Bayanlara soru
-
Автор темыAmatör
- Orgazm!
- Total posts: 502
- Registered for: 3 years 9 months
- Orientation: heteroseksüel
- Секс-знакомство: evet olası bir cinsel ilişki için seninle tanışmak isterim
Bayanlara soru
Cunnilingus’a ilgim var, eşim bana dedi ki, eğer bir erkek yalamayı seviyorsa ve ilişkinin başında oral seksi tercih ediyorsa, bir kadının gözünde otoritesini ve çekiciliğini kaybeder mi? Bana öyle geldi ki, ikinci buluşmada hemen şapkama daldım (penisim küçük), sürpriz yapmak istedim ama... akmaya başladı ve hayatındaki en iyi orgazmı yaşadığını itiraf etti ve iletişim kurmayı bıraktı. . Kendimi onun gözünde mi küçük düşürdüm yoksa ne? Tanınmanın en iyi am yalama olduğunu ve ilişkinin bittiğini hiç gördünüz mü? Kızların fikrini almak istiyorum, am yalama konusunda ne düşünüyorsunuz?
-
- Göz teması kurmak
- Total posts: 2
- Registered for: 3 years 6 months
Re: Bayanlara Sorum
Şahsen benim bu tür çocuklara karşı çok iyi bir tavrım var!!! Daha fazlasını söyleyeceğim, sadece oral seks yapan bir yalayıcım var. Bu durumdan oldukça memnunum. Ve mükemmel bir şekilde yalıyor, birkaç saat içinde en az 6 kez boşaldım!!! Yani bunlar sadece senin kadınların değil ((
-
- Flört etmek
- Total posts: 45
- Orientation: biseksüel
Bununla yalnızca bir kez karşılaştım. Sitede (bu değil) uzun süre konuştuk ve bizi buluşmaya ikna ettik. İtiraf etmeliyim ki harikaydı! Diz çöktü ve ayaklarını öpmeye başladı. Yaz mevsimiydi. Bu durum için elbisenin içine sandalet giyiyorum ve külot yok. Sandaletlerini çıkarıp ayak parmaklarını tek tek emmeye başladı. Çoook sıradışı ve çok hoş. Daha sonra ayaklarını öptü. Daha yükseğe, daha yükseğe... Kıçıma doğru ilerledim. Öptüm, ısırdım, bana eller. Sonra kıçına dil de harika. Kedime dokunmaya başladığımda hemen geldim. Kısacası her şey harikaydı. Bir hafta sonra buluştuk... Her şey aynıydı ama hisler... Aynı değildi... Hatta pek heyecanlanmadım bile. Bir daha hiç karşılaşmadım. Nedenini bilmiyorum ama artık istemiyorum. Belki de bir slime’dan iyi bir boynuzlanma olur. Bir kızın oral seks yapması tamamen farklıdır. Bir kızla saatlerce vakit geçirebilirim.
-
- heyecanlanıyorum
- Total posts: 99
- Registered for: 3 years 7 months
Her şey kıza, cinsel engellemelerine ve yetiştirilme tarzına bağlı. Hiç ağzına penis bile sokmamış, burnunu külotuna sokmamış tecrübesiz bir kadına rastlarsanız, tam tersi, bir an önce kendi inisiyatifinizle yalayıp yapmalısınız. .
Ve kız için de faydalı olacak, çünkü artık vücudundan utanmayacak, sertliğinin üstesinden gelmesine yardımcı olacak ve karşılıklı oral seks için hemen hazır olacak.
Ve kız için de faydalı olacak, çünkü artık vücudundan utanmayacak, sertliğinin üstesinden gelmesine yardımcı olacak ve karşılıklı oral seks için hemen hazır olacak.
-
- Flört etmek
- Total posts: 45
-demokrat-, Belki de öyle, çünkü ilk deneyim çok şey ifade ediyor. İlk cinsel deneyimi yumruklama ve oral seks olan bir kadın tanıyordum ve belki de bu yüzden onun için bundan daha iyi bir şey yoktu.
-
- Orgazm!
- Total posts: 806
- Registered for: 3 years 9 months
- Секс-знакомство: evet olası bir cinsel ilişki için seninle tanışmak isterim
-
- Flört etmek
- Total posts: 28
- Registered for: 1 year 11 months
-
- Seksi sinyaller gönderme
- Total posts: 24
- Registered for: 2 years 3 months
Cevap: Bayanlara Sorum
Dilinizi yakınlaştırmanıza izin vermiyor sana
Her iki deliğini de arka arkaya beş kez yaladığım eski sevgilimden sonra bu biraz sıkıcı görünüyor
İyi tavsiye, bunun gibi biriyle tanıştım; 27 yaşında, ağzı bir santimetre bile değil ve dili amcıkta-demokrat-: ↑21 Nov 2021, 15:56 Burada her şey kıza, onun cinsel engellemelerine ve yetiştirilme tarzına bağlı. Hiç ağzına penis bile sokmamış, burnunu külotuna sokmamış tecrübesiz bir kadına rastlarsanız, tam tersi, bir an önce kendi inisiyatifinizle yalayıp yapmalısınız. .
Ve kız için de faydalı olacak, çünkü artık vücudundan utanmayacak, sertliğinin üstesinden gelmesine yardımcı olacak ve karşılıklı oral seks için hemen hazır olacak
Dilinizi yakınlaştırmanıza izin vermiyor sana
Her iki deliğini de arka arkaya beş kez yaladığım eski sevgilimden sonra bu biraz sıkıcı görünüyor
- These users thanked the author Alexey.Novikov for the post:
- -demokrat-
-
- Similar Topics
- Replies
- Views
- Last post
-
- 2 Replies
- 439 Views
-
Last post by Eliza