Karınızı oğlunuzla seks yapmaya nasıl ikna edersiniz?
-
Автор темыInter
- İlgi gösteriliyor
- Total posts: 5
- Registered for: 3 years 7 months
- Orientation: heteroseksüel
Karınızı oğlunuzla seks yapmaya nasıl ikna edersiniz?
Zaten bu şekilde ve içkiyi bırakamayacak kadar içerken aynı fikirde değil. Oğlum 12 yaşında. Onu nasıl ikna edebilirim?
-
- Nirvana’dayım
- Total posts: 14344
- Registered for: 5 years 3 months
Re: Eşinizi oğlunuzla ilişkiye nasıl ikna edersiniz?
Buna neden ihtiyacın var? Artık buna değmez mi, yoksa ne?
-
Автор темыInter
- İlgi gösteriliyor
Her şey buna değer. Bu neden gerekli, bu seni ilgilendirmez. Dedikleri gibi, "herkes istediği gibi mastürbasyon yapar."
- These users thanked the author Inter for the post (total 4):
- artm.razvratnik, Bez Tormozov, rmt, IchAğustos
-
- Nirvana’dayım
Kaba davranıyorsun oğlum! Konunuzu halka açtıysanız, forum üyelerinin size söylediği her şeyi kabul etme nezaketini gösterin. Aksi halde neden burada birine teslim oldunuz?
- These users thanked the author Nikk for the post (total 2):
- Kız Alla, SeksANDday
-
Автор темыInter
- İlgi gösteriliyor
Kabalığa kabalıkla karşılık verdim. Beni dürtmeye, bir erkek olarak başarısız olduğumdan şüphelenmeye ve hatta konu dışı olmaya başlayan sensin. Sebepler önemli değil, belirli bir soru sordum ve yerel kabalardan yüzlerce aptalca ve saldırgan soru değil, buna yanıtlar almak istiyorum.
-
- Sürtünmeler
- Total posts: 340
- Registered for: 4 years 1 month

48 saniye sonra gönderildi:
niqk: ↑30 Sep 2021, 19:44Kaba davranıyorsun oğlum! Konunuzu halka açtıysanız, forum üyelerinin size söylediği her şeyi kabul etme nezaketini gösterin. Aksi halde neden burada birine teslim oldunuz?Her şeye değer. Bu neden gerekli, bu seni ilgilendirmez. Dedikleri gibi, "herkes istediği gibi mastürbasyon yapar."
Yani o kişiye hemen kaba davrandınız. Ve cevabı aldığımda üzüldüm.
48 saniye sonra gönderildi:
Oğlu bunu kendisi mi istiyor?
-
- Sürtünmeler
- Total posts: 333
- Registered for: 3 years 10 months
-
- Nirvana’dayım
hayır... Madem ki sen kabasın, o zaman her şey açık...Inter: ↑30 Sep 2021, 19:58 Kabalığa kabalıkla karşılık verdim. Beni dürtmeye, bir erkek olarak başarısız olduğumdan şüphelenmeye ve hatta konu dışı olmaya başlayan sensin. Sebepler önemli değil, belirli bir soru sordum ve yerel kabalardan yüzlerce aptalca ve saldırgan soru değil, bu soruya yanıt almak istiyorum.
-
Автор темыInter
- İlgi gösteriliyor
Evet, onun fotoğraflarına bakarak otuzbir çekiyor.
Evet, onun fotoğraflarına bakarak otuzbir çekiyor.
-
- Sürtünmeler

Sizin durumunuzdaki prenses. Saldırı hemen başarısız olduğundan, onu hafif bir kuşatmayla alın. Sadece fanatizm olmadan. Kale düşecek.)
Bu arada çocuk sadece fotoğraftan mı heyecanlanıyor yoksa gerçekten denemek mi istiyor? Burada nüanslar olabilir.
