farklı. Bazıları kocalarının ebeveynleriyle birlikte, hatta bir yurtta yaşıyor.
Bazıları ise iki odalı, hatta üç odalı dairelerinde yalnızlar.
Sabah kocanızı uyandırdınız, onu işe gönderdiniz ve tüm gün emrinize amade oldu. Çocuk rutini belirler; ne zaman beslenmesi, ne zaman yürümesi, ne zaman uyuması gerektiği.
Tabii hasta olmadığı sürece. Ancak bahçeye veya çocuk odasına gidene ve yürümeye başlayana ve buna bağlı olarak oyun alanında diğer çocuklarla takılana kadar neredeyse hiç hastalanmıyor.
Hayatınız ölçülü, öngörülebilir ve bir mırıldanma kadar basit. Bu yüzden teyzeler aşırı derecede şişmanlıyor. Çünkü çivilenmeyen her şeyi yiyorlar, yeterince uyuyorlar ve genellikle sağlıklı bir yaşam tarzı sürdürüyorlar.
Bu anlamda bu anneler, ebeveynleri tarafından kontrol edilen gençlere benziyor. Ancak gençler okulda ebeveynleri ve öğretmenleri tarafından zorbalığa maruz kalıyor. Her türlü sınavla, zorunlu okula devamla ve ödevlerle rahatlamalarına izin verilmiyor. Ama annelerin tüm bu saçmalıkları yok; onlar kendi kendilerinin patronları. Ne istersen yap. Evi yalamak istersen. Eğer istemiyorsanız yalamayın. Kocam zaten umursamıyor - işten eve yorgun geliyor ve bir sonraki iş gününden önce bir şekilde iyileşmesi gerekiyor. Eğer işten sonra onu beslerseniz ve kızdırmazsanız, dairenin üç haftadır süpürülmediğini bile fark etmeyecektir.
Eğer koca bir kadınsa kariyer adamı, her şey berbat. Taş ocağı yapıyor ve hiçbir şeyi umursamıyor. Ütülenmiş bir takım elbise ve kravatının olması, bembeyaz bir gömleğinin olması onun için daha önemlidir. Ve böylece kimse onun değerli dizüstü bilgisayarına dokunamaz veya içine giremez. Yine neredeyse eve uyumaya geliyor. Bazı kadınlar bundan memnun olsa da bazıları değildir.
Bazıları böyle bir kocaya sahip oldukları için mutludur. Çünkü bakan rütbesine yükselme ihtimali var. Ve şu anda beynim buna dayanamıyor.
Ve olasılıklara rağmen birileri bundan kesinlikle hoşlanmıyor. Yani doğum izninde küçük çocuklarla daha çok yorulacaksınız.
-
- Orgazm!
Bu çok saçma, çılgınca) hangi forumdasın? Aile psikoloğu mu? Yoksa bir filozof mu? O kadar çok mektup var ki aklınızı başınızdan alacak.
- 6996
-
- En güçlü orgazm!
Kendinizi rahatsız etmeyin
- These users thanked the author Evgeniy-Spb for the post (total 2):
- 6996, George
-
- İlgi gösteriliyor
- Total posts: 7
Karanlık Lord, bunlar tam olarak evli olanlar)) oku Gönderiyi dikkatlice. Ve eğer varsa, ihanetin suçlusu bir değil, her ikisidir. Birinin amının büyümüş olup olmadığına karar vermek aptalcadır.
-
- heyecanlanıyorum
mesele bu. Kimseyi suçlamıyorum. Aldatmanın yanlış bir yanını görmüyorum. Eğleniyorlar ve doğru olanı yapıyorlar. Bir erkeğin özgüveni zarar görürse hiç kimse arzularını sınırlamamalıdır. Fahişeliğe karşı kötü bir tutumu varsa bu onun sorunudur. Kendini sınırlamamalı. Ve yalnızca çılgın, kendine güveni olmayan kızlar sadık kalır.
- These users thanked the author Karanlık Lord for the post:
- InL
-
- Orgazm!
Karınız sessiz bir adam gibi arkanızdan sikişirken, kendine güveni olduğunu ve kavgacı bir kız olmadığını söyleyerek kendi yetersizliğinizi ve kendi güvensizliğinizi haklı çıkaran kişi siz misiniz? Tamam, bir ailenin eş değiştirdiğini veya sadece mzhm, mmf düzenlediğini hala anlıyorum, sadık ve sadakatsiz görünüyorlar, ancak açıkça ve karşılıklı rıza ile. Bu en azından dürüstlüktür, bu birbirlerine güvendir, peki ne yapabilirler ki, ikisi arasında sadece hamamböceğidirler. Ve fareler gibi sinsice kocasına onu sevdiğini söylerken, kendisi de bir yandan sikişiyor ve ona onu sevdiğini söylüyor.
- These users thanked the author Ayrılıyorum for the post (total 2):
- Gulya, meni
-
- heyecanlanıyorum
Bak, benim için her şey yolunda. Açık bir ilişkimiz var. Birbirimizi sınırlamıyoruz ve ilişkimiz yasaklara dayalı değil.
İnsanların tuhaf bir sevgisi var. Görünüşe göre iyi ve ilginç bir insan. Başka biriyle yattın, ne olmuş yani? Kötü mü oldun?
