Bugün 1,5 ay sonra ilk kez bir arkadaşımızla buluştuk, bir kafede oturduk, bir şeyler içtik ve mangal yaptık ve beynimiz bize gidip biraz dinlenmemiz gerektiğini söyledi)
Hadi biraz eğlenelim erotik masaj Bize en yüksek standartta hizmet verildi) ardından Kent ve ben eve gittik... Ve şimdi oturup düşünüyorum , dün 0,25 gram toz şeklinde eski bir zula bulduğumu fark ettim Ve içimde bir düşünce, hatta bir arzu bile var, birkaç piliç bulma (temas halinde olmadan), onlarla sahip olduklarımızı koklayacağız ve coşkuyla birlikte olacağız. sikişmeye başla, böylece herkes çıldırsın)
Şu anda benim durumum bu...
Bugün 1,5 ay sonra ilk kez bir arkadaşımızla buluştuk, bir kafede oturduk, bir şeyler içtik ve mangal yaptık ve beynimiz bize gidip biraz dinlenmemiz gerektiğini söyledi) Hadi biraz eğlenelim erotik masaj☺️ Bize en yüksek standartta hizmet verildi) ardından Kent ve ben eve gittik... Ve şimdi oturup düşünüyorum , dün 0,25 gram toz şeklinde eski bir zula bulduğumu fark ettim ☺️❄️💥❄️ Ve içimde bir düşünce, hatta bir arzu bile var, birkaç piliç bulma (temas halinde olmadan), onlarla sahip olduklarımızı koklayacağız ve coşkuyla birlikte olacağız. sikişmeye başla, böylece herkes çıldırsın) Şu anda benim durumum bu...
Ve coşku içinde, sadece güzel olanı yalamayı ve sadece yalamayı kabul ederdin. Reddetmezdim, coşku altında yalamak hoşuma gitti, iki bayan şaka yollu önerdi ve ben de kabul ettim ve onları bir saat yaladım, sabah en iyi oral seks yaptığımı itiraf ettiler, ama bununla övünemezsin herkes.
These users thanked the author Amatör for the post (total 3):
Ve coşku içinde, sadece güzel olanı yalamayı ve sadece yalamayı kabul ederdin. Reddetmezdim, coşku altında yalamak hoşuma gitti, iki bayan şaka yollu önerdi ve ben de kabul ettim ve onları bir saat yaladım, sabah en iyi oral seks yaptığımı itiraf ettiler, ama bununla övünemezsin herkes.
[quote=georg post_id=46585 time=1638261469 user_id=2349]şu anda - gerçekten uyumak istiyorum - yalnız ve sessizce!!! :no: [/quote] Meslektaşım, övünüyor musun yoksa şikayet mi ediyorsun?))
[quote=Evgenii-SPb post_id=46592 time=1638262653 user_id= 1630] Meslektaşım, övünüyor musun yoksa şikayet mi ediyorsun?)) [/quote] şu anki en güçlü fantezi (soru başlıkta) hayatta zaman! Ve şimdi şikayet ediyorum - hala, kaltak, yarım iş günü! :(
[quote=georg post_id=46597 time=1638263862 user_id=2349] [quote=Evgenii-SPb post_id=46592 time =1638262653 user_id=1630] Meslektaşım, övünüyor musun yoksa şikayet mi ediyorsun?)) [/quote] en güçlü fantezi (soru başlıkta var) ) şimdiki zamanda hayat! Ve şimdi şikayet ediyorum - hala, kaltak, yarım iş günü! :( [/quote] Seni anlıyorum. Fırtınalı bir gece geçirdiğini ve yeterince uyumadığını sanıyordum. : günpyat:
Evgenii-SPb: ↑30 Nov 2021, 13:02
Fırtınalı bir gece geçirdiğini ve yeterince uyumadığını sanıyordum.
