Teyzemle ilk seksim

Kan akrabaları arasındaki ilişkiler
Автор темы
Tuzlu su
Oral stimülasyon
Oral stimülasyon
Total posts: 153
Registered for: 4 years
Orientation: heteroseksüel
Секс-знакомство: evet olası bir cinsel ilişki için seninle tanışmak isterim
 Teyzemle ilk seksim

Unread post by Tuzlu su »

Üçüncü doğan teyzemle seks yaptım, küçüktüm ve mastürbasyon yapıyordum, banyoda annemin külotunu penisime doluyordum, teyzem içeri girdi... Bunu görünce ne yaptığımı sormaya başladı ve ben de üzerindeki külotla gafımı saklamaya çalışıyorum. Uzun süre beni sorularla şaşırttıktan sonra yanıma geldi ve bir kadınla seks yapıp yapmadığımı sordu. Bende olmadığını söyledim, o zaman gerçekten de yoktu. Amına bakmak isteyip istemediğimi sordu... Sessiz kaldım. Sundressini kaldırdı ve külotunu indirdi, şok oldum. Sonra elimi alıp amının üstüne koydu... İstemsizce penisimi aldım ve parmaklarımı amının içine sokarak mastürbasyon yapmaya başladım. Yaklaştı, külotumu aletimden çıkardı, beni küvetin üzerine oturttu ve emmeye başladı. Anında geldim. Bunun işe yaramayacağını ve kendisinin de boşalmak istediğini söyledi. Ne yapmam gerektiğini sordum, sessizce küvete oturdu ve amını işaret etti. Ne istediğini anladım ama dürüst olmak gerekirse geldikten sonra onu yalamak istemedim ama ısrar etti. Amını yaladıktan kısa bir süre sonra penisimin tekrar sertleştiğini hissettim. Hiç tereddüt etmeden içine girmeye çalıştım ama lastiksiz gitmeyeceğini söyledi) ardından gitti ve birkaç dakika sonra prezervatifle geri döndü. Aletim biraz büyüdüğünde elastik bir bant takmaya başladı. Prezervatif biraz büyüktü ama bana içine girmemi söyledi. Ben de bunu yaptım. Penisim onun amının içine girer girmez, onun içinde hareket etmeye başladım. 30+ yaşındaki birine göre oldukça sıkı bir kedisi vardı. Çok geçmeden inlemeye başladı. Ayrıca yakında boşalacağımı da hissettim. Bacaklarıyla bana sarıldı ve titremeye başladı, onun boşaldığını fark ettim ve ben de daha hızlı çalışmaya başladım. Titredi ve çok geçmeden gevşedi. Onu daha da becermek istedim ama beni uzaklaştırdı, prezervatifi çıkardı ve kıçını çevirerek çöreklerini dağıttı. Ona yaklaştım ve anüsüne girmeye çalıştım. Ama içeri girmeme izin vermedi. Tükürük ile yağlamasını söyledi. Elime tükürdüm ve penisimi yağladım. Daha sonra parmağını yaladı ve yavaşça içine soktu. Daha sonra ikinci kez bir üyeyle girmeye çalıştım. Bu sefer işe yaradı) sonradan öğrendiğime göre anal denemedi ama penisim çok büyük olmadığı için bana izin verdi. Biraz ileri geri yürüyerek geldim. Bir süre daha orada kaldıktan sonra penisimi çıkardım. Sperm ondan sızmaya başladı. Benden gitmemi istedi ve göz kırpmaya başladı. Duştan çıktığımda unut dedim. Denedim ama işe yaramadı. Ondan sonra onunla tekrar seks yapmayı denedim ama evlendiğinden beri birden fazla kez aynı fikirde olmadı. Ancak yakın zamanda boşandı ve bunu kendisi tekrarlamayı teklif etti. Tabii ki kabul ettim...
These users thanked the author Tuzlu su for the post (total 4):
annem adam yaptı, Tolkala, Evgeniy-Spb, Roman89
tenzör
Sürtünmeler
Sürtünmeler
Total posts: 304
Registered for: 4 years 8 months
Orientation: heteroseksüel
 Re: Teyzemle ilk ilişkim

Unread post by tenzör »

Salmyr: 20 Jun 2021, 09:43 Sonra onunla tekrar seks yapmayı denedim ama evlendiğinden beri birden fazla kez aynı fikirde olmadı.
Ne kadar iffetli bir teyze )))
These users thanked the author tenzör for the post:
Kırk beşinci
fildişi
ön sevişme
ön sevişme
Total posts: 101
Registered for: 3 years 9 months
 Re: Teyzemle ilk ilişkim

Unread post by fildişi »

Bu hikaye tarih kadar eski!
Post Reply Previous topicNext topic