İşin yarısının zaten yapıldığını düşünün. Dedikleri gibi, geriye kalan tek şey prensi ikna etmektir!
Sizin durumunuzdaki prenses. Saldırı hemen başarısız olduğundan, onu hafif bir kuşatmayla alın. Sadece fanatizm olmadan. Kale düşecek.)
Bu arada çocuk sadece fotoğraftan mı heyecanlanıyor yoksa gerçekten denemek mi istiyor? Burada nüanslar olabilir.
-
Автор темыInter
- İlgi gösteriliyor
Ama burada bilmiyorum. Ona eğer seks yapmak istiyorsan söyle ona, benimle aynı fikirde olan kızlar da var dedim. Bazen ben konuşmaya başlıyorum ama o başlamıyor, anne ve babasına karşı çok kapalı.
-
- Sürtünmeler
Bu onun sırrı, sırrı.
Peki, kiminle denemek istediğini sorun. Tabii ki utangaç. Özellikle de onun fotoğrafına mastürbasyon yaptığı için zaten annesini düşünüyorsa.))Inter: ↑30 Sep 2021, 20:34Ama burada bilmiyorum. Ona eğer seks yapmak istiyorsan söyle ona, benimle aynı fikirde olan kızlar da var dedim. Bazen ben sohbet başlatıyorum ama o yapmıyor, anne ve babasına karşı çok kapalı.Bu arada çocuk fotoğrafta sadece heyecanlanıyor mu, yoksa gerçekten denemek istiyor mu? Burada nüanslar olabilir.
Bu onun sırrı, sırrı.
-
- Potansiyel seks nesnesi
Inter, işte ücretsiz bir forum. Banka havalesi yoluyla ön ödeme yapmanız durumunda özel mesajla talepte bulunacaksınız. Ve eğer bedava cevap almak istiyorsan burada palyaço gibi dans etmen gerekecek.
Oğlunuz orgazma yaklaştığında ve inlediğinde eşinizle seks hakkında konuşmayı deneyin (tabii ki bu gerçekleşirse) :zeki:
Oğlunuz orgazma yaklaştığında ve inlediğinde eşinizle seks hakkında konuşmayı deneyin (tabii ki bu gerçekleşirse) :zeki:
-
Inter, burada kimsenin sana hiçbir borcu yok. Ya da ne düşünüyorsun? Burada neden bir belediye teşkilatı var ve profesyonel danışmanlar tavsiye vermek için para alıyor? Bir şeyler karıştı. Burada sıradan insanlar var. Bu, sıradan insanlara sormakla aynı şey.
Ve sonra onlara "Bir soru sordum ve belirli bir yanıt almak istiyorum" demekle aynı şey. Peki, gönderecekler ve doğrusunu yapacaklar. Sonuç talep etmek için herhangi bir ödeme yaptınız mı?
Ve sonra onlara "Bir soru sordum ve belirli bir yanıt almak istiyorum" demekle aynı şey. Peki, gönderecekler ve doğrusunu yapacaklar. Sonuç talep etmek için herhangi bir ödeme yaptınız mı?
-
- Orgazm!
- Total posts: 594
- Registered for: 3 years 9 months
Annelerin çoğu hâlâ kafalarında oğulları varken seksi yeniden canlandırıyor, ama artık yok, karınızı bu konuda yozlaştırmaya başlamanız, ensest video izlemeniz, bunu tartışmanız gerekiyor, o bundan etkilenmeye başlayacak ve sorunsuz bir şekilde devam edebilirsiniz. oğlun hakkında konuşmaya
- These users thanked the author Tavşan for the post (total 2):
- alex503311, Dimon169
-
Kunikolai, daha basit bir seçenek var: Ona bir hediye ver Bunun için kürk manto. :zeki:
-
- Orgazm!
Li’nin bir kürk mantoyu kabul etmesi pek olası değil))) bunu kendisinin istemesi gerekiyor, ama ailede ne kadar heyecan ve uyum)
-
Eğer kürk manto almayı kabul ederse tüm kadınlar fahişedir.
