Bir fahişeyle yapamam
-
Автор темыRomantik
- heyecanlanıyorum
- Total posts: 96
- Registered for: 3 years 10 months
- Orientation: heteroseksüel

Sorun şu... Bir fahişeyle yapamam, onun bunu içtenlikle yapmadığını biliyorum, ama fahişelerle para için yapamam ve bunu yapmak istemiyorum
Ve bu ben değilim’ Ben beleşçi falanım, bir kadının benimle seks istemesi benim için önemli
Ve bu ben değilim’ Ben beleşçi falanım, bir kadının benimle seks istemesi benim için önemli
- These users thanked the author Romantik for the post:
- gynecologist_homegrown
-
- Sürtünmeler
- Total posts: 449
Re: Bir fahişeyle yapamam
Yapamıyorsanız kendinizi zorlamayın. Herkes kendisi için ne tür bir seksin kabul edilebilir olduğuna bireysel olarak karar verir
Bir fahişe senin gibi insanları uzun süre görür ve siker, hiçbir şey onu şaşırtamaz, bu da gerçekten entrikaları öldürür. Bu yüzden onlara yalnızca seksin çok az olduğu dönemlerde gittim.
Bir fahişe senin gibi insanları uzun süre görür ve siker, hiçbir şey onu şaşırtamaz, bu da gerçekten entrikaları öldürür. Bu yüzden onlara yalnızca seksin çok az olduğu dönemlerde gittim.
-
Автор темыRomantik
- heyecanlanıyorum
Hayatım boyunca (gençliğimde) bir fahişe tuttum (gerçekten seks istesem de hiçbir zaman işe yaramadı) sonra bu felaket işten vazgeçtim, şimdi karımı, sürekli metresimi ve bazen bunu gerçekten isteyenlerle sikişiyorum
-
- En güçlü orgazm!
- Total posts: 1092
- Registered for: 5 years 2 months
- Orientation: biseksüel
Ve kendini zorlamana gerek yok. Kesinlikle katılıyorum - sekste tam bir samimiyet, açıklık olmalı, tüm heyecan bu. Ve bu hanımlar meslekleri gereği genel olarak oyuncudurlar. Onların asıl amacı sizin paranızdır, romantizminiz değil.
- These users thanked the author Tanuşka for the post (total 3):
- gynecologist_homegrown, George, Adele
-
- Potansiyel seks nesnesi
19 yaşındayken St.Petersburg’da (o zamanki Leningrad) bir fahişeyi aldı, onu kulübeye getirdi, soyundu, sadece onu becermek istedi (penisi kristal gibi duruyordu), kadın durdu, bir iğne çıkardı konyak döktüm, içtim, bir numara görmek isteyip istemediğimi sordu? Kabul ettim, boş şişeyi boynundan tuttu ve ÖNCE ALTTAN şişenin tamamını vajinasına tıktı! Deliyim! Amcığının büyüklüğüyle hiçbir ilgim olmadığını söyledi! Gördüklerinin bedelini talep etti Cömertçe ödedim. Minnettarlıkla oral seks yaptı ve ortadan kayboldu! Bu 80’lerdeydi, o zamandan beri fahişelerle hiçbir ilgim olmadı!
-
Автор темыRomantik
- heyecanlanıyorum
Ben de beni istemeyen bir kanepeyi sikmeyeceğim
evet, kesinlikle zorlamıyorum, sadece onların hizmetlerinden yararlananları anlamak istiyorum, bunu nasıl yaptıkları ortaya çıktı, dünya görüşleriTanushka: ↑05 Sep 2021, 14:58Ve bunu yapmak zorunda değilim kendimi zorluyorum. Kesinlikle katılıyorum - sekste tam bir samimiyet, açıklık olmalı, tüm heyecan bu. Ve bu hanımlar meslekleri gereği genel olarak oyuncudurlar. Onların asıl amacı sizin paranızdır, romantizminiz değil.İşte olay şu... Bir fahişeyle birlikte olamam, bunu içtenlikle yapmadığını biliyorum ama ama para için fahişelerle birlikte olamam ve birlikte olmak istemiyorum
Ve bu benim beleşçi ya da başka bir şey olduğumdan değil, benim için önemli olan bir kadının benimle seks yapmak istemesi
Ben de beni istemeyen bir kanepeyi sikmeyeceğim
-
- Penetrasyon
- Total posts: 213
Seçtiği kişiyle 5 saat boyunca seks yaptı ve ben de benimkiyle konuştum
her şey hakkında.
Acaba bu kız buna benzer bir şeyle ne sıklıkta karşılaştı?
