Kız kardeşim ve ben birbirimizi çok seviyoruz ama nedense beni uzaklaştırıyor ama yine de hassasiyet var.

Kan akrabaları arasındaki ilişkiler
Автор темы
AKELLA_TRISS
İlgi gösteriliyor
Total posts: 5
Registered for: 3 years 7 months
Orientation: heteroseksüel
 Kız kardeşim ve ben birbirimizi çok seviyoruz ama nedense beni uzaklaştırıyor ama yine de hassasiyet var.

Unread post by AKELLA_TRISS »

Onu hiçbir kötü şey olmadan, tamamen romantizm ve şefkatle ve kendisinin arzuyla değil, duygularla isteyeceği şekilde samimi olmaya nasıl ikna edebilirsiniz? Olağanüstü bir şey teklif edin ama aptalca da değil.
These users thanked the author AKELLA_TRISS for the post:
Tolkala
Pişmanlık yok
Sürtünmeler
Sürtünmeler
Total posts: 453
Registered for: 3 years 10 months
 Yanıt: Kız kardeşim ve ben birbirimizi çok seviyoruz ama bir nedenden dolayı beni uzaklaştırıyor ama yine de hassasiyet var.

Unread post by Pişmanlık yok »

Lanet olsun, işi çarpıttın, önce birkaç kez sik, sonra romantizmi düşünmeye başlayacaksın
Tavşan
Orgazm!
Orgazm!
Total posts: 594
Registered for: 3 years 9 months
 Yanıt: Kız kardeşim ve ben birbirimizi çok seviyoruz ama bir nedenden dolayı beni uzaklaştırıyor ama yine de hassasiyet var.

Unread post by Tavşan »

Nazik dokunuşlar, boynunu öpmek, başlangıç ​​olarak bacaklarını okşamak, iltifat etmek
These users thanked the author Tavşan for the post:
AKELLA_TRISS
Pişmanlık yok
Sürtünmeler
Sürtünmeler
Total posts: 453
Registered for: 3 years 10 months

Unread post by Pişmanlık yok »

Bana öyle geliyor ki, eğer istersen, ön sevişme olmadan onu alıp sikmelisin.
Автор темы
AKELLA_TRISS
İlgi gösteriliyor
Total posts: 5
Registered for: 3 years 7 months

Unread post by AKELLA_TRISS »

Kunikolai: 11 Oct 2021, 07:37 Nazik dokunuşlar, boynunu öpmek, başlangıç ​​olarak bacaklarını okşamak, ona iltifat etmek
Bu zaten var ama o herhangi bir istek göstermiyor benimle çık ya da daha ciddi bir şey yap.
Post Reply Previous topicNext topic

Quick Reply

Change Text Case:  Translit: 

• Similar Topics
    Replies
    Views
    Last post

Return to “Ensest”