Ve kürk manto için değilse altın için. Ve eğer istemiyorsa, o zaman istemeyecektir.
Ve bu, ne tür bir kürk manto olduğuna bağlı - vizon veya siyah vizon (kadınlar bunu anlar). Veya uzun vizon olanı.
Ve kürk manto için değilse altın için. Ve eğer istemiyorsa, o zaman istemeyecektir.
Ve bu, ne tür bir kürk manto olduğuna bağlı - vizon veya siyah vizon (kadınlar bunu anlar). Veya uzun vizon olanı.
-
-
- Orgazm!
Bu bir gerçek değil, kadınlar farklıdır, asıl önemli olan onun karakterine göre bireysel bir yaklaşım bulmaktır.
-
Satılmayan şey yüksek fiyata satılıyor. Ve bireysel bir yaklaşım daha da pahalı demektir.
-
Oğluna isterse asla vermeyecek anne yoktur! Oğlundan korkmuyor ve utanmıyor, SENDEN VE KOCASINDAN KORKUYOR!!! Metne bakılırsa, şöyle bir yağlıboya tablonuz olması gerekiyor: Annesinin yanında bir oğul ve yakınlarda öğüt veriyorsunuz! Onları tarafsız bölgede yalnız bırakın, her şey birlikte büyüsün! Kaç oğul anneleriyle tatil yerlerinde veya köyde büyükanneleriyle birlikte dışarıda buluştu!? Şahsen ben ilk kez 14 yaşımda bir köy hamamına girdim! İkisi de özgürleşti!
-
- Sürtünmeler
- Total posts: 353
Bir önceki konuşmacıya katılıyorum.
Önemli olan koşulları yaratmak. Eski Rus geleneğine göre, süpürgeyle kırbaçlayın, sırtını ovalayın... onları rahat bırakın, doğa kendi yolunu bulacaktır. Maksimum - bir delikten veya yerleşik bir video kameradan casusluk yapabilirsiniz... ve bize gösterebilirsiniz....
Önemli olan koşulları yaratmak. Eski Rus geleneğine göre, süpürgeyle kırbaçlayın, sırtını ovalayın... onları rahat bırakın, doğa kendi yolunu bulacaktır. Maksimum - bir delikten veya yerleşik bir video kameradan casusluk yapabilirsiniz... ve bize gösterebilirsiniz....

- These users thanked the author Andrey ben for the post (total 4):
- Tavşan, Kültür, viktor.bolkonsky, İvannavi
-
- Orgazm!
Anladığım kadarıyla, eğer onlar için her şey yolunda giderse, gelecekte mzhm’yi düşünecek misiniz? bu konudaki fantezinizi paylaşın
-
- Seksi sinyaller gönderme
- Total posts: 14
- Registered for: 3 years 8 months
Oğlunuzun karınızı hamile bırakıp bir erkek çocuk doğurmasını ister misiniz?
-
- Penetrasyon
- Total posts: 268
- Orientation: biseksüel
Allahım gerçek hayatta 12 yaşında bir çocuğun annesini nasıl arabaya bindirdiğini görsem dayanamam
-
- En güçlü orgazm!
- Total posts: 1436
- Registered for: 3 years 11 months
Ve? Pazarlık yapın! Kusar mısın? Bir çocuğu annesinden uzaklaştırır mıydınız? Anneni bir kenara itip onun yerini alır mısın? Yoksa yanınızda fırça ve boya olsa bir şaheser mi çizerdiniz? Ne?)))
