Anne hakkında fetiş.
-
Автор темыAyrılıyorum
- Orgazm!
- Total posts: 770
- Registered for: 4 years 8 months
Anne hakkında fetiş.
Kimsenin benim hakkımda ne düşüneceğini bilmiyorum ama benim düşüncem, annesini becerdiğini söyleyenin amcık olduğu yönünde. Ve istediklerini söyleyenler. Kahretsin, hiçbir aklı başında anne oğluyla sevişmez. Ya anne sikilmiş, ya da hayattaki bir sürtük, ya da oğul o kadar yozlaşmış ki, zaten onun için üzülüyor ve bu onun son şansı ve bunu ona veriyor. Bunlar sadece fanteziler ve yorumlardan, hayranlardan ve danışmanlardan kendinizi tatmin etmek için 6 tane istiyorsunuz.
-
- Sürtünmeler
- Total posts: 340
- Registered for: 4 years 1 month
- Orientation: heteroseksüel
Cevap: Anne fetişi.
Muhtemelen kementle mi sürüklendiniz?
Evet elbette millet @uevye, siz ensest konusuna bir şekilde giren tek Dartagnan.Syshu: ↑30 Sep 2021, 22:18 Kimsenin benim hakkımda ne düşüneceğini bilmiyorum ama benim fikrim, annesini siktiğini söyleyen her kimse, sizi amcıklar. Ve istediklerini söyleyenler. Kahretsin, hiçbir aklı başında anne oğluyla sevişmez. Ya anne sikilmiş, ya da hayattaki bir sürtük, ya da oğul o kadar yozlaşmış ki, zaten onun için üzülüyor ve bu onun son şansı ve bunu ona veriyor. Bunlar sadece fantezi ve siz yorumlardan, taliplerden ve danışmanlardan tatmin arıyorsunuz.
Muhtemelen kementle mi sürüklendiniz?
-
Автор темыAyrılıyorum
- Orgazm!
Ensest ilişkim vardı, yani Karşılaştırmaktan daha fazlası.rmt: ↑30 Sep 2021, 22:37Evet elbette millet @uevye, siz ensest konusuna bir şekilde giren tek Dartagnan.Kimsenin benim hakkımda ne düşüneceğini bilmiyorum ama benim fikrim annesini becerdiğini söyleyenin bir amcık olduğudur. Ve istediklerini söyleyenler. Kahretsin, hiçbir aklı başında anne oğluyla sevişmez. Ya anne sikilmiş, ya da hayattaki bir sürtük, ya da oğul o kadar yozlaşmış ki, zaten onun için üzülüyor ve bu onun son şansı ve bunu ona veriyor. Bunlar sadece fantezi ve siz yorumlardan, taliplerden ve danışmanlardan tatmin arıyorsunuz.
Muhtemelen kementle mi sürüklendiniz?![]()
-
- Nirvana’dayım
- Total posts: 14344
- Registered for: 5 years 3 months
-
Автор темыAyrılıyorum
- Orgazm!
-
- ön sevişme
- Total posts: 148
- Registered for: 3 years 2 months
- Orientation: biseksüel
- Секс-знакомство: evet olası bir cinsel ilişki için seninle tanışmak isterim
Syshu, açıkçası salağın teki, bu onun yapabileceği anlamına geliyor ensest ve geri kalanı amcık. Sen dostum, kendine çok fazla değer veriyorsun, ya da tüm forum üyeleriyle aynı pisliksin.
-
- heyecanlanıyorum
- Total posts: 52
- Registered for: 2 years 5 months
-
- Similar Topics
- Replies
- Views
- Last post
-
- 6 Replies
- 705 Views
-
Last post by Gaz 1981
-
-
New post St. Petersburg, tıbbi fetiş, bir kadın arıyor.
by Ahlaki eğitim » » in Seks ve iletişim için flört - 0 Replies
- 396 Views
-
Last post by Ahlaki eğitim
-
-
- 7 Replies
- 1392 Views
-
Last post by ALEXsey777
-
- 2 Replies