Bir fetiş
-
- Potansiyel seks nesnesi
Bir fetiş
Herkese selam! Öyle bir fetişim var ki eşimin ayaklarını çok seviyorum, özellikle de naylonluyken. Ayaklara masaj yapıyorum, okşuyorum, okşuyorum... Mmm.. Söylesene bu bir sapma mı?.. Ama sadece eşimin bacakları beni heyecanlandırıyor.. Diğerleri bana biraz farklı geliyor...
-
- Nirvana’dayım
- Total posts: 14344
- Orientation: heteroseksüel
Yanıt: Fetiş
Bir orospunun değil, yalnızca karınızın bacaklarının sizi tahrik etmesi iyi bir şey. Ve hatta yaşlı!Guest: ↑03 Jun 2020, 20:38 Herkese merhaba! Öyle bir fetişim var ki eşimin ayaklarını çok seviyorum, özellikle de naylonluyken. Ayaklara masaj yapıyorum, okşuyorum, okşuyorum... Mmm.. Söyle bana, bu bir sapma mı?.. Ama sadece karımın bacakları beni heyecanlandırıyor.. Diğerleri bana bir şekilde farklı geliyor...

-
- Potansiyel seks nesnesi
Bu tamamen normaldir! En azından ayakla mastürbasyon yapmayı gerçekten seven bizler için. Ve genel olarak, her iki ortağın da sevdiği her şey bir tür fetiş değildir. Sevgiliniz ayaklarını, ayak parmaklarını, topuklarını okşamanızı, öpmenizi, emmenizi veya yalamanızı seviyorsa ve bu yüzden yedinci cennetteyse, bu nasıl bir kimseden kınamaya neden olabilir, bu sizin kişiseldir! Ne istersek onu yaparız! Aynı ruhla devam edin ve henüz bunu denemediyseniz, sevgilinize gerçekten onun ayaklarındaki her parmağı öpmek istediğinizi açıkça söyleyin! Eminim ki o sadece bu tür okşamalardan memnun olacaktır.
-
- Orgazm!
- Total posts: 629
-
- heyecanlanıyorum
- Total posts: 55
Tema kirli ayaklardır. Herkes referansı anlamayacak)
- These users thanked the author Funduk for the post:
- çiçek hastalığı
-
- heyecanlanıyorum
- Total posts: 67
- Orientation: heteroseksüel
-
- ön sevişme
- Total posts: 120
- Orientation: biseksüel
- Секс-знакомство: evet olası bir cinsel ilişki için seninle tanışmak isterim
-
- Similar Topics
- Replies
- Views
- Last post
-
-
New post St. Petersburg, tıbbi fetiş, bir kadın arıyor.
by Ahlaki eğitim » » in Seks ve iletişim için flört - 0 Replies
- 396 Views
-
Last post by Ahlaki eğitim
-
-
- 121 Replies
- 1955 Views
-
Last post by fare zehiri
-
- 1 Replies