Kocam bana bir S’W yaptı
-
Автор темыÇift
- ön sevişme
- Total posts: 127
- Registered for: 5 years 4 months
- Orientation: heteroseksüel
Kocam bana bir S’W yaptı
Merhaba
millet! Lütfen bana ne düşündüğünüzü söyleyin, kocanızla ve diğer erkeklerle kocanızla seks yapmak normdur

- These users thanked the author Çift for the post (total 70):
- Dmitry.Novikov, Tavşan, Oxxotnik, Sergey.v, Gulya, Nikk, Denis881, artm.razvratnik, Forum, Igor12344321, SergeiKa, Sibiryak89, Dimon169, Gusk suyu, seksmarina80, Slogancı, İvannavi, INVAR, İskender 19, Hiç kimse, Cidden, Eugene1eva, yıldız benzeri, Onizm, YeniDim and 45 more users
-
- heyecanlanıyorum
- Total posts: 59
- Registered for: 3 years 6 months
-
- Sürtünmeler
- Total posts: 388
- Registered for: 3 years 8 months
- Orientation: biseksüel
Re: Kocam bana S’W yaptı
Her şey sizin beğenip beğenmediğinize bağlı
3 dakika 5 saniye sonra gönderildi:
Ailenizin durumunu tam olarak bilmiyoruz. Belki siz swingersınız, belki kocanız boynuzlu bir adam
1 dakika 6 saniye sonra gönderilir:
Ailenizin durumunu tam olarak bilmiyoruz. Belki siz swingersınız, belki kocanız bir boynuzlu
3 dakika 5 saniye sonra gönderildi:
Ailenizin durumunu tam olarak bilmiyoruz. Belki siz swingersınız, belki kocanız boynuzlu bir adam
1 dakika 6 saniye sonra gönderilir:
Ailenizin durumunu tam olarak bilmiyoruz. Belki siz swingersınız, belki kocanız bir boynuzlu
- These users thanked the author Anne for the post (total 5):
- artmen88, roma.selin, aryamari, IDVS03082008, İlya_msk
-
- Nirvana’dayım
- Total posts: 14344
- Registered for: 5 years 3 months
İyi bir kocayla iyi seks çok eğlencelidir! Herkes için! Kocam dahil...

- These users thanked the author Nikk for the post (total 8):
- Fan, Kuklacılık, Kesmek, Lord177, Şehvetli kadın, IDVS03082008, Esinti, RedFox
-
- Sürtünmeler
- Total posts: 353
- Registered for: 3 years 9 months
Kocanız olmadan - bu fahişeliktir, bir kocayla - siz seks tanrıçasısınız! :)
- These users thanked the author Andrey ben for the post (total 57):
- George, Nikk, seksi kız, Limon, Ahah, Denis881, Sergey, Forum, Rogatik, Çift, Alexb, SergeiKa, İvannavi, INVAR, seksmarina80, Sergey Arı, Dimon169, Tolkala, sağlam, Cidden, Eugene1eva, Büyüleyici, Sibiryak89, yıldız benzeri, Nikolay. and 32 more users
-
- Flört etmek
- Total posts: 45
Böyle bir ilişkinin ortaya çıkabilmesi veya en azından hayalinin kurulabilmesi için insanların 10 yıldır evli olmaları gerekiyor. Bazı evliler yazıyor.
- These users thanked the author En doğru for the post (total 10):
- Büyüleyici, artmen88, Sergey_1176, Kuklacılık, aryamari, Sanek007, andylee, Esinti, Lappin 1978, akşam karanlığı
-
- Nirvana’dayım
Bu hiç de gerekli değil. Arkadaşım şirketimizin ortak metresi olan bir kızla evlendi. Ayakta duran herkes tarafından hem koro halinde hem de tek başına sikildi. Düğünde gelin, limuzin şoförü de dahil olmak üzere tüm konuklar tarafından sikildi. Düğünün ardından ziyafet devam etti. Ve şimdi - amcığı, memnun bir kocanın nazik bakışları altında her üyeyi misafirperver bir şekilde kabul edecek...

