Seks sırasındaki garip durumlar

Seks hakkında açıkça konuşuyoruz, izlenimlerimizi ve deneyimlerimizi paylaşıyoruz. Aşağıdaki bölümlere uymayan her şey
Автор темы
Masal
Flört etmek
Flört etmek
Total posts: 28
Registered for: 1 year 11 months
Orientation: heteroseksüel
 Seks sırasındaki garip durumlar

Unread post by Masal »

Seks sırasındaki garip durumlar.
Herkes bir şeylerin plana göre gitmediği ve kontrolden çıktığı durumları yaşamıştır. Kasada cüzdanlarını unuttuklarını, yanlışlıkla bluzlarına kahve döktüklerini ve yanlışlıkla başka birine mesaj gönderdiklerini fark ettiler. Hayatta bu olaylara önem vermezseniz, sekste en ufak utançlar bile her şeyi mahvedebilir.
Hiç böyle bir şey yaşadınız mı? Bu konuda ne hissettin? Mizah konusunda, uzun süre rahatsız mı oldunuz, endişelendiniz mi, yoksa her şey ayrılıkla mı sonuçlandı?

Kendinizle başlarsanız, birkaç tuhaf durumla karşı karşıya olduğunuzu görürsünüz.
Odanın kilitli olmayan bir kapısı ve ailemin beklenmedik bir şekilde evime geri dönmesi ve odadan çıkarmayı unuttukları ve seksimizi MCH’min evinde oyun daveti olarak kabul eden bir köpek.
İlk durumda son derece tuhaftı, ancak ikincisi morali oldukça yükseltti.
RazVratnik
ön sevişme
ön sevişme
Total posts: 127
Registered for: 2 years
Orientation: heteroseksüel
Секс-знакомство: evet olası bir cinsel ilişki için seninle tanışmak isterim
 Re: Seks sırasında yaşanan garip durumlar

Unread post by RazVratnik »

Bir durum vardı, kızla ben evde odamdaydık, bizden başka kimse yoktu. Doğal olarak tutkulu bir seks vardı ve bitirdikten sonra bir içki içmeye gittim ve annemi evde gördüm. Eve geldiğini duymadık. Yüzündeki gülümsemeyi görebiliyordunuz, ama tuhaftı)
Post Reply Previous topicNext topic

Quick Reply

Change Text Case:  Translit: 

• Similar Topics
    Replies
    Views
    Last post

Return to “Seks hakkında genel sorular”