Uykuda orgazm ve garip durumlar
-
Автор темыAmatör22
- Seksi sinyaller gönderme
- Total posts: 16
- Registered for: 2 years 5 months
Uykuda orgazm ve garip durumlar
Kızlar, söyleyin bana, hiç rüyanızda şiddetli bir orgazm yaşadınız mıve aynı zamanda yanlış zamanda mı oldunuz? Örneğin, ailenizle tek odalı bir dairede yaşıyorsunuz ve sonra bu başınıza geliyor. Hiç böyle durumlar yaşandı mı? Ebeveynler ne dedi ve nasıl tepki verdiler? Nasıl hissettin?
- These users thanked the author Amatör22 for the post (total 3):
- çiçek hastalığı, Herurg, Makar1977
-
- Oral stimülasyon
- Total posts: 172
- Registered for: 2 years 6 months
- Orientation: biseksüel
Re: Uykuda orgazm ve tuhaf durumlar
Muhtemelen 11 ya da 12 yaşımdayken bir rüya gördüm, rüyamda ya yetişkin bir erkekle ya da bir erkekle yakınlık yaşadım, açıkçası hatırlamıyorum, ama duyguların tarif edilemez olduğu gerçeği bir GERÇEK! !! Uyandığımda bu yakınlığın gerçek olduğu hissi vardı... Tabii bu rüyayı kimseye anlatmadım. Sonra, büyüdüğümde ve succubi ve incubi’yi öğrendiğimde, bu rüyayı ve üzerimde bıraktığı canlı izlenimi hatırladım... Çoğu kişi muhtemelen bunu vücudun değiştiği ve dolayısıyla hormonlarda belirli bir dalgalanma olduğu gerçeğine bağlayacak. vb. ama yine de inanıyorum. bunun mistik bir tezahür olduğunu
Ondan sonra tabii ki aynı şey, erotik rüyalar gördüm ama bu kadar canlı bir etki bir daha olmadı...

- These users thanked the author Alina for the post (total 4):
- Ded, Ötesinden Gelen Şehvet, çiçek hastalığı, Mart
-
- Nirvana’dayım
- Total posts: 6415
- Registered for: 2 years 9 months
- Orientation: heteroseksüel
Sık sık canavarlarla seks hayal ediyorum) Orgazm yaşamıyorum ama heyecanlı ve ıslak uyanıyorum. Üstelik sadece bacaklarının arası değil, sanki gerçekten seks yapmış gibi her yeri ıslanmıştı.) Uykusunda birkaç kez inledi. Beni uyandırıyorlar, kötü hissettiğimi sanıyorlar ama tam tersine iyi hissediyorum)))
-
- Orgazm!
- Total posts: 596
- Registered for: 2 years 8 months
- Orientation: heteroseksüel
- Секс-знакомство: evet olası bir cinsel ilişki için seninle tanışmak isterim
Marinka, belki de karabasan seni taciz ediyordur)))Marinka: ↑18 Feb 2023, 15:09 Sıklıkla canavarlarla seks hayal ediyorum) Orgazm yaşamıyorum ama heyecanlı ve ıslak bir şekilde uyanıyorum. Üstelik sadece bacaklarının arası değil, sanki gerçekten seks yapmış gibi her yeri ıslanmıştı.) Uykusunda birkaç kez inledi. Beni uyandırıyorlar, kötü hissettiğimi düşünüyorlar ama tam tersine iyi hissediyorum)))
- These users thanked the author Çift 33 for the post (total 2):
- Geçit, netshadow99
-
- Similar Topics
- Replies
- Views
- Last post
-
- 1 Replies
- 281 Views
-
Last post by RazVratnik