- These users thanked the author Nikk for the post (total 21):
- Ryzhik, George, Denis881, SergeiKa, Sergey Arı, Tolkala, Cidden, yıldız benzeri, Tolyan, Kuklacılık, birisi, Spica5, çoban, Rasaroam, Dmitri244, Şehvetli kadın, Yağmurcu, IDVS03082008, Esinti, RedFox, üniversite
-
- Flört etmek
-
- Nirvana’dayım
-
- Flört etmek
- Total posts: 30
Bunu kendim istedim, eşimle rızam ve isteğim olmadan nasıl seks yapabilirim?
- These users thanked the author Timmikadze1 for the post:
- Esinti
-
- Nirvana’dayım
Peki, istemek yeterli değil! Hala bunu yapabilmen gerekiyor! Ve bunu herkes yapamaz...
-
- Sürtünmeler
oksanna97, arkadaşım sevdiği bir adamla evlendi onu ve onu çok seviyor. Böylece ondan gerçek bir darbe aldı. Ve onu sevdiği için reddedemez
- These users thanked the author Anne for the post (total 10):
- Nikk, Valdis, Sibiryak89, Sergey Arı, kaptan63, Lyaxander, aryamari, Şehvetli kadın, Esinti, RedFox
-
- Nirvana’dayım
Sanırım seks yapmayı da seviyor. Ve işte o kadar lüks koşullar ki!

- These users thanked the author Nikk for the post (total 4):
- Sergey Arı, tenzör, Şehvetli kadın, Esinti
-
- Flört etmek
Anne, Garip bir kombinasyon, bu ilk sefer Bunu duydum. Ne diyeceğimi bile bilmiyorum.
-
- Sürtünmeler
Aşk kötüdür ve sen bir swingeri seveceksin
- These users thanked the author Anne for the post (total 10):
- Nikk, George, annem adam yaptı, SergeiKa, Sergey Arı, yıldız benzeri, Kadın, Güzel, aryamari, Esinti
-
- Nirvana’dayım
-
- Flört etmek
Anne, Anne, Swing tamamen farklı. Aynı tuhaflığa sahip hem karı koca var. Birkaç kez swing kulüplerine gittim ve bundan hoşlanmadım. Daha çok eş değiştirmeye benziyor. Bunlar, pasaportunuzdaki damgayı kontrol etmemelerine rağmen, girişin yalnızca çiftler için olduğu "düzgün" kulüplerdir. Çiftlerin yanı sıra bekar kadınların da ziyaret edebileceği kulüpler var. Bir de asıl meselenin para toplamak olduğu kişiler var ve çok tembel olmayan herkes bu tür işlere girecek, çoğunlukla bekar erkekler ve bu kadınlar için gerçekten zor.
- These users thanked the author En doğru for the post (total 4):
- Irina123, aryamari, Şehvetli kadın, Esinti
-
- heyecanlanıyorum
- Total posts: 91
- Registered for: 3 years 7 months
Eğer ikiniz de beğendiyseniz neden olmasın?
- These users thanked the author Igor19852104 for the post (total 3):
- Ded, Esinti, RedFox
-
- Sürtünmeler
oksanna97, neden. Arkadaşlarıyla takıldıklarını ve partner değiştirdiklerini anlıyorum. Yoksa yanılıyor muyum?
2 dakika 48 saniye sonra gönderildi: Igor19852104, tamamen katılıyorum. Daha önce de söylendiği gibi, başka bir konuşmacının en azından biraz da olsa evlilik içinde yaşaması gerekiyor
2 dakika 48 saniye sonra gönderildi: Igor19852104, tamamen katılıyorum. Daha önce de söylendiği gibi, başka bir konuşmacının en azından biraz da olsa evlilik içinde yaşaması gerekiyor
-
- Flört etmek
Anne, Kesinlikle. Buradaki ana kelime BİRLİKTE’dir. Ve bir seks kadını-cuclold ilişkisinde, kadın eğleniyor ve kocası sadece onu bekliyor, ona bakıyor veya katılıyor, ama başka kadın yok.
-
- En güçlü orgazm!
