Arkadaşımın erkek arkadaşıyla yatıyorum. öğrenmesinden korkuyorum

Seks hakkında açıkça konuşuyoruz, izlenimlerimizi ve deneyimlerimizi paylaşıyoruz. Aşağıdaki bölümlere uymayan her şey
Katya Moore
Potansiyel seks nesnesi
 Arkadaşımın erkek arkadaşıyla yatıyorum. öğrenmesinden korkuyorum

Unread post by Katya Moore »

Birkaç gündür arkadaşımın erkek arkadaşıyla seks yapıyorum. İstemediğimden değil ama bana yaklaşan ilk kişi oydu. Bir yandan arkadaşımın önünde kendimi rahat hissetmiyorum, diğer yandan onunla seks yapmayı gerçekten seviyorum. Üstelik bu kadar onurlu adamlarla nadiren tanıştım. Hatta bazen acı veriyor. Ama yine de gerçekten hoşuma gidiyor.
Bu uzun süre devam edemez. Ama onu da reddedemem. Bir erkekle çıkmaya başlamama rağmen. Genel olarak, ne kadar ileri giderseniz durum o kadar kötüleşir.
Tanuşka
En güçlü orgazm!
En güçlü orgazm!
Total posts: 1092
Orientation: biseksüel
 Cevap: Arkadaşımın sevgilisiyle yatıyorum. öğrenmesinden korkuyorum

Unread post by Tanuşka »

Katya Mur: 02 Sep 2021, 23:35 Birkaç gündür arkadaşımın erkek arkadaşıyla seks yapıyorum. İstemediğimden değil ama bana yaklaşan ilk kişi oydu. Bir yandan arkadaşımın önünde kendimi rahat hissetmiyorum, diğer yandan onunla seks yapmayı gerçekten seviyorum. Üstelik bu kadar onurlu adamlarla nadiren tanıştım. Hatta bazen acı veriyor. Ama yine de gerçekten hoşuma gidiyor.
Bu uzun süre devam edemez. Ama onu da reddedemem. Bir erkekle çıkmaya başlamama rağmen. Genel olarak, ne kadar ileri gidersen o kadar korkutucu olur.
Peki, eğer hoşlanıyorsan o zaman neden korkutucu?
Hmm, dedikleri gibi iş zaten yapıldı. :smile001:
These users thanked the author Tanuşka for the post:
George
EKB ile Sergey
İlgi gösteriliyor
Total posts: 7
Orientation: heteroseksüel

Unread post by EKB ile Sergey »

Bacaklarımı açtığımda düşünmedim)
Ne olursa olsun endişelenme. Buhar banyosu yapması da ona fayda sağlamaz. Onun için ikinize de sahip olmak, sizi kaybetmekten daha kolaydır. Yani eğer beğenirsen devam et
These users thanked the author EKB ile Sergey for the post (total 3):
Nikk, Tanuşka, Kültür
toprak
İlgi gösteriliyor
Total posts: 5

Unread post by toprak »

Bir kutlama yaptık ve herkes çok içti. Karım yatmaya gitti ve arkadaşı beni sigara içmeye çağırdı. Dışarı çıktık ve pantolonumu indirdi ve bana oral seks yapmaya başladı. Sonra seks. Sonra sarhoştu ve o da öyleydi. Daha sonra eşim işteyken birkaç kez bizi ziyarete geldi. Baştan çıkarmaya çalıştım. Ama gerçekten yapamadım ve istemedim... Ve sonra her şey yerli yerine oturdu. Hatırlamıyoruz bile)
These users thanked the author toprak for the post:
Kültür
Nikk
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım
Total posts: 14344

Unread post by Nikk »

Pişman mısın?
alex503311
Orgazm!
Orgazm!
Total posts: 942

Unread post by alex503311 »

gleb: 11 Nov 2021, 15:36 Tatil geçirdik ve herkes çok içti. Karım yatmaya gitti ve arkadaşı beni sigara içmeye çağırdı. Dışarı çıktık ve pantolonumu indirdi ve bana oral seks yapmaya başladı. Sonra seks. Sonra sarhoştu ve o da öyleydi. Daha sonra eşim işteyken birkaç kez bizi ziyarete geldi. Baştan çıkarmaya çalıştım. Ama gerçekten yapamadım ve istemedim... Ve sonra her şey yerli yerine oturdu. Hatırlamıyoruz bile)
Öncelikle reddetmek en iyi seçenek değil, ispiyonlayabilirler
Sonra karısı birdenbire ayrılır ve bir ay boyunca anne ve babasının yanında kalacak, ama mutlaka arkadaşını arayacaksın.
Arkadaşıma sormadım ama sen ev videomuza bakmak istiyorsun.
Birçok S&M’den bu yana, yani, kızlar arkadaşı çekildiğinde ahlaki açıdan rahatsız oluyorlar,
n onu becermeyi, nasıl çığlık attığını komşuların duymasına izin vermeyi ve tam tersine birisi öpmeye ve sarılmaya hazır
a arkadaşım ve orgazm olmaktan titriyor.
Oldu, bir metres evleniyor, bir arkadaşımla arıyorum ama onu istiyorum, yakında gidecek, yapamam, tırmanıyorum duvardan ayrılıp patisini emeceği için yanına geldim, sonra bir gün arkadaşıyla birlikte odaya gittim
ve sanırım o bunu umursamadı, elimi koydum sonunda bana doğru sürünüyoruz, tamam, oturuyoruz,
Ben de benimkini yere koymak istiyorum, sonra düşündüm, bırak arkadaşım mastürbasyon yapsın, ya da iki kişi sırayla
konuştuk ve eve gittik. Daha sonra telefon ettim, siktirin, arkadaşım denediğini söyledi ve sonunda
altı ay boyunca iletişim kuramadık. Arıyor, sohbet ediyoruz, diyor, arkadaşı onu becermeni istiyor, şimdi ona cep telefonu numarasını vereceğim.
Sanırım. İkinize de sahip olurdum. İki seçenek var: Hanımımı yatağına yatırmak, yorulacak, sanırım kızacak ya da arkadaşı ve ilkinin tepkisi, onu arayıp ona bir içki verebilirsin, ben ilkini seçtim, yine de yapardım iki kişiyi siktim, sonunda metresi bir bahaneyle yanıma geldi ve onu yatağına yatırdım, sonra barıştılar ;)