Bir koca bir kızın isteklerini kabul edemiyorsa bu onun sorunudur derim.
Kadının evli olması kendini dizginlemesi gerektiği anlamına gelmez.
İnsanların tuhaf bir sevgisi var. Görünüşe göre iyi ve ilginç bir insan. Başka biriyle yattın, ne olmuş yani? Kötü mü oldun?
Bir koca bir kızın isteklerini kabul edemiyorsa bu onun sorunudur derim.
Kadının evli olması kendini dizginlemesi gerektiği anlamına gelmez.
- These users thanked the author Karanlık Lord for the post (total 2):
- seksmarina80, Endişeli
-
- En güçlü orgazm!
Sakin olun, Estonya’dan ateşli Finliler). Her kulübenin kendi çıngırakları vardır. Başka vakaların da olduğunu hayal edin. Bu, bir eşin evlenmeden önce kocasını sevecek, aile ilişkilerine içtenlikle değer verecek ve ailesiyle ilgilenecek kadar eğlendiği ve yeterince eğlendiği zamandır. Ve yabancılara doğru bakmıyor bile. Neden bahsettiğimi biliyorum.
- These users thanked the author Evgeniy-Spb for the post (total 5):
- geniş kalçalı adam, George, Ayrılıyorum, Cidden, meni
-
- Nirvana’dayım
-
- Flört etmek
- Total posts: 41
Bunu sürtük olarak mı değerlendireceğimi bilmiyorum. Bir zamanlar muhteşem göğüsleriyle genç bir anne tarafından baştan çıkarılmıştım. 27-28 yaşlarındaydı. Kocamdan uzun zaman önce boşandım. Göğsünü okşayıp kendimi kaptırdığımda benden daha dikkatli ve yumuşak olmamı istedi. "Hala besleniyorum" diye fısıldadı
- These users thanked the author geniş kalçalı adam for the post (total 9):
- Nikk, Ayrılıyorum, Denis881, Tolkala, Sibiryak89, i.igor, meni, Endişeli, Vik.ruba80
-
- Nirvana’dayım
Neden bu kadar önyargılısın? Bu saçmalık değil! Bu karşılıklı zevktir! Hepsi bu!bigass: ↑01 Dec 2021, 21:20 Bunu sürtük olarak mı değerlendireceğimi bilmiyorum. Bir zamanlar muhteşem göğüsleriyle genç bir anne tarafından baştan çıkarılmıştım. 27-28 yaşlarındaydı. Kocamdan uzun zaman önce boşandım. Göğsünü okşayıp kendimi kaptırdığımda benden daha dikkatli ve yumuşak olmamı istedi. "Hâlâ besleniyorum" diye fısıldadı
-
- Flört etmek
Bu konu benim. Tabii ki saçmalık değil. Sadece genç anneler için eğlence
- These users thanked the author geniş kalçalı adam for the post (total 2):
- Nikk, meni
-
- Nirvana’dayım
Bu arada, sütün göğüste durgunluğunu ve diğer sıkıntıları önlemenizi sağlayan çok faydalı bir eğlence.
- These users thanked the author Nikk for the post:
- geniş kalçalı adam
-
- Flört etmek
-
- En güçlü orgazm!
Buna göğüs pompası denir. Elektrik.

- These users thanked the author Evgeniy-Spb for the post:
- geniş kalçalı adam
-
- Orgazm!
boşandı, mutluluk ve şefkat istiyordu.bigass: ↑01 Dec 2021, 21:20 Bunu sürtük olarak mı değerlendireceğimi bilmiyorum. Bir zamanlar muhteşem göğüsleriyle genç bir anne tarafından baştan çıkarılmıştım. 27-28 yaşlarındaydı. Kocamdan uzun zaman önce boşandım. Göğsünü okşayıp kendimi kaptırdığımda benden daha dikkatli ve yumuşak olmamı istedi. "Hâlâ besleniyorum," diye fısıldadı
- geniş kalçalı adam
-
- Potansiyel seks nesnesi
...................
Last edited by Misafir_15 on 09 Dec 2021, 04:04, edited 1 time in total.
-
- Orgazm!
Ivan62: ↑02 Dec 2021, 17:12İşte bu kötü, çılgın) hangi forumdasınız? Aile psikoloğu mu? Yoksa bir filozof mu?Karınız sessizce arkanızdan sikişirken, ona kendine güvenen ve kavgacı bir kız olmadığını kanıtlayan, yetersizliğinizi ve güvensizliğinizi haklı çıkaran kişi siz misiniz? Tamam, bir ailenin eş değiştirdiğini veya sadece mzhm, mmf düzenlediğini hala anlıyorum, sadık ve sadakatsiz görünüyorlar, ancak açıkça ve karşılıklı rıza ile. Bu en azından dürüstlüktür, bu birbirlerine güvendir, peki ne yapabilirler ki, ikisi arasında sadece hamamböceğidirler. Ve sessizce, fareler gibi, kocasına onu sevdiğini ama kendisinin sevişmeyi tercih ettiğini ve onu sevdiğini söylüyor.
- Evgeniy-Spb
-
- Similar Topics
- Replies
- Views
- Last post
-
- 0 Replies
- 295 Views
-
Last post by Audi