- Total posts: 1436
- Registered for: 3 years 11 months
Her zaman böyle değildir, her şey kişiye özeldir. Kulüplere ve partilere gitmek bazen beklentileri karşılamıyor. Tüm ziyaretlerim sırasında bu tür etkinliklerin normal şekilde organize edildiğini hiç görmedim. Kitlesel insanlar - sadece para kazanmak için eğlence yapanlar. Kim isterse gelsin, parayı ödesin. Ama kendi adıma faydasını gördüm. Toplantılardan birinde evli bir çift ve bir adamla tanıştım. Genel olarak grup seks halinde örgütlenmeye başladılar, arkadaşlarını davet ettiler ve daire kiraladılar. Partimize katılanların sayısı giderek arttı. Bu zaten 15 yıldır devam ediyor. Arayın, bulacaksınız)

- These users thanked the author Evgeniy-Spb for the post (total 7):
- Denis881, Tolkala, Onizm, Tersi, Spica5, IDVS03082008, Esinti
-
- Flört etmek
Evgenii-SPb, 15 yıl önce ne olduğunu bilmiyorum Biliyorum, ama eğer herkes kendine aitse, o zaman evet, gerçi kişisel olarak grup seksten pek hoşlanmıyorum. Rekabet olmadan ilgi odağı olmayı seviyorum.
-
- Sürtünmeler
-
- Nirvana’dayım
O halde seks karısına giden doğrudan bir yolunuz var! Arkadaşlar sizi üç taraftan sikiyor, kocanız da hayranlık duyuyor ve gerizekalı gibi davranıyor! Ve herkes mutlu!
-
- Orgazm!
- Total posts: 806
- Секс-знакомство: evet olası bir cinsel ilişki için seninle tanışmak isterim
-
- Sürtünmeler
Evgenii-SPb, yani bilmiyorum , Podolsk’ta hoşuma gitti, Belarusça 4c plus’a koyabilirsiniz. Taganka’da evet 3 derin bir eksi ile
-
- Flört etmek
niqk, georg, Belki babası Ukrayna’lıydı.
n2 dakika sonra gönderilir 13 saniye:
niqk, Bu yüzden bu yolda yürümeye devam ediyorum ve kimseyle karşılaşmıyorum. :hırçın:
n2 dakika sonra gönderilir 13 saniye:
niqk, Bu yüzden bu yolda yürümeye devam ediyorum ve kimseyle karşılaşmıyorum. :hırçın:
-
- En güçlü orgazm!
- Total posts: 1875
Eğer size uygunsa bu normaldir. Ayrıca benim olduğunu görmek beni de mutlu eder. Karım başkaları tarafından sikilirdi ama o bunu desteklemiyor.
-
- Nirvana’dayım
Acele etmeyin! Ve zahmet etme! Zevklerinizi yakalayın; belki ihtiyacınız olanı yakalarsınız...
-
- Orgazm!
-
- Nirvana’dayım
-
- Orgazm!
Bu bir trajedi olurdu - sadece başkalarıyla değil kocamla da ayda bir kez battaniyenin altında karanlıkta seks yapsaydım ve hatta onu köle gibi tutsaydım - bir adım bile atmadan kocamla yanda ve yüzünde siyah bir çizme! Bu sözde "kocalardan" yeterince yok mu?
ve ne!
Bu bir trajedi olurdu - sadece başkalarıyla değil kocamla da ayda bir kez battaniyenin altında karanlıkta seks yapsaydım ve hatta onu köle gibi tutsaydım - bir adım bile atmadan kocamla yanda ve yüzünde siyah bir çizme! Bu sözde "kocalardan" yeterince yok mu?

-
- İlgi gösteriliyor
- Total posts: 5
-
- En güçlü orgazm!
3 dakika 38 saniye sonra gönderildi:
Eskisi gibi değil, 15 yıldır hala devam ettiğini yazdım. Ve kural olarak toplantıda bayanlardan biri ve birkaç erkek bulunur.
3 dakika 38 saniye sonra gönderildi:
Ben St. Petersburg’luyum.
-
- Flört etmek
Evgenii-SPb, başladığın zamanı kastettim . "Hanımefendinin" kocası da katılıyor mu? Peki neden yalnız?
-
- En güçlü orgazm!
Ben de çok daha erken başladım. Ve tabiri caizse ana omurga olan bu şirket yaklaşık 15 yıldır bir arada. Birkaç bayan var, hatta daha fazla erkek var. Çok basit, herkesin yapacak işleri, işi, ailesi, çocukları var ve 3 kişiden 5-8 kişiye kadar bir araya gelmek mümkün. Ne zaman ve nasıl. Ama yine de kızlarımız yalnız kalmayı seviyor, bazıları birbirini tanımıyor bile. Bir toplantıda iki bayanın olması nadirdir. İnsanları arayıp toplayan birkaç erkek organizatör var. Üç-dört evli çift var. Birinde koca, karısının sikilmesini izliyor. Otuzbir bile çekmiyor ya da soyunmuyor. Bazen erkeklerden biri “yeni” bir kız getirir. Kızların bir kısmı yanımıza geliyor, bir kısmı da merakını giderip kaçıyor.