Sergey Arı
Orgazm!
Orgazm!
Total posts: 889
Секс-знакомство: evet olası bir cinsel ilişki için seninle tanışmak isterim

Unread post by Sergey Arı »

Katya Mur: 02 Sep 2021, 23:35 Birkaç gündür arkadaşımın erkek arkadaşıyla seks yapıyorum. İstemediğimden değil ama bana yaklaşan ilk kişi oydu. Bir yandan arkadaşımın önünde kendimi rahat hissetmiyorum, diğer yandan onunla seks yapmayı gerçekten seviyorum. Üstelik bu kadar onurlu adamlarla nadiren tanıştım. Hatta bazen acı veriyor. Ama yine de gerçekten hoşuma gidiyor.
Bu uzun süre devam edemez. Ama onu da reddedemem. Bir erkekle çıkmaya başlamama rağmen. Genel olarak, ne kadar ileri gidersen, durum o kadar kötüleşir.
Devam et canım, şansını kaçırma, böylece sonradan pişman olmazsın , sikişmenin tadını çıkar ve arkana bakma
Deniszz
heyecanlanıyorum
heyecanlanıyorum
Total posts: 54

Unread post by Deniszz »

alex503311: 11 Nov 2021, 16:16 Öncelikle, reddetmek en iyi seçenek değildir, ispiyonlayabilirsiniz
Sonra karınız bir aylığına ailesini ziyaret etmek için aniden ayrılacak, ancak siz muhtemelen arkadaşınızı arayacaksınız.
I Bir arkadaşınızdan sormadım ama evdeki videomuza bir göz atmak istersiniz.
Birçok sado/maso, yani kızlar, arkadaşının kendisine çekilmesinden ahlaki olarak rahatsız olduklarından,
onu sikmek gibi, nasıl çığlık attığını komşular duysun ve tam tersine biri arkadaşını öpmeye ve
sarılmaya hazır ve orgazm yüzünden titriyordu.
Bu oldu. metresim evleniyordu, bir arkadaşımla aradım ama onu istiyorum, yakında gidecek, yapamam, duvara tırmanıyorum çünkü o gidecek ve pençesini emecek, yani geldi ona, sonra bir gün arkadaşıyla birlikte odaya girdiler,
ve sanırım aldırmadı, elimi sırtına koydum, sonunda bana doğru sürünerek geldik, tamam, biz’ Oturuyorum,
Kendimi yatağa yatırmak istiyorum, sonra düşündüm, arkadaşımın mastürbasyon yapmasına izin ver, ya da sırayla ikisi birden, sonunda
konuştuk ve eve gittik. Daha sonra telefon ettim, siktirin, arkadaşım denediğini söyledi ve sonunda
altı ay boyunca iletişim kuramadık. Arıyor, sohbet ediyoruz, diyor, arkadaşı onu becermeni istiyor, şimdi ona cep telefonu numarasını vereceğim.
Sanırım. İkinize de sahip olurdum. İki seçenek var: Hanımımı yatağına yatırmak, yorulacak, sanırım kızacak ya da arkadaşı ve ilkinin tepkisi, onu arayıp ona bir içki verebilirsin, ben ilkini seçtim, yine de yapardım iki kişiyi siktim, sonunda metresi bir bahaneyle yanıma geldi ve onu yatağına yatırdım, sonra barıştık ;)
I yazılanlardan hiçbir şey anlamadım
alex503311
Orgazm!
Orgazm!
Total posts: 942

Unread post by alex503311 »

Denizzz: 12 Nov 2021, 16:08
Yazılanlardan hiçbir şey anlamadım
Ben de :)
Ve böylece, bir ipucu, cevabın ilk kısmı ve ardından benim hanımım ve onun arkadaşıyla olan, net olmayan örneğim geliyor.
Post Reply Previous topicNext topic

Quick Reply

Change Text Case:  Translit: 

• Similar Topics
    Replies
    Views
    Last post

Return to “Seks hakkında genel sorular”