Muhtemelen benim de bir kur yapma sürecine ihtiyacım var. Belki tanıdığım kızlardan bile daha fazlası. Onları geride tuttum. Heh. Hemen yapamadım: Atladım ve yola çıktık!
Bu benim için yürümüyor herhangi biri. Doğru, bu bir kez oldu. Arkadaşı borcunu iade etti ve manevi ilgi olarak iki kızla sauna sipariş etti.
Seçtiği kişiyle 5 saat boyunca seks yaptı ve ben de benimkiyle konuştum
Acaba bu kız buna benzer bir şeyle ne sıklıkta karşılaştı?
Muhtemelen benim de bir kur yapma sürecine ihtiyacım var. Belki tanıdığım kızlardan bile daha fazlası. Onları geride tuttum. Heh. Hemen yapamadım: Atladım ve yola çıktık!
- These users thanked the author gynecologist_homegrown for the post:
- Tanuşka
-
- Nirvana’dayım
- Total posts: 14344
- Registered for: 5 years 4 months
Görüyorsunuz, bu süreçle ilgili değil, duygularla ilgili. Para için seks duyarsızdır! Fahişe ücretini aldı ve bu parayla çalışıyor! Hepsi bu! Ve onun tüm duyguları bir taklit! Bir orgazmı simüle etmeye kadar!

- These users thanked the author Nikk for the post (total 3):
- gynecologist_homegrown, Tanuşka, George
-
Автор темыRomantik
- heyecanlanıyorum
bahsettiğim şey bu - zor olsa bile benimle seks yapmak isteyen bir kadına ihtiyacım var belki de kafaya oral seks ya da anal gibi hoş şeyler onun için yeterli değildir
-
- heyecanlanıyorum
- Total posts: 75
Bir fahişeyle seks acil bakıma benzer. Bazen duvara tırmansanız bile yumurtalar alev alır, ancak karınız (metresiniz) yakınlarda değildir.
-
Автор темыRomantik
- heyecanlanıyorum
Bana gelince, birini bulmak daha iyi bir bayana istekli (seks için aynı derecede aç) ve onunla zevklere dalın
-
- Nirvana’dayım
-
- heyecanlanıyorum
- Total posts: 75
-
- Nirvana’dayım
-
- Flört etmek
- Total posts: 26
“Seni seviyorum kedim, tavşanım” diyen ve bedavaya veren kadınların duygularına ciddi anlamda inanmayın. Bu oyunun sadece bir parçası, aslında çoğu zaman seni umursamıyorlar, şimdilik sadece rahatlar. Daha iyi bir seçenek ortaya çıkarsa, yarın yok olacak ve hatta sizi lanetleyebilir.
Ne yapabilirsiniz, eğer maymun olarak doğduysanız, maymun olarak yaşayacaksınız. Böyle bir hormonal sistem. Örneğin kunduzlar ömür boyu tek eşlidir.
Sana bir sır vereceğim, gerçek bir kadın (ve prensip olarak bir erkekten bir kadına, ama bazı nüanslar var) hayatında birkaç kez bir erkeğe karşı şehvet ve güçlü duygular hissetmiş, sonra da zamanla sınırlı kalmıştır. Diğer tüm çiftleşmeler eğlence amaçlıdır (rollercoaster’a binmeye veya masa oyunları oynamaya benzer bir şey) veya istikrarlı bir aile hayatı da dahil olmak üzere faydalar içindir. Ve onun fahişe ya da ahlakçı olması önemli değil, sadece fahişeler eğlence olarak seks yapmaya hazırdır ama bir ahlakçı değildir. Bana inanmıyor musun? Çıkar çatışması olmayan ve yalan söyleme nedenleri olmayan herhangi bir kadına sorun - yaklaşık olarak yukarıdakilere cevap verecektir. Hatta pek çok kadın kurtulmak için seks sırasında eski sevgililerini hayal bile ediyor.
“Seni seviyorum kedim, tavşanım” diyen ve bedavaya veren kadınların duygularına ciddi anlamda inanmayın. Bu oyunun sadece bir parçası, aslında çoğu zaman seni umursamıyorlar, şimdilik sadece rahatlar. Daha iyi bir seçenek ortaya çıkarsa, yarın yok olacak ve hatta sizi lanetleyebilir.
Ne yapabilirsiniz, eğer maymun olarak doğduysanız, maymun olarak yaşayacaksınız. Böyle bir hormonal sistem. Örneğin kunduzlar ömür boyu tek eşlidir.
