tüm hastalara ve hasta olmayanlara! Adanmış)hastanın kim olduğu bilinmiyor ve hayır... herkeste sapmalar var. Kocam ve ben en üstte olduğumuzu biliyoruz. Milletvekilleri falan... Çok farklı eğilimler var, ayrıca şarkıcılar ve şarkıcılar!!! Hasta olmamak çok sıkıcı... Herkes saklanıyor, yaşasın forumumuz!!!!
36 saniye sonra gönderildi: Sarhoşum ve iki adamdan geldim!!!
2 dakika sonra gönderildi 37 saniye :
Seni seviyorum
These users thanked the author Gulya for the post (total 18):
:shamp: tüm hastalara ve hasta olmayanlara! Adanmış)hastanın kim olduğu bilinmiyor ve hayır... herkeste sapmalar var. Kocam ve ben en üstte olduğumuzu biliyoruz. Milletvekilleri falan... Çok farklı eğilimler var, ayrıca şarkıcılar ve şarkıcılar!!! Hasta olmamak çok sıkıcı... Herkes saklanıyor, yaşasın forumumuz!!!!
[size=85 ] [color=green]36 saniye sonra gönderildi:[/color] [ /size] :cat1: Sarhoşum ve iki adamdan geldim!!!
[size=85][color=green]2 dakika sonra gönderildi 37 saniye :[/color][/size] Seni seviyorum
Gülya, bize tatile katılanların kim olduğunu söyle bu masada sefahat mi? Sevilmeyen oğlunu mutlu ettin mi?
4 dakika 43 saniye sonra gönderilir: Gülya, buradasın milletvekilleri hatırladım. Yani yetkililer bizim için kanun yazıyorlar ama onlar küçük çocukları sikiyorlar. Rahipler vaaz okuyor ve bizi günahla korkutuyorlar ve kendileri de erkek çocukları sikiyor.
These users thanked the author Tolkala for the post (total 5):
[ref=#bf0000]Gülya[/ref], bize tatile katılanların kim olduğunu söyle bu masada sefahat mi? Sevilmeyen oğlunu mutlu ettin mi?
[size=85][color=green]4 dakika 43 saniye sonra gönderilir:[/color][/size] [ref=#bf0000]Gülya[/ref], buradasın milletvekilleri hatırladım. Yani yetkililer bizim için kanun yazıyorlar ama onlar küçük çocukları sikiyorlar. Rahipler vaaz okuyor ve bizi günahla korkutuyorlar ve kendileri de erkek çocukları sikiyor.
Gulya: ↑20 Nov 2021, 02:09 tüm hasta ve hasta olmayanlara! Adanmış)hastanın kim olduğu bilinmiyor ve hayır... herkeste sapmalar var. Kocam ve ben en üstte olduğumuzu biliyoruz. Milletvekilleri falan... Çok farklı eğilimler var, ayrıca şarkıcılar ve şarkıcılar!!! Hasta olmamak çok sıkıcı... Herkes saklanıyor, yaşasın forumumuz!!!!
Seni seviyorum
Açık bir şekilde heyecan verici) Şehvetin ta kendisi
[quote=Gulya post_id=44797 time=1637363385 user_id=4026] :shamp: tüm hasta ve hasta olmayanlara! Adanmış)hastanın kim olduğu bilinmiyor ve hayır... herkeste sapmalar var. Kocam ve ben en üstte olduğumuzu biliyoruz. Milletvekilleri falan... Çok farklı eğilimler var, ayrıca şarkıcılar ve şarkıcılar!!! Hasta olmamak çok sıkıcı... Herkes saklanıyor, yaşasın forumumuz!!!!
[size=85 ] [color=green]36 saniye sonra gönderildi:[/color] [ /size] :cat1: Sarhoşum ve iki adamdan geldim!!!
[size=85][color=green]2 dakika sonra gönderildi 37 saniye :[/color][/size] Seni seviyorum [/quote] Açık bir şekilde heyecan verici) Şehvetin ta kendisi
Gulya: ↑20 Nov 2021, 02:09 tüm hasta ve hasta olmayanlara! Adanmış)hastanın kim olduğu bilinmiyor ve hayır... herkeste sapmalar var. Kocam ve ben en üstte olduğumuzu biliyoruz. Milletvekilleri falan... Çok farklı eğilimler var, ayrıca şarkıcılar ve şarkıcılar!!! Hasta olmamak çok sıkıcı... Herkes saklanıyor, yaşasın forumumuz!!!!
Seni seviyorum
Bu harika! ANCAK! Amcığın neden ıslak değil? :şampuan:
[quote=Gulya post_id=44797 time=1637363385 user_id=4026] :shamp: tüm hasta ve hasta olmayanlara! Adanmış)hastanın kim olduğu bilinmiyor ve hayır... herkeste sapmalar var. Kocam ve ben en üstte olduğumuzu biliyoruz. Milletvekilleri falan... Çok farklı eğilimler var, ayrıca şarkıcılar ve şarkıcılar!!! Hasta olmamak çok sıkıcı... Herkes saklanıyor, yaşasın forumumuz!!!!
[size=85][color=green]2 dakika sonra gönderildi 37 saniye :[/color][/size] Seni seviyorum [/quote] Bu harika! ANCAK! Amcığın neden ıslak değil? :şampuan:
36 saniye sonra gönderildi: Sarhoşum ve iki adamdan geldim!!! amın bir cesede benziyor!
2 dakika 37 saniye sonra gönderildi:
Seni seviyorum
[size=85 ] [color=green]36 saniye sonra gönderildi:[/color] [ /size] :cat1: Sarhoşum ve iki adamdan geldim!!! amın bir cesede benziyor!
[size=85][color=green]2 dakika 37 saniye sonra gönderildi:[/color][/size] Seni seviyorum [/quote]
Bu grubun tüm adamlarına selamlar ;) Ben Katya, yeni ilginç tanıdıklar arıyorum) Ben iletişimden yanayım ve bunun neye yol açacağını - zaman gösterecek))
Last post
Yani muhtemelen Katya değildir
Stopudovo. Çünkü normal bir hesap oluşturulmadı ve fotoğraf internetten çekildi.
8-904-606-09-91
Yetişkin sarışın, 41 yaşında, kadınsı kıvrımlı, 5 göğüslü, Slav görünümlü bir erkeği evime davet ederdim. Benimle tüm arzularını tatmin edeceksin. Her şeyi ve her yeri seviyorum.....
Kadınsı formlara sahip esmer, 6 göğüs, Slav görünümlü bir erkeği evime davet edeceğim veya ziyarete geleceğim. İster klasik seks, ister ürolojik masaj, ister sizin için kayış, oyuncaklarla seks veya...