Oh, BÖYLE bir iltifat için güzel :bira:
LLM formatında akşam çok iyiydi (kazara), ama sonra bir şeyler uyumadı - ruhum ülke ekonomisi konusunda endişeliydi (nasıl düşürebilirim) :bilinmiyor:
[quote=Evgenii-SPb post_id=46600 time=1638266572 user_id= 1630] Fırtınalı bir gece geçirdiğini ve yeterince uyumadığını sanıyordum. [/quote] Oh, BÖYLE bir iltifat için güzel :bira: LLM formatında akşam çok iyiydi (kazara), ama sonra bir şeyler uyumadı - ruhum ülke ekonomisi konusunda endişeliydi (nasıl düşürebilirim) :bilinmiyor:
[ek=1]109517316_273487843745116_5825291726585 88886_n1.jpg[/attachment] Nasılsın?) Sanırım bir fotoğraf ekledim, ama bilmiyorum) 6_5825291726585988886_n.jpg[ /attachment]
georg, siktir et işini, madem buna vaktin var sitelerin ziyaret ettiği şeyler
7 dakika 24 saniye sonra gönderildi: nO4arovatell, ayrılacaksın, kazanacaksın Kokladıktan sonra kalkmayın ve bu arada, pudralar penisinizi küçültür. Benim boyum eskiden 18 cm idi, eşim özel olarak ölçtü ama şimdi 13 veya 14. Zararlı, sadece kaba fanteziler kafama giriyor
4 dakika 12 saniye sonra gönderilir: georg ve piliçlerle olan tişörtün ardından oraya bir yalama eklemediğini inkar etmeyeceksin, bir kedi eklerdin yine de yemek programı
[ref=#bf0000]georg[/ref], siktir et işini, madem buna vaktin var sitelerin ziyaret ettiği şeyler
[size=85] [ color=green]7 dakika 24 saniye sonra gönderildi:[/color][/size] n[ref=#804000]O4arovatell[/ref], ayrılacaksın, kazanacaksın Kokladıktan sonra kalkmayın ve bu arada, pudralar penisinizi küçültür. Benim boyum eskiden 18 cm idi, eşim özel olarak ölçtü ama şimdi 13 veya 14. Zararlı, sadece kaba fanteziler kafama giriyor
[size =85][color=green]4 dakika 12 saniye sonra gönderilir:[/color ][/size] [ref=#bf0000] georg [/ref] ve piliçlerle olan tişörtün ardından oraya bir yalama eklemediğini inkar etmeyeceksin, bir kedi eklerdin yine de yemek programı
Bu yaşlı kadını gerçekten yalamak istiyorum [url=https://postimg.cc/qhdNzJQp] [img]https://i.postimg.cc/W3dgYtkq/31013047227-1e1cdbd70a-b.jpg[/img][/url]
Dalgalar kayalara çarparak köpük haline geldi ve köpük yavaş yavaş yüzeyden kayboldu. Kumlu kıyı, çeşitli boyutlardaki taşların yanı sıra, tropik bir cennet adasının genel resminden açıkça öne çıkan...
Last post
Daha dün ada ve yerlilerle ilgili fanteziler kurarak mastürbasyon yaptım) Tabii ki bu hikayeyi çok beğendim)))
Düşünceler önemli) I’ senin cinsel fantezilerinin bana yaratma konusunda ilham...
Herkese selam!
Uzun zamandır karar verdim ve sonunda bu foruma kaydoldum.
Seks konusunda çok sayıda gizli arzum var, ancak eşim seks konusunda o kadar muhafazakar ki bu kesinlikle mümkün değil bunu...
Last post
Seks ve zevk sizin için gerçekten önemliyse ve karınız bu tür sıradanlıkları bile kabul etmiyorsa, o zaman evlilik açıkça mahkumdur.
Bu Hikayeye başlarken size şunu tavsiye ederim: Eğer tematik ilişkileri hayatınıza sokmaya karar verirseniz, bunu çok genç yaşta yapmayın. Her halükarda, okulda bunu yapmaya kesinlikle değmez......
Last post
muhtemelen yarın yeni bir Hikaye ekleyeceğim)))..
ancak bu henüz kesin değil...
Gerçekten okumak istiyorum!! Başınıza gelen anları anlatmakta çok iyisiniz!!! Bekliyoruz!!! :Gül:
Yani sadece kızlarım olmadı, hala uyuyorum, sık sık seks yapıyoruz, kızım 19 yaşında, en küçüğü 3 yaşında ve Manya’nın toplamda 8 kızı var, en küçüğü 9 aylık , annesi öldü, ben de onunkini perma ile...
Last post
Kızım zevk dünyasıyla yeni tanışıyor ama bazen 1-2 sene sonra ne yapacağını hayal ediyorum, böyle düşüncelerden akıp gidiyorum.