-
Автор темыRomantik
- heyecanlanıyorum
"Ölümcül aşk" gibi davranmıyorum ve kızların kendilerinin bir kez olsun herhangi bir ödül olmadan, fizyolojik ihtiyaçların karşılıklı tatmini için sekse başladıkları durumlar yaşadım.
-
25 yaşındayım, bir fahişeyle birlikte oldum, kız 21 yaşındaydı, seks şöyleydi, sonra adam onu aradı, artık arkadaşlarıyla birlikte olduğunu söyledi, güldü, onunla evleneceğini söyledi, ona göre kendisi büyük bir dövme sanatçısı, Voronej’deydi, bundan sonra fahişelere hiç bakamıyorum
-
Romantik, bütün kadınlar fahişedir. Ve başka kimse yok. Sadece profesyonel fahişeler daha dürüst. Bunu sadece para için yaptıklarını gizlemiyorlar.
Pahalı kıyafetler giymezseniz tek bir kadınla tanışmazsınız; bu onların hepsinin fahişe olduğu anlamına gelir.
Sonraki: Nereye davet edilir. Sadece en pahalı restoranı kabul ediyorlar. Ve eğer bir fahişe dışında biriyle tanışmak istiyorsan beni parka falan davet etmen gerekiyor, öyle mi? Ama lunaparka değil (fahişelerin paranın kokusunu alacağı yer). Ancak bu durumda, sanki bir lezbiyen (gübre bulaşmış yastıklı bir ceket giyen) bir manyakla savaşıyormuş gibi sizi uzaklara ve yüksek sesle gönderecekler.
Pahalı kıyafetler giymezseniz tek bir kadınla tanışmazsınız; bu onların hepsinin fahişe olduğu anlamına gelir.
Sonraki: Nereye davet edilir. Sadece en pahalı restoranı kabul ediyorlar. Ve eğer bir fahişe dışında biriyle tanışmak istiyorsan beni parka falan davet etmen gerekiyor, öyle mi? Ama lunaparka değil (fahişelerin paranın kokusunu alacağı yer). Ancak bu durumda, sanki bir lezbiyen (gübre bulaşmış yastıklı bir ceket giyen) bir manyakla savaşıyormuş gibi sizi uzaklara ve yüksek sesle gönderecekler.
-
Автор темыRomantik
- heyecanlanıyorum
Burada tartışacağım - Şahsen bir kadının beni evde akşam yemeğine davet ettiği vakalar yaşadım... benim açımdan ön kur yapma olmadan. Sadece seks istiyordu.
Başka bir vaka daha vardı - Sosyal ağlardan birinde bir kızla tanıştım, sohbet etmek çok kolay, ona "Hayvanlarımı sokmayacağım" diye söz verdim ve o da bana "" diye cevap verdi. peki o zaman ona asılmak zorunda kalacağım." sen, gerçekten, bende yok" sonunda birkaç kez buluştuk, elbette otelin parasını ödedim ama aynı zamanda içeceklere, atıştırmalıklara da harcandı. vesaire.
Başka bir vaka daha vardı - Sosyal ağlardan birinde bir kızla tanıştım, sohbet etmek çok kolay, ona "Hayvanlarımı sokmayacağım" diye söz verdim ve o da bana "" diye cevap verdi. peki o zaman ona asılmak zorunda kalacağım." sen, gerçekten, bende yok" sonunda birkaç kez buluştuk, elbette otelin parasını ödedim ama aynı zamanda içeceklere, atıştırmalıklara da harcandı. vesaire.
-
- Flört etmek
- Total posts: 29
- Registered for: 3 years 7 months
Dostum, tek sen değilsin! Ben de onlarla birlikte olmayı sevmiyorum ve istemiyorum. Bu bir üründür, seks değildir. Arzu önemlidir
-
- Seksi sinyaller gönderme
- Total posts: 18
Şiddetli spermotoksikoz dönemlerinde birkaç kez vardı. Kızlardan biri küçüktü ve dövmelerle kaplıydı. Şefkati ve samimiyetiyle beni şaşırttı, ben de onunla eğlendim. Yani, tüm fahişeler bazen çok nadiren aynı değildir, ancak sizi şaşırtabilirler.
-
- Nirvana’dayım
Fahişelik yaparak para kazanan bir amatöre rastladınız. Böyle bir kız yeterince seks yapmaz ve ya arkadaşları arasında bir sikiş bulmak istemez ya da tanıtımdan korkar ya da başka bir şey...
-
- Seksi sinyaller gönderme
- Total posts: 18
-
- Similar Topics
- Replies
- Views
- Last post
-
- 19 Replies