- These users thanked the author Evgeniy-Spb for the post (total 5):
- Kırk beşinci, 6996, SergeiKa, yıldız benzeri, Endişeli
-
- Penetrasyon
- Total posts: 268
beni uzaklaştırmaz. Tam tersine gelip çocuğun kalçasına sarılır ve ona rehberlik etmeye başlardı.Evgenii-SPb: ↑03 Oct 2021, 13:35Peki ? Pazarlık yapın! Kusar mısın? Bir çocuğu annesinden uzaklaştırır mıydınız? Anneni bir kenara itip onun yerini alır mısın? Yoksa yanınızda fırça ve boya olsa bir şaheser mi çizerdiniz? Ne?)))
-
- En güçlü orgazm!
- Total posts: 1436
- Registered for: 3 years 11 months
Doğru. Dünya iyi insanlardan yoksun değil!))alena: ↑03 Oct 2021, 13:41beni uzaklaştırmaz. Tam tersine gelip çocuğun kalçasına sarılır ve ona rehberlik etmeye başlardı.Evgenii-SPb: ↑03 Oct 2021, 13:35Peki? Pazarlık yapın! Kusar mısın? Bir çocuğu annesinden uzaklaştırır mıydınız? Anneni bir kenara itip onun yerini alır mısın? Yoksa yanınızda fırça ve boya olsa bir şaheser mi çizerdiniz? Ne?)))
- These users thanked the author Evgeniy-Spb for the post:
- Kırk beşinci
-
-
- Sürtünmeler
En kötü tavsiye. Aslında konu dışı değil.Evet, oğlan için önce bir fahişeyi ararım
-
- Orgazm!
bir fahişe onu korkutabilir, yalnızca şefkati ve şefkatiyle bir anne Sevgi onu uyandırabilir. Ona dünya dışı bir cennet ayarlayacak hiçbir erkek yoktur.Evet, oğlan için önce bir fahişe çağırırım
-
Onu saçından tutup dizlerinin üstüne koyarsan ve ona bunu yapmasını söylersen seni korkutmaz.
-
- Sürtünmeler
Konunun başlığını okuyun. Yazarın oğlunun bir fahişeyle seks yapmasına ihtiyacı yok. Hatta buna şiddetle karşı çıkacağını bile düşünüyorum.
Tatlı yerine slop ikram etmekle aynı şey.
O halde sana tavsiye.Saçından tutup dizlerinin üstüne koyarsan ve bunu yapmasını söylersen onu korkutmaz
Konunun başlığını okuyun. Yazarın oğlunun bir fahişeyle seks yapmasına ihtiyacı yok. Hatta buna şiddetle karşı çıkacağını bile düşünüyorum.
Tatlı yerine slop ikram etmekle aynı şey.
-
Ha, karına esaret teklif et. Onu yatağa bağla, gözlerini bağla. Ve sonra oğul onun üzerine uzanacak ve
’yi ekleyecek

-
- Sürtünmeler
Daha sonra başınız belaya girmediği sürece
Lanet olsun harika olacak !Ha, karınıza esaret teklif edin. Onu yatağa bağla, gözlerini bağla. Ve sonra oğul onun üzerine uzanacak ve![]()
![]()
Daha sonra başınız belaya girmediği sürece
-
- Nirvana’dayım
ekleyecek. Ya da onu sonsuza kadar bağlamalı mıyız? Seğirmemek için...Ha, karınıza esaret teklif edin. Onu yatağa bağla, gözlerini bağla. Ve sonra oğul onun üzerine uzanacak ve![]()
![]()
-
- heyecanlanıyorum
- Total posts: 73
Ailenizle birlikte çıplaklar plajına giderseniz ne olur? Böyle bir tatil özgürleştiricidir. Bu tür konularda asla doğrudan bir şey elde edemezsiniz. Bana öyle geliyor ki uzaktan ve yavaş yavaş yapılması gerekiyor.
-
- Sürtünmeler
-
- Nirvana’dayım
Büyükbabamla! Her ihtimale karşı...
- These users thanked the author Nikk for the post:
- Kırk beşinci
-
- Similar Topics
- Replies
- Views
- Last post
-
- 57 Replies
- 3832 Views
-