- These users thanked the author Evgeniy-Spb for the post (total 4):
- George, Cidden, Spica5, Anna Dimitrova
-
- Flört etmek
Evgenii-SPb, yani kimse kimseyi seçmez ? Mesela bununla kim geldi ve sikişti? Her nasılsa pek iyi değil. Sadece birkaç kez gittim, bir arkadaşım aradı ama kendisi cahil ve cimri olduğu için kulüp biraz solcuydu. İlk geldiğimizde birbiriyle konuşan iki çift vardı; emeklilik öncesi yaştaki iki pespaye kadın ve zavallı zavallı 6-7 kişi. Hemen “erkek arkadaşıma” ayrı ayrı eğlenmemiz şartını koydum. Çiftlere katılmaya çalıştı. Bu zavallılar hemen etrafımı sardılar. Sohbet etti, dans etti, kimin en zeki olduğunu seçti ve “onu mutlu etmeye” gitti. Sonuç şöyle böyle bir zevktir. İkinci sefer biraz daha iyiydi ama aynı zamanda harika değildi.
- These users thanked the author En doğru for the post (total 2):
- aryamari, Anna Dimitrova
-
- Orgazm!
- Total posts: 770
- Registered for: 4 years 9 months
Bilinmeyen şeyler hakkında çok fazla konuşma var. Bu soru nedendi? Normal mi yoksa anormal mi? Bu soruyu soruyorsanız, bu sizin için normdur ve o zaman sormanıza gerek yok demektir. Yoksa kendini onaylamak için mi? Eğer bu sizin için norm olmasaydı, geri döner ve böyle bir kocayı terk ederdiniz; eğer onun istediği buysa, o zaman bu onun sorunudur. Yoksa kendi kafanla düşünmüyor musun? Neden düşünelim, bırak at düşünsün ama sen kocanın karar verdiği gibi yapacaksın ve internette ne diyecekler?
- These users thanked the author Ayrılıyorum for the post:
- Evgeniy-Spb
-
- Flört etmek
Burası bir forum, gevezelik burası önemli. Herhangi. Peki bunu neden yazdın? İnsanlar saçma sapan konuşuyor, öyle olsun. Neye tepki vermeli?Syshu: ↑29 Nov 2021, 00:08 Bilinmeyenler hakkında o kadar çok tartışma var ki. Bu soru nedendi? Normal mi yoksa anormal mi? Bu soruyu soruyorsanız, bu sizin için normdur ve o zaman sormanıza gerek yok demektir. Yoksa kendini onaylamak için mi? Eğer bu sizin için norm olmasaydı, geri döner ve böyle bir kocayı terk ederdiniz; eğer onun istediği buysa, o zaman bu onun sorunudur. Yoksa kendi kafanla düşünmüyor musun? Neden böyle düşünüyorsun, bırak at düşünsün, sen kocanın karar verdiği gibi yapacaksın, internette ne diyecekler?
- These users thanked the author En doğru for the post (total 2):
- yıldız benzeri, aryamari
-
- En güçlü orgazm!
Ben de anlamadım bu garip mantık. Ancak sohbetin önemli olduğu ortaya çıktı. Herhangi. Tepki vermenize gerek yok.Syshu: ↑29 Nov 2021, 00:08 Bilinmeyenler hakkında o kadar çok tartışma var ki. Bu soru nedendi? Normal mi yoksa anormal mi? Bu soruyu soruyorsanız, bu sizin için normdur ve o zaman sormanıza gerek yok demektir. Yoksa kendini onaylamak için mi? Eğer bu sizin için norm olmasaydı, geri döner ve böyle bir kocayı terk ederdiniz; eğer onun istediği buysa, o zaman bu onun sorunudur. Yoksa kendi kafanla düşünmüyor musun? Neden öyle düşünüyorsun, bırak at düşünsün, sen kocanın karar verdiği gibi yapacaksın, internette ne diyecekler?
-
- Similar Topics
- Replies
- Views
- Last post
-
- 251 Replies
- 16593 Views
-
Last post by Zebraspite
